Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Αποτρίχωση

Επιλέξτε σελίδα: (1-17)
Σελίδες Αρχική«3456789101112Τελ.»

nuvola

# 141 στις 11/7/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Παραλία

κάπνισες ποτέ;

Myl_12

# 142 στις 11/7/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Και παθητικη καπνιστρια ειμαι...και αντιμετωπισα και σοβαρο προβλημα υγειας λογω αυτης της...αναγκαστικης συνηθειας  τους

Καταλαβα ( στην αρχη ενςτικτωδως μετα το εψαξα λιγακι στα σοβαρα ) λοιπον καποια στιγμη οτι τα πραγματα ειναι πιο περιπλοκα...δεν ειναι οι καπνιστες απλα ανθρωποι με κακους τροπους...ειναι πιο βαθυ το θεμα τους...

Και κατεληξα οτι "οι καπνιστες ηταν πιο ...αρρωστοι απο εμενα" ...

Ενα ενδιαφερον και κατανοητο αρθρο βρηκα τωρα εδω

http://www.kathimerini.gr/324194/article/epikairothta/kosmos/ta-nea-opla-ape3arthshs

Παράθεση:
Σχόλιο # 140 από Paralia48

Κλειμεντίνη, τυχερή ήσουν! Στους καπνιστές βρωμάνε τα ρούχα, τα δάχτυλα, η ανάσα τους και κάθε πρωί έχουν έναν βήχα με φλέματα! Άσε που με την κρίση είναι και ντεμοντέ!

Μάλλον δεν είναι ότι δε σου έτυχε, αλλά δεν επιδίωξες να σου τύχει. Μάλλον προτιμούσες το μαρτύριο του κοψίματος από το μαρτύριο της βρώμας. Σε καλό σου βγήκε!

Και όσο για το Μίλτο που δε γούσταρε τους άκαπνους, ... .αμοιβαία, εγώ δε γούσταρα τους καπνίζοντες και κυρίως αυτούς που δε σέβονται το δικαίωμά σου να μην είσαι παθητικός καπνιστής! Το ότι έχουν μια αδυναμία, το έχουν κανει θέση και τρόπο ζωής που πάνε να το επιβάλουν σε όλους. Σου λέει <<εγώ είμαι καπνιστής, δεν μπορώ αλλοιώς, δε δέχομαι κανόνες και θα καπνίσω όταν  θέλω,διοτι είμαι καπνιστής>>!!!  Και γω είμαι μποξέρ και θα δείρω όποιον θέλω! (με την ίδια λογική) ( για να μην πω το σόκιν είμαι ...μιάς και θα ...ήσω όποιον θέλω)

karamelitsameli

# 143 στις 12/7/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από skaskaskasousou

εμένα πάντως μου αρέσει το αξύριστο.. (Όχι τσιγκελωτό μουστάκι).. Μου κάνει μπρουτάλ.

Ουυυ εμενα να δεις πως με φτιαχνει!!

karamelitsameli

# 144 στις 12/7/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από psaromallis

μα...

Τι πιο φυσικό; 

Σ' έναν κόσμο αισχρότητας,
    Προστυχιάς, χυδαιότητας, εκμαυλισμού,
    Προαγωγής -αλλά και κορεσμού από την υπερέκθεση-
    Του γυναικείου σώματος,
    Τηλεοπτικής μαστροπείας και μηντιακής εκπόρνευσης,

ε, ναι,

η αθωότητα είναι sexy!

Ισα ισα εμενα μου φαινεται πολυ πιο "προστυχο" το ξυρισμενο, γιατι παραπεμπει σε ¨"επεξεργασμενο". Μια παρθενα μαλλον αξυριστο θα το εχει. Τα ξυρισμενα εγιναν μοδα απο τις πορνοταινιες πιο πολυ. Η κανω λαθος? 

karamelitsameli

# 145 στις 12/7/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από psaromallis

Χμ...

...karamelitsameli,

για θάμνο σε κόβω!!!

Α, μπα. Μονο σε δυο σχεσεις μου υπηρξα θαμνος , επειδη μου το ζητησαν οι συντροφοι μου. Σε ολες τις αλλες περιοδους της ζωης μου, η πλήρης απογύμνωσις!

karamelitsameli

# 146 στις 12/7/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από Tonia35

Ρε συ Karamelitsa...για αυτο υπαρχει και το laser...

ΥΓ. Διαλεγεις και σχεδιακια...

Ε, ρε συζητηση...που πιασαμε...για μ...τριχες...!

Ε σιγα που θα παω στο ινστιτούτο να βγάλω το βρακι και να κάτσω με τα πόδια ορθάνοιχτα όπως στο γυναικολόγο, για να μου ψήσουν το *ουνί  !

karamelitsameli

# 147 στις 12/7/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από skaskaskasousou

Κατ' αρχήν και κατα τέλους. Άσχετα με το τι γουστάρουν οι άντρες. Οι τρίχες είναι ο καλύτερος φορέας μικροβίων. Και σε μια τόσο ευαίσθητη περιοχή δεν πρέπει να υπάρχουν. Τώρα.. περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Αυτο νομιζα κι εγω , όμως οι γιατροι το διαψευδουν . Ισα ισα που προστατεύει απο τη μεταδοση ορισμενων σεξουαλικα μεταδιδόμενων νοσηματων που κολλάνε ακομα και με προφυλακτικο όπως πχ ο έρπης γεννητικ΄ων οργάνων ή ο ιος των κοδυλωμάτων . Εμποδίζει τη δερματική επαφή. 

Enikos

# 148 στις 12/7/2014
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102
'Aρεσαν+: 0%

Καταληξατε με το πιπι σας, για πρεπει να καταληξουν οι αλλοι για το πιπι σας?

Για μνια μιλατε, το σπιτι μουσειο στη Φιλοθεη, θυμαται ο Νουαγ...

Πως να παρακολουθησω και κατα που να κανω?

Αρέσει στο μέλος tzoulia59

Paralia48

# 149 στις 12/7/2014
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Παράθεση:
Σχόλιο # 141 από nuvola
Παραλία

κάπνισες ποτέ;

Nuvola, το δοκίμασα όταν ήμουν 18 επειδή όλοι στην τάξη μου κάπνιζαν , βλέπεις ήταν τότε μόδα κια αυτό. Σχεδόν με πίεσαν οι συμμαθητές μου και με το στανιό δε γίνεται τίποτα. Έκανα δυο  τρεις τζούρες και πνίγηκα, βρώμησα, έγινα σκ@τά.

Ευτυχώς πάντως που όλες οι μόδες δεν προκαλούν εθισμό , όπως το τσιγάρο.

Συμφωνώ μυλ 12 ότι είναι άρρωστοι , αλλά και κακομαθημένοι. Όσο ανάγκη και αν σου είναι, επιβάλλεται να σέβεσαι τον άλλον. Δεν τους δικαιολογώ! Κάνουν τους άρρωστους για να κάνουν αυτό που θέλουν.

Paralia48

# 150 στις 12/7/2014
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 144 από karamelitsameli

Ισα ισα εμενα μου φαινεται πολυ πιο "προστυχο" το ξυρισμενο, γιατι παραπεμπει σε ¨"επεξεργασμενο". Μια παρθενα μαλλον αξυριστο θα το εχει. Τα ξυρισμενα εγιναν μοδα απο τις πορνοταινιες πιο πολυ. Η κανω λαθος? 

Πάντως δεν ξέρω από πού ξεκίνησε, αλλά το πώς εξελίσσεται αυτή η μόδα, η οποία τελικά αποσκοπεί στην ομορφιά. Ψάχνοντας για πλαστικούς χειρούργους για ρινοπλαστική για έναν συγγενή μου, βρήκα πληροφορίες ότι πολύ συνηθισμένη πλαστική είναι η πλαστική μίκρυνσης των χειλιών του... Μου κίνησε την περιέργεια και ψάχνοντας στο διαδίκτυο, (εκει τα βρίσκεις πλέον όλα) διάβασα , 'οτι από τότε που οι κοπέλες αποτριχώνονται στην περιοχή αυτή, έφτιαξαν πρότυπο ομορφιάς και για το... και όποια απέχει από αυτό, καλό ειναι να το διορθώσει!! 

Παιδιά δεν είμαι ντεμοντέ, αλλά το βρίσκω φρίκη να τρως μαχαίρι, νάρκωση, πόνο, αίμα και όλα τα δεινά της επέμβασης για να αλλάξεις κάτι που η φύση έχει το λόγο της που το έκανε έτσι.

Και τελικά πράγματι είναι ομορφιά να το αποτριχώνεις ή ξεκινούν άλλα δεινά!

Γιατί τελικά το όλο θέμα δεν προσφέρει καμία χρησιμότητα

somebody961

# 151 στις 13/7/2014
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017

Σου αρέσει το φυσικό, αλλά σου αρέσει και το "επεξεργασμένο". Το πρώτο για άλλους λόγους, το δεύτερο για άλλους ίσως.
Επειδή το έχει φτιάξει για σένα;
Μόνο και μόνο για αυτό, είναι καύλα..
Δεν έχω προτιμήσεις προσωπικά.

Είναι ΔΙΚΟ ΤΗΣ, είναι εκείνη. Αυτό, είναι το μόνο κριτήριο.
Μπαίνοντας μέσα Της, όλα αυτά τα ξεχνώ. Γιατί λατρεύω όλο το κορμί της το υπόλοιπο.
Τα ξεχνάει και εκείνη. Χαζεύοντας μόνο τα απογεύματα, συζητάμε αν θα της φτιάξω κάτι σε σχήμα καρδούλας.
Αλλά και πάλι, δεν έχει καμία σημασία.

Είναι ΔΙΚΟ της, ΑΥΤΟ μετράει. Και είναι τόσο όμορφο, όσο το φτιάχνουν ομορφο οι στιγμές.

Ολοι εδώ που το συζητάμε, όταν έρθει η στιγμή, θα πούμε πως "ααα, έχει τρίχες, δε γουστάρω"!!!;;;

Μη τρελαθούμε εντελώς!

Αρέσει στα μέλη masgr1, hns1602 και σε ακόμα 1 μέλος.

inioxos52

# 152 στις 13/7/2014
author
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281

Παράθεση:
Σχόλιο # 147 από karamelitsameli

...Ισα ισα που προστατεύει απο τη μεταδοση ορισμενων σεξουαλικα μεταδιδόμενων νοσηματων που κολλάνε ακομα και με προφυλακτικο όπως πχ ο έρπης γεννητικ΄ων οργάνων ή ο ιος των κοδυλωμάτων . Εμποδίζει τη δερματική επαφή. 

Μή μας τρελαίνεις ρε κοπελλιά. Εάν ίσχυε επιστημονικά αυτο το περί γιατρών, δέν θα το υποστήριζαν όλοι οι γιατροί, και δέν θα το ακολουθούσαν όλες οι γυναίκες, μιάς και ο μόνος γιατρός που εμπιστεύονται και υπακούουν τυφλά είναι ο γυναικολόγος τους?

Και εν πάση περιπτώσει, εαν η τρίχα στο αιδοίο δέν είναι αντιαισθητική, τότε γιατί δεν την αφήνετε στο φυσικό της μέγεθος, αλλά αντιθέτως κάνετε όλες σαν τρελές μή και ξεφύγει καμμιά τριχουλίτσα απο το μαγιό σας το καλοκαίρι?

Για να μην αναφερθω και στην πλάκα που παθαίνετε όλες σας με τα σπυράκια που προκαλεί το ξουράφι στήν προσπάθεια που κάνετε να εξαφανίσετε κάθε εμφανή υποψία τρίχας. Γιατί τα κάνετε όλα αυτά τα επώδυνα, στην ευαίσθητη σας  περιοχή, και δεν τίς αφήνετε τις καυμένες να σας προστατεύουν με την ησυχία τους?

Έχεις κάποια απάντηση που να στέκει, η μόνο θεωρίες πετατε οι τριχωτές για δημιουργία εντυπώσεων?

...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...

tzoulia59

# 153 στις 13/7/2014
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

το να θελεις να μην σου πεταγεται τριχα απο το πλαι του μπικινι ...

εχει να κανει με το ενδυμα και την αισθητικη ...του ..

και δεν εχει να κανει καθολου  με το  νινι ...

με καλυψε ο σαμ ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 152 από inioxos52

Μή μας τρελαίνεις ρε κοπελλιά. Εάν ίσχυε επιστημονικά αυτο το περί γιατρών, δέν θα το υποστήριζαν όλοι οι γιατροί, και δέν θα το ακολουθούσαν όλες οι γυναίκες, μιάς και ο μόνος γιατρός που εμπιστεύονται και υπακούουν τυφλά είναι ο γυναικολόγος τους?

Και εν πάση περιπτώσει, εαν η τρίχα στο αιδοίο δέν είναι αντιαισθητική, τότε γιατί δεν την αφήνετε στο φυσικό της μέγεθος, αλλά αντιθέτως κάνετε όλες σαν τρελές μή και ξεφύγει καμμιά τριχουλίτσα απο το μαγιό σας το καλοκαίρι?

Για να μην αναφερθω και στην πλάκα που παθαίνετε όλες σας με τα σπυράκια που προκαλεί το ξουράφι στήν προσπάθεια που κάνετε να εξαφανίσετε κάθε εμφανή υποψία τρίχας. Γιατί τα κάνετε όλα αυτά τα επώδυνα, στην ευαίσθητη σας  περιοχή, και δεν τίς αφήνετε τις καυμένες να σας προστατεύουν με την ησυχία τους?

Έχεις κάποια απάντηση που να στέκει, η μόνο θεωρίες πετατε οι τριχωτές για δημιουργία εντυπώσεων?

Αρέσει στο μέλος Paralia48

sweetsin_

# 154 στις 13/7/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 146 από karamelitsameli

Ε σιγα που θα παω στο ινστιτούτο να βγάλω το βρακι και να κάτσω με τα πόδια ορθάνοιχτα όπως στο γυναικολόγο, για να μου ψήσουν το *ουνί  !

χαχαχαχαχαχα εισαι θεα!!!

παρ'ολα αυτα...αν σ αρεσει ετσι...να πας στο ινστιτουτο, γιατι με μερικες επισκεψεις θα ξενοιασεις...και δεν θα αγκυλωνουν βγαινοντας!!

tzoulia59

# 155 στις 13/7/2014
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

τι λετε ρε παιδι μου ...

και δεν το καταλαβα ...
λειζερ στο νινι για οριστικη αποτριχωση ;
και μετα παραπονιομαστε για καρκινους ...
η περιοχη του αιδοιου ειναι ιδιαιτερα ευαισθητη περιοχη ...και θελει μεγαλη προσοχη ...
και εχω και υποψια για διαστροφη των αντρων που επιμενουν σε γουλια ...

Αρέσει στο μέλος masgr1

hns1602

# 156 στις 13/7/2014
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 7.719

Ζήτημα μόδας είναι νομίζω...

Υπάρχουν επιχειρήματα, τόσο για να το έχουμε θάμνο... όσο και για να το έχουμε γουλί... 

Προσωπικά, ακολουθώ τα γούστα του εκάστοτε αρσενικού, δε με χαλάει αυτό... άλλωστε ο αρσενικός το χαίρεται... ας το αγγίζει, γλείφει, βλέπει όπως του κάνει κέφι! 

Αυτός είναι ο άρχοντας του αιδοίου μας... να του χαλάσουμε χατίρι; Κρίμα κι άδικο... 

Paralia48

# 157 στις 13/7/2014
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 152 από inioxos52

Κοίτα ηνίοχε, τα ενοχλητικά τριχάκια τα αποτριχώνουμε επειδή γενικώς θεωρούνται αντιαισθητικά στο μαγιώ να φαίνονται  από τα  πλάγια σε δημόσια θέα. Αυτό όμως που καλύπτει το μαγιώ , είναι κάτι εντελώς προσωπικό μας και το φροντίζουμε για τον εαυτό μας και ίσως και για τον πολύ δικό μας άνθρωπο. Εκεί είναι το όριο της δημόσιας θέας και του προσωπικού. Στο μπικίνι του μαγιώ!

Το αγαπάμε αυτό το μέρος του σώματος και το φροντίζουμε, όπως και το υπόλοιπο σώμα. Δεν είναι ή άσπρο ή μαύρο. Όπως το μαλλί στο κέφάλι, μια το κόβουμε, μια το μακραίνουμε, μια το βάφουμε, μας αρέσει να αλλάζουμε εμφάνιση και πάντα το φροντίζουμε.

Κάποτε θεωρούταν <<ανήθικο>> για μια γυναίκα να ασχοληθεί μ΄αυτή την περιοχή, ενώ οι άντρες είχαν το δικό τους καμάρι τους, εμείς οι έρμες δεν επιτρεπόταν να μιλάμε γι΄αυτό. Σε μια έρευνα που είχε γίνει το 1989 θυμάμαι, πως φωτογράφησαν ερευνητές το... από 100 γυναίκες και  100 άντρες και έπειτα ζήτησαν από την καθεμιά να βρει το δικό της σε φωτογραφία. Πολύ μικρό ποσοστό γυναικών το βρήκαν ενώ οι άντρες το βρήκαν όλοι! Είδες και το αφεντικό των <<σχέσεων>> απέρριψε αρχικά το θέμα, ανώ οι άντρες εδώ μας περιγράφουν τα ...προσόντα τους και αυτό θεωρείται φυσικό!

Θέλω να πιστεύω , ότι τα χρόνια άλλαξαν. Μπορούμε να το συζητάμε, όταν χρειάζεται και να το φροντίζουμε όπως όλο το σώμα μας.

Εγώ προσωπικά έχω τις αμφιβολίες μου για την αναγκαιότητα της αποτρίχωσης , γιαυτό και γράφω. Είμαι όμως αντίθετη με κάθε μορφή παρέμβασης στη φύση όσον αφορά την κατασκευή του, όπως σε πολλές περιπτώσεις στο σώμα . Π.χ. Απορρίπτω τις πλαστικές για ομορφιά των χειλέων του αιδ... όπως και πλαστικές για μεγάλωση στήθους καί άλλες. Δεν απορρίπτω όμως πλαστικές σε περίπτωση ενός μεγάλου αισθητικού ελαττώματος που μπορεί να δημιουργεί συμπλέγματα.

Αλλά αυτό το τελευταίο είναι άποψή μου μόνο.

morgoth

# 158 στις 14/7/2014
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 3.461

Παράθεση:
Σχόλιο # 155 από tzoulia59

τι λετε ρε παιδι μου ...

και δεν το καταλαβα ...
λειζερ στο νινι για οριστικη αποτριχωση ;
και μετα παραπονιομαστε για καρκινους ...
η περιοχη του αιδοιου ειναι ιδιαιτερα ευαισθητη περιοχη ...και θελει μεγαλη προσοχη ...
και εχω και υποψια για διαστροφη των αντρων που επιμενουν σε γουλια ...

αν δε θες εσυ να το ξυριζεις δικαιωμα σου. οχι ομως να αφηνεις και υπονοιες για τα γουστα των αλλων...

κλασσικος ιχθυς..

KLELIA22

# 159 στις 14/7/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 156 από hns1602

Ζήτημα μόδας είναι νομίζω...

Υπάρχουν επιχειρήματα, τόσο για να το έχουμε θάμνο... όσο και για να το έχουμε γουλί... 

Προσωπικά, ακολουθώ τα γούστα του εκάστοτε αρσενικού, δε με χαλάει αυτό... άλλωστε ο αρσενικός το χαίρεται... ας το αγγίζει, γλείφει, βλέπει όπως του κάνει κέφι! 

Αυτός είναι ο άρχοντας του αιδοίου μας... να του χαλάσουμε χατίρι; Κρίμα κι άδικο... 

..ρε συ Χουνουσου...

εδώ εισαι λαθος...

δηλαδή αμα κανεις κανενα με κονε . με κανεναν που θελει σκουλαρίκια... θα βαλεις?

αλλον που θελει τατου.. θα πας να χτυπήσεις... ?

και αν το χοντρύνουμε ... και το υπολοιπο σωμα " χαιρεται " ..  σωνει και ντε θα παχαινουμε αδυνατίζουμε ..αναλογα τα κεφια...?

κι αμα δεν του αρεσει το ξανθο..και θελει καστανο μαλλι... θα τρεχεις στην κομμωτρια...?

ακου αρχοντας...

κανεις δεν είναι κανενος...

KLELIA22

# 160 στις 14/7/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 158 από morgoth

αν δε θες εσυ να το ξυριζεις δικαιωμα σου. οχι ομως να αφηνεις και υπονοιες για τα γουστα των αλλων...

κλασσικος ιχθυς..

.. εσυ.. στο τελος ...θα τις φας...

Επιλέξτε σελίδα: (1-17)
Σελίδες Αρχική«3456789101112Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.