Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Συμβαίνουν (κι) αυτά.

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

achinos

# 41 στις 11/5/2014
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από anemona_62

Επίσης "δεν αφήνω το κόκκαλό μου" είναι.
Αλλά αφού ακόμα βρίσκει γλυκό το κόκκαλο ο άλλος (και "δικό του"), φυσικό είναι να το παλέψει, έως ότου διαπιστώσει ότι ο απέναντι εννοεί αυτό που λέει. 

Το δεν αφήνω το κόκκαλό μου, πιο καλό μου φαίνεται...δεν ξέρω...στα τέτοια μου τι εννοεί ο άλλος στην προκειμένη...κ το λέω...αν είναι πάλι, να σκεφτόμαστε κ τον άλλον... το εννοεί δεν το εννοεί...ποια η διαφορά όταν το λέει...ο σεβασμός των επιθυμιών του, είναι οδυνηρό κ πολυέξοδο σπορ...ακόμα κ να μην το έχει καταλάβει...ότι το εννοεί...

Αρέσει στο μέλος anemona_62

avaftos

# 42 στις 12/5/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Τονίζετε πολλοί και πολλές στα θέματα σχέσεων την διάκριση την οποία κι έχετε ανάγκη προφανώς

λες κι εγκυμονεί πρόστιμο.Μηδαμινοί,ελάχιστοι,λίγοι,μερικοί,αρκετοί,πολλοί,όλοι... 

δεν έχει σημασία!Το μόνο που πραγματικά έχει σημασία είναι ότι πάντα υπάρχουν και θα συνεχίσουν 
να υπάρχουν πολλές μορφές σκέψεων. 
Βέβαια αν το δούμε πλειοψηφικά,σίγουρα οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να μην αισθάνονται μόνοι 
θέλουν να δημιουργούν,θέλουν να νιώθουν κτλ.Τελικά όμως δεν σημαίνει κάτι αυτό...
πρόκειται για απομονωμένα χαριεντίσματα στιγμών. 
Aς τα παγώσουμε με άζωτο να τα κάνουμε καδράκια...γιατί μόνο για καδράκια αξίζουν. 
Ο άνθρωπος από τα αρχαία χρόνια έψαχνε να βρει την ασφάλειά και την έκφραση σε κάθε μορφή. 
Στο πέρας του χρόνου αποδείχτηκε ότι όσο λιγότερη ασφάλεια ψάχνει κανείς (γιατί ουδείς παντοδύναμος)
τόσο καλύτερα για τον ίδιο,τόσο πιο αλώβητος ξεπηδά μέσα από τις καταστάσεις. 
Πλησιάζει η εποχή της λιτής ευθύτητας,σύντομα όλα θα γίνονται με δυο κουβέντες και δυο κινήσεις.
Λαχταρώ την στιγμή γουρλώνοντας τα μάτια ενώ ξερογλύφομαι,επιτέλους θα πάμε στην ουσία. 
Απλώς μέχρι τώρα υπήρχε επικάλυψη των θεμάτων,των ιδεολογιών και των τελικών εικόνων τους 
ως παρουσίαση.Διαβήκαμε την εποχή του μεσοδιαστήματος του σκοταδισμού με πολλά λόγια 
και καθόλου ή δήθεν έργα με φυσικό επακόλουθο κανένα κοίταγμα απο το "παράθυρο". 
Όλοι κι όλες συλλήβδην νομίζουν ότι είναι οι σωστοί/ες.
Τώρα πια βρισκόμαστε στην τελική ευθεία,επιτέλους θα φανεί τι είναι ο άνθρωπος.
Μια πολυσύνθετη μηχανή με κύριο σκοπό τη επιβίωσή της,η άγρια εξέλιξη (θέλοντας και μη) 
θα δείξει τον δρόμο.Η αναπαραγωγή-συντήρηση του είδους όπως και η θαλπωρή έπεται της επιβίωσης.
Τελικά όλα έπονται της επιβίωσης,θα επιστρέψουμε στον πρωτόγονο άνθρωπο και τίποτα δεν δείχνει ικανό
να σταματήσει την πορεία μας.Ως κάλεσμα τούτο σαν σε διαγώνισμα για να δείξουμε τι αποκομίσαμε 
σαν εμπειρίες.Εννοείται βέβαια ότι θα κάνουμε μια τρύπα στο νερό,εξεταστής ο ίδιος μας ο εαυτός
κρατώντας μόνο κόκκινο στυλό.Είναι καιρός να κλείσει ο κύκλος μας...
έτσι δεν γίνεται πάντα σε ότι δεν εξελίσσεται ομαλά;κατατροπώνεται και στο τέλος συντρίβεται. 

Cruella-DeVil

# 43 στις 20/5/2014
author
Γυναίκα / 54 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Αγιος Κωνσταντίνος
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 303

... τα επέκεινα της πράξης

..και μετά πέρασαν τα χρόνια κι εκείνος έγινε ακριβώς αυτό που φοβάσαι:
Επειδή ήταν μισογύνης και πάντα τέτοιες σκέψεις έκανε για τις γυναίκες
και πάντα μέσω sms "ξηγιόταν"... έμεινε μαγκούφης και γρουσούζης να
ψάχνει στα 72 του απεγνωσμένα σε site κοινωνικής δικτύωσης...

avaftos

# 44 στις 20/5/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από Cruella-DeVil

... τα επέκεινα της πράξης

..και μετά πέρασαν τα χρόνια κι εκείνος έγινε ακριβώς αυτό που φοβάσαι:
Επειδή ήταν μισογύνης και πάντα τέτοιες σκέψεις έκανε για τις γυναίκες
και πάντα μέσω sms "ξηγιόταν"... έμεινε μαγκούφης και γρουσούζης να
ψάχνει στα 72 του απεγνωσμένα σε site κοινωνικής δικτύωσης...

Ξέχασες το "bi".

Cruella-DeVil

# 45 στις 22/5/2014
author
Γυναίκα / 54 / Σε σχέση

bi-bi darling...

Ναι, κάτι έπρεπε να προσθέσεις στην προσωπικότητά σου...
Και σαμπού και κοντίσιονερ, πουλάει καλύτερα!

Rhadamanthus

# 46 στις 22/5/2014
author
Ανδρας / 46 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Ερυθραία
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 207

Χωρίς καμία διάθεση "υπεράσπισης" κανενός, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που μου κάνει εντύπωση, το οποίο και έχω δει σε ουκ ολίγες περιπτώσεις, οπότε και το μνημονεύω ως γενικότερο φαινόμενο.

Αρχικά να προσδιορίσουμε πως βρισκόμαστε σε φόρουμ συζητήσεων και όχι στο "γνωμικολόγιο".

Γιατί "βαράτε" (όσοι και όσες το κάνετε σκόπιμα) εν χωρό τον Άβαφτο (και κάθε άβαφτο) για τις απόψεις που εκφράζει δημιουργώντας θέματα η συμμετέχοντας σε άλλες συζητήσεις, και απο την άλλη "χειροκροτάτε" (όσοι και όσες το κάνετε σκόπιμα), τσιτάτα, λακωνίζουσες "βολές σοφίας", "ρητορικά ερωτήματα", υπερσυνδέσμους και φωτοπαραβολές, που δεν συνοδεύονται απο καμία περαιτέρω άποψη;

Γιατί είναι "χειρότερος" άνθρωπος κάποιος που δεν φοβάται να εκθέσει και να εκτεθεί, δεν συμμετέχει με στόχο να γίνει δημοφιλής,  δεν τον νοιάζει αν οι απόψεις του θα γίνουν αρεστές ή δυσάρεστες γιατί απλά αυτές είναι οι απόψεις του και αυτές υποστηρίζει, απο κάποιον "πανόπτη" θηρευτή "like", που όταν αποφασίσει να επέμβει, δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο στην συζήτηση απο κάτι που πλασσάρει ως "τροφή για σκέψη", ενώ στην πραγματικότητα είναι το "άλλοθι" που ζητάει για να μην τεθεί υπο αμφισβήτηση η "σοβαρότητα", "σοφία", "οξυδέρκεια" και το γνωσιακό του "επίπεδο".

"Όποιος δεν κάνει τίποτα, δεν κάνει και λάθη" λένε. Δεν κάνει όμως και τίποτα. Και εδω βρισκόμαστε για να εκθέσουμε και να εκτεθούμε. 
Η ανωνυμία είναι ένας τρόπος για να απαλλαγούμε απο δίκαιους ή άδικους δισταγμούς και αντι να αξιοποιήσουμε προς θετική κατεύθυνση αυτο το χαρακτηριστικό, φτάνουμε να δημιουργούμε "κλώνους" μας (άλλο πάλι και αυτό) για να εκφράσουμε την πραγματική μας άποψη λες και υπάρχει κανένας λόγος να "προστατέψουμε" τον κύριο μας λογαριασμό στο φόρουμ απο πιθανή κακή κριτική..

Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν με αφορούν καθόλου οι κλώνοι, όπως και δεν υπάρχει λόγος να με αφορούν τα πραγματικά πρόσωπα. Οι απόψεις που εκφράζονται με τον τρόπο που πρέπει να εκφράζονται σε ένα φόρουμ συζητήσεων είναι που έχουν την σημασία μου. Τα υπόλοιπα κατα την γνώμη μου δεν είναι τίποτα παραπάνω απο κους-κους.

KLELIA22

# 47 στις 22/5/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από Rhadamanthus

Η ανωνυμία είναι ένας τρόπος για να απαλλαγούμε απο δίκαιους ή άδικους δισταγμούς και αντι να αξιοποιήσουμε προς θετική κατεύθυνση αυτο το χαρακτηριστικό, φτάνουμε να δημιουργούμε "κλώνους" μας (άλλο πάλι και αυτό) για να εκφράσουμε την πραγματική μας άποψη λες και υπάρχει κανένας λόγος να "προστατέψουμε" τον κύριο μας λογαριασμό στο φόρουμ απο πιθανή κακή κριτική..

εχει πει μια σωστη κουβεντα ο Αβαφτος...

οι ανθρωποι ειναι "αιχμαλωτοι" της εικονας τους...ειτε εντος ειτε εκτος διαδικτυου...

οποτε...  δυσκολα θα τσαλακωσουν ενα"προφιλ" που εχουν ( με) χτισει... ποστ... προς ποστ...οσο και να θελουν... για να μη χασουν τις εντυπωσεις... τις" φιλιες"... τα like...

Cruella-DeVil

# 48 στις 23/5/2014
author
Γυναίκα / 54 / Σε σχέση

Παράθεση:

Γιατί "βαράτε" (όσοι και όσες το κάνετε σκόπιμα) εν χωρό τον Άβαφτο (και κάθε άβαφτο) για τις απόψεις που εκφράζει δημιουργώντας θέματα η συμμετέχοντας σε άλλες συζητήσεις, και απο την άλλη "χειροκροτάτε" (όσοι και όσες το κάνετε σκόπιμα), τσιτάτα, λακωνίζουσες "βολές σοφίας", "ρητορικά ερωτήματα", υπερσυνδέσμους και φωτοπαραβολές, που δεν συνοδεύονται απο καμία περαιτέρω άποψη;

Δηλαδή θα συμμετέχουμε στη συζήτηση μόνο για να επικροτούμε απόψεις?
Όταν διαφωνούμε, προσπερνάμε το θέμα?
(Τη "σκοπιμότητα" πού και πώς τη χρεώνεις, δεν κατάλαβα...)

Όποιος εκθέτει τις απόψεις του δημόσια, να είναι έτοιμος να υποστεί και την κριτική.
Όταν η κριτική γίνεται "εν χορώ" ... κάτι σημαίνει... ίσως?

ΥΓ.
1. Τι είναι οι "φωτοπαραβολές"? γιατί στο google μόνο την "παραβολή του ασώτου" μου βγάζει..
2. Ναι, εδώ μέσα... τα προφίλ μας τούβλο-τούβλο τα χτίζουμε! Πας καλά, που θα τα τσαλακώσουμε?

Λακωνικά πάντα... γιατί τα σεντόνια δεν διαβάζονται.

avaftos

# 49 στις 23/5/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 45 από Cruella-DeVil

bi-bi darling...

Ναι, κάτι έπρεπε να προσθέσεις στην προσωπικότητά σου...
Και σαμπού και κοντίσιονερ, πουλάει καλύτερα!

Ε ναι...ότι προσθέτω "εδώ" σίγουρα μου φέρνει κέρδος "έξω".

Να είσαι σίγουρη.

avaftos

# 50 στις 23/5/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Χωρίς καμία διάθεση "υπεράσπισης" κανενός, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που μου κάνει εντύπωση, το οποίο και έχω δει σε ουκ ολίγες περιπτώσεις, οπότε και το μνημονεύω ως γενικότερο φαινόμενο.

Αρχικά να προσδιορίσουμε πως βρισκόμαστε σε φόρουμ συζητήσεων και όχι στο "γνωμικολόγιο".

Γιατί είναι "χειρότερος" άνθρωπος κάποιος που δεν φοβάται να εκθέσει και να εκτεθεί, δεν συμμετέχει με στόχο να γίνει δημοφιλής,  δεν τον νοιάζει αν οι απόψεις του θα γίνουν αρεστές ή δυσάρεστες γιατί απλά αυτές είναι οι απόψεις του και αυτές υποστηρίζει, απο κάποιον "πανόπτη" θηρευτή "like", που όταν αποφασίσει να επέμβει, δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο στην συζήτηση απο κάτι που πλασσάρει ως "τροφή για σκέψη", ενώ στην πραγματικότητα είναι το "άλλοθι" που ζητάει για να μην τεθεί υπο αμφισβήτηση η "σοβαρότητα", "σοφία", "οξυδέρκεια" και το γνωσιακό του "επίπεδο".

"Όποιος δεν κάνει τίποτα, δεν κάνει και λάθη" λένε. Δεν κάνει όμως και τίποτα. Και εδω βρισκόμαστε για να εκθέσουμε και να εκτεθούμε. 

Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν με αφορούν καθόλου οι κλώνοι, όπως και δεν υπάρχει λόγος να με αφορούν τα πραγματικά πρόσωπα. Οι απόψεις που εκφράζονται με τον τρόπο που πρέπει να εκφράζονται σε ένα φόρουμ συζητήσεων είναι που έχουν την σημασία μου. Τα υπόλοιπα κατα την γνώμη μου δεν είναι τίποτα παραπάνω απο κους-κους.

Να είσαι καλά αγαπητέ αλλά εδώ περνάμε την ώρα μας.

Αν ήταν άδειο το σάιτ,πως θα περνούσε ή ώρα μας;

Ότι και να πει λοιπόν κανείς καλό είναι,μα κι αν δεν πει θα τον υποχρεώσουμε;

κι άλλες σκοτούρες θα βάλουμε;

avaftos

# 51 στις 23/5/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από Cruella-DeVil

Όποιος εκθέτει τις απόψεις του δημόσια, να είναι έτοιμος να υποστεί και την κριτική.

Είτε κρίνεις είτε όχι,είσαι ένα άβαταρ (κι εσύ).

Είσαι δηλαδή ως βαρύτητα κάτι λιγότερο από μία τσίχλα που μόλις έφτυσα.

Κι εγώ αυτό είμαι.

Απλώς συνυπάρχουμε και λέμε γνώμες,αν παρατηρήσεις μόνο όταν γνωριστείς με κάποιον 

από το νετ πραγματικά αρχίζεις και τον υπολογίζεις θετικά ή αρνητικά.

Μέχρι τότε συμφωνείς,διαφωνείς,τσακώνεσαι ή χαίρεσαι.

Η εποχή της εικονικής πραγματικότητας δεν θα υπερισχύσει ποτέ της πραγματικότητας.

Να...είδες;κι εγώ κριτική σου έκανα τώρα,πες κι εσύ ότι θες για να έχουμε να λέμε.

Μπορείς να με "φτύσεις" φυσικά και να το παίξεις ανώτερη στα άλλα άβαταρ.

Κι αν κάποια άβαταρ γνωρίζονται δεν λέει κάτι,σίγουρα όλοι έχουμε τις γνωριμίες μας.

Ε και;

Rhadamanthus

# 52 στις 23/5/2014
author
Ανδρας / 46 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Ερυθραία
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 207

Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από Cruella-DeVil

Δηλαδή θα συμμετέχουμε στη συζήτηση μόνο για να επικροτούμε απόψεις?
Όταν διαφωνούμε, προσπερνάμε το θέμα?
(Τη "σκοπιμότητα" πού και πώς τη χρεώνεις, δεν κατάλαβα...)

ΥΓ.
1. Τι είναι οι "φωτοπαραβολές"? γιατί στο google μόνο την "παραβολή του ασώτου" μου βγάζει..
2. Ναι, εδώ μέσα... τα προφίλ μας τούβλο-τούβλο τα χτίζουμε! Πας καλά, που θα τα τσαλακώσουμε?

Λακωνικά πάντα... γιατί τα σεντόνια δεν διαβάζονται.

Όταν διαφωνούμε, μεμονωμένα, εν χορώ,εν πολεμική παράταξη ή όπως αλλιώς θέλουμε,   αντιπαραθέτουμε τις απόψεις μας.

Δεν διαφωνούμε "στείρα", ούτε αφήνουμε το τάδε τσιτάτο ή γνωμικό ή την δείνα φωτογραφία απο το διαδίκτυο να διαφωνήσει για λογαριασμό μας.

Αυτό λέω. Τόσο περίεργο είναι;

avaftos

# 53 στις 23/5/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Να το δούμε όμως κι αλλιώς

Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από Rhadamanthus

Όταν διαφωνούμε, μεμονωμένα, εν χορώ,εν πολεμική παράταξη ή όπως αλλιώς θέλουμε,   αντιπαραθέτουμε τις απόψεις μας.

Δεν διαφωνούμε "στείρα", ούτε αφήνουμε το τάδε τσιτάτο ή γνωμικό ή την δείνα φωτογραφία απο το διαδίκτυο να διαφωνήσει για λογαριασμό μας.

Αυτό λέω. Τόσο περίεργο είναι;

Αν είσαι φίλος με κάποιον πως θα συμφωνήσεις αν διαφωνεί αυτός με κάποιον άλλον;

Δεν γίνεται ή μάλλον δεν πάει...γιατί όμως δεν πάει;

διότι προφανώς για να είναι φίλοι,κάπου έξω (κι όχι μέσα στο νετ) θα έχουν συναντηθεί.

Πάλι η πραγματικότητα παίζει το πρώτο βιολί δηλαδή.

Από την τρίτη πλευρά,είναι κι ωραίο να διαφωνούν οι φίλοι.

Είναι πολλές οι παράμετροι όπως βλέπουμε.

Γι'αυτό εγώ περνάω την ώρα μου. (πια)

skaskaskasousou

# 54 στις 5/7/2014
author
Γυναίκα / 42 / Ελεύθερη
Ν. Μαγνησίας / Βόλος
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 3.091

Το πιο μ%^^#κια, υποτιμητικό, ηλίθιο κείμενο που έχω διαβάσει εδώ μέσα. Καλά ρε μπούληδες παλιοφλωροκεφτέδες, απαίδευτοι δεν ντρέπεστε να γράφετε και να λέτε τέτοια πράγματα για τις γυναίκες; Επειδή έχεις φάει μια χλαπάτσα ή και δέκα τα ισοπεδώνεις όλα; Τι είμαστε ρε; Αυτοκίνητα να πουλιόμαστε στον κάθε χλιμίτζουρα, μαμάκια που η μάνα του τον έκανε μισογύνη του κερατά;; 

Βρε ουστ να μου χαθείτε!!! Όοοξω!!
Αρέσει στα μέλη giorgos170, Enikos και σε ακόμα 1 μέλος.
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost