Γεια σας.. Θα ήθελα την βοήθεια σας!! Τώρα 2 βδομάδες είμαι σε μια σχέση με μια πάρα πολύ καλή κοπέλα και όλα κυλούσαν ομαλά !Με φώναξαν όμως σε μια δουλειά για να αντικαταστισω κάποιον για κάποιες μέρες μόνο και εκεί έπαθα την πλάκα της ζωής μου, δούλευε εκεί μαζί με μας ότι ποιο όμορφο έχω δει ως τώρα ...μόλις την αντίκρισα άκουσα χίλια καμπανάκια, ήθελα όμως να το αποτρέψω όλο αυτό γιατί όπως προ είπα ρίχνουν σε σχέση .Συνεχώς εκανε κινησεις να την προσεξω, αρχισαμε να μιλάμε..μιλουσαμ συνεχεια απο social media και τηλ αλλα μια εδειχνε οτι με ηθελε μια οχι..μου ειπε οτι ειχε μια πακροχρονια σχεσει και πλυγωθηκε, της ειπα τι ενιωσα γιαυτην και μου πε οτι κατι εχει νιώσει και για μενα... Χωρισα την κοπελα μου αλλα οταν το εμαθε η αλλη δεν ενθουσιαστηκε τσακωθήκαμε μου ειπε οτι φοβάται να εμπιστευτεί καποιον άνδρα και απο χεραιτιστικαμε. Νιωθω οτι επαιζε μαζι μου... Εσεις τι λέτε?
ποιες δυο γυναικες?
Ποιες δύο;
Όνειρο ήταν κ πάει...
Οποιος παει για τα πολλα ,χανει και τα λιγα...αναξιοπιστος τελειως!!Μεινε λιγο καιρο μονος σου να συνελθεις απο το σοκ..και μετα ξαναπροσπαθησε...και την αλλη φορα εκεινα τα κουδουνακια-καμπανακια να τα ελεγχεις φιλε μου...
καλα εκανες και χωρισες. το καμπανακι οτι δε τραβαγε η σχεση σου ηταν η καινουργια.
τωρα τιποτα. χαλαρα. μη πιεζεις καταστασεις. αμα σε γουσταρει θα πεσει απο μονη της. χωρις πιεση χωρις τιποτα.
Το προβλημα σου που ειναι βρε ορεινε ,δεν εχω καταλαβει;;;Την μια την χωρισες τοσο απλα που σημαινει οτι δεν αισθανοσουν και κανενα ερωτα τρελο...η αλλη παλι δεν σου υποσχεθηκε και τιποτα..μαλλον ''τσαλιμακια'' εκανε κι εσυ τσιμπησες...τι θελεις τωρα δεν εχω καταλαβει;;; να αναλυσεις τις πταιει;;Ο εαυτος σου και μονον αυτος ειναι υπευθυνος για τις επιλογες σου...λοιπον,καθησε ομορφα και ωραια και κανε την αυτοκριτικη σου και μετα δειλα δειλα με βημα αργο,προχωρησε παρακατω την ζωη σου...αντε αγορι μου...καλε ποτε προλαβες και χηρεψες μια απορια την εχω...
Φιλε μου οτι κ αν εγινε,προφανώς κ η 2ρη (που σε εκανε να βλέπεις άσπρες,κόκκινες κ κίτρινες πεταλούδες...)έπαιξε μαζι σου.Το έκανε για καθαρά εγωιστικούς λόγους.Μην το ψάχνεις αλλα αν θες το συζητάμε.
Τουλάχιστον (παρολο που εισαι αρκετά νέος) ειχες την εντιμότητα να αναγνωρίσεις οτι η σχέση που ειχες δεν σε κάλυπτε,στην ουσια δλδ δεν υπήρχε λογος να είσαι με την κοπέλα που ήσουν κ έκανες το σωστό.Χώρισες κ διεκδίκησες αυτην που πραγματικά ήθελες (ή πίστευες οτι θες)φιλε δε μπορουμε να ξερουμε τι εχει η γκομενα στο μυαλο της. οποτε παιρνουμε ως δεδομενο αυτο που σου λεει. οτι σε ψιλογουσταρει. ειναι μια καλη αρχη. εχει νωπο ενα χωρισμο απο προηγουμενη σχεση, σε σκεφτεται, λογικο ειναι να μη θελει και νταραβερι κατευθειαν.
τι θα κανεις εσυ ειναι αλλο θεμα. μπορεις να σαι χαλαρος και διακριτικος, κερδιζοντας τη στη πορεια, μπορεις να μην ασχοληθεις αλλο. σιγουρα παντως ενιωσε πιεση που της ειπες οτι θα χωρισεις για παρτη της...
γνωστος μου ασχολιοταν με μια παρομοια περιπτωση κανα 6μηνο. τωρα ειναι μαζι και μενουν και μαζι.
εγω δε θα ασχολιομουν πανω απο 3 ραντεβου. ειναι αναλογα τι αντεχεις.
Τώρα που εισαι μόνος είναι ευκαιρία να γραφτείς σε κάποιο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας.
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από flat_lineΤώρα που εισαι μόνος είναι ευκαιρία να γραφτείς σε κάποιο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας.
Ρε συ Τιγρη δεν σε επιασα ?Σε δυο βδομαδες απολυεις την σεμνη κοπελιτσα που σταθηκε διπλα σου με στοργη και την τριτη κατα σειρα του μηνος εβδομαδα τα "ριχνεις " στο "μοδελο" καθως εισαι επανω στη σκαλα και περνας τα καλωδια στους πινακες υψηλης τασεως με κινδυνο να κεραυνοβοληθεις απο το ρευμα αλλα εσυ κεραυνολεισαι απο το "μοδελο' και την τεταρτη κατα σειρα του μηνος εβδομαδα μενεις μονος !
Τελικα τι συμβαινει με σενα ?
Παράθεση:
Αναμεσα σε δυο γυναίκες
Σχόλιο # 1 από Oroinos1Γεια σας.. Θα ήθελα την βοήθεια σας!! Τώρα 2 βδομάδες είμαι σε μια σχέση με μια πάρα πολύ καλή κοπέλα και όλα κυλούσαν ομαλά !Με φώναξαν όμως σε μια δουλειά για να αντικαταστισω κάποιον για κάποιες μέρες μόνο και εκεί έπαθα την πλάκα της ζωής μου, δούλευε εκεί μαζί με μας ότι ποιο όμορφο έχω δει ως τώρα ...μόλις την αντίκρισα άκουσα χίλια καμπανάκια, ήθελα όμως να το αποτρέψω όλο αυτό γιατί όπως προ είπα ρίχνουν σε σχέση .Συνεχώς εκανε κινησεις να την προσεξω, αρχισαμε να μιλάμε..μιλουσαμ συνεχεια απο social media και τηλ αλλα μια εδειχνε οτι με ηθελε μια οχι..μου ειπε οτι ειχε μια πακροχρονια σχεσει και πλυγωθηκε, της ειπα τι ενιωσα γιαυτην και μου πε οτι κατι εχει νιώσει και για μενα... Χωρισα την κοπελα μου αλλα οταν το εμαθε η αλλη δεν ενθουσιαστηκε τσακωθήκαμε μου ειπε οτι φοβάται να εμπιστευτεί καποιον άνδρα και απο χεραιτιστικαμε. Νιωθω οτι επαιζε μαζι μου... Εσεις τι λέτε?
φιλικα ρε οριονα. επειδη εφαγες χυλοπιτα θα κοψεις και τη καλημερα?
Εγώ παντως βρίσκω τη συμπεριφορά σου λεβέντικη ! Έχεις κότσια! Όταν άκουσες τα καμπανάκια αποφάσισες να παίξεις με την καμπανοκρούσα και δε θέλησες να παίζεις σε διπλό ταμπλώ!! Μπράβο σου! Λίγοι θα το έκαναν αυτό! Οι πιο πολλοί θα έδεναν το γάιδαρο πρώτα και μετά θα χώριζαν.
Τώρα βέβαια έμεινες χωρίς γυναίκα αλλά έτσι είναι ο έρωτας! Έπαιξες τίμια και έχασες!
Ας μην απογοητευόμαστε. Αν σ΄ενδιαφέρει ακόμη, άσε λίγο καιρό να περάσει και όταν την ανταμώσεις ... τυχαία, βλέπω είσαι από επαρχία, κάπου θα βρεθείτε, και δοθεί η ευκαιρία ,εκμεταλλεύσου το τίμιο παιχνίδι που έπαιξες. Μπορείς ας πούμε να της πεις, ότι είχες πια μόνο γιαυτή ενδιαφέρον και δεν σ΄αρέσει να υποκρίνεσαι, ή τέτοιες παρόμοιες ιστορίες που λένε οι άντρες και μας τουμπαίρνουν!
Μέχρι να γράψω την απάντησή μου είχες βρει κιόλας λύση!! Είσαι αστέρι !!
... χμμμ ... δεν ειναι χυλοπιτα...
στα social media