Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Αποτρίχωση

Επιλέξτε σελίδα: (1-17)
Σελίδες Αρχική«45678910111213Τελ.»

tzoulia59

# 161 στις 14/7/2014
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558
'Aρεσαν+: 0%

μοργκοτ ...

το πιασαμε το υπονοουμενο ...

σ αρεσουν τα ξυρισμενα ...

επειδη παντα μπαινω στη θεση του αλλου ...

θα μιλησω αν εγω ημουν αντρας ...τι θα εκανα ...

αν ειχα μια γυναικα η οποια ηταν νεαρη σε ηλικια μπιρμπιλωτη και ομορφη και ροδαλη ...
πιθανον να της ζηταγα για εναλλαγη να το ξυρισει ...

αλλα δεν θα μ ενδιεφερε να το εχει μονιμως ξυρισμενο ...

αυτο ομως που θα ηθελα θα ηταν να ειναι καθαρη και περιποιημενη ...

αν εγω ημουν ενας τυπος ο οποιος επεμενα στο ξυρισμενο μου περναει απο το μυαλο και η διαστροφη ...

τοσους παιδεραστες εχουμε στις χωρες της ανατολης που κατηφοριζουν για τετοια ...

αλλα κι αυτο με μια επιφυλαξη ειναι που δεν εχω προβληματιστει και δεν εχω κανει ερευνα ...

οσο για τις μεγαλυτερες ηλικιες και το ξυρισμενο ...

μην το συζητησω ...

καλυτερα αξυριστο και θαμνος (καλα αυτο αστο  που να ριχνεις βουτια εκει μεσα .)...παρα ξυρισμενο ...

ειμαι πεπεισμενη οτι ειναι μοδα και εχει να κανει με την καταχρηση του θεαματος των τσοντων ...

η προταση ειναι να κοψετε τις τσοντες .γιατι .πολλα ξεσηκωνετε απο εκει ...

. στο τελος ...

οχι μονο αντρα ουτε αρσενικο γατο θα βρισκουμε  οι γυναικες ...για να κανουμε σεξ ...

morgoth

# 162 στις 14/7/2014
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 3.461

δε το χω κρυψει. ειπα και παλιοτερα, δοκιμασαμε και απτα δυο και κατεληξα στο γου-λι.
οπως και παμπολλες γυναικες θελουν τον αντρα να μην εχει τριχες στο εφηβαιο ή εστω κοντοκουρεμενες.
υπαρχει υποψια διαστροφης και εκει??

τελος παντων. στο ξαναλεω, αμα δε θες δε το ξυριζεις. δικο σου ειναι οτι θες το κανεις. αλλα απο την αλλη μην υποβαθμιζεις (ριχνοντας και τα υπονοουμενα σου)  τα γουστα των αλλων για να εξυψώσεις τις δικες σου επιλογες.

Οσον αφορα τους αντρες που δε βρισκεις. δε φταινε οι τσοντες. Παντα τσοντες εβλεπαν οι αντρες. ΠΑΝΤΑ.

Climentini

# 163 στις 14/7/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Οι δυο πλευρες της διαμάχης...

Που να ήξεραν οι συντάκτες του γαλλικού περιοδικού Elle πόση απήχηση στους αναγνώστες και στα φόρουμ στο διαδίκτυο θα είχε η έρευνα για τις νέες τάσεις στην αποτρίχωση του μπικίνι.
Το αφιέρωμα οκτώ σελίδων, με φωτογραφίες νέων γυναικών γυμνών από τη μέση και κάτω, παρέδιδε μαθήματα για την «ορθή καλλιέργεια του μυστικού κήπου σου».

Μαθαίνουμε λοιπόν, ότι η κυρίαρχη τάση είναι η «μερική αποτρίχωση» ενώ αισθητικοί δηλώνουν ότι υπάρχει «αύξηση των ολικών αποτριχώσεων».

Προσωπική επιλογή ή επιταγή της μόδας και της διαφήμισης; Θέμα υγιεινής ή επιβολή συνειδητή ή μη του πορνό και των επαγγελματιών του οι οποίοι εμφανίζονται τελείως άτριχοι στο ίντερνετ; Υποταγή στις αντρικές εντολές ή απλώς επιθυμία να αισθανόμαστε άνετα μέσα στο σώμα μας χωρίς τρίχες;

Στο σάιτ του περιοδικού, ξέσπασαν διαφωνίες ανάμεσα σε αυτές που υπερασπίζονταν το δικαίωμα των γυναικών να εκθέτουν ολόκληρο το σώμα τους και και στις οπαδούς της μερικής αποτρίχωσης. Η δημοσιογράφος St?phane Rose, συγγραφέας του λευκώματος Le Proc?s du poil , ασκεί κριτική στην στάση του γυναικείου τύπου που από τη μία διακηρύσσει το δικαίωμα των γυναικών στην ελεύθερη επιλογή ενώ από την άλλη τις ωθεί να χρησιμοποιούν μεθόδους για να αποτριχώνονται.

Η μόδα εξάλειψης της τριχοφυΐας προέρχεται σύμφωνα με την ίδια από τα αμερικανικά πορνό των οποίων οι αστέρες είναι οπαδοί της άριστης σωματικής φόρμας. Ήδη ο Jean-Luc Godard, στην ταινία του Μία παντρεμένη γυναίκα (1964), παρουσιάζει έναν άνδρα να συμβουλεύει την ερωμένη του να μιμηθεί τις ηθοποιούς των ιταλικών φιλμ, που δεν ξυρίζουν τις μασχάλες τους. Και η γυναίκα του απαντά: «Προτιμώ τα αμερικανικά φιλμ, τα γυρισμένα στο Χόλιγουντ».

Φεύγοντας για γυρίσματα στην Αμερική, οι ευρωπαίες πορνοστάρ επιστρέφουν με την νέα εικόνα τους, όπως αφηγείται η St?phane Rose : "ψεύτικα ασύμμετρα νύχια, πρόσθετα στήθη από σιλικόνη, ηβική χώρα χωρίς τρίχες. Πλέον δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Στα πορνογραφικά σάιτ, υπάρχει ειδική κατηγοριοποίηση «τριχωτό αιδοίο», σαν να επρόκειτο για παρέκκλιση, για διατροφική φαντασίωση. Αυτό λέγεται πλήρης αντιστροφή».

Η St?phane Rose ρώτησε πολλούς αισθητικούς, σύμφωνα με τους οποίους τα τρία τέταρτα των γυναικών που αποτριχώνονται πλήρως στην ευαίσθητη περιοχή είναι ηλικίας 18 έως 25 ετών. «Υποτάσσονται πλήρως στα γούστα των ανδρών (...), σε στήλη που διατηρούσα σε νεανικό περιοδικό, οι κοπέλες θεωρούσαν ότι η τρίχα είναι βρόμικη, δεν είναι φυσιολογικό αυτό», σχολιάζει.

Είναι σύνηθες, άνδρες κάτω από 25 ετών να μην είχαν ποτέ σχέσεις με γυναίκες που δεν έχουν αποτριχωθεί. Άλλωστε, η εικόνα των τριχωτών μασχαλών της Laetitia Casta στο φιλμ του Pascal Thomas, Το Μεγάλο Διαμέρισμα (2007), είχε προκαλέσει ένα είδος συγκίνησης. Η ηθοποιός υπερασπίστηκε την προσωπική της επιλογή, λέγοντας ότι «οι τρίχες είναι πολύ ερωτικές».

Έτσι σκέφτονταν και οι μεγάλοι συγγραφείς του παρελθόντος. «Όταν η Νανά σήκωνε τα χέρια της, βλέπαμε στα φώτα της ράμπας τις χρυσαφένιες τρίχες της μασχάλης της», έγραφε ο Ζολά. Σήμερα το σώμα πρέπει να είναι ομογενοποιημένο, υγιεινό και νέο. Ως αντίδραση, το παγκόσμιο κίνημα για την λιβιδινική οικολογία (MIEL), στο σάιτ του προτείνει την επιστροφή στο φυσικό. «Η αποτρίχωση θέτει συμβολικά τη γυναίκα σε κατώτερη θέση και της αφαιρεί τον ερωτισμό, επειδή οι τρίχες, που εμφανίζονται στην εφηβεία είναι σημάδι σεξουαλικής ωρίμανσης (...). Επίσης, η αποτρίχωση και η αφαίρεση των οσμών καταργούν τις φερορμόνες (την οσφρητική πλευρά του ερωτισμού).»

Η καλλιτέχνης Mordoj, φορώντας ένα ψεύτικο μούσι πρότεινε ένα θέαμα με τον τίτλο ''Ελεγεία των τριχών'' στο Παρίσι. Ενώ ο κριτικός κινηματογράφου G?rard Lenne,στο περιοδικό Sexologie, γράφει «Δεν είναι μόνο το γυναικείο αιδοίο που χρειάζεται υπόστήριξη. Όλη η εποχή μας απεχθάνεται την τριχοφυϊα, ίσως ως αντίδραση στον χίπικο αέρα, που κυρίως διαδόθηκε από το 1967 έως το 1974. Θυμόμαστε αυτόν τον θρίαμβο των μακριών μαλλιών (...), σημάδι αφθονίας που έβρισκε την συμπλήρωσή του στο άνετο, γενναιόδωρο ντύσιμο. Και αυτοί που ξεγυμνώνονταν στο Woodstock έδειχναν αβίαστα ότι είχαν διατηρήσει όλες τους τις τρίχες!».

Οι εταιρείες μάχονται για να διατηρήσουν ζωντανή την κουλτούρα του λείου σώματος: κρέμες, λέιζερ, κεριά, κλωστές κλπ. Σύμφωνα με την Wall Street Journal, μόνο το 2008, η παγκόσμια βιομηχανία της αποτρίχωσης κέρδισε 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: LE MONDE (2010)

tzoulia59

# 164 στις 14/7/2014
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

καλα τωρα μου επιτιθεσαι;

σε ποιες ηλικιες αναφερεσαι μοργκοτ αντρων και γυναικων ;
στις νεαρες;
προφανως ...
γιατι δεν μπορει να ειναι μια 60 χρονων και να ξυριζεται η ενας 60 ρης και να ξυριζεται ...
εχει αλλη αισθητικη το 20 αλλη το 60 ...πως να το κανουμε ...τωρα ...
εξυπναδα θελει ;
κι οταν εγω μιλαω μ εναν 60 ρη φανταζομαι οτι θα βρισκεται σε μια σχεση με μια κοντα στην ηλικια του ...
κι οχι με μια 30 αρα ...
για να ξερουμε και τι λεμε δηλαδη ...
κατ αρχην εμενα δεν μ αρεσει καθολου μα καθολου ο αντρας να μην εχει τριχες στο πουλι του ...
προτιμω ακομα και τις ακουρευτες παρα τις γουλι ...
μ αρεσει  ο αντρας να εχει τριχες παντου  κι αν δεν εχει με απωθει ...

η γενια η δικη μου πιστευε στους ρολους και στο διαχωρισμο αντρας γυναικα ...
και ο αντρας ξεχωριζε απο τις τριχες του ...
οι δικες μας εικονες ηταν αλλες ...
ουτε αντρας να κανει αποτριχωση στερνου ουτε χεριων ουτε ποδιων ...
προχτες ημουν με κατι φιλους ...
αυτος 50 αυτη 39 ...
επειδη η κοπελλα εχει ενα ψωνιο με τις αποτριχωσεις λειζερ κλπ χωρις να μου χει πει πιστευω οτι ξυριζεται ...
ο αντρας της ομως που ειναι 50 δεν επρεπε να μου δειχνει επιδεικτικα σαν κατορθωμα τις ατριχες γαμπες του ...
ειχε δεν ειχε του το περασε αυτη οτι ο αντρας ειναι ωραιος χωρις τριχες ...
εμενα μου ρθε ανακατοσουρα .,,,
οχι να συνευρεθω  κι ολας μαζι του ερωτικα ...
και δεν υποτιμω ετσι οπως το λες αυτους που προτιμουν τα γουλια ...για ν ανεβω εγω ...καμια σχεση ...
μην εισαι κολλημενος ...
αν και ειπα με βαζουν σε μια υποψια υπογραμμιζω οτι δεν το χω ψαξει ...
αλλα ειμαι 100% πεπεισμενη οτι φταινε οι τσοντες και ειναι μοδα ...
και καποτε βλεπαμε τσοντες  μοργκοτ αλλα οι γυναικες στις τοτε τσοντες δεν το ξυριζαν...

γι αυτο και οι αντρες δεν μας ζηταγαν τετοια ...
και να πω βρε μοργκοτ και κατι αλλο για να σοβαρευτουμε τωρα ...
νομιζεις οτι ολα περιστρεφονται γυρω απο ενα νινι γουλι κι ενα πουλι ξυρισμενο;
ξερεις  ποσα σοβαροτερα υπαρχουν; 

επειδη λοιπον η ελληνικη κοινωνια εχει χασει την μπαλα ουτως η αλλως ...προ πολλου ...
και παντα δεν ηξερε τι της γινοταν ...
αντι να κοιταξει πως θα βγει απο αυτον τον ολεθρο ...που εχει βρεθει ...
κρυβει το κεφαλι μεσα  στο διαδικτυο κι εχει επικεντρωσει στον τομεα του σεξ και το χει κανει αυτοσκοπο ...

αν περασει κι αυτη   η μοδα του γουλιου κι η μοδα της παρτουζας ...
για να δουμε τι αλλο θα δουμε ...

υγ δινω σε αλλα βαρυτητα...πιο βαθια ...
 ολα αυτα τα θεωρω πολυ μα παρα πολυ επιφανειακα ...
.της στιγμης ...

εισαι εξυπνος τα πιανεις μονο διαβαζε λεξη λεξη ...μην χανεις το νοημα ...

morgoth

# 165 στις 14/7/2014
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Σχόλιο # 163 από Climentini

Οι δυο πλευρες της διαμάχης...

Που να ήξεραν οι συντάκτες του γαλλικού περιοδικού Elle πόση απήχηση στους αναγνώστες και στα φόρουμ στο διαδίκτυο θα είχε η έρευνα για τις νέες τάσεις στην αποτρίχωση του μπικίνι.
Το αφιέρωμα οκτώ σελίδων, με φωτογραφίες νέων γυναικών γυμνών από τη μέση και κάτω, παρέδιδε μαθήματα για την «ορθή καλλιέργεια του μυστικού κήπου σου».

Μαθαίνουμε λοιπόν, ότι η κυρίαρχη τάση είναι η «μερική αποτρίχωση» ενώ αισθητικοί δηλώνουν ότι υπάρχει «αύξηση των ολικών αποτριχώσεων».

Προσωπική επιλογή ή επιταγή της μόδας και της διαφήμισης; Θέμα υγιεινής ή επιβολή συνειδητή ή μη του πορνό και των επαγγελματιών του οι οποίοι εμφανίζονται τελείως άτριχοι στο ίντερνετ; Υποταγή στις αντρικές εντολές ή απλώς επιθυμία να αισθανόμαστε άνετα μέσα στο σώμα μας χωρίς τρίχες;

Στο σάιτ του περιοδικού, ξέσπασαν διαφωνίες ανάμεσα σε αυτές που υπερασπίζονταν το δικαίωμα των γυναικών να εκθέτουν ολόκληρο το σώμα τους και και στις οπαδούς της μερικής αποτρίχωσης. Η δημοσιογράφος St?phane Rose, συγγραφέας του λευκώματος Le Proc?s du poil , ασκεί κριτική στην στάση του γυναικείου τύπου που από τη μία διακηρύσσει το δικαίωμα των γυναικών στην ελεύθερη επιλογή ενώ από την άλλη τις ωθεί να χρησιμοποιούν μεθόδους για να αποτριχώνονται.

Η μόδα εξάλειψης της τριχοφυΐας προέρχεται σύμφωνα με την ίδια από τα αμερικανικά πορνό των οποίων οι αστέρες είναι οπαδοί της άριστης σωματικής φόρμας. Ήδη ο Jean-Luc Godard, στην ταινία του Μία παντρεμένη γυναίκα (1964), παρουσιάζει έναν άνδρα να συμβουλεύει την ερωμένη του να μιμηθεί τις ηθοποιούς των ιταλικών φιλμ, που δεν ξυρίζουν τις μασχάλες τους. Και η γυναίκα του απαντά: «Προτιμώ τα αμερικανικά φιλμ, τα γυρισμένα στο Χόλιγουντ».

Φεύγοντας για γυρίσματα στην Αμερική, οι ευρωπαίες πορνοστάρ επιστρέφουν με την νέα εικόνα τους, όπως αφηγείται η St?phane Rose : "ψεύτικα ασύμμετρα νύχια, πρόσθετα στήθη από σιλικόνη, ηβική χώρα χωρίς τρίχες. Πλέον δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Στα πορνογραφικά σάιτ, υπάρχει ειδική κατηγοριοποίηση «τριχωτό αιδοίο», σαν να επρόκειτο για παρέκκλιση, για διατροφική φαντασίωση. Αυτό λέγεται πλήρης αντιστροφή».

Η St?phane Rose ρώτησε πολλούς αισθητικούς, σύμφωνα με τους οποίους τα τρία τέταρτα των γυναικών που αποτριχώνονται πλήρως στην ευαίσθητη περιοχή είναι ηλικίας 18 έως 25 ετών. «Υποτάσσονται πλήρως στα γούστα των ανδρών (...), σε στήλη που διατηρούσα σε νεανικό περιοδικό, οι κοπέλες θεωρούσαν ότι η τρίχα είναι βρόμικη, δεν είναι φυσιολογικό αυτό», σχολιάζει.

Είναι σύνηθες, άνδρες κάτω από 25 ετών να μην είχαν ποτέ σχέσεις με γυναίκες που δεν έχουν αποτριχωθεί. Άλλωστε, η εικόνα των τριχωτών μασχαλών της Laetitia Casta στο φιλμ του Pascal Thomas, Το Μεγάλο Διαμέρισμα (2007), είχε προκαλέσει ένα είδος συγκίνησης. Η ηθοποιός υπερασπίστηκε την προσωπική της επιλογή, λέγοντας ότι «οι τρίχες είναι πολύ ερωτικές».

Έτσι σκέφτονταν και οι μεγάλοι συγγραφείς του παρελθόντος. «Όταν η Νανά σήκωνε τα χέρια της, βλέπαμε στα φώτα της ράμπας τις χρυσαφένιες τρίχες της μασχάλης της», έγραφε ο Ζολά. Σήμερα το σώμα πρέπει να είναι ομογενοποιημένο, υγιεινό και νέο. Ως αντίδραση, το παγκόσμιο κίνημα για την λιβιδινική οικολογία (MIEL), στο σάιτ του προτείνει την επιστροφή στο φυσικό. «Η αποτρίχωση θέτει συμβολικά τη γυναίκα σε κατώτερη θέση και της αφαιρεί τον ερωτισμό, επειδή οι τρίχες, που εμφανίζονται στην εφηβεία είναι σημάδι σεξουαλικής ωρίμανσης (...). Επίσης, η αποτρίχωση και η αφαίρεση των οσμών καταργούν τις φερορμόνες (την οσφρητική πλευρά του ερωτισμού).»

Η καλλιτέχνης Mordoj, φορώντας ένα ψεύτικο μούσι πρότεινε ένα θέαμα με τον τίτλο ''Ελεγεία των τριχών'' στο Παρίσι. Ενώ ο κριτικός κινηματογράφου G?rard Lenne,στο περιοδικό Sexologie, γράφει «Δεν είναι μόνο το γυναικείο αιδοίο που χρειάζεται υπόστήριξη. Όλη η εποχή μας απεχθάνεται την τριχοφυϊα, ίσως ως αντίδραση στον χίπικο αέρα, που κυρίως διαδόθηκε από το 1967 έως το 1974. Θυμόμαστε αυτόν τον θρίαμβο των μακριών μαλλιών (...), σημάδι αφθονίας που έβρισκε την συμπλήρωσή του στο άνετο, γενναιόδωρο ντύσιμο. Και αυτοί που ξεγυμνώνονταν στο Woodstock έδειχναν αβίαστα ότι είχαν διατηρήσει όλες τους τις τρίχες!».

Οι εταιρείες μάχονται για να διατηρήσουν ζωντανή την κουλτούρα του λείου σώματος: κρέμες, λέιζερ, κεριά, κλωστές κλπ. Σύμφωνα με την Wall Street Journal, μόνο το 2008, η παγκόσμια βιομηχανία της αποτρίχωσης κέρδισε 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: LE MONDE (2010)

κουλτουρα να φυγουμε.

isixos_geroulis

# 166 στις 14/7/2014
author
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Αργολίδας / Νέα Κίος
Θέματα: 44
Απαντήσεις: 7.996

Α χα...

...αυτο ειδες...το 1,8 δις δεν το ειδες...

Το χειροτερο σε μια τραγωδια ειναι οι γνωμες που ακολουθουν...

morgoth

# 167 στις 14/7/2014
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Σχόλιο # 155 από tzoulia59

και εχω και υποψια για διαστροφη των αντρων που επιμενουν σε γουλια ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 161 από tzoulia59

αν εγω ημουν ενας τυπος ο οποιος επεμενα στο ξυρισμενο μου περναει απο το μυαλο και η διαστροφη ...

τοσους παιδεραστες εχουμε στις χωρες της ανατολης που κατηφοριζουν για τετοια ...

αλλα κι αυτο με μια επιφυλαξη ειναι που δεν εχω προβληματιστει και δεν εχω κανει ερευνα ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 164 από tzoulia59

μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλαμπλα μπλα μπλα μπλα μπλαμπλα μπλα μπλα μπλα μπλαμπλα μπλα μπλα μπλα μπλα

αι να πω βρε μοργκοτ και κατι αλλο για να σοβαρευτουμε τωρα ...νομιζεις οτι ολα περιστρεφονται γυρω απο ενα νινι γουλι κι ενα πουλι ξυρισμενο;ξερεις ποσα σοβαροτερα υπαρχουν;

η ουσια ειναι οτι για μια καθαρα προσωπικη επιλογή , εχεις αφησει υπονοουμενα.
Τα αλλα τα προσπερναω γιατι βασιζονται στα προσωπικα σου βιώματα.

Το θεμα του τοπικ ειναι αποτριχωση, και οχι σοβαροτερα θεματα που δεν περιστρεφονται γυρω απο το πουλί. Μην υποβαθμιζεις ΑΛΛΗ μια Φορά τη κουβεντα, κανοντας μαλιστα κρισεις επι προσωπικου.

Climentini

# 168 στις 14/7/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Προσοχή! απομακρύνετε τα παιδιά από την οθόνη...

...ακολουθούν πολύ σκληρές εικόνες

armpit-hair-sophia-loren.jpg

(για τα νεούδια, που δεν την αναγνωρίζουν, είναι η Σοφία Λόρεν)

morgoth

# 169 στις 14/7/2014
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος

σε οσες αρεσουν οι αξυριστες μασχαλες κτλ κτλ ειναι απλό. δεν ξυριζεστε. οχι ααα φταιει η μοδα και ξυριζομαστε.. να βγειτε με τη τριχα καγκελο στη παραλια. διοτι για τις επιλογες σας (καθε ειδους) δεν ευθυνονται τριτοι.

sweetsin_

# 170 στις 14/7/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 169 από morgoth

σε οσες αρεσουν οι αξυριστες μασχαλες κτλ κτλ ειναι απλό. δεν ξυριζεστε. οχι ααα φταιει η μοδα και ξυριζομαστε.. να βγειτε με τη τριχα καγκελο στη παραλια. διοτι για τις επιλογες σας (καθε ειδους) δεν ευθυνονται τριτοι.

χαχχχαχαχααχα μακρια ομως...στα βραχακια...μην παθουμε και τιποτα!!!

Climentini

# 171 στις 14/7/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Αυτό που προσπαθώ να πω, αγαπητέ μου morgoth...

... είναι πως το τι είναι ή δεν είναι αποδεκτό σε μια εποχή/κουλτούρα/πολιτισμό, δεν παραμένει στατικό αλλά εξελίσσεται/διαφοροποιείται/αλλάζει ανάλογα με το χρόνο και τις συνθήκες.

Στην Κίνα, επί χίλια χρόνια, έσπαζαν τα δάχτυλα των ποδιών των μικρών κοριτσιών και τα τύλιγαν με επιδέσμους για να αποκτήσουν το πόδι-λωτό των 10 εκατοστών, καθώς τα μικρά πόδια θεωρούνταν σύμβολο ομορφιάς και κοινωνικής θέσης, προκειμένου μια γυναίκα να παντρευτεί με κάποιον ευκατάστατο.

Για αιώνες, στο δυτικό πολιτισμό, τα τατουάζ ήταν "προνόμιο" των ναυτικών και των φυλακισμένων, μέχρι να βγει ο Μπέκαμ και η παρέα του με τα ολόσωμα τατοο που θα τα ζήλευαν και οι φύλαρχοι των Μαορί.

Κάπως έτσι συμβαίνει και με τις τρίχες, σε βαθμό που εκφράσεις όπως

κάνω την τρίχα τριχιά
μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο
παρά τρίχα
στην τρίχα

και

της στραβής- ξέρεις-ποιας- οι τρίχες της φταίνε

να κινδυνεύουν με εξαφάνιση από το σύγχρονο λεξιλόγιο...

naughtyM

# 172 στις 14/7/2014
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 19.097

Περα απο το κομμάτι της αισθητικής... είναι κ πρακτικό το ζήτημα.
Οπως ειπαν...το να τρως τρίχες...δεν είναι ότι καλύτερο.

Τώρα, θέλετε να το κάνετε με ξυράφι, με κερί, με λέιζερ;

Πέρα απο την αποτρίχωση, σημαντικότερη είναι η καθαριοτητα...
Αλλα αν λείπουν κ οι τριχουλες, ακόμα καλύτερα...

Και θα συμφωνήσω πως όλα αυτά έχουν να κάνουν με την ηλικία.
Ειχα ακούσει μια συζήτηση της μητέρας μου με φίλη της επι του θέματος...
Απορούσαν με τη "νεολαία" όπως λέγαν...που το αφήνουν φαλακρο βουνό.

Μόδα-ξεμόδα...είναι κ πρακτικό... γίνεται μετά κ συνήθεια...

Στα 50(Plus)-60(Plus) που μπαίνεις κ σε μια πιο προχωρημένη ηλικία...μπορεί να σταματήσουμε κ εμείς.
Λίγο η βαρεμάρα, λίγο το σεξ που δεν είναι κ στα φόρτε του όσο στα 20-30...το αφήνεις κ αυτό...

Μέχρι τότε ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει.

Και Paralia... μη σκας. Αν είσαι με κάποιον σύντροφο πειραματίσου...Μπορεί να του αρέσει η ολική αποτρίχωση...πιθανότατα όμως να του αρεσει κ η μερική.

Mη σκας... το θέμα είναι τρίχες 

Tonia35

# 173 στις 14/7/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 146 από karamelitsameli

Ε σιγα που θα παω στο ινστιτούτο να βγάλω το βρακι και να κάτσω με τα πόδια ορθάνοιχτα όπως στο γυναικολόγο, για να μου ψήσουν το *ουνί  !

Να μην πας κοπελα μου...σου ειπα εγω να πας με το ζορι..;;;

Παντως...

με γυναικα  γιατρο θα εχεις και εκει να κανεις...(σε ιατρειο λεω, οχι ινστιτουτο)

και δεν εχω ακουσει ποτε να πεταγεται απο το πουθενα κανενας αραπης...

αν  φοβασαι μην συμβει κανενα "ατυχημα"...!!!

aladdin30

# 174 στις 14/7/2014
author
Ανδρας / 39 / Σε σχέση
Ν. Κορινθίας / Λουτράκι-Περαχώρα
Θέματα: 33
Απαντήσεις: 4.292

Eυτυχημα λεγευαι κυρια Τονια!

naughtyM

# 175 στις 14/7/2014
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση

Καλά σε λέει βρε καραμελίτσα. Είσαι κ νέα κοπέλα...

ΓΙα την αποτρίχωση laser θα επιλέξεις δερματολόγο.
Αν είχες κάποιο πρόβλημα δερματικό στο συγκεκριμένο σημείο- ας πουμε...δε θα πήγαινες στη γιατρο να "ξεβρακωθείς"; Εμ...θα πήγαινες Γιατρός είναι...

Και το laser αποτελεί μια καλή μέθοδο αποτρίχωσης για να μην είσαι με το ξυράφι στο χέρι στις διακοπές σου για παραδειγμα.
Δε καταλαβαίνω που είναι το κακό 

Παράθεση:
Σχόλιο # 173 από Tonia35

Παντως...

με γυναικα  γιατρο θα εχεις και εκει να κανεις...(σε ιατρειο λεω, οχι ινστιτουτο)

και δεν εχω ακουσει ποτε να πεταγεται απο το πουθενα κανενας αραπης...

αν  φοβασαι μην συμβει κανενα "ατυχημα"...!!!

iroiro

# 176 στις 14/7/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 173 από Tonia35 

Παντως...

τονια μου στο ιατρειο κανενας γιατρός γυναικα ή αντρας δεν θα ασχοληθει με λειζερ του @@@...

τα κοριτσια-βοηθοί το κανουν!!!

οποτε ιατρειο - ινστιτουτο, ειναι το ιδιο πραγμα...

η τιμη αλλαζει!!

Tonia35

# 177 στις 14/7/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 176 από iroir

Σε μικρο δερματολογικο ιατρειο...iroiro...μπορει και η γιατρος να στο κανει...

και να σου πω την αληθεια...δεν εμπιστευομαι τοσο  τα ινστιτουτα και τις αισθητικους  ...(οχι μονο για αυτο, γενικα λεω)...σε σχεση με εναν γιατρο...!!!

KLELIA22

# 178 στις 14/7/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 172 από naughtyM

Περα απο το κομμάτι της αισθητικής... είναι κ πρακτικό το ζήτημα.
Οπως ειπαν...το να τρως τρίχες...δεν είναι ότι καλύτερο.

Τώρα, θέλετε να το κάνετε με ξυράφι, με κερί, με λέιζερ;

Πέρα απο την αποτρίχωση, σημαντικότερη είναι η καθαριοτητα...
Αλλα αν λείπουν κ οι τριχουλες, ακόμα καλύτερα...

Και θα συμφωνήσω πως όλα αυτά έχουν να κάνουν με την ηλικία.
Ειχα ακούσει μια συζήτηση της μητέρας μου με φίλη της επι του θέματος...
Απορούσαν με τη "νεολαία" όπως λέγαν...που το αφήνουν φαλακρο βουνό.

Μόδα-ξεμόδα...είναι κ πρακτικό... γίνεται μετά κ συνήθεια...

Στα 50(Plus)-60(Plus) που μπαίνεις κ σε μια πιο προχωρημένη ηλικία...μπορεί να σταματήσουμε κ εμείς.
Λίγο η βαρεμάρα, λίγο το σεξ που δεν είναι κ στα φόρτε του όσο στα 20-30...το αφήνεις κ αυτό...

Μέχρι τότε ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει.

Και Paralia... μη σκας. Αν είσαι με κάποιον σύντροφο πειραματίσου...Μπορεί να του αρέσει η ολική αποτρίχωση...πιθανότατα όμως να του αρεσει κ η μερική.

Mη σκας... το θέμα είναι τρίχες 

...κουμπαρα... αν απορουσαν με το "φαλακρο βουνο"..

γυρευε τι θα παθουν ..όταν μαθουν... για τη λευκανση... της "πισω πορτας"... που είναι  προαπαιτουμενο...

στους συμμαθητες μας...

ε ρε θα πεσει φωτια να μας καψει...

KLELIA22

# 179 στις 14/7/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

υγ. μ'αρεσει που κουβεντιαζουμε τοσες σελιδες για μια πρακτικη..που απαιτει δυο μηνιατικα...για τις περισσοτερες κορασιδες...

τεσπα...

naughtyM

# 180 στις 14/7/2014
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση

Τη γνωρίζει τη πράκτικη! Κι όμως! (να ναι καλά κάτι realities ή σειρες τύπου Nip Tack κτλ).

Δε ξέρω αν γνωρίζει...πως γίνεται κ στη μπροστά πόρτα 

PS. Οσο για τα μηνιατικα που λες... Κυκλοφορουν παρα πολλες προσφορες για το laser. Κ αν προλάβεις...βρίσκεις πολύ καλές ευκαιρίες 

Παράθεση:
Σχόλιο # 178 από KLELIA22

...κουμπαρα... αν απορουσαν με το "φαλακρο βουνο"..

γυρευε τι θα παθουν ..όταν μαθουν... για τη λευκανση... της "πισω πορτας"... που είναι  προαπαιτουμενο...

στους συμμαθητες μας...

ε ρε θα πεσει φωτια να μας καψει...

Επιλέξτε σελίδα: (1-17)
Σελίδες Αρχική«45678910111213Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.