Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Καλά σου έκανε anonimi_15.Είχατε ξεκαθαρίσει πως είστε μαζί μονο για να πηδ..στε και τίποτα παραπάνω, Εσύ τον ερωτεύτηκες εκείνος όχι. Αυτός κράτησε την υπόσχεση του εσύ όχι. Οποτε τι ζητάς τώρα? Μην τον ενοχλείς, βρές εκεί καναν άλλον πιτσιρικά με κοιλιακούς και να δεις πως θα σου περάσει. Οι μιλφάρες έχουν πολύ πέραση στους νέους, μια χαρά θα είσαι.
Μου αρέσει +
Stavros_7
# 42στις 29/5/2014
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Παράθεση: Σχόλιο # 41 από PetrosGym
Καλά σου έκανε anonimi_15.Είχατε ξεκαθαρίσει πως είστε μαζί μονο για να πηδ..στε και τίποτα παραπάνω, Εσύ τον ερωτεύτηκες εκείνος όχι. Αυτός κράτησε την υπόσχεση του εσύ όχι. Οποτε τι ζητάς τώρα? Μην τον ενοχλείς, βρές εκεί καναν άλλον πιτσιρικά με κοιλιακούς και να δεις πως θα σου περάσει. Οι μιλφάρες έχουν πολύ πέραση στους νέους, μια χαρά θα είσαι.
Δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα στα λεγόμενα του PetrosGym,λόγω του δεύτερου συνθετικού του NickName του...Συνεπώς Ανώνυμη άκουσε τον!!
Μου αρέσει +
-Ariadni-
# 43στις 29/5/2014
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Φιλη Ανωνυμη...
Δυο πραγματα πρεπει παντα να εχεις στο νου σου..
1.Να μην εισαι ή να μην αισθανεσαι μονη2.Να αισθανεσαι οτι οι αλλοι σε εκτιμουν και σε αγαπουν για αυτο που εισαι...
Σε ολα αυτα που περιγραφεις,δεν διεκρινα πουθενα αυτα τα δυο στοιχεια...Εγω βλεπω μια μονοπλευρη αγαπη απο το μερος σου..αυτο σημαινει οτι εχεις τοσο πολυ αναγκη να αγαπηθεις που διαλεξες τον λαθος ανθρωπο..Βλεπω πως το παθος σου για αυτον τον αντρα, σε εχει οδηγησει στο να σου εχει γινει έμμονη ιδεα και αυτο σε πληγωνει και σε οδηγει στην εγκαταλειψη και την στεναχωρια.Υπαρχει τρομερη ζηλεια εκ μερους σου και μια αυτολυπηση,ενας τρελος εγωισμος γιατι αυτην κι οχι εμενα...κι εσυ ολο και πιο πολυ βυθιζεσαι στην απογνωση ,στην μιζερια και στον ψυχικο πονο.Τωρα,επειδη εχεις και μια αξιοπρεπεια ως ατομο ,προσωπικοτητα,γυναικα και μητερα...θα σου ελεγα να δεις τα πραγματα πιο ψυχραιμα...να σκεφτεις πως η απορριψη απο αυτο το ατομο δεν σημαινει οπωσδηποτε οτι θα εισαι καταδικασμενη σε μια μονιμη αποτυχια.Πεισε τον εαυτο σου πως :;ναι ερωτευτηκα αυτον τον ανθρωπο..ναι εζησα μαζι του το εντονο παθος..αλλα οτι εκανα λαθος επιλογη συντροφου και οτι ο πληγωμενος μου εγωισμος ειναι αυτος που δεν με αφηνει να δω τα πραγματα καθαρα...Σκεψου πως εφοσον ο αλλος δεν σε θελει,δεν ειναι ερωτευμενος μαζι σου ,δεν σε αγαπει αυτο σημαινει αυτοματως πως δεν σου αξιζει..δεν ειναι ο καταλληλος για σενα και οτι αξιζεις να (ξανα) ερωτευτεις και να σε ερωτευτει καποιος αλλος ωστε να νιωσεις πραγματικα χαρουμενη στην νεα σχεση.Οσο γρηγοροτερα αποδεχτεις τα γεγονοτα,τοσο πιο ευκολα θα ξεχασεις αυτον τον μεγαλο και παθιασμενο ερωτα που εζησες...Τα υπολοιπα,που ανεφερες( ''λευκο γαμο'' κλπ) δεν θα τα σχολιασω..γιατι επικεντωνομαι στο να εισαι καλα εσυ ψυχικα μεσα σου...
Μου αρέσει +
PetrosGym
# 44στις 29/5/2014
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση: Σχόλιο # 39 από xalasmeno-thimiato
Καταλαβα οτι :
Αν εισαι παντρεμενος και η γυναικα σου παει γυμναστηριο ξεκινα τα ευχελαια
Μπα όχι Το γυμναστήριο δεν είναι και ο πιο κατάλληλος χώρος για φλέρτ. Μπορεί σαν σκέψη να πει κάποιος, ωραία κορμιά (ή που ΘΑ γίνουν), αποκαλυπτικά ρούχα, άνδρες γυναίκες μαζί σε έναν χώρο... και όμως δεν είναι έτσι. Εκτος από τις απελπισμένες χαζογκόμενες που κάνουν μπαμ και πιάνουν κουβέντα σε όλους (που καταλαβαίνεις οτι δεν έχουν πάει να αθληθούν) είναι πολύ μα πολύ λίγες. Όλοι πάνε να κάνουν το πρόγραμμα τους και μετά να φύγουν. Οι ματιές παίζουν αλλά το γυμναστήριο δεν είναι ότι καλύτερο για γνωριμίες.
Αν είσαι όμως ο γυμναστής είναι αλλιώς, θέλοντας και μη έρχεσαι συνέχεια σε επαφή με τους πελάτες να τους εξηγείς, καθοδηγείς και τα λοιπά (ειδικά οι γυναίκες ρωτάνε και ξεχνάνε πολλά). Για να κάνει κάτι ο γυμναστής με πελάτισσα πρέπει να είναι πολύ χαζός.Όταν πάνε στα μπαράκια και τις καφετεριες βρίσκουν τους γκόμενους όχι στα γυμναστήρια. Όχι πως αποκλείω το γυμναστήριο 100% ΑΛΛΑ όλα μα όλα ακυρώνονται όταν μια γυναικα έχει σκοπό να βρει γκόμενο ή να σε απατήσει ακόμα και σε μπουκάλι να την κλείσεις πάλι θα βρει τον τρόπο.
Μου αρέσει +
Georgebest69-
# 45στις 29/5/2014
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
μετα την δημοσιευση του θεματος απο την εκλεκτη anonimi-15
ειμαι απολυτα σιγουρος για τις δηλωσεις του ελληνα πιλοτου, που ακολουθει παρακατω...
Πάντως μετά τη χαμένη στύση..ήρθε και η πρόταση γάμου!
Πραγματική αγάπη ο τυπάς και καψούρης με τα όλα του,τι να λέμε τώρα!
Θεματοθέτρια, μην μπεις στον κόπο να πεις τίποτα στην ωραία κοιμωμένη ,το μπελά σου θα βρεις.Αυτός ο έρμος άντρας σου..ύπνος του δικαίου??Τι γλάστρα φοίκο τον έχεις σπίτι σου?Άρχισαν οι ζέστες,δεν θα τον ποτίσεις καθόλου?
Ελα βρε ανωνυμη, δεν ξερεις και συ πως τυλιγουν εναν αντρα??? Μικροπαντρευτηκες φαινεται και τα ξεχασες ολα...δε το πας με λογικη συζητηση, υπογεια και υποσυνειδητα δουλευουν αυτα τα πραγματα...δεν πιανεσαι απ τα λογια του αλλου. Και επρεπε να βαλεις κατω το ξερο σου να σκεφτεις τροπους να χωρισει απ την αλλη. Σε αυτες τις περιπτωσεις κραταμε και ντοκουμεντα για μελλοντικη χρηση πχ οταν πηγες και το κανατε να κραταγες ενα βιντεο απ το κινητο ετσι να βρισκεται. Κι αλλες ιδεες υπαρχουν. Και στον ιδιο επρεπε να του φερεσαι αλλιως και καθημερινα και στο κρεβατι. Σαν αρσακειαδα την πατησες βρε ανωνυμη...ηδη το οτι μαλωσανε τοσο ασχημα μπορουσες να το αξιοποιησεις. Λοιπον οταν ξαναμπεις συζηταμε ιδεες να τον κανεις αεροπλανο! Αυτος ο γαμος δε θα γινει!
Μου αρέσει +
ROCK-54
# 48στις 29/5/2014
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Απλα πραγματα...
Παράθεση: Σχόλιο # 36 από eva_eva
τσ τσ τσ ... τι κάνει ένα τεκνάκι σ'ένα πουράκι???
...στην αρχη το ...αναβει,μετα το αφηνει να καιγεται,και οταν αρχιζει να καπνιζει,το τεκνακι αναβει...τσιγαρακι,,,
οχι αλλο καφρουνο ...
κοιτα τωρα να της τιναξεις τα μυαλα στον αερα και μετα να παρει ξερεις ... ...
κι ο γαμος να μη γινει μικρε αλαντιν τιποτε δεν προκειται ν αλλαξει ...
η πορεια ειναι προκαθορισμενη απο την πρωτη στιγμη ...
σου λεει ...
αυτος ειχε μια αλλη ...
αυτη ειχε το συζυγο ...
και μαζι απλα το εκαναν ...στο φιλικο ...σε συμφωνια ...
αυτος της ελεγε τα της ζωης του ...και τα ερωτικα του με τις αλλες ...
αυτη του ελεγε τα δικα της ...με την οικογενεια ...
αλλα αυτη αθετησε την συμφωνια και ηθελε ερωτες ...
τωρα ποιος φταιει αυτος..;
ποια κολπα μωρε ...
οσα κολπα και να του κανεις του αντρα αν δεν του βαρας στον εγκεφαλο ...
ολα ειναι αχρηστα ,...
ολες ξερουν κολπα ...τυφλα να χουν τα πορνοσαιτ ...
τι τις περασες τις γυναικες στην πονηρια εχουν ολες παρει μαστερ ...και το θυμα ξερει πως να φυλαχτει ...
Aφου τον θελει κυρια τζουλια μου η φιλη μας. Δεν ειναι διακοπτης να πατησει το κουμπι κ να μη νιωθει. Και οταν πας για γαμο, δεν καλεις την πρωην στον πρωτο τσακωμο, αρα δεν τραβαει.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η επιμονή σου σε μια καταδικασμένη ιστορία.Αυτό συνήθως συμβαίνει σε ανθρώπους που ένιωσαν να μην αγαπιούνται μέσα στην οικογένεια τους. Σε ανθρώπους που στερήθηκαν την αγάπη και την προσοχή, και που ασυνείδητα επαναλαμβάνουν το μοτίβο απόρριψης και εγκατάλειψης στην ενήλικη ζωή τους. Οπότε ίσως χρειάζεται να δουλέψεις με τον εαυτό σου πρώτα ώστε να θεραπεύσεις το μικρό παιδί εσωτερικά που αισθάνεται ότι δεν μπορεί να αγαπηθεί και επιλέγει καταδικασμένες σχέσεις. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος τώρα, απο την στιγμή που είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα, πραγματικά δεν έχει τίποτα να σου προσφέρει, και μάλιστα σε χρησιμοποιεί προκειμένου να δώσει στον εαυτό του μια αρρωστημένη αίσθηση εκδίκησης απέναντι στην φίλη του. Καλό θα ήταν να μην επιτρέπεις σε κανένα να σε χρησιμοποιεί με αυτό τον τρόπο, να μάθεις να σέβεσαι και να αγαπάς τον εαυτό σου. οπότε μέσα απο την προσωπική σου θεραπεία πρέπει να βρεις την δύναμη να αποδεχτείς να εκτιμήσεις και να αγαπήσεις αληθινά τον εαυτό σου. Αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη στην ζωή σου είναι απο ένα σύντροφο που θα σε αγαπήσει και θα σε φροντίσει. Με γνώμονα αυτό πρέπει να μάθεις να κάνεις και τις επιλογές σου, εφόσον καταφέρεις να διορθώσεις τον συναισθηματικό σου προγραμματισμό.
Ελα βρε ανωνυμη, δεν ξερεις και συ πως τυλιγουν εναν αντρα??? Μικροπαντρευτηκες φαινεται και τα ξεχασες ολα...δε το πας με λογικη συζητηση, υπογεια και υποσυνειδητα δουλευουν αυτα τα πραγματα...δεν πιανεσαι απ τα λογια του αλλου. Και επρεπε να βαλεις κατω το ξερο σου να σκεφτεις τροπους να χωρισει απ την αλλη. Σε αυτες τις περιπτωσεις κραταμε και ντοκουμεντα για μελλοντικη χρηση πχ οταν πηγες και το κανατε να κραταγες ενα βιντεο απ το κινητο ετσι να βρισκεται. Κι αλλες ιδεες υπαρχουν. Και στον ιδιο επρεπε να του φερεσαι αλλιως και καθημερινα και στο κρεβατι. Σαν αρσακειαδα την πατησες βρε ανωνυμη...ηδη το οτι μαλωσανε τοσο ασχημα μπορουσες να το αξιοποιησεις. Λοιπον οταν ξαναμπεις συζηταμε ιδεες να τον κανεις αεροπλανο! Αυτος ο γαμος δε θα γινει!
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αν και σκληρές! Η αλήθεια είναι ότι έχουν περάσει πολλοί μήνες από τότε που έγινε αυτό το περιστατικό και έκτοτε δεν με ξαναπλησιασε ποτέ κόψαμε και τα μαθήματα και μου επέστρεψε τα λεφτά γιατί όπως είπε δεν ήθελε με τίποτα να με βλέπει!Τον παρακάλεσα να κάνουμε έρωτα για τελευταία φορά και μου είπε ότι η κοπέλα του είναι η μοναδική γυναίκα που έχει αγαπήσει πραγματικά και καμιά άλλη δεν μπορεί να την ανταγωνιστεί!Οποτε θα προσπαθήσω να απομακρυνθώ!
Μου αρέσει +
psaromallis
# 60στις 29/5/2014
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Δεν βλέπω...
...πάντως, να την έχετε σε ιδιαίτερη εκτίμηση την "παντρεμένη" κυρία.
Ωστόσο, έδωσε την ευκαρία να θυμηθούμε μαθήματα από το γυμνάσιο:
Παράθεση: Σχόλιο # 46 από maria_antouanetta_33
Τι γλάστρα φοίκο τον έχεις σπίτι σου?Άρχισαν οι ζέστες,δεν θα τον ποτίσεις καθόλου?
στα social media