γεια σας θα ηθελα να μοιραστω κατι που με βασανιζει ειμαι με ενα αγορι 6 χρονια κ τον αγαπαω ηταν η πρωτη μου σχεση απο τα 17 που τον γνωρισα κ μεχρι τοτε δεν ειχα εμπειριες στη ζωη μ αλλα νιωθω οτι θελω να κανω κ αλλα πραγματα να γνωρισω κ αλλα αγορια δεν ειναι οτι με καταπιεζει αντιθετα ειναι πολυ καλο παιδι κ οταν ειμαστε μαζι περναμε καλα κ εγω φυσικα αλλα με τρωει αυτο το πραγμα δεν ξερω τι να κανω πραγματικα,απ τη μια δε μπορω να φανταστω τη ζωη μου χωρις αυτον κ δεν ειναι απο θεμα ανασφαλειας δε φοβαμαι να μεινω μονη μ.ολες οι απαντησεις δεκτες.
Πολυ λογικο στην ηλικια σου, εισαστε κ πολλα χρονια μαζι. Θα σου προτεινα να κρατησεις μια φιλια εφοσον σας συνδεουν τοσα πολλα και ειναι καλο παιδι και να εχεις ανοικτες τις κεραιες σου για κατι αλλο.
Εισαι 23 κ ειχες σχεση 6 χρονια;;;γι αυτο σ συμβαινει αυτο,,ειναι φυσιολογικο...παντως μπραβο σ...σε τετοια ηλικια να εισαι με ενα ατομο μονο
melina-22 το προβλημα ειναι οτι ειναι καλο παιδι...γιατι αμα ηταν κακο παιδι δεν θα τ σκεφτοσουνα
ολα αυτα......στο υπογραφω !
Παμε παρακατω,λογικο το βρισκω να θες να ζησεις εμπειριες,ειχες μια σχεση απο το σχολικα χρονια και
τωρα εισαι σ αλλο επιπεδο,μαλλον εισαστε σε διαφορετικη φαση ζωης.
Η λυση ειναι αξιολογεις τα πραγματα,τα ζυγιζεις και βλεπεις πως θα κινηθεις.Αν θες να γνωριζεις και αλλους
να το κανεις...γιατι αν καταπιεστεις και δεν το κανεις θα σου βγει στη πορεια και θα ειναι πολυ
χειροτερα αν σου βγει μετα 10-15 χρονια μετα......
χαζογυναικεια νοοτροπία ifigenia19 μαρεσει που αναφερεις στο προφιλ σου να σου στειλει μνμ οποιος ειναι σοβαρο ατομο ..μα καλα πως μπορεις μονο με ενα ατομο επρεπε να τους κοροιδευεις τους αντρες σε αυτη την ηλικια και να τους αλλαζεις σα τα πουκαμισα ...το αγορι σου θελω να τα μαθει αυτα να δω τι θα πει...
τι θα πει χαζογυναικεια νοοτροπια???
εσυ στα 23 σου μονο μια κοπελα ειχες γνωρισει???
δεν ζουμε στο μεσαιωνα...φτιαχνεις χαρακτηρα, μελετας συμπεριφορες, μαθαινεις το κορμι σου, τις αναγκες σου, ειναι ανεκτιμητη εμπειρια οι σχεσεις...
και μετα απο τον εναν δεν ακολουθει το αλλο ακρο...να τους αλλαζει σαν τα πουκαμισα...
γιατι οπως ειπε κι ο aggelo...θα της βγει σε λιγα χρονια και στο υπογραφω!!
Δεν ειπα να αλλαζει τα αγορια σαν τα πουκαμισα...αν ομως απ τα 17 μεχρι τα 25 εισαι με ενα ατομο,,λογιμο ειναι να βαρεθεις,,,κ μετα θα αρχισουν να βγαινουν τα απωθημενα κ τοτε ειναι πιο δυσκολα
σιγουρα ολα αυτα που μ λετε τα εχω σκεφτει κ εγω αλλα κατι με κραταει στο να μη φυγω απο αυτη τη σχεση μονο κ μονο στην ιδεα οτι μ αρεσει καποιο αλλο αγορι τρελενομαι νιωθω τυψεις κ πολυ ενοχικα με τον ευατο μ μπαινω σε καποια κατασταση τοσο περιπλοκη που μ γινεται εμμονη.κ απο την αλλη πως γινεται αφου αγαπας καποιον πραγματικα να τον χωρισεις για να μη σου μεινουν απωθημενα κ να ζησεις τη ζωη σου??
Οποιο δρομο και να παρεις στη ζωη κατι κερδιζεις και κατι χανεις,ειναι θεμα ανθρωπου
αν θα ρισκαρεις να ζησεις την περιπετεια η να μεινεις σ αυγα σου.
Μα να βρισκεις το καλο παιδι και να θες να το σουταρεις;
βρε Βασω... δεν το βρηκε και το διωξε...
Αυτός έχεις την εντύπωση ότι έχει μάτια μόνο για 'σένα;
Αν σου δείχνει κάτι τέτοιο... ή καλός παραμυθάς είναι... ή πολύ αισθηματίας...
Όπως και να 'χει... το κέρατο είναι προ των πυλών... τώρα δικό του θα 'ναι... δικό σου θα 'ναι... παίζεται αυτό...
χαζομαρες λες hns ..
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από hns1602Αυτός έχεις την εντύπωση ότι έχει μάτια μόνο για 'σένα;
Όπως και να 'χει... το κέρατο είναι προ των πυλών... τώρα δικό του θα 'ναι... δικό σου θα 'ναι... παίζεται αυτό...
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από hns1602Αυτός έχεις την εντύπωση ότι έχει μάτια μόνο για 'σένα;
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από god_ofwarχαζομαρες λες hns ..
Καλά που ήρθες και εσύ θεέ του πολέμου, να σοβαρέψει η συζήτηση!
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από god_ofwarχαζογυναικεια νοοτροπία ifigenia19 μαρεσει που αναφερεις στο προφιλ σου να σου στειλει μνμ οποιος ειναι σοβαρο ατομο ..μα καλα πως μπορεις μονο με ενα ατομο επρεπε να τους κοροιδευεις τους αντρες σε αυτη την ηλικια και να τους αλλαζεις σα τα πουκαμισα ...το αγορι σου θελω να τα μαθει αυτα να δω τι θα πει...
χαζοαγορίστικη νοοτροπία god_ofwar να περιμένεις ανταπόκριση και επειδή αυτή δεν έρχεται να μιλάς υποτιμητικά... ξέρεις εσύ τι εννοώ...
Καλά, δεν το συζητώ αυτό που λες ότι έπρεπε να κοροϊδεύει τους άντρες... αυτό δε θα τόλμαγε κανένα αρσενικό να το ξεστομίσει...
Έλα, μπορείς και καλύτερα... για να δούμε... μπορείς;
Παράθεση:
ειμαι σε διλλημα!
Σχόλιο # 1 από melina-22γεια σας θα ηθελα να μοιραστω κατι που με βασανιζει ειμαι με ενα αγορι 6 χρονια κ τον αγαπαω ηταν η πρωτη μου σχεση απο τα 17 που τον γνωρισα κ μεχρι τοτε δεν ειχα εμπειριες στη ζωη μ αλλα νιωθω οτι θελω να κανω κ αλλα πραγματα να γνωρισω κ αλλα αγορια δεν ειναι οτι με καταπιεζει αντιθετα ειναι πολυ καλο παιδι κ οταν ειμαστε μαζι περναμε καλα κ εγω φυσικα αλλα με τρωει αυτο το πραγμα δεν ξερω τι να κανω πραγματικα,απ τη μια δε μπορω να φανταστω τη ζωη μου χωρις αυτον κ δεν ειναι απο θεμα ανασφαλειας δε φοβαμαι να μεινω μονη μ.ολες οι απαντησεις δεκτες.
...χρόνια μπροστά σου, μην αγχώνεσαι.
Καινούργια "βάρκα" είσαι και οι θάλασσες
του έρωτα
απέραντες, πιο πέρα κι απ'τον ορίζοντα...
Α! Κι από καπεταναίους, μιλιούνια!
Καλούς πλόες και καλά ταξίδια...
Μελίνα, άντρες υπάρχουν πολλοί, όποτε γυρέψεις και κουνήσεις το δαχτυλακι σου, θα βρεθεί κάποιος. Καλά παιδιά λίγα. Όμως δε θα αποφασίσει η Στατιστική για τη ζωή σου, αλλά εσύ!
Τον αγαπάς; Κράτα τον! Τον βαρέθηκες; Άστον!. Το ότι δε γνώρισες άλλον, δεν είναι λόγος να χωρίσεις. Μπορεί να ανήκεις στις τυχερές που δε θα γευτούν χωρισμούς και πίκρες στον έρωτα. Να χαίρεσαι!
Αν όμως τον βαρέθηκες, μην τον κρατάς μόνο από συνήθεια.
Αποφάσισε και μην πιέσεις τα αισθήματά σου.
οχι φυσικα αλλα μονο κ μονο επειδη μου αρεσουν αλλα αγορια αισθανομαι ασχημα για αυτο κ το χειροτερο σκεφτομαι κατα βαθος οτι θα ηθελα να κανω κατι οχι (sex)το τονιζω απλα για τους λογους που αναφερω αρχικα.κι απο την αλλη πως γινεται αμα αγαπας καποιον να σκεφτεσαι ετσι για αλλους κ να σ περνανε αυτα τα πραγματα απο το μυαλο???
Η αγαπη αυτη ειναι φιλικη. Η διαφορα φιλου και γκομενου ειναι το σεξ. Τα αλλα ειναι ιδια. Εχετε γινει αδελφακια και φιλαρακια.
Μου επιτρέπεις να σου κάνω μια αδιάκριτη ερώτηση Όταν είστε οι δυο σας στις...τρυφεράδες σας, νοιώθεις κάτι πολύ δυνατό, ένα μούδιασμα στα γόνατα, ένα χτυποκάρδι τρελλό ή κάτι παρόμοιο, Αν όχι , φοβάμαι ότι ο Αλλαντιν έχει δίκιο.
Πάντως κι εμένα μου αρέσουν οπικώς άντρες, π.χ. τώρα με το ποδόσφαιρο, είναι ένα χάρμα οφθαλμών, αλλά σε καμία περίπτωση ερωτικά, τα συζητάμε και με τον άντρα μου και καλαμπουρίζουμε!
μετα απο 6 χρονια νομιζω οτι δεν ειναι κ πολυ εφικτο να νιωθεις αυτο το τρελο χτυποκαρδι που μ λες οχι μονο απο μενα αλλα κ απο αυτον.σιγουρα υπαρχουν στιγμες που τον κοιταω τον χαζευω νιωθω ελξη μεγαλη αλλα οπως ειπα ειναι στιγμες κ πιστευω οτι ειναι φυσιολογικο αυτο.ειδικα σε μια μακροχρονια σχεση...κ σιγουρα δεν θα καθομουν σε μια σχεση οπου το αλλο ατομο το βλεπω φιλικα κ μονο πιο το νοημα αλλωστε???δεν υπαρχει λογος τα εχω ξεκαθαρα αυτα τα πραγματα μεσα μου.αν σε ρωτουσα εγω εσυ πως νιωθεις με τον αντρα ς ???
στα social media