Γεια σας... Θα ηθελα την γνωμη σας για ενα θεμα... Εχω παει σ εναν γιατρο δυο φορες.. μου αρεσε απο την πρωτη στιγμη που τον ειδα... τωρα δεν ξερω ποτε θα τυχει να ξανα παω... θελω να του δειξω χωρις να του πω οτι μ αρεσει και ενδιαφερομαι, και χωρις να γινω ρεζιλι φυσικα... πως μπορει να γινει αυτο???
Την εχω παθει κι εγω ετσι...Ευτυχως το κοντρολαρα πριν κολλησω μαζι του. Αλλά πραγματικά...τι αντρας...(ααχ) Και δεν μιλαω μονο απο θεμα εμφανισης. Οι τροποι και ο χαρακτηρας του ειναι μοναδικοι.
Τι γιατρος ειναι?
ξερω πολλα... δεν ειναι παντρεμενος... τον βρηκα και στο fb... προς το παρων προσπαθησα και του μιλουσα ανετα, να μην κομπλαρω... αλλα πως να του δειξω οτι μ αρεσει?
τι σχεση εχει τι γιατρος ειναι??? εμενα αλλο ειναι το θεμα μου...
Aν ειναι ειδικοτητα που μπορεις να πας συχνα ειναι καλυτερα. Γι αυτο στο λεω.
εκεινος πως σου μιλαει ομως??? Ενδιαφερεται?? Ή δεεεν τραβαει?
...τα τυχερα του επαγγελματος...
Γιατροι,φαρμακοποιοι,στρατιωτικοι (του ναυτικου προτιμουνται),υδραυλικοι,ηλεκτρολογοι,ντιλλερ κλπ εχουν τα πρωτεια.Ισως δεν βοηθαω την θεματοθετρια,αλλα κατι κανω για τον επαγγελματικο προσανατολίσμο των νεων
...
http://www.youtube.com/watch?v=P-yHfYvMrVU
Προσπεραστε αφοβα τα πρωτα 1,2 λεπτα.Το...ζουμι ειναι μετα...
...
καλα σου λεει ο Αλατιν..μισα στοιχεια μας δινεις...
Θα μπορουσατε Μανταμ να αναφερεται το παραδειγμα της νεαρας απο το Δενδροποταμο που την επιασε ο διανακτης υπηρεσιας στο λεβητοστασιο του νοσοκομειου με τον ιατρο η οποια μετανοησασα περπατησε επι της πυρας στα Αναστεναρια ( ορα Θεμα " Η μεταμελεια "
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από KLELIA22καλα σου λεει ο Αλατιν..μισα στοιχεια μας δινεις...
τι δγιαλα σχεδιο να καταστρωσουμε...?
το φβ... ειναι μια αρχη... κανε κανα αντ... αν σε δεχτει .. καλος οιωνος...αν μαθεις που συχναζει... απο κανα tag...φροντισε εντελως "τυχαια"... να τρακαρετε...
ε δυο κινησεις δικες σου... του πεφτει η τριτη... να σου δωσει τηλεφωνο του...
υγ. αν ησουν φιλη μου... θα σου λεγα κοψε περα... και ου μπλεξεις με δαυτη τη φαρα...ειναι και πολυ προφεσσιοναλ... σε 'κοριτσακια ' της συνομωταξιας σου...
θεωρουν τον εαυτο τους γωνιακα οικοπεδα... και μονο στα καψονια, επι της ουσιας ,εχουν ειδικοτητα...
Για δοκιμασε το σε συνεργειο αφτοκινητων!
Παράθεση:
γιατρος...
Σχόλιο # 1 από GiolenaΓεια σας... Θα ηθελα την γνωμη σας για ενα θεμα... Εχω παει σ εναν γιατρο δυο φορες.. μου αρεσε απο την πρωτη στιγμη που τον ειδα... τωρα δεν ξερω ποτε θα τυχει να ξανα παω... θελω να του δειξω χωρις να του πω οτι μ αρεσει και ενδιαφερομαι, και χωρις να γινω ρεζιλι φυσικα... πως μπορει να γινει αυτο???
Παράθεση:
γιατρος...
Σχόλιο # 1 από Giolena
Γεια σας... Θα ηθελα την γνωμη σας για ενα θεμα... Εχω παει σ εναν γιατρο δυο φορες.. μου αρεσε απο την πρωτη στιγμη που τον ειδα... τωρα δεν ξερω ποτε θα τυχει να ξανα παω... θελω να του δειξω χωρις να του πω οτι μ αρεσει και ενδιαφερομαι, και χωρις να γινω ρεζιλι φυσικα... πως μπορει να γινει αυτο???
Δεν χρειαζεται ουτε ρεζιλι να γινεις ουτε τιποτα. Σε εχει παρει γραμμη ηδη ο δοκτωρ πως τον γουσταρεις, (συνηθισμενοι αλλωστε οι γιατροι σε κατι τετοια, ειδικα γυναικολογοι και οδοντιατροι) αλλα δεν (σου) μιλαει, γιατι δεσμευεται απο την ιατρικη δεοντολογια.
Αντι λοιπον να αναρωτιεσαι και να τσιτσιριζεσαι περιμενοντας τον να σου πει κατι, χωσου πρωτη, και καλεσε τον για καφε η ποτο, για να τον ευχαριστησεις που σε εκανε καλα αφενος, και που σε "αρρωστησε" αφετερου.
Εαν δεχτει, την γαζωσες, και κοιτα να το ευχαριστηθεις. Εαν οχι, κρατησου ψυχραιμη, και δειξε κατανοηση στην αρνηση του. Εννοειτε βεβαια πως μετα το οχι, δεν θα τον εκδικηθεις καταγγελοντας τον για σεξουαλικη παρενοχληση ε?
Εγώ πάλι νομίζω, χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω και κρίνοντας απο διηγήσεις φίλων, πως αν είχε κάποια σχετική επιδίωξη θα είχε κάνει την κίνηση του σίγουρα δια της κλασσικής μεθόδου: "πάρε το κινητό μου και κάλεσε με όποτε θέλεις και για οτιδήποτε θέλεις αν σε προβληματίσει κάτι", που του παρέχει και σχετική "ασφάλεια".
Με την ίδια "ασφάλεια" και με την ιδιότητα του "αγχωμένου ασθενή" μπορείς να του το ζητήσεις και η ίδια φυσικά..κακό δεν είναι!
sorry παιδια αλλα δυστηχως περιμενα να ακουσω κατι πιο σοβαρο εδω αλλα δεν υπαρχει καμια σελιδα που να μπορεις να συζητησεις χωρις κοροιδιες και πολλα σχετικα...
απο μερικους διαβαζω και καταλαβαινω απο αλλους ομως δυστηχως δεν...Είστε όλοι ασόβαροι ρε!
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Giolena
sorry παιδια αλλα δυστηχως περιμενα να ακουσω κατι πιο σοβαρο εδω αλλα δεν υπαρχει καμια σελιδα που να μπορεις να συζητησεις χωρις κοροιδιες και πολλα σχετικα...
απο μερικους διαβαζω και καταλαβαινω απο αλλους ομως δυστηχως δεν...
Δεν καταλαβα ρε κοπελλια τι παραπανω θα περιμενες ενδεχομενως 24 χρονω γυναικα να σου πουμε ολοι εμεις, για να μην φτασεις στο σημειο να εκφραζεσαι περιφρονητικα για οσους μπηκαν στον κοπο να σου απαντησουν?
Δεν ειναι δα το θεμα του το απαυγασμα της σοβαροτητας οταν ρωτας εμας να σου πουμε πως θα κουνησεις την ουρα σου ωστε να προσελκυσεις ενα αρσενικο που σου αρεσει, ασχετα εαν ειναι και γιατρος. Θα μπορουσε ναναι και πυρηνικος φυσικος. Και λοιπον? Υποβαλλεσαι απο τους τιτλους η απο τους ανθρωπους?
Υποτιθεται πως στην ηλικια σου εχεις ξεπερασει πια την ερωτικη αλφαβητα, και μπορεις πλεον να χειριζεσαι δυσκολοτερα ερωτικα θεματα απο αυτο που εθεσες. Διοτι δεν εισαι κανενα μαθητουδι ερωτοχτυπημενο για να ζητας απο ενα φορουμ μαλιστα, οδηγιες προς "ναυτιλομενους". Παρεκτος κι αν δεν εισαι 24, αλλα 14, οποτε θα πρεπει να παω πασο. Πες το ομως.
Εαν ομως εισαι οντως 24αρα ΑΠΑΙΤΩ να ανακαλεσεις οσα ειπες για καποιους απο εμας, των οποιων οι απαντησεις δεν σου αρεσαν. Επιπλεον, εαν εισαι οντως στην ηλικια που γραφεις και λες, εχω να σου πω πως η αισθηση του χιουμορ σου θελει ενα γερο ακονισμα, αφου δειχνεις εντονα πως δεν το εχεις. Και γυναικα χωρις χιουμορ και αυτοσαρκασμο, ειναι μια γυναικα που δεν αξιζει να ασχοληθει κανεις μαζι της σοβαροτερα και περισσοτερο απο οτι ασχοληθηκαμε με σενα οσοι σου απαντησαμε σημερα. Ποσο μαλλον ενας αντρας. Επιστημονας η οχι αδιαφορο.
Προσωπικά, δεν μπορώ να σου πω τί να κάνεις, για χίλιους δύο λόγους που αφορούν την ψυχολογία σου.
Πρόσεξε όμως... Δεν είσαι η μοναδική με την οποία συναναστρέφεται...
Συνήθως οι γιατροί διαλέγουν γυναίκες παρόμοιων ειδικοτήτων, για να έχουν το ίδιο επίπεδο μόρφωσης.
Ίσα που προλαβαίνεις να σπουδάσεις Ιατρική...
Αλλιώς, αν είσαι εμφανισιακά ωραία, το πολύ - πολύ να κάνετε σεξ 3 με 4 φορές, και μετά "μην τον είδατε"... Μην προετοιμάζεις τον εαυτό σου για μακροχρόνιες σχέσεις με αγάπες και λουλούδια μαζί του...
Υ.Γ: Δεν καταλαβαίνω τί σημαίνει: Θα γίνω ρεζίλι"... Σου αρέσει και του λες: "Από την ημέρα που σε είδα έχω αρρωστήσει. Τί θα έλεγες να γίνεις ο προσωπικός μου γιατρός;".Δύο πράγματα θα συμβούν: Η θα έχεις σεξ με ημερομηνία λήξης ή θα σε απορρίψει με τη μία.
Την απόφαση και το ρίσκο θα τα πάρεις εσύ.
Τι γιατρός τι μαραγκός, εγώ στα ίσια θα του το έλεγα πως μου αρέσει.
Άμα πιάσει, έπιασε, ειδάλλως σε νε πα τρο γκραβ, θα επιζήσουμε.
Για τον μαραγκό θα του πήγαινα ένα έπιπλο και καλά να μου το επισκευάσει, για τον γιατρό θα έκλεινα κανονικό ραντεβού και θα πήγαινα να του πω ότι άλλος πόνος μ' έχει πιάσει και μόνο μ' αυτόν θα μου περάσει.
Κι άμα τον λέγανε και Γιάννη, ότι εκείνος θα με γειάνει
(Πάω για βραβείο ασόβαρης)
Μπορεις να του πεις οτι εχεις σπυρακια στους γλουτους και εισαι ντροπαλη .Δεν υπαρχει ανδρας στον πλανητη που να μην πολυγουσταρει τις ντροπαλες !
Το ίδιο είναι να σε πηδάει ντελιβεράς και το ίδιο είναι να σε πηδάει γιατρός;
Μη λέμε και ότι θέλουμε!
Σοβαρότης μηδέν, το ξέρω!
Σοβαρότης [on]
Ρε κοπελιά, όλα καλά, το ότι είναι γιατρός όμως τι μας το είπες; Θα μπορούσε να κάνει την οποιαδήποτε δουλειά.
Και εγώ "γιατρός" αλλά υπολογιστών είμαι. Ε, και;
Δεν είδα όμως ποτέ σαν τίτλο θέματος "Τεχνικός υπολογιστών"!
Σοβαρότης [off] (default settings)
Αν ήταν βοθρατζής θα έβαζες τον τίτλο του για θέμα; Και περιμένεις να σε πάρουμε στα σοβαρά!
Η μήπως έβαλες τον τίτλο του επειδή ήξερες ΕΣΥ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ότι δεν είναι σοβαρό, και τώρα πετάς το μπαλάκι σε εμάς; Ε;
Α ρε Βουγιουκλάκη μαθητριούλα ζημιά που μας έκανες!
αγαπητη giolena
εχεις ηδη παρει τουλαχιστον μια σοβαρη αποψη αλλα μαλλον την αγνοησες (βλεπε inioxos)
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media