Θα τα παρω για εναν μηνα μονο,για να ρυθμισω κατι στην περιοδο!
Αν κανω προσεχτικη διατροφη και γυμναζομαι,υπαρχει περιπτωση να με παχυνουν?Γενικα τα αντισυλληπτικα συνδεονται με την αυξηση του βαρους?Θελω να διατηρηθω στα κιλα μου,για αυτο ρωταω.Ευχαριστω πολυ!εννοειται οτι στα εδωσε γιατρος γυναικολογος για καποιο λογο ...
ειναι ξεχωριστος για καθε ατομο ..το τι συμβαινει σε σενα δεν μπορει να ειναι ιδιο με αλλες περιπτωσεις εδω μεσα .
αφου στα εδωσε γιατρος θα ακουσεις τις συμβουλες του .
δεν γινεται τηλεδιαγνωση και τηλεθεραπεια μεσω φορουμ
το αν παχυνεις ή αν κανεις καλη διατροφη και γυμναστικη παλι ειναι ξεχωριστο για τον καθε εναν ,γιατι παιζει ρολο και η ορμονικη κατασταση που εισαι και πως θα αντιδρασει ο οργανισμος σου με ολα αυτα
ακολουθησε τις συμβουλες του γιατρου και ασε τους υδραυλικους του φορουμ για αλλες ¨¨διαρροές¨¨ οχι για ιατρικες
Προσωπικά έπαιρνα για αρκετά χρόνια για λόγους υγείας αλλά δεν πήρα καθόλου κιλά. Μια φίλη μου πάλι που έπαιρνε για τον ίδιο λόγο έβαλε κάποια κιλά όταν τα ξεκίνησε. Οπότε δεν είναι για όλους το ίδιο.
Ακόμη κι αν πάρεις κιλά από τη στιγμή που θα πάρεις αντισυλληπτικά μόλις για ένα μήνα θα τα χάσεις σίγουρα μετά.Μια γνωστή μου πήρε κιλά
Αλλά τα πήρε εκεί που έπρεπε να τα πάρει
Όσο καιρό τα έπαιρνε
Δε ξεκολλούσαν τα μάτια μου από τα...«δικά της»
αν ειχες αποριες για αντικαταθλιπτικα ... θα νομιζες οτι βρισκεσαι στο αιγινήτειο
Διαπλεοντας το οροπεδιο της Δεσφινας με cruising speed παρα την θεσην " Πλατυ Φρεαρ " οπου και η μονη ανδρων του Τιμιου Προδρομου υπαρχει πετρινη στερνα με θολωτη τοξοειδη οροφη .
Ολες οι παχουλες απο Δελφους και Αραχωβα που παραθεριζουν στας πολυτελεις επαυλεις συνοστιζονται για το θαυματουργο υδωρ της στερνας που ρυθμιζει το βαρος τουςΕιμαι ενναντιον των χημικων σκευασματωντρέχωωω!
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από MiltosRNLI1930Διαπλεοντας το οροπεδιο της Δεσφινας με cruising speed παρα την θεσην " Πλατυ Φρεαρ " οπου και η μονη ανδρων του Τιμιου Προδρομου υπαρχει πετρινη στερνα με θολωτη τοξοειδη οροφη .
Ολες οι παχουλες απο Δελφους και Αραχωβα που παραθεριζουν στας πολυτελεις επαυλεις συνοστιζονται για το θαυματουργο υδωρ της στερνας που ρυθμιζει το βαρος τουςΕιμαι ενναντιον των χημικων σκευασματων
Απ΄ότι ξέρω δε βάζεις κιλά. Πριν από 22 χρόνια που ΄παιρνα δεν είνχα βάλει ούτε ένα και όταν ρώτησα τη γιατρό, μου είχα πει να μην τρώω πολλά λίπη. Δεν ξέρω γιατί, μπορεί να είναι μόνο ένας γενικός κανόνας άσχετος με τα χάπια. Τώρα βέβαια θα έχουν βελτιωθεί περισσότερο.
Υπάρχουν αντισυλληπτικά με πολύ μικρή ποσοτητα ορμονών. Εισαι όμως μονο 19 ετών. Ποιος ο λόγος να ρυθμίσεις και τι?? Μόνο για σοβαρούς λογους θα μπορούσε να παρει κανεις ορμονες. Και εμενα μου ετυχε στην ηλικία σου να μου προτεινει γιατρος ορμόνες για ρυθμίσεις κλπ. Βρέθηκε όμως καποιος αλλος γιατρος που με απετρεψε. Ευτυχώς. Ολα ρυθμίστηκαν μονα τους και ειδικώτερα μετα την πρώτη εγκυμοσύνη. Θέλεις την γνώμη μου? Να αποφύγεις αντισυληπτικά και ορμόνες γενικώτερα εαν δεν είναι απολύτως απαραίτητες.
Μπορεί να τα θέλει για αντισύλληψη. Τι να κάνει, κάποιο σίγουρο μέτρο θα πρέπει να πάρει. Προκειμένου μετά να μας λέει << είμαι έγκυος, τι να κάνω τώρα;>>.
Παράθεση:
Απορια σχετικα με αντισυλληπτικα
Σχόλιο # 1 από HeartShapedBoxΘα τα παρω για εναν μηνα μονο,για να ρυθμισω κατι στην περιοδο!
Αν κανω προσεχτικη διατροφη και γυμναζομαι,υπαρχει περιπτωση να με παχυνουν?Γενικα τα αντισυλληπτικα συνδεονται με την αυξηση του βαρους?Θελω να διατηρηθω στα κιλα μου,για αυτο ρωταω.Ευχαριστω πολυ!
Τα αντισυλληπτικά δεν παχαίνουν! Δεν χρειάζεται να κάνεις διατροφή και γυμναστική απο φόβο μη πάρεις κιλά!
Περιέχουν ορμόνες οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν το μέγεθος του στήθους κατά ένα με δύο περίπου νούμερα και βοηθούν πολύ στην μείωση έως και εξάλειψη της ακμής!
Επίσης τα αντισυλληπτικά χρησιμοποιούνται απο πολλές για να ρυθμίσουν τον κύκλο τους αλλά με ένα μήνα μόνο δεν θα αλλάξει κάτι και όταν τα σταματήσεις θα επανέλθει ο κύκλος στα φυσιολογικά του.
Κατά τ'άλλα καλό θα ήταν να συμβουλευτείς το γυναικολόγο σου γιατί χρειάζεται να κάνεις αιματολογικές και καρδιακές εξετάσεις πριν τα πάρεις και βεβαίως απαραίτητο είναι να μη καπνίζεις καθόλου ή να καπνίζεις λίγο.
ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ
Παράθεση:
Απορια σχετικα με αντισυλληπτικα
Σχόλιο # 1 από HeartShapedBoxΘα τα παρω για εναν μηνα μονο,για να ρυθμισω κατι στην περιοδο!
Αν κανω προσεχτικη διατροφη και γυμναζομαι,υπαρχει περιπτωση να με παχυνουν?Γενικα τα αντισυλληπτικα συνδεονται με την αυξηση του βαρους?Θελω να διατηρηθω στα κιλα μου,για αυτο ρωταω.Ευχαριστω πολυ!
στα social media