Γεια σας, χαιρομαι που ειμαι και εγω μελος αυτης της ομορφης παρεας. Το ερωτημα μου ειναι το εξης, εχω καθυστερηση 6 ημερες ( ο κυκλος μου ειναι σταθερος 28-29 ημερων)η οποια συνοδευεται με μικρούς πονους οπως οταν περιμενουμε περιοδο. Δεν έχω παρατηρήσει κανένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης εκτός από σήμερα (6η ημέρα καθυστέρησης) που ξύπνησα και ήθελα να κάνω εμετό. Εχει συμβει σε σας κατι αναλογο? Θα ηθελα της αποψη σας.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων
...μας είπες, όμως,
αν υπάρχει "φταίχτης "
(που "στην πράξη " στάθηκε δηλ.
απρόσεκτος)
ή απλώς... μύρισες τον κρίνο,
ή τέλος-τέλος,
η αναπάντεχη καθυστέρηση
σε κάνει να υποψιάζεσαι
. ανεμογκάστρι!!!
Κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης γιατί μπορεί τα συμπτώματα να είναι ψυχολογικά! Καλοκαίρι, θάλασσα μπορεί να αλλάζει και ο κύκλος σου.
Αμα ξεκιναμε, με τετοιες υπερβολες, δεν θα παμε καλα.
Απο την αλλη, γιατι σε λιγο θα σκασει και το ιατρικο προσωπικο, υπαρχει μια ειδικοτης στην ιατρικη, που λεγεται "γυναικολογια". Την εκπροσωπουν λαμπροι επιστημονες. Μηπως θα επρεπε να απευθυνθεις σε εναν, πριν οι γνωματευσεις εδω σε βγαλουν εγκυο, με τριδυμα, που σου εκανε εκεινος ο αλητης, που σκοπο ειχε να περασει την ωρα του, εσυ τον πιστεψες, γιατι κερασε υποβρυχιο στο πρωτο γαντεβου και πηγε η ζωη σου στραφι, κακοχρονοναχει ο τελεμες?
Ξερω γω! Λεω...
Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από ntinaki1991Γεια σας, χαιρομαι που ειμαι και εγω μελος αυτης της ομορφης παρεας.
Ποτε το κανατε με το φιλο σου ντινακι? Τελειωσε μεσα σου ή πανω σου?
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από inspiratonΚάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης γιατί μπορεί τα συμπτώματα να είναι ψυχολογικά! Καλοκαίρι, θάλασσα μπορεί να αλλάζει και ο κύκλος σου.
επειδή προσπαθούμε με το σύντροφο μου είχα κάνει ένα τεστ πριν από τρεις μέρες αλλά βγήκε αρνητικό.
Τι φοραγε εκεινη την ωρα, ειχε πλυνει τις μασχαλες του, το αμαξι το ειχε κλειδωσει, ειχε βαλει το φαι στο ψυγειο, γιατι αρπαει τωρα το καλοκαιρι εξω, το κινητο το ειχες φορτισει, τα δεντροφυλλα τα ποτιζει εκεινος η εσυ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από ntinaki1991
επειδή προσπαθούμε με το σύντροφο μου είχα κάνει ένα τεστ πριν από τρεις μέρες αλλά βγήκε αρνητικό.
Ασε να περάσουν λίγες μέρες ακόμη και βλέπεις, αφού έχεις κάνει τεστ μικραίνουν οι πιθανότητες αλλά δεν εξαλείφονται.
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από aladdin30Ποτε το κανατε με το φιλο σου ντινακι? Τελειωσε μεσα σου ή πανω σου?
...σου στείλει ένα video
με τη στιγμή της κορύφωσης...
Μετά την 14η μέρα δεν υπάρχει καθυστέρηση...
Ή κάποιο παθολογικό πρόβλημα υπάρχει ή
πιθανότητα εγκυμοσύνης.
Μπορείς να ενισχύσεις τη διαδικασία με αφεψήματα γλυκάνισου
(τράβα και κανένα ουζάκι...). Η κανέλα και ο μαϊτανός επίσης,
λειτουργούν ενισχυτικά.
Αποφεύγεις αυτές τις μέρες της αναμονής χυμούς γκρέιπ-φρουτ,
λεμονιού, πράσινο τσάι...
να πας σ ενα φαρμακειο και ν αγορασεις ενα τεστ εγκυημοσυνης ...
θα μαθεις αμεσα και γρηγορα το τι συμβαινει και θα δωσεις τελος στην αγωνια σου ...Μηπως πρεπει ο σαπορτ σε τετοιες σοβαρες περιπτωσεις με την αναρτηση του θεματος να δινει δωρο ενα τεστ εγκυμοσυνης???
Ρωταω εγω τωρα!!!
Υ.Γ. Και να ανακοινωνονται αμεσα και τα αποτελεσματα,μην τρωμε τζαμπα τα νυχια μας απο την αγωνια!!!
απο τα "βοτσαλακια " κανε ενα ντους ,πιες ενα καφε και μετα αρχιζεις τις "πρωτες βοηθειες " !
Φιλια !
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από tzoulia59να πας σ ενα φαρμακειο και ν αγορασεις ενα τεστ εγκυημοσυνης ...
θα μαθεις αμεσα και γρηγορα το τι συμβαινει και θα δωσεις τελος στην αγωνια σου ...
σχεδον παντα το αποτελεσμα ειναι ασφαλες ...
Αφού το θέλεις το μωράκι, μάλλον θα έχεις ευχάριστα όπως τα περιγράφεις! Το ουζάκι απέφυγέ το . Τα άλλα κάνε τα. Λογικά τώρα θα δείξει το τεστ. Μετά την 4η μέρα δείχνει, την τρίτη ίσως όχι, εξαρτάται και από το τεστ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Paralia48μάλλον θα έχεις ευχάριστα ....
η "παραγωγικη" διαδικασια
ρυπαινει ...
εξαντλει τους πορους...
γενικα ειναι επιβαρυντικη...
τα ευχαριστα...
ποια ευχαριστα;;;
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από Cruella-DeVil
(τράβα και κανένα ουζάκι...).
...την ακούς ετούτη!
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Paralia48Το ουζάκι απέφυγέ το .
Αυτήν εδώ ν'ακούς!
Διότι άμα το πλακώσεις
το έμβρυο
στα ούζα
θα βγει μετά το μωράκι
"τραγουδώντας και τρεκλίζοντας"
(Εκτός και αν σ'αρέσει ο Καρυωτάκης, οπότε...)!
Και νιτσεραδες, μη σου πω!
Μας παρει κανα φλοκι... μας κανει παξιμαδακι της παρηγοριας...
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από sugarbaby42Μηπως πρεπει ο σαπορτ σε τετοιες σοβαρες περιπτωσεις με την αναρτηση του θεματος να δινει δωρο ενα τεστ εγκυμοσυνης???
Ρωταω εγω τωρα!!!
Υ.Γ. Και να ανακοινωνονται αμεσα και τα αποτελεσματα,μην τρωμε τζαμπα τα νυχια μας απο την αγωνια!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από VLEMMA
η "παραγωγικη" διαδικασια
ρυπαινει ...
εξαντλει τους πορους...
γενικα ειναι επιβαρυντικη...
τα ευχαριστα...
ποια ευχαριστα;;;
Η ίδια λέει πως προσπαθούν, επομένως το θέλουν! Επιβαρυντική είναι για όσους δεν το θέλουν.
από πού κι ως πού έχεις άποψη?
Είχες καμιά μέρα περίοδο ή είχες ποτέ καθυστέρηση?
Η κοπέλα έχει το άγχος της...
Παράθεση:
Μην...την ακούς ετούτη
Σχόλιο # 16 από psaromallisΔιότι άμα το πλακώσεις
το έμβρυο στα ούζα
θα βγει μετά το μωράκι"τραγουδώντας και τρεκλίζοντας"
(Εκτός και αν σ'αρέσει ο Καρυωτάκης, οπότε...)!
(.. πες ότι δεν με χωνεύεις)
Το διαδικτυακό τεστ εγκυμοσύνης βγήκε θετικό!! Συγχαρητήρια!!
στα social media