πραγματικα σταζει δηλητηριο το σχολιο σου για το Misery καλη μου Leigh-Cheri,ειλικρινα το απολαυσα!!!
Δεν ξέρω τι εννοείς,
εγώ είμαι γλυκυτάτη
Χαχαχαχα! Ναι, μια γλυκυτατη Καθι Μπειτς που εχει δεσει χειροποδαρα τον συντροφο της στο κρεβατι, απολαμβανοντας τη μοναδικη θεα του δυστυχου!Χιχιχιχι!Μαζι σου!
Τον τελευταιο καιρο, το Angel-a:
https://www.youtube.com/watch?v=IaoYTgbUmdcseven...νομιζω η καλυτερη ταινια που εχω δει!!!και το τελος συγκλονιστικό!!
Ηθελα να βαλω αυτο το post στο καφενειον το Ασχετον..θα το αναρτησω εδω...
για τους φιλους και λατρεις του σινεμα..'βγηκε'' αυτη η ταινια...προτεινω να την δειτε...Επισης,εχω να προτεινω και απο θεατρο το εξης::
Εθνικό Θέατρο ? Λυδία ΚονιόρδουTo "Edge of Tomorrow" όντως δεν ήταν άσχημη, για ταινία δράσης/ΕΦ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Captain_Jack_SparrowΔεν νομίζω να μπορεί να απαντήσει κανείς σε αυτό το ερώτημα αναφέροντας μόνο μια ταινία. Είναι αδύνατον.
Κινηματογραφικά μέσα μου πάλευαν πάντα 2 προσωπικότητες. Ο "κουλτουριάρης" που λατρεύει Orson Welles, Akira Kurosawa, Stanley Kubrick, Ingman Bergman (αλλά όχι Felini) κ.α.
και ο πιο nerd-ουλς που γουστάρει εφέ (ακόμα και τα σημερινά ψηφιακά) με ιστορίες out of this world και σκηνοθέτες όπως ο Tim Burton, Steven Spielberg, Peter Jackson (ναι ακόμα και το Hobbit), James Cameron κ.α.
Και κάπου στην μέση φυσικά ο κλασικός Hollywood σινεφιλ με Martin Scorese, Coppola, Woody Allen, Frank Capra, Ridley Scott (αν και αυτός τελευταία δεν μας τα λέει καλά)
Κατα περιόδους νικάει ο "κουλτουριάρης" και λέω αυτός είναι κινηματογράφος άλλες φορές πάλι παίρνει το πάνω χέρι ο nerd-ουλς και φωνάζει για νέα ταινία Spiderman, Avengers και περιμένει πως και πως τον νέο Godzilla.
Μια συμπάθεια παραπάνω έχω στον Tim Burton πάντως αφού με ταινίες του όπως ο Batman, Edward Scissorhads, Bettejuice που τις είδα μικρός αγάπησα τον κινηματογράφο. Και η αγάπη παραμένει δυνατή μέχρι σήμερα.
Ελα βρε συ, βλέπεις και Μπεργκμαν?? Εγώ όντως σε είχα για πιο burton-nerdοειδείς καταστάσεις...
Εγώ να πω την μαύρη μου αλήθεια, ταινία του Μπέργκμαν δεν έχω κάτσει ποτέ μου να δω...έχω την εντύπωση ότι απλώς θα σκυλοβαρεθω, δεν ξέρω. Ουτε Φελίνι, ούτε μπερτολούτσι, ούτε Παζολίνι, ούτε Κουροσάβα ούτε ούτε...γενικά με τα "σινεφίλ" και "κουλτουρέ" το έχω εντελώς ξώφαλτσα, κάποιες σκόρπιες που έχω δει επειδή μου τραβηξαν το ενδιαφέρον(ξέρω γω το "Stalker" ή το "Alphaville" κτλ κτλ) και πράγματα που έχω διαβάσει...είναι και ασπρόμαυρες, είναι και παλιές...φφφ...
Ε συνήθως νικητής βγαίνει ο nerd-ουλας μέσα μου μην νομίζεις
Μπεργκμαν να τολμήσεις, και Μπουνιουελ βασικά (ειδικά το "Ο εξολοθρευτής άγγελος"). Από Μπεργκμαν δες "Σιωπή", "Χειμωνιάτικο φως", "Μέσα από τον σπασμένο καθρέφτη", "Περσόνα". Πιστεύω θα σου αρέσουν. Βασικά έχει πολλές καλές ταινίες και φαίνεται πως είναι φαν του αμερικάνικου κινηματογράφου με ταινίες του όπως"Ερωτικά Μαθήματα". Τον Φελίνι ούτε εγώ τον μπορώ, 3 ταινίες του είδα (8 1/2 Amacord, La Dolce Vita) καμιά δεν με συγκίνησε ιδιαίτερα. Παζολίνι δεν έχω δει ποτε. Αν είσαι in the right mood δεν θα βαρεθείς πιστεύω.
Κουροσάβα κακώς πάντως που δεν έχει δει τίποτα. Δεν είναι καθόλου βαρετός και έχει επηρεάσει τους μισούς σημερινούς μεγάλους του Hollywood. Ειδικά Ran, Throne of Blood, 7 Samurai είναι απίστευτες ταινίες και μέσα στις προσωπικές αγαπημένες μου.
Πάντως γενικά είμαι του Αμερικάνικου κινηματογράφου. Και λατρεύω τις παλιές ταινίες Τα τελευταία χρόνια μάλιστα άρχισα να συμπαθώ πολύ περισσότερο τον Humphrey Bogart που αρχικά δεν τον είχα πάρει με καλό μάτι. Εκείνο το The Big Sleep είναι απίστευτη ταινία και πλέον μεγάλη λατρεία
Βέβαια όλα αυτά τα λέει κάποιος που περιμένει σαν τρελός μέρα με την μέρα να σκάσει το trailer του νέου Hobbit αρα...
Παράθεση:
Αγαπημένη ταινία όλων των εποχών!
Σχόλιο # 1 από Vasiliki-2572
Ποια είναι η πιο αγαπημένη σας ταινία όλων των εποχών?
Η δική μου ''Επικίνδυνες Σχέσεις'' - Γκλεν Κλόουζ, Τζων Μάλκοβιτς, Μισέλ Φάιφερ
...το..<seven>...μου εκανε εντυπωση ο Pitt...σαν ρολος...νομιζα οτι ηταν ΜΟΝΟ και γαμω τα μωρα...κι ενα αλλο με τον Τελ Τορο...δεν θυμαμαι τιτλο...ειχε να κανει με τα γραμμαρια της ψυχης οταν...φευγει.
Παράθεση:
Αγαπημένη ταινία όλων των εποχών!
Σχόλιο # 1 από Vasiliki-2572
Ποια είναι η πιο αγαπημένη σας ταινία όλων των εποχών?
Η δική μου ''Επικίνδυνες Σχέσεις'' - Γκλεν Κλόουζ, Τζων Μάλκοβιτς, Μισέλ Φάιφερ
...και το εξπρες του μεσονυχτιου επισης...δικιο εχεις Τζουλια!...και...ενα σωρο αλλες...σχωρνατε με..δε θυμαμαι...σιτεμενη γυνη πια!!!
...και...ο <Ελαφοκυνηγος>...μου μεινε απ τα νειατα μου! ...εκει μωρε..που επαιζαν μπιλιαρδο τα...παιδια!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από __mikemanTo "Edge of Tomorrow" όντως δεν ήταν άσχημη, για ταινία δράσης/ΕΦ.
Μονο που ο τίτλος ρε παιδί μου...πολύ ανέμπνευστος και ανάλατος...τι είχε δηλαδή το αρχικό "All you need is Κill" απο την γιαπωνέζικη νουβέλα που στηρίζεται...?
Αξιζει να την δω mikeman ή να δω λες τον Καθρεπτη της Κολασεως;;;Το χεις δει αυτο;;;
Εδω η ερωτηση μου εχει να κανει με σκηνη απο ταινια...
Μπαρτ Λανκαστερ- Ντεμπορα Κερ, νομιζω...
Στην αμμουδια...
Απο τις πιο ερωτικες σκηνες...
" Οσο Υπαρχουν Ανθρωποι" ή κανω λαθος???
Και ποιος μπορει να αναρτησει αυτη τη σκηνη???
Ευχαριστω εκ των προτερων..
Cherry
Ευχαριστω πολυ...
Δεν ξερω αν το προσεξατε,αλλα εδω στο φορουμ ειμαστε μια ωραια ομαδα, ειμαστε!!!
Υ.Γ. χωρις ιχνος ειρωνιας!!!
Βρε και ειρωνικά να το έλεγες, δεν θα είχες άδικο
Μία διόρθωση μόνο: Είναι Cheri ή έστω Τσέρι.
Please, μην μου το αλλάζεις. Έχουμε και τα κολλήματά μας, τι να κάνουμε;
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media