Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Απελπισμένη

Επιλέξτε σελίδα: (1-15)
Σελίδες Αρχική«6789101112131415

Elisavet1996

# 281 στις 4/1/2022
author
Γυναίκα / 27 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Ιωνία
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 4
'Aρεσαν+: 0%

το οτι μια γυναικα μεγαλυτερη λιγακι και παντρεμενη δε μπορει να τη δεις σοβαρα και πρεπει να βλεπεις μονο τις ελευθερες μικρες ειναι τερμα ρατσιστικο, αρα δλδ τοσο κακο να περναει λιγο η γυναικα τον ανδρα αυτες δεν εχουν ψυχη, να ψοφησει ο αλητης του ευχομαι ειμαι 25 και χωρις παιδια χωρις γαμο με ανδρες τοσο μικροτερους οσο μεγαλυτερους οσο της ηλικιας μου, η πλειοψηφια μου εχει φερθει με απαξιωτικο τροπο του τυπου σε συνανταω οποτε θυμαμαι για σεξ σε στηνω στα ραντεβου κλπ κλπ για να καταρριφθει το ρητο οτι τις μεγαλες δε τις θελουν η πιο ακραια διαφορα π ειχα ηταν να τον περναω 5-6 χρονια τον αλλον ειχα ηλικιες κοντα σε μενα ειτε ιδια ηλικια ειτε λιγο πανω ειτε λιγο κατω και 1-2 φορες ειχα την ακραια διαφορα να με περναει 1 δεκαετια ο αλλος οποτε μην ακουω βλακειες οτι φταιει η ηλικια και το παντρεμενη, ειχα γνωρισει ανδρα σχεδον δεκα χρονια μεγαλυτερο μου χωρισμενο με παιδια που μου φεροταν απαισια και ειχα κολλημα μαζι του που πηγανα και σχεδιαζα απο πισω τεχνικες να μη δειξω οτι σκαω κλπ κλπ γτ εγω δεν ειχα κομπλεξ π ηταν μεγαλυτερος και χωρισμενος με παιδια δλδ και πηγα μαζι του; Οταν τον ειχα πρωτογνωρισει μαλιστα σκεφτομουν για σχεση γτ μου ειχε δειξει και αλλα δειγματα και μετα καταλαβα πως ηταν τελικα σαν ατομο η κοπελα π εμαθα οτι εκανε σχεση ηταν συνομιληκη του σχεδον να την περναει μονο 2 χρονια και κακασχημη χοντρη απεριποιητη ενω εγω ημουν 9 χρονια πιο κατω και αδυνατη ξανθια κλπ, γιατι λοιπον εδω δε διαλεγουνε μικρες; Ντροπη σας κοπελια να του στελνεις καθε μερα οτι πας με αλλους εγω αυτο εκανα σε μερικους για τις συμπεριφορες αυτες η οταν ειχα βρει σχεση τα λεγα χαρτι και καλαμαρι για το αγορι μου

Αρέσει στο μέλος tzoulia59

Heptamer

# 282 στις 4/1/2022
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225

Ωιμέ!

(Το κείμενο απαιτεί παρελθοντολαγνεία...)

magicbus

# 283 στις 4/1/2022
author
Ανδρας / 40 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 158

Παλιό καλό φόρουμ...

Να είστε καλά που αναβιώνετε ρετρό θέματα!!!

Redink

# 284 στις 4/1/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Σχόλιο # 281 από Elisavet1996

το οτι μια γυναικα μεγαλυτερη λιγακι και παντρεμενη δε μπορει να τη δεις σοβαρα και πρεπει να βλεπεις μονο τις ελευθερες μικρες ειναι τερμα ρατσιστικο, αρα δλδ τοσο κακο να περναει λιγο η γυναικα τον ανδρα αυτες δεν εχουν ψυχη

Κοπελιά φαίνεται να τα έχεις κάνει αχταρμα στο μυαλό σου.  Όχι δεν είναι κακό να περνάει λίγο η γυναίκα τον άνδρα σε ηλικία αλλά σαφώς είναι κακό να είναι ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ με άλλον και αυτό ισχύει για άνδρες και γυναίκες ανεξαιρέτως.  Παντρεμένος = μη ελεύθερος. Επομένως το να βλέπει κανείς σοβαρά και να επενδύει συναισθήματα σε παντρεμένες/ους είναι τέρμα ηλίθιο.  Αν πράγματι πιστεύεις ότι πρέπει να παίρνει κανείς σοβαρά παντρεμένους, ετοιμάσου να περάσεις ακόμα χειρότερα στις σχέσεις σου απ'οτι περιέγραψες και γι'αυτό θα φταις μόνο εσύ.  Άλλο το θέμα της διαφοράς ηλικίας και τελείως άλλο τα μπλεξίματα παντρεμένων με τρίτα πρόσωπα.  Άκου εκεί "ρατσιστικό" το να μη βλέπουν σοβαρά οι ελεύθεροι τις παντρεμένες   Αν λες τέτοια σε αυτούς που γνωρίζεις, μην απορείς μετά που δε σε παίρνουν στα σοβαρά. 

Heptamer

# 285 στις 4/1/2022
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225

Μα το "ρατσίζειν" είναι σήμερα το Νο 1 πασπαρτου / άλλοθι / μπαλαντέρ, που κολλάει παντού. Το πετάς στο τραπέζι  και ...βγήκες!

Παράθεση:
Σχόλιο # 284 από Redink

Άκου εκεί "ρατσιστικό" το να μη βλέπουν σοβαρά οι ελεύθεροι τις παντρεμένες   Αν λες τέτοια σε αυτούς που γνωρίζεις, μην απορείς μετά που δε σε παίρνουν στα σοβαρά. 

Αρέσει στα μέλη Enikos, Broken_Guy και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 286 στις 4/1/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Καινουργης ο χρονος...τροπος σκεψης του πενηντα εξιμιση, απο τους νεοι...λεει...

Σουλουμουτουκουμιαστον κι αφτονε...εφθυς εξ αρχης...

Μη μας παρει και τον αγερα!!!...

Αρέσει στο μέλος NightWsh

vidar70

# 287 στις 4/1/2022
author
Ανδρας / 77 / Ελεύθερος
Αργεντινή
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 728

Προτεινω η θεματογραφος ν ξανα ανεβασει και αλλο τετοιο θεμα 2022 και εχουμε αναγκη να γελασουμε πολυ!!!

MarinGian00

# 288 στις 4/1/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Να κάνετε τον κόπο και να διαβάσετε όσα γράψατε ξανά και ξανά και ξανά μέχρι να καταλάβετε πόσο βλαπτετε τον εαυτό σας. Σας παρακαλώ, συνέλθετε. Αυτός ο επιπόλαιος άνθρωπος σας εκμεταλλευθηκε. Προσπαθήστε να κάνετε μια νέα αρχή, μακριά από αυτόν τον άνθρωπο. Και φυσικά, ξεκινήστε να λύσετε τον γάμο συναινετικα, αφού είναι νεκρός. Ταπεινή μου γνώμη, βέβαια. Εύχομαι να ξεκολλησετε για να είστε σίγουρη πως τα καλύτερα είναι μπροστά σας.
Επιλέξτε σελίδα: (1-15)
Σελίδες Αρχική«6789101112131415
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.