Με φανταζεσαι, με κολαν, να σκαω μυτη στο τζιμ?
Συ ειπας...
Παράθεση:
Σχόλιο # 197 από tzoulia59αφησατε την ανωνυμη και πιασατε τη sweet ;
αν και η σταση ζωης ειναι παρομοια ...
και αν δεν εισαι ουτανα εισαι μιζερη ...
αντε και καλα κρασια ...
βρε Κουλη μου...
Παράθεση:
Σχόλιο # 201 από EnikosΜε φανταζεσαι, με κολαν, να σκαω μυτη στο τζιμ?
χαχαχαχα
Σαν αυτόν εδώ?
*Στο γυμναστήριο πας για να αθληθείς όχι για να δεις πισινούς.*
Λες να μην το ξέρω?
Ας πάμε για αυτό το λόγο τότε, όχι για άλλο - σαν αυτό που γράφει η Απελπισμένη.
Σέβομαι το επάγγελμα αυτό, επίσης και τους ανθρώπους που έχουν την δυνατότητά να πηγαίνουν γυμναστήριο - να μην υπάρχει παρεξήγηση!
Το ίδιο θα σχολίασα και να ήταν... πιλότος.. *αυτός με την λευκή φόρμα*. Ελπίζω να μην έχει πιλότους εδώ
Ξέρω, πως με καταλαβαίνεις .
Παράθεση:
Σχόλιο # 199 από PetrosGym
Στο γυμναστήριο πας για να αθληθείς όχι για να δεις πισινούς. Πήγαινε να δεις και εσύ πως είναι και μετά θα μπορείς να έχεις μια καλύτερη άποψη. Δεν τα λέω ειρωνικά για να μην υπάρξει παρεξήγηση.
Και όσοι πιστεύουν ότι πάνε για αυτόν τον λόγο έχω να τους πω, όσα στενά ή αποκαλυπτικά ρούχα και να δει κάποιος-κάποια εκεί μέσα αλλα τόσα θα δει και έξω.Η μονη διαφορα είναι ότι εκεί μαζεύονται πιο ωραία σώματα για αυτό και δείχνουν καλύτερα στα ρούχα. Φόρμες φοράνε δεν γίνετε να πάνε με καμπαρντίνες, κάποια επαγγέλματα απαιτούν συγκεκριμένη ενδυμασία θέλουν δεν θέλουν.Εγώ πάντως είτε είμαι μέσα στο γυμναστήριο είτε έξω η ενδυμασία δεν διαφέρει και πολύ. Εσείς με τα στενά σας jean's,μπλουζάκια,κολάν,σορτσάκια και εμείς με τα κλασικά jean's, σορτσάκια, κοντομάνικες, αμάνικες.
Είναι καθαρά στον καθένα πως βλέπει κάποια πράγματα, ακόμα και στην εκκλησια μπορεί κάποιος να πει ότι βλέπεις τα πιο sexy ρούχα. Αποκαλυπτικά μπούστα, όλες είναι με γόβες, φούστες, καλσόν και πάει λέγοντας...
Παράθεση:
Σχόλιο # 197 από tzoulia59αφησατε την ανωνυμη και πιασατε τη sweet ;
αν και η σταση ζωης ειναι παρομοια ...
και αν δεν εισαι ουτανα εισαι μιζερη ...
αντε και καλα κρασια ...
Σκέφτηκα να μην σου απαντήσω, αλλά περνάω όμορφα γράφοντας τις σκέψεις μου σε χαρτί!
Η μιζέρια είναι αβάσταχτο ελάττωμα, δεν το ευχαριστιέται και δεν το θελει κανείς...
Αντίθετα η απόλαυση της ζωής είναι θεάρεστη σε όλες τις εκφάνσεις της...κι εγώ αρνούμαι να μιζεριάζω...ρουφάω την ζωή μέχρι την τελευταία της σταγόνα...διεκδικώ την απόλαυση και την καταξίωση μέχρι τέλους- γιατί βεβαίως δεν τα θεωρώ μόνο αντρικά προνόμια...
Πάει η ανώνυμη15,χάθηκε.
Απογοητεύτηκε με τις απαντήσεις μας μάλλον.
Δεν της είχαμε έτοιμο το ξόρκι για να μπει ανάμεσα στο ζευγάρι και να το διαλύσει...
και μετά, το άλλο ξόρκι που θα κάναμε το γυμναστή να την ερωτευτεί τρελλά...
Καλά να πάθουμε...!
Παράθεση:
Σχόλιο # 204 από PetrosGym
χαχαχαχα
Σαν αυτόν εδώ?
https://www.youtube.com/watch?v=wngsO-Z4n7A
Τα αλλα ταχω ολα...
Το "καλιπυγος", τι ειναι για να το ερεφνησω?
Παράθεση:
Σχόλιο # 203 από KLELIA22βρε Κουλη μου...
με ολο το θρασσος...θαρρω αν ησουν ομοιως με τον μποντυ-μαστορα , καλιπυγος... δεν θα σου στοιχιζε τοοοσο!
για να μην μου βανεις καημο.. θα σε πω.. πως η καθεμια εχει αλλου την πετρια της...
αλλες θελουν πλατες ανοιχτες...αλλες χερια δυνατα με ωραια δαχτυλα... αλλες δασυτριχο στερνο...
αφτος.. θα κανει δυο φορες το μηνα χαλαουα...αλλα... δεν την αφορα..την Αμαρτωλη...καταλαβες?
αβυσσος...
δικαιωμα σου ...
απο πιτα που δεν τρωω δεν με νοιαζει κι αν καει ...ενικε εσυ κι ο τζιμης πανουσης ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 203 από KLELIA22αφτος.. θα κανει δυο φορες το μηνα χαλαουα...αλλα... δεν την αφορα..την Αμαρτωλη...καταλαβες?
αβυσσος...
χαχαχαχαχα εννοειται πως 2 φορες το μηνα σημαινει τριχα καγκελο...αρα δε φτανει!!
Παρεπιπτοντως βεβαια...επειδη εχω ζησει διπλα σε αθλητη, σιχαινομαι την τριχα
Παράθεση:
Σχόλιο # 212 από tzoulia59ενικε εσυ κι ο τζιμης πανουσης ...
Κρεμυδι, ε?
Παράθεση:
Σχόλιο # 213 από sweetsin_
χαχαχαχαχα εννοειται πως 2 φορες το μηνα σημαινει τριχα καγκελο...αρα δε φτανει!!
Παρεπιπτοντως βεβαια...επειδη εχω ζησει διπλα σε αθλητη, σιχαινομαι την τριχα
Βρηκα μια ξεθωριασμενη λευκη φορμα, τη δοκιμασα αλλα κρεμεται λιγο το στομαχι απο τη δεξια πλευρα.
Σε αυτη τη περιπτωση αν (λεω αν) με κοιταξει καποια θα ενδιαφερθει για το εμπρος η το πισω μερος;
Για την αριστερή μεριά θα ενδιαφερθεί..που δεν θα κρέμεται η κοιλούμπα ίσως..
Θα χτυπάει η καρδιά..τακ τικ τακ..Η καρδιά μου χτυπά μόνο για σένα..
Παράθεση:
Σχόλιο # 206 από sweetsin_Αντίθετα η απόλαυση της ζωής είναι θεάρεστη σε όλες τις εκφάνσεις της...κι εγώ αρνούμαι να μιζεριάζω...ρουφάω την ζωή μέχρι την τελευταία της σταγόνα...διεκδικώ την απόλαυση και την καταξίωση μέχρι τέλους- γιατί βεβαίως δεν τα θεωρώ μόνο αντρικά προνόμια...
...μεγάλη στο ρούφηγμα!
Τις προάλλες, ένας φίλος μου ρούφαγε τη σούπα του.
Ένα κριθαράκι του σφηνώθηκε βαθειά στο λαιμό.
Του πετάχτηκαν τα μάτια έξω, τον τρέχανε βραδυάτικα στο νοσοκομείο.
Είδαν κι έπαθαν να τον επαναφέρουν!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 168 από EnikosΕ και? Τι θες να πεις? Εμεις πηγαμε στο σπιτι της κοπελιας και βαλαμε κοριο, για να μαθουμε τα προσωπικα της?
Δρ Ενικος ο Αλφα.
Αγαπητε, Δρ. Ενικε Αλφα. Γιατί ρωτάς εμένα , πηγαίνε να βρείς τον Μένανδρο.
αν ηταν τώρα ο μενανδρος, πρώτος-πρώτος θάχε γινει μέλος του sxeseis
διότι το να χώνεις τη μούρη σου στα προσωπικά του καθενος...όπως κι ο ίδιος μαρτυράει, αλλά είναι γνωστό κι από άλλες πηγές, ήταν από αρχαιότητος το qualite της φυλής...κ ενισχύθηκε βεβαίως βεβαίως συντωχρόνω...
στα social media