Παράθεση:
Σχόλιο # 80 από anonimi_15Δεν μπορώ να ανακοινώσω ξαφνικά στους γιους μου ότι παίρνω διαζύγιο. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουμε δώσει το παραμικρό δικαίωμα στα παιδιά να πιστέψουν ή έστω να υποψιαστούν ότι κάτι δεν πάει καλά μεταξύ μας.
Μηπως υποτιμας λιγο την νοημοσυνη τους...;;;
Αλλο τι δικαιωμα δινεις εσυ ...και αλλο τι καταλαβαινουν αυτα...!!!
Υστεροβουλο, εαν ισχυει.
Καποιον η τον θελεις ολοκληρο η τον στελνεις για δειγμα αλλου.
Δεν ειναι σωστο, αν ειναι ετσι, να εισαι μια ζωη με αλλους-ες και μετα τσαγια, υποθετα και κλισματα παλι.
Επερχεται χαλαρωσις...
Παράθεση:
Σχόλιο # 77 από KLELIA22
[/color]μεταφορικα μιλαω...
δεν σου κανει λιγο παραξενο... που ενω ο καθενας εχει προσωπικη ζωη...παραμενουν δεμενοι "νομικα"...?
ειναι δικαιολογια για μενα... το εχουμε οικονομικους λογους...ειναι απλα ενας συγκαλυμμενος λογος για να μη χασουν το σιγουρακι τους ... για τα γεραματα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 78 από eva_evaτον καψουρεψε γλυκια μου γιατι του ταιριαζει...γιατι ειναι στην ηλικια του, ειναι free και μπορουν να εχουν μια υγιη σχεση...
[/color]
Παράθεση:
Σχόλιο # 80 από anonimi_15Δεν μπορώ να ανακοινώσω ξαφνικά στους γιους μου ότι παίρνω διαζύγιο. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουμε δώσει το παραμικρό δικαίωμα στα παιδιά να πιστέψουν ή έστω να υποψιαστούν ότι κάτι δεν πάει καλά μεταξύ μας. Αν λοιπόν ξαφνικά πάω και τους πω ότι χωρίζω λογικό είναι να με ρωτήσουν το λόγο.
Και τότε τι θα τους πω;Ξέρετε κάτι ο πατέρας σας με κεράτωνε επί χρόνια με περιστασιακές γκόμενες, εγώ το έμαθα, η σχέση μας διαλύθηκε και αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί για χάρη σας;
Δεν λέγονται αυτά τα πράγματα.
και φανταζεσαι οτι δεν εχουν παρει μυρωδια???
τον αγκαλιαζεις?? τον φιλας?? ζουζουνιζετε μεταξυ σας??
πως βγαινεις εξω? με τι δικαιολογιες? πως βγαινει ο πατερας τους?
τι μου λες τωρα!!!
Αφτο το με "κερατωνε και αποφασισαμε να κερατωνομαστε ολοι", πολυ δραματικο βρε παιδι μου!
Εφ' οσον ακολουθησες την ιδια τακτικη, του κερατωματος, γιατι αναφερεις οτι σε κερατωνε? Ως αλλοθι?
Σοβαρεψου παιδακι μου, ειμαστε και νεβρικοι ανθρωποι!
Παράθεση:
Σχόλιο # 80 από anonimi_15Δεν μπορώ να ανακοινώσω ξαφνικά στους γιους μου ότι παίρνω διαζύγιο. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουμε δώσει το παραμικρό δικαίωμα στα παιδιά να πιστέψουν ή έστω να υποψιαστούν ότι κάτι δεν πάει καλά μεταξύ μας. Αν λοιπόν ξαφνικά πάω και τους πω ότι χωρίζω λογικό είναι να με ρωτήσουν το λόγο.
Και τότε τι θα τους πω;Ξέρετε κάτι ο πατέρας σας με κεράτωνε επί χρόνια με περιστασιακές γκόμενες, εγώ το έμαθα, η σχέση μας διαλύθηκε και αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί για χάρη σας;
Δεν λέγονται αυτά τα πράγματα.
Μπήκες ως ανώνυμη. Ξέρεις ε; ΑΥΤΟ είναι το πιο ουσιαστικό που φταίει.
Οτι μπαίνεις ΠΑΝΤΟΥ ως ανώνυμη.. χωρίς προσωπικότητα. Μπες ως μαρίνα, ως κατερίνα ή γωγώ.. Μπες με κάποιο τρόπο.. αλλά μπες!
Οχι σαν κάτι "με συγχωρείτε για την ενόχληση"..
Και τώρα γελάω.. Εγώ που τα λέω αυτά είμαι απλά κάποιος.. Τουλάχιστον ελπίζω να σου είπα ..κάτι!
Παράθεση:
Σχόλιο # 83 από EnikosΥστεροβουλο, εαν ισχυει.
... ολος ο θεσμος του γαμου... υστεροβουλος ειναι...
Μην λες βρε για ζουζουνια και ζουζουνισματα, θα αγριεψει παλι ο Λελος και θα θυμηθει τον μελισσοκομο με την γιελοου νιτσεραδα!
(ποιος με σωνει παλι!)
Παράθεση:
Σχόλιο # 85 από eva_eva
και φανταζεσαι οτι δεν εχουν παρει μυρωδια???
τον αγκαλιαζεις?? τον φιλας?? ζουζουνιζετε μεταξυ σας??
πως βγαινεις εξω? με τι δικαιολογιες? πως βγαινει ο πατερας τους?
τι μου λες τωρα!!!
οποιος βαριεται να ζυμωσει, 10 μερες κοσκινιζει.
Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά ο συγκεκριμένος δεν ενδιαφερόταν αν είμαι παντρεμένη. Του είχα προτείνει από μόνη μου να χωρίσω για να είμαστε μαζί κι αυτός μου είπε να μην το κάνω γιατί δεν ήθελε μαζί μου κάτι σοβαρό. Και όταν μου ζήτησε να διακόψουμε επειδή είχε γνωρίσει την άλλη κοπέλα του είπα ότι τον καταλαβαίνω απόλυτα να θέλει να προχωρήσει τη ζωή του και να κάνει οικογένεια και λογικό είναι αφού εγώ δεν μπορώ να του τα προσφερω. Η απάντησή του ήταν "Δεν προχωράω μπροστά επειδή δεν μπορώ να έχω εσένα...Προχωράω γιατί δεν θέλω εσένα...Είμαι ερωτευμένος και θέλω μια άλλη...ακόμα κι ελεύθερη να ήσουν δεν θα έμενα μαζί σου, μην ξεχνάς ότι εσύ η ίδια μου πρότεινες να πάρεις διαζύγιο κι εγώ αρνήθηκα. Αν σε ήθελα θα έμενα"
νταξει. εχεις κολλησει εκει επειδη δεν εχεις αλλη διεξοδο.
εν ετει 2014..
το θεμα ειναι η ζωη σου και πως την εχεις στρωσει. αυτο σε κανει να κολλας. αντι να τη ζησεις ολοκληρη καθεσαι και παιρνεις ψιχουλα.
Κοιτα, δεν χρειαζεται να μας πεισεις, για το ποσο καλα τα εχεις καταφερει!
Κατι εχουμε παρει χαμπαρι.
Σηκω παιδακι μου και ξεκαθαρισε την ζωη σου! Σκουπιδια την εχεις γεμισει.
Με το συμπαθειο κιολας, ετσι?
Παράθεση:
Σχόλιο # 91 από anonimi_15Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά ο συγκεκριμένος δεν ενδιαφερόταν αν είμαι παντρεμένη. Του είχα προτείνει από μόνη μου να χωρίσω για να είμαστε μαζί κι αυτός μου είπε να μην το κάνω γιατί δεν ήθελε μαζί μου κάτι σοβαρό. Και όταν μου ζήτησε να διακόψουμε επειδή είχε γνωρίσει την άλλη κοπέλα του είπα ότι τον καταλαβαίνω απόλυτα να θέλει να προχωρήσει τη ζωή του και να κάνει οικογένεια και λογικό είναι αφού εγώ δεν μπορώ να του τα προσφερω. Η απάντησή του ήταν "Δεν προχωράω μπροστά επειδή δεν μπορώ να έχω εσένα...Προχωράω γιατί δεν θέλω εσένα...Είμαι ερωτευμένος και θέλω μια άλλη...ακόμα κι ελεύθερη να ήσουν δεν θα έμενα μαζί σου, μην ξεχνάς ότι εσύ η ίδια μου πρότεινες να πάρεις διαζύγιο κι εγώ αρνήθηκα. Αν σε ήθελα θα έμενα"
Παράθεση:
Σχόλιο # 88 από KLELIA22... ολος ο θεσμος του γαμου... υστεροβουλος ειναι...
...la sagrada familia
(που λέει και κάποια γνωστή μου)!
η αληθεια ειναι οτι το ξεχειλωσαμε το θεμα...
αλλα μου χει μεινει μια απορια
ποσων χρονων ηταν ο γυμναστης??
έτσι για την ιστορια ρωτω, για να εχω ολοκληρωμενη εικονα( εγω στοιχηματιζω γυρω στα 27-30- πες μου...
Αντε...το πολυ 35, γιατι μετα οι κοιλιακοι γινονται μουστος.
Παράθεση:
Σχόλιο # 95 από eva_evaη αληθεια ειναι οτι το ξεχειλωσαμε το θεμα...
αλλα μου χει μεινει μια αποριαποσων χρονων ηταν ο γυμναστης??έτσι για την ιστορια ρωτω, για να εχω ολοκληρωμενη εικονα( εγω στοιχηματιζω γυρω στα 27-30- πες μου...
Παράθεση:
Σχόλιο # 96 από EnikosΑντε...το πολυ 35, γιατι μετα οι κοιλιακοι γινονται μουστος.
χαχαχαχαχαχαχααχα
οχι βρε
μετα τα 50 ξεκινα ...ο μουστος!!!
χαχχχαχαχαχααχαχαχα
Τώρα είναι 37 και η κοπέλα του 27
ααα
τα χει τα χρονακια του...το τεκνο τελικα...
στα social media