Με τρωει το ποπακι μου μου φαινεται ετσι που με κοιτα ο πονηρος και μου μεταφερει θεματακια
στο μυαλο μου.κι ολο στο τυχαιο μου το φερνει,λες και με οδηγει στην αμαρτια.
Τωρα μου εστειλε μυνηματακι να περασει να με παρει με την μηχανη
αυριο απο καπου.Με εξιταρει αυτο βρε παιδια.Παλια ειχε κανει κατασταση με μια φιλη μας και ειχε αλαξει το προσωπο της.δεν σας κρυβω οτι ζηλεψα λιγουλακι.
Αλλα κι αυτη δεν μας λεει κατι που το διαλυσανε,χρυση την εχουμε κανει την παλιοεγωιστριακι οταν τον βλεπει ολο τον πλησιαζει και σπαζομαστε ολες.
Αλλα κι αυτη δεν μας λεει κατι που το διαλυσανε,χρυση την εχουμε κανει την παλιοεγωιστριακι οταν τον βλεπει ολο τον πλησιαζει και σπαζομαστε ολες.
Γιατι δεν μπορω να γραψω σε σειρα βρε παιδια και βγαινει ενα διορθωτικο αυτοματο;
Πρεπει να σαι πολυ σεξοβομβα για να τους εχεις τρελανει ολους!
ρε συ τζενουλα ...
να χωριζες λεω γω τον φιλο σου ...αλαντιν γιατι ξεσηκωνεις τα κοριτσια με τριχες;
Eμενα περιμενανε να ξεσηκωθουνε...! Αφου δεν κρατιεται η τζενουλα μας κυρια τζουλια, εχει ορμες, πως να το κανουμε? ειναι και στα ντουζενια της. Θα τον κανει τον φιλο αεροπλανο! αν ισχυουν και οι φημες περι προσοντων? ουτε ο φον μπραουν τετοιους πυραυλους!...Μπες στον πυραυλο κυρα μου κ τα εξοδα δικα μου!...Tzenoula τρελανε τους ολους!
Καλά κάνει και βγάζει βόλτα τον σκύλο.
Θα ανακαλύψει σύντομα ότι είναι ο μόνος άξιος να λέγεται φίλος
και πιστός.
Πώς θα σου φαινόταν Αλαντίν να σου έλεγε το κορίτσι σου:
"Μωρό μου σόρρυ
μα έχω βρει καλύτερο μαστόρι?
με πύραυλο κοτζάμ δυο πήχες
και ξουρισμένες του όλες του τις τρίχες"?
Ή ακόνα χειρότερα να ΜΗΝ σου το έλεγε, αλλά να σου τα φορούσε?
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από aladdin30Eμενα περιμενανε να ξεσηκωθουνε...! Αφου δεν κρατιεται η τζενουλα μας κυρια τζουλια, εχει ορμες, πως να το κανουμε? ειναι και στα ντουζενια της. Θα τον κανει τον φιλο αεροπλανο! αν ισχυουν και οι φημες περι προσοντων? ουτε ο φον μπραουν τετοιους πυραυλους!...Μπες στον πυραυλο κυρα μου κ τα εξοδα δικα μου!...Tzenoula τρελανε τους ολους!
Παράθεση:
Τα δεδομένα τΆ άπλυτα, τα παραπεταμένα...
Σχόλιο # 12 από Climentini
Ρε παιδάκια, ας μου εξηγήσει κάποιος, γιατί έχω γκώσει να διαβάζω για δεδομένους και δεδομένες, και μου λείπουν τα δεδομένα για να καταλάβω τι εννοείτε.
Δηλαδή, ξυπνάτε το πρωί και
ΔΕΝ θεωρείτε δεδομένο ότι έχετε μια στέγη πάνω από το κεφάλι σας και φαγητό να φάτε;
ΔΕΝ θεωρείτε δεδομένο ότι οι γονείς θα σας χαρτζιλικώσουν;
ΔΕΝ θεωρείτε δεδομένο ότι θα πάρετε ένα φίλο να πείτε τα βάσανά σας και εκείνος θα σας ακούσει;
Ξυπνάτε το πρωί και δεν θεωρείτε ΤΙΠΟΤΑ δεδομένο;
Κι αν όχι, γιατί είναι καλό και λογικό να θεωρείτε όλα τα παραπάνω (μαζί με μερικές δεκάδες άλλα) ως ΔΕΔΟΜΕΝΑ, αλλά βλέπετε ως την υπέρτατη καταστροφή το να είστε εσείς το δεδομένο του συντρόφου σας - του ανθρώπου που στην τελική ΕΣΕΙΣ έχετε επιλέξει;
Η λέξη δεδομένο εχει πολλές εκφάνσεις. Μια απο αυτές, οπως και να το κάνουμε είναι ερωτοδιώκτρα. Δεν ειναι σπιτια, τεντες κατσαρολες,τηλεορασεις και αλλα αψυχα τινα.
Το να λεω στην συντροφο μου < ετοιμασου θα ερθω να σε παρω για ποτο/φαγητο > και να μου βαζει μια ρομπα και να βγαινει , οσο να ναι ειναι καπως.
Ομοιως και στους αντρες, το οτι ειστε μαζι πχ 5 χρονια δεν σημαινει οτι δε θα ξαναβαλεις αποσμητικο στη μασχαλη μια μερα με 40 βαθμους .
Το οτι ειστε μαζι 5 χρονια δε σημαινει οτι δεν θα της ξαναπαρεις ενα ωραιο δωρο, ενα ταξιδακι εκπληξη και γενικα καθε κινηση που θα ξαναφρεσκαρει την αιτια που την επελεξες να ειστε μαζι.
Αυτο ειναι το δεδομενο, με αυτη την εννοια το λενε. Πρεπει συνεχως να '' φρεσκαρεις'' και να καλαφατιζεις το ΑΙΤΙΟ που σε εκανε να τον/την επιλεξεις, οχι να το αφησεις να βουλιαξει στην καθημερινοτητα και την δεδομενιλα.
Ακουστε τι μου εκανε ο φιλος του,δεν το πιστευω βρε παιδια. Μου τηλεφωνησε στις 10μιση το πρωι κι ενιωσα πολυ χαρουμενη
μεχρι και κομωτηριο θα πηγαινα αν προλαβαινα.
Φτερουγιζα μεσα μου αλλα τελικα τι λετε να εγινε;ηρθε με την μηχανη κι επαθα πλακα
οταν μιλησαμε και μου χαμογελασε,αισθανθηκα τοσο ανεμελη και χαλαρη για βολτα.Μην σας τα πολυλογω,ανεβηκα και γκαζωσε για Γλυφαδα,καλε στον δρομο μου το ειπεκι ουτε με ρωτησε ο πονηρος αν συμφωνω.Μονο οτι θα περασουμε ωραια.
Κι ειχε δικιο μεχρι ενα σημειο.Φτασαμε,καθησαμε σε μια καφετερια και ηταν ολα υπεροχα.
Βρε παιδια ημουν ετοιμη να του δωθω καποια στιγμη,με πηρε κι αγκαλια σε καποια φαση
και ενιωσα ξεχωρηστη.Ο αλλος ολο το ωμο σεξ σκεφτεται.Οπου με εβγαζε το θεμα,ειχα ξεχασει τον αλλον εντελως σας λεω.Τον εβλεπα σαν τιποτα μπροστα σε αυτον,μην με παρεξηγειτε.Ξαφνικα με φιλησε
ηταν το πιο γλυκο φιλιπου ενιωσα ποτε στην ζωη μου,δεν ειχε ομως συνεχεια το πραγμα γιατι τον πηραν τηλεφωνο και με πηγε σπιτι για να φυγει.Δεν με φιλησε εκει οπως πριν αλλα πολυ πιο γρηγορα.Απο εκεινη την ωρα το αγορι μου ολο μου στελνει μυνηματα οτι δεν με θελει,μηπως εμαθε τιποτα;πως να το χειριστω;ντρεπομαι τωρα λιγουλακι,στο μεταξυ το μωρακι δεν σηκωνει το τηλεφωνο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από Tzenoula22.Απο εκεινη την ωρα το αγορι μου ολο μου στελνει μυνηματα οτι δεν με θελει,μηπως εμαθε τιποτα;πως να το χειριστω;ντρεπομαι τωρα λιγουλακι,στο μεταξυ το μωρακι δεν σηκωνει το τηλεφωνο.
Χμμμ, αυτό μυρίζει συνομωσία μεταξύ του αγοριού και του μωρακίου.
δηλαδη να τα εχουν κανει πλακακια για να βγει απο πανω που δεν με βγαζει εξω πια;
σατανικο μου μοιαζει και μου χαλαει το ονειρο για τον φιλο του.και πως θα το μαθω τωρα αυτο;Θα το μάθεις, αποκλείεται να μην υπάρξει συνέχεια, έστω κάποια κουβέντα.
Εμένα μου θυμίζει ταινίες με στοιχήματα (όπου το στοίχημα είναι αν είναι πιστή η γυναίκα) αλλά μπορεί απλώς να έχω δει πολλές ταινίες
Όπως και να 'χει πάντως είναι ύποπτο, ο μεν να σου στέλνει μηνύματα πως δεν σε θέλει πια (έτσι στα ξαφνικά και στο άσχετο, υποτίθεται), ο δε να έχει εξαφανιστεί από εκείνη την ώρα και μετά.
Θα μάθεις όμως, κοντός ψαλμός αλληλούια. Να είσαι προετοιμασμένη για τα πάντα.
Το πολυ πολυ να τους χασω και τους δυο,οτι χειροτερο αλλα πρωτη φορα θα ειναι για μια κοπελα αυτο;
νομιζω οτι εχετε δικιο που τα εμπλεξα ετσι,αχ αυτο το καλοκαιρακι.Δηλαδη, τι είχε πάθει? Είχε ξεχειλώσει το στόμα της??
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από Tzenoula22Παλια ειχε κανει κατασταση με μια φιλη μας και ειχε αλαξει το προσωπο της
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από Tzenoula22ανεβηκα και γκαζωσε για Γλυφαδα,καλε στον δρομο μου το ειπεκι ουτε με ρωτησε ο πονηρος αν συμφωνω.Μονο οτι θα περασουμε ωραια.
... εμ.. που θα την εδινε τη δουλεια... ο δικος σου για να σε τσεκαρει...
αν οχι σε επαγγελματια στην αποπλανηση...
Καλο ηταν μονο πολυ χαρουμενη μπορω να πω.
Αχ να χαρεις κλελια μην μου λες ετσι,το σκεφτομαι και στεναχωριεμαι.Ηταν ολα καλα μεχρι που χτυπησε
το ρημαδι για να φυγει.Δεν μπορω να πω οτι ηταν λαθος οση ωρα ηταν εκει,ισα ισα ηταν ηταν πολυ γλυκος.Toν εχεις τρελανει τζενουλα το φιλο και κομπλαρει! Σαν αλλη Αναστασια! Μην κολονεις, καντους και τους 2 ταλιατελες!
παντως την Αναστασια στο τελος... την κανανε περα.. και πατερας και γιος..
αφου τη γλεντησανε καλα καλα...Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media