...θα είναι και αγοράκι!!!
ουζα και αλκοολ απαγορευονται δια ροπαλου ,,,στις εγκυημοσυνες...
κρουελα ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από skaskaskasousouΤο διαδικτυακό τεστ εγκυμοσύνης βγήκε θετικό!! Συγχαρητήρια!!
Το κείμενο σας είναι πολύ μικρό και δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά.
Και πού ΄σαι. Νονοί όλοι μας! Και το όνομα αυτού;
Τι έγινε τελικά, θα μάθουμε; Βρε παιδιά, περνάμε τέτοιες αγωνίες με τις εγκυμοσύνες και στο τέλος κανείς δε μας λέει το αποτέλεσμα του τεστ. Μήπως έμεινες στο ηλεκτρονικό τεστ;. Πιστoποίησέ το κιόλας. Το ηλεκτρονικό έχει πιθανότητα επιτυχίας 98%.
παραλια σαν πολυ κουτσομπολα δεν εισαι;
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από Paralia48Τι έγινε τελικά, θα μάθουμε; Βρε παιδιά, περνάμε τέτοιες αγωνίες με τις εγκυμοσύνες και στο τέλος κανείς δε μας λέει το αποτέλεσμα του τεστ. Μήπως έμεινες στο ηλεκτρονικό τεστ;. Πιστoποίησέ το κιόλας. Το ηλεκτρονικό έχει πιθανότητα επιτυχίας 98%.
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από tzoulia59ουζα και αλκοολ απαγορευονται δια ροπαλου ,,,στις εγκυημοσυνες...
κρουελα ...
τι ματζουνι ειναι το ουζο για να της ερθει περιοδος ...;
Δεν διευκρίνισε εξαρχής αν είναι επιθυμητή η εγκυμοσύνη ή ανεπιθύμητη...
Οι ιδιότητες του γλυκάνισου, της αλόης και άλλων βοτάνων, ως εμμηναγωγά
είναι γνωστές..
για ουζα δεν μιλησαμε;
εχουν τετοιες ουσιες τα ουζα ...;
περι αλκοολ η ενστασις...
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από Cruella-DeVil
Δεν διευκρίνισε εξαρχής αν είναι επιθυμητή η εγκυμοσύνη ή ανεπιθύμητη...
Οι ιδιότητες του γλυκάνισου, της αλόης και άλλων βοτάνων, ως εμμηναγωγά
είναι γνωστές..
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από tzoulia59για ουζα δεν μιλησαμε;
εχουν τετοιες ουσιες τα ουζα ...;
περι αλκοολ η ενστασις...
Το ούζο είναι μείγμα αιθανόλης (οινοπνεύματος) νερού και διάφορων αρωματικών βοτάνων με προεξάρχοντα τον απλό γλυκάνισο. Το δε αλκοόλ αυξάνει τη ροή του αίματος προς τα αγγεία.
Διευκρινίζω, ότι εννόησα (ή ίσως παρεννόησα) περί ανεπιθυμήτου εγκυμοσύνης.
Παράθεση:
Καθυστέρηση 6 ημερών! είμαι έγκυος;
Σχόλιο # 1 από ntinaki1991Γεια σας, χαιρομαι που ειμαι και εγω μελος αυτης της ομορφης παρεας. Το ερωτημα μου ειναι το εξης, εχω καθυστερηση 6 ημερες ( ο κυκλος μου ειναι σταθερος 28-29 ημερων)η οποια συνοδευεται με μικρούς πονους οπως οταν περιμενουμε περιοδο. Δεν έχω παρατηρήσει κανένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης εκτός από σήμερα (6η ημέρα καθυστέρησης) που ξύπνησα και ήθελα να κάνω εμετό. Εχει συμβει σε σας κατι αναλογο? Θα ηθελα της αποψη σας.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων
Trolll...on board...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media