Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Οι γυναίκες προτιμούν τα τριχωτά ή τα άτριχα αντρικά στέρνα;

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

Observator

# 1 στις 23/7/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Οι γυναίκες προτιμούν τα τριχωτά ή τα άτριχα αντρικά στέρνα;

Οι επιστήμονες δεν έχουν λύσει ακόμα τον γρίφο

Το κλασικό στερεότυπο θέλει τους άντρες με φαρδιές πλάτες, στενούς γοφούς, μυώδη κατασκευή. Να έχουν όμως και τριχωτό στέρνο; Εδώ οι απόψεις διίστανται. Άλλες γυναίκες έλκονται από ένα δασύτριχο στέρνο, θεωρώντας το ως δείγμα αρρενωπότητας, άλλες πάλι όχι. Οι επιστήμονες δεν έχουν ακόμα λύσει τον γρίφο, γι΄ αυτό συνεχίζουν τις έρευνες στο θέμα

Δείγμα ανδροπρέπειας

Ο άνθρωπος είναι το μοναδικό πρωτεύον θηλαστικό που δεν καλύπτεται από θερμομονωτική γούνα. Παρόλα αυτά κάποια κατάλοιπα τριχοφυΐας κοσμούν το αντρικό σώμα, είτε αυτό μας αρέσει είτε όχι. Πολλές στατιστικές έρευνες έχουν προσπαθήσει να εντοπίσουν τα γούστα των γυναικών σε αυτό το επίμαχο θέμα. Τα στοιχεία μας πληροφορούν ότι ανάμεσα σε 100 γυναίκες που ρωτήθηκαν, οι 76 ήθελαν τον άντρα με τρίχωμα στο στήθος (απαλό και ελαφρύ, όμως) και οι 85 εξέφρασαν ενθουσιασμό για την τριχωτή «γραμμή της τίγρης», δηλαδή την γραμμή από τρίχες που ξεκινάει κάτω από το στέρνο και φτάνει μέχρι την ανδρική ήβη. Σε άλλη έρευνα το 40% των γυναικών υποστήριξε ότι οι άντρες θα έπρεπε να? κλαδεύουν κάπως το τρίχωμα του στήθους τους, ώστε να μην μοιάζει με πουλόβερ, το 43% ήθελε το τρίχωμα απείραχτο, γιατί το θεωρεί σημάδι ανδρισμού, ενώ το 17% προτίμησε το αντρικό στέρνο τελείως άτριχο.

Γούνα ή βελούδο;

Έχει παρατηρηθεί ότι μετά τη δεκαετία του ’70 η προτίμηση του θηλυκού φύλου στράφηκε στους άτριχους άντρες. Έτσι σήμερα ο άντρας επιδιώκει να αποκτήσει ένα λείο, βελούδινο στέρνο, έστω και αν πρέπει να βαδίσει κόντρα στη φύση του. Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στο πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα, περισσότεροι από το 80% των ανδρών φοιτητών ασχολούνται με την αποτρίχωση του σώματός τους, για να είναι περιποιημένοι και καθαροί ή/και για να αναδείξουν τους θωρακικούς και τους κοιλιακούς μυς τους.

Μόδα, ορμόνες και κληρονομική διάθεση

Όμως στις προτιμήσεις των γυναικών μπορεί να παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες, όπως η μόδα και η επιρροή των μέσων μαζικής ενημέρωσης, η κληρονομική προτίμηση και η ορμονική τους κατάσταση. Ερευνητές στη Φινλανδία ανακάλυψαν ότι οι γυναίκες της χώρας που είχαν τριχωτούς πατέρες ήταν πιο πιθανό να προτιμούν τριχωτούς άντρες. Ακόμα διαπίστωσαν ότι πριν από την εμμηνόπαυση οι Φιλανδές προτιμούν άντρες με λιγότερο τρίχωμα, ενώ μετά την εμμηνόπαυση θέλουν το αντρικό σώμα πιο δασύτριχο. Σύμφωνα με άλλη επιστημονική έρευνα, οι γυναίκες προτιμούν τους άτριχους άντρες γιατί μαζί τους έχουν την ευχαρίστηση της σωματικής επαφής δέρμα με δέρμα, όπως έχουν και με τα μωρά τους.

Οι τρίχες ανιχνευτές? κοριών

Ομάδα επιστημόνων με επικεφαλής τον καθηγητή του πανεπιστημίου Trnava της Σλοβακίας που ερεύνησε πρόσφατα το θέμα, υπέθεσε αρχικά ότι κάποιες γυναίκες έχουν υιοθετήσει το πρότυπο του άτριχου άντρα επειδή ξέρουν υποσυνείδητα ότι μέσα στο τρίχωμα μπορούν να κρυφτούν ψείρες και άλλα δυσάρεστα αιμοδιψή παράσιτα. Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν στη μελέτη τους δύο ομάδες γυναικών. Η πρώτη ήταν από την Τουρκία, όπου εμφανίζεται υψηλό ποσοστό διάδοσης ασθενειών μέσω παρασίτων (ελονοσία, δάγκειος πυρετός). Η δεύτερη προερχόταν από τη Σλοβακία, χώρα που δεν παρουσιάζει τέτοια φαινόμενα. Από όλες τις γυναίκες ζητήθηκε να συγκρίνουν τις φωτογραφίες ανδρών πριν και μετά το ξύρισμα του στήθους τους. Αυτό που διαπίστωσαν ήταν ότι από όλες όσες συμμετείχαν μόνο το 20% προτίμησε τους τριχωτούς άντρες. Δηλαδή οι Σλοβάκες έδειξαν να έχουν περίπου τα ίδια γούστα με τις Τουρκάλες, παρά το γεγονός ότι οι πρώτες δεν απειλούνται από επικίνδυνα ζωύφια. Η αιτία λοιπόν που κάνει τις γυναίκες να έχουν σαφή προτίμηση στο λείο αντρικό στέρνο παραμένει ανεξακρίβωτη σε αυτήν την περίπτωση. Από την άλλη μεριά επιστήμονες όπως οι βιολόγοι Isabelle Dean και Mike Siva-Jothy από το πανεπιστήμιο του Sheffield, υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες κακώς αποστρέφονται το αντρικό τρίχωμα, αφού οι (λεπτές, τουλάχιστον) τρίχες χρησιμεύουν ως ανιχνευτές που εντοπίζουν ό,τι μικροσκοπικό κινείται επάνω στο δέρμα μας, όπως κοριοί και διάφορα άλλα ζωύφια.

Κάθε χώρα με τη δική της προτίμηση

Είναι πάντως γεγονός ότι τα γούστα των γυναικών ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα. Για παράδειγμα, οι γυναίκες της Σρι Λάνκα και του Καμερούν βρίσκουν ελκυστικούς τους πιο δασύτριχους άντρες, ενώ οι Κινέζες, οι Νεοζηλανδές και την Καλιφορνέζες ρέπουν προς τους άτριχους. Όσο για τις Αγγλίδες, όσο μεγαλώνουν τόσο πιο πολύ θεωρούν τους άντρες με τριχοφυΐα στο στέρνο ως το άκρον άωτον της αρρενωπότητας. Σε πλήρη αντίθεση βρίσκονται οι Γερμανίδες, με ένα 11% μόνο να τους θεωρεί ελκυστικούς.

Εσύ ασφάλισες το τρίχωμά σου;

Ας μιλήσουν όμως και οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι: Η ψυχολογία έχει αποδείξει ότι οι τριχωτοί άντρες θεωρούν εαυτούς πιο ανταγωνιστικούς και αρρενωπούς. Οι ίδιοι βλέπουν το τρίχωμά τους ως δείγμα νεότητας και κυριαρχίας στους λοιπούς αρσενικούς. Αποκορύφωμα όλων των δασύτριχων αρρένων ο Τομ Τζόουνς, που λέγεται ότι έχει ασφαλίσει το τρίχωμα του στέρνου του για 7.000.000 δολάρια. Όπως πιστεύει ο γνωστός Ουαλλός τραγουδιστής, οι τρίχες αποτέλεσαν σημαντικό βοήθημα στην καριέρα του, αφού απογείωσαν τη σεξουαλική του εικόνα.

goldenmag.gr

 

Εσείς τι προτιμάτε;

Αρέσει στο μέλος Aparatchik

pigassos71

# 2 στις 23/7/2014
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Σερρών / Σέρρες
Θέματα: 41
Απαντήσεις: 14.060
'Aρεσαν+: 0%το κειμενο μου ειναι πολυ ατριχο

Αρέσει στο μέλος anemona_62

VLEMMA

# 3 στις 23/7/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Observator

Οι γυναίκες προτιμούν τα τριχωτά ή τα άτριχα αντρικά στέρνα;

...

Εσείς τι προτιμάτε;

 

 τα γυμνασμενα

tzoulia59

# 4 στις 23/7/2014
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558
'Aρεσαν+: 0%

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Observator

τον άντρα με τρίχωμα στο στήθος  και  εξέφρασαν ενθουσιασμό για την τριχωτή «γραμμή της τίγρης», 

 

πω πω ολα τα λεφτα ...

 

κι αν ειναι και γυμνασμενος ακομη καλυτερα ...

 

αν δεν ειναι ...

 

δεν πειραζει χωρις γυμναση ...

 

κανω σκοντο λογω ηλικιας ...

skaskaskasousou

# 5 στις 23/7/2014
author
Γυναίκα / 42 / Ελεύθερη
Ν. Μαγνησίας / Βόλος
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 3.091
'Aρεσαν+: 0%

Κάτι στην μέση υπάρχει; Ούτε τα πιθηκοειδή με τον ανοιχτό γιακά και τον χρυσό σταυρό με την αλυσίδα απο το μηχανάκι περασμένο στο λαιμό, ούτε τα ξουρισμένα που οι τρίχες γρατσουνάνε και νομίζεις οτι χαϊδεύεις γυναικεία πόδια.. 


Αρέσει στα μέλη TROYFITSA, naughtyM και σε ακόμα 1 μέλος.

vassoulini

# 6 στις 23/7/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

ιου ιου ιου 

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από skaskaskasousou

 πιθηκοειδή με τον ανοιχτό γιακά και τον χρυσό σταυρό με την αλυσίδα απο το μηχανάκι περασμένο στο λαιμό

 

 

Heptamer

# 7 στις 23/7/2014
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225
'Aρεσαν+: 0%

Μολις βγει σε λιγες μερες το νεο εργο με  τον Πλανητη των πηθηκων στις κινημ. αιθουσες, θα δουμε - και θα παρουμε - ανδρες και γυναικες, σοβαρες κατευθυντηριες γραμμες για το αν το τριχωμα ειναι ελκυστικο ή οχι.

Υπομονη!

sugarbaby42

# 8 στις 23/7/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παντως με τοση τριχα εδω μεσα εγω προτεινω στον σαπορτ να ανοιξει κανα ινστιτουτο...

Και πιο πολλα θα βγαλει και δεν θα ξεροσταλιαζει στο φορουμ να κανει τον χωροφυλακα!!!

morgoth

# 9 στις 24/7/2014
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 3.461
'Aρεσαν+: 0%

μεγαλο μητσαρα.

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Observator

Οι γυναίκες προτιμούν τα τριχωτά ή τα άτριχα αντρικά στέρνα;

Seahorse-and-Bliss

# 10 στις 24/7/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

τριχωτό ή άτριχο

"καρδιά" να έχει.

Τα άλλα είναι τρίχες...και δη, κατσαρές

achinos

# 11 στις 24/7/2014
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762
'Aρεσαν+: 0%

Καλό παιδί νάναι...

Αρέσει στο μέλος skaskaskasousou

Seahorse-and-Bliss

# 12 στις 24/7/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

κακό ...            

Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από achinos

Καλό παιδί νάναι...

 

 

somebody961

# 13 στις 24/7/2014
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017
'Aρεσαν+: 0%

Το τσατ από το ποιος πληρώνει μεταφέρθηκε εδώ!

Θα ανοίξω νέο θέμα.

Τι αμαρτίες πληρώνουμε εμείς και τι οι γυναίκες

Χμμμ. Ενδιαφέρον. Η ένδεια φέρον;

Αρέσει στο μέλος Enikos

Enikos

# 14 στις 24/7/2014
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102
'Aρεσαν+: 0%

Να μην ειναι και... μικροαστος, ζεβζεκης, αγραμματος, οικοδομος, τσαλαπετεινος, χορτοφαγος, μπατιρης, λουγκρα, αγυμναστος, μαρκαδορος, τορναδορος, πλαπουτας, σερσεμης, καραφλας, το μπουγιο της παρεας, μουσλιμ, φαρνατζης, ξενερωτος, χωριατης, μπερμπαντης, τραχανας, τυρι Γιαννιτσων, μπουκαδορος, παντελημονας, μουσιτσα, γκοτζιλας, βρωμοποδαρος, σπανακιας, μπετοβλακας, πυραυλομαλακας, απαιτητικος, γκρινιαρης, φιδακι, μονοπολη, τρακαδορος, πρεζακιας, φουμαδορος, γιαουρτας, κατσικοκλεφτης, εξυπνακιας, πεθαμενος ταυρομαχος, ζηλιαρης, να εχει κορσα, κουρασμενος, μπετουγια, λινατσα, ρυπος μακαρωφ, να μην εχει κανει το εμβολιο της λυσσας, να μην μενει μπροστα στην πορτα της ταβερνας, γιατι την τελευταια φορα πληρωσε 350 ευρα σε παιδακια και κρασα, μαμακιας της δικιας του μαμας αλλα της δικιας μου...ουκ εστιν τελος...

Αλλα, ας κανει οτι θελει...καλος ανθρωπος να ειναι!


Αρέσει στα μέλη naughtyM, somebody961

somebody961

# 15 στις 24/7/2014
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017
'Aρεσαν+: 0%

Δεν άφησες και κανέναν απέξω!

Αρέσει στο μέλος Enikos

Enikos

# 16 στις 24/7/2014
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102
'Aρεσαν+: 0%

Η λιστα φιλε μου Σαμ, εχει δημιουργηθει απο περιγραφες στον εδω χωρο...

 

Περιμενω να εμπλουτιστει, (νασαι σιγουρος θα εμπλουτιστει), για να παω παρακατου σε αυτην την μεγαλειωδη καταθεση ψυχης, που στο τελος ειναι τοσο λακωνικα αφαιρετικη..."καλο παιδι να ειναι"!

 

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από somebody961

Δεν άφησες και κανέναν απέξω!

 

 

Αρέσει στο μέλος somebody961

achinos

# 17 στις 24/7/2014
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762
'Aρεσαν+: 0%

άντε καλέ...αφού κι αυτό αμφισβητείται, συμπέρασμα δε βγαίνει ακόμα...

Enikos

# 18 στις 24/7/2014
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102
'Aρεσαν+: 0%

Αυτο περιμενω και εγω, μπας και βγει κανα συμπερασμα, για να δω κατα ποσο μας φταινε οι τριχες!

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από achinos

άντε καλέ...αφού κι αυτό αμφισβητείται, συμπέρασμα δε βγαίνει ακόμα...

 

 

achinos

# 19 στις 24/7/2014
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762
'Aρεσαν+: 0%

Στο παλιό σχέσεις είχε ένα τμήμα, δημοσκοπήσεις, εκεί θα μπορούσε άνετα να μπει, ακόμα δλδ κι αν δεν είχες το δικαίωμα να συμμετέχεις, κάτι θα καταλάβαινες για το άν είσαι ιn η out απο προτιμήσεις

Enikos

# 20 στις 24/7/2014
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102
'Aρεσαν+: 0%

Φευ!


Πολυ μας λειπει!


Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.