...οτι οι Ελληνες δεν αγαπαμε το διαβασμα...
Μα πως να το αγαπησουμε???
Διαβαζεις κατι ενδιαφερον και ερχεται ο καθε ασχετος και σε διακοπτει!!
Μια, δυο, τρεις!!!
Εεεε!!!
Το πετας μετα απο το παραθυρο το βιβλιο ή δεν το πετας???
Δεν υπαρχει ανδρας που ειναι ο εαυτος του οταν προσεγγιζει μια γυναικα. Αν ο φιλος μας ηταν ο εαυτος του, θα επρεπε να της πει αυτο που λεει απο μεσα του. Προφανως δε την πλησιασε επειδη ειναι βιβλιοφιλος ουτε για τον εσωτερικο της κοσμο. Αν της πει λοιπον αυτο που πραγματικα σκεπτεται θα φαει το βιβλιο στο κεφαλι. Ξεκιναει το σπρεχεν λοιπον στο και καλα τι βιβλιο διαβαζεις και τι ζεστη που εχει και παει λεγοντας το παραμυθι...παραμυθι με παραμυθι εχει διαφορα βεβαια.
Σιγουρα παιζει ρολο η διαθεση της κοπελας, αλλα σιγουρα και καποια σπρεχεν και συμπεριφορες, ειναι εξ ορισμου αποτυχημενα. Απλα τα πραγματα. Και δεν ειναι τοσο δυσκολο να δημιουργησεις συναισθηματα σε καποιον και να τον ποδηγετησεις. Το συναισθημα ειναι η αντιδραση σε καποια ερεθισματα. Με αυτο το κυκλωμα βγηκαμε απ το εργοστασιο. Απλα μας εχουν μαθει οτι αυτο γινεται αυθορμητα και δεν μπορεις να το επηρεασεις. Αν λοιπον κανεις ο,τι κανεις και παιρνεις τα ιδια αποτελεσματα, κατι πρεπει να αλλαξεις, δε σημαινει οτι δεν εισαι ο εαυτος σου. Ο εαυτος δεν ειναι στατικη εννοια. Aμα ξαναμπεις φιλε θεματοθετη να το συζητησουμε. Σε κοβω για καλο παιδακι παντως. Πρεπει να τ αλλαξεις αυτο. Σκεψου τι κανει ο διαπραγματευτης της αστυνομιας, δεν αφηνει τα πραγματα στην τυχη αλλα τα οδηγει χωρις να φαινεται, θετει ορια, λεει ψεμματα κλπ κλπ. Ειναι μια σχεδιοδυναμικη. Το ιδιο και ο μαρκετιστας.
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από SunshineJn
Πρότεινε μου κάποιο
Σου προτεινω να αφιερωνεις λιγοτερο χρονο εδω.
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από aladdin30...εισαι δειξε μου τους γκομενους σου να σου πω τι εισαι.
Πιστευω οτι...
το εξελισω το ειδος...
Το παιγνιο που παιζεται τωρα πανω στο σωμα-πνευμα μου
ειναι καλυτερο απο πριν..
Η μικρη (αν και οχι τοσο μικρη)
και η δυναμικη (yes-yes δυναμικη)
τιγρη που εχει το vlemma μεσα της
εχει ανανηψει πληρως και βρυχαται...
Οχι πια περικοπες-ουτε θυσιες...
Ανακαμψη-παραγωγικοτητα-δραστηριοτητα-ανεση -δροσια-ψυξις...
Ξεκαθαρη συνειδηση-συγκροτημενη σκεψη (λεμε τωρα)...
δυναμικη συμπεριφορα
και να 'μαι!!!
Η αγορα μου εδωσε οτι καλυτερο εχει να μου δωσει
(γι αυτο που ειμαι..)
και ο καθε ενημερος και καλοπροαιρετος "παρατηρητης-τρια" μου..
αυτο εχει να μου πει...
εχουν μεινει ολες-οι εντυπωσιασμενοι!!!
Οι συσχετισμοι -οι συνθηκες-τ' αντανακλαστικα
ολα-ολα καλα!!!
και το παιγνιο ακομα παιζεται...στρωνεται...
φαντασου τι θα γινει αργοτερα
Μα ποια ειμαι !!!
This time is mine!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από aladdin30Το συναισθημα ειναι η αντιδραση σε καποια ερεθισματα. Με αυτο το κυκλωμα βγηκαμε απ το εργοστασιο.
πρός επίρρωσιν...
http://cbt.edu.gr/arxeia/Sinaisthima_gnwstikes_diergasies.pdf
''Σαν, το 99% των γυναικων ειναι εγκεφαλικα κατεστραμμενες. Τα κριτηρια με τα οποια διαλεγουν συντροφο ειναι να μη σου πω τι ειναι.''
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από aladdin30Δεν υπαρχει ανδρας που ειναι ο εαυτος του οταν προσεγγιζει μια γυναικα. Αν ο φιλος μας ηταν ο εαυτος του, θα επρεπε να της πει αυτο που λεει απο μεσα του. Προφανως δε την πλησιασε επειδη ειναι βιβλιοφιλος ουτε για τον εσωτερικο της κοσμο. Αν της πει λοιπον αυτο που πραγματικα σκεπτεται θα φαει το βιβλιο στο κεφαλι. Ξεκιναει το σπρεχεν λοιπον στο και καλα τι βιβλιο διαβαζεις και τι ζεστη που εχει και παει λεγοντας το παραμυθι...παραμυθι με παραμυθι εχει διαφορα βεβαια.
Σιγουρα παιζει ρολο η διαθεση της κοπελας, αλλα σιγουρα και καποια σπρεχεν και συμπεριφορες, ειναι εξ ορισμου αποτυχημενα. Απλα τα πραγματα. Και δεν ειναι τοσο δυσκολο να δημιουργησεις συναισθηματα σε καποιον και να τον ποδηγετησεις. Το συναισθημα ειναι η αντιδραση σε καποια ερεθισματα. Με αυτο το κυκλωμα βγηκαμε απ το εργοστασιο. Απλα μας εχουν μαθει οτι αυτο γινεται αυθορμητα και δεν μπορεις να το επηρεασεις. Αν λοιπον κανεις ο,τι κανεις και παιρνεις τα ιδια αποτελεσματα, κατι πρεπει να αλλαξεις, δε σημαινει οτι δεν εισαι ο εαυτος σου. Ο εαυτος δεν ειναι στατικη εννοια. Aμα ξαναμπεις φιλε θεματοθετη να το συζητησουμε. Σε κοβω για καλο παιδακι παντως. Πρεπει να τ αλλαξεις αυτο. Σκεψου τι κανει ο διαπραγματευτης της αστυνομιας, δεν αφηνει τα πραγματα στην τυχη αλλα τα οδηγει χωρις να φαινεται, θετει ορια, λεει ψεμματα κλπ κλπ. Ειναι μια σχεδιοδυναμικη. Το ιδιο και ο μαρκετιστας.
Φαντάσου πόσο δύσκολο είναι,
αν ο χρόνος που διαθέτεις να είναι λίγος και να έχεις να κάνεις
με εγκεφαλικά κατεστραμμένη γυναίκα...
Με σχεδόν κάθε γυναίκα, κατά τη γνώμη σου!
Να ένας άντρας, που γνωρίζει τις γυναίκες!
Αυτό το 99% ποιός το λέει?
Δεν νομίζεις πως είναι πολύ υποτιμητική αυτή η γνώμη σου?
Αν πιστεύεις αυτά που λες, πολύ αμφιβάλω για τα δικά σου εγκεφαλικά κύτταρα!
Αλλαντιν απ'όσο σε διαβαζω...σε κοβω για τερμα χειριστικο τυπά!
Με την καλη εννοια το χειριστικος παντα,ε!(εννοω αυτον που ξερει να "εκμεταλλευεται" τις ευκαιριες κ τις καταστασεις προς οφελος του,κανοντας καλη ή κακη χρηση των οπλων του, αναλογα ποσο εξελιγμενος τυπος ειναι,ωστε να χαμηλωσει το εγω του για να δει που μειονεκτει κα να κανει τις καταλληλες αυτο-βελτιωτικες κινησεις!)...
Βεβαια προφανως κ δεν εισαι μονο αυτο...οι ανθρωποι ειμαστε πολυδιαστατοι, απλα για καποιο λογο τονιζεις αυτη σου την πλευρα στα κειμενα σου...ή μπορει απλα εγω να σε "βλεπω" ετσι!
Κι εδω που τα λεμε...να πω κι αυτο...μου αρεσει να βλεπω ανθρωπους που εχουν την ικανοτητα να προσαρμοζονται καταλληλα σε καθε κατασταση,περιβαλλον,συνομιλητη κτλ...γιατι αυτη η "τσαχπινια" ειναι για μενα ιδιον ευφυους ατομου!
Στο μονο που εχω ισως μια μικρη ενσταση ειναι στην επιμονη σου να λες πως ενας αντρας μπορει να χειραγωγησει μια γυναικα με το καλο κρεβατι κ να την κρατησει διπλα του.Δε φτανει μονο αυτο...σιγουρα κ εμενα το καλο σεξ με εχει συρει απο τη μυτη πολλες φορες...δεν κρατησε ομως πολυ...πλην ελαχιστων εξαιρεσεων...στις περισσοτερες περιπτωσεις αυτη η 'κρεβατικη χημεια' δεν επεκτεινονταν κ στην επικοινωνια...οποτε μοιραια...τελειωνε γρηγορα...
οταν πχ. ο μαγκας ερχεται με το καλημερα σας κ προσπαθει να με κανει να τον ερωτευτω, οχι για να ζησουμε μαζι τον ερωτα ή επειδη με ηθελε δικια του, αλλα για να μπορει να με χειριζεται καταλληλα, να με εχει "υπο", να κανει τα γουστα του κ να με τρεχει...ναι, μπραβο του κ μαγκια του που το πετυχε (αν και για οσο τπ πετυχε τελοσπαντων...), κ καλα εκανε κ χαιροταν που ειχε τον ελεγχο οσο το συναισθημα μου ηταν δυνατο...μολις μου περνουσε ομως ο ερωτας, γινομουν μπουχος, επειδη ο ιδιος σαν ατομος μου φαινοταν αδειος,κενος...!
Που θε΄λω να καταληξω? ε
Στο συμπερασμα που εχω βγαλει εγω σαν Μαρια οτι ο μπουσουλας που δινεις μπορει να εχει επιτυχια υπο συγκεκριμενες προυποθεσεις...δλδ νομιζω πως τελικα βρισκει καλη εφαρμογη σε ενα συγκεκριμενο ειδος σχεσης!
...αν π.χ εχεις τα κοτσια να κανεις ελευθερες σχεσεις...μπραβο σου!Αρκει να ξερεις οτι στο εγχειρημα αυτο ελλοχευει παντα ο "κινδυνος" να την πατησεις, να καψουρευτεις κ μετα η σχεση δυσκολα θα μπορεσει να γινει αποκλειστικη, αφου δε θα υπαρχουν γερα θεμελια για να αναπτυχθει η εμπιστοσυνη...
Αν εισαι στη φαση που θες απλα να περασεις καλα για 1,2,5 βραδια...δε το συζηταμε...φλερταρεις με το δικο σου τροπο, προσεγγιζεις την αλλη και το πραμα παει μονο του...χωρις χρειαζεται να σκεφτεις τιποτε αλλο...
Στην περιπτωση ομως που ζητας μια ουσιαστικη σχεση εγγυτητας...νομιζω εκει η τακτικη σου δεν εφαρμοζει καλα.Γιατι?
Καταρχας γιατι θελει δουλεια το πραγμα κ απο τους 2... -περα απο τα αυτονοητα, οπως καλη χημεια στο σεξ, καλη επικοινωνια-για να δεσει το γλυκο...θελει 2 συνειδητοποιημενους ανθρωπους που θα συναντηθουν στο καταλληλο timing και θα εχουν κ μια γερη 'κολλα' να τους ενωνει (που αυτη μοπορει να ειναι η αναγκη τους να ερωτευτουν, το κοινο αιτημα για δημιουργια οικογενειαας κτλ)...
Εσυ τι λες?
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από aladdin30Δεν υπαρχει ανδρας που ειναι ο εαυτος του οταν προσεγγιζει μια γυναικα. Αν ο φιλος μας ηταν ο εαυτος του, θα επρεπε να της πει αυτο που λεει απο μεσα του. Προφανως δε την πλησιασε επειδη ειναι βιβλιοφιλος ουτε για τον εσωτερικο της κοσμο. Αν της πει λοιπον αυτο που πραγματικα σκεπτεται θα φαει το βιβλιο στο κεφαλι. Ξεκιναει το σπρεχεν λοιπον στο και καλα τι βιβλιο διαβαζεις και τι ζεστη που εχει και παει λεγοντας το παραμυθι...παραμυθι με παραμυθι εχει διαφορα βεβαια.
Αμαν κι εσυ βρε Ααμανικε...το πεθανες το παιδι!
Δηλαδις τωρα να ουμε...οι αντρες κατω του μετριου δεν χτυπαν γκομενακια κ μαλιστα πολυ γουστοζικα μερικες φορες?
(δε μπορει να τα εχω παρατηρησει μονο εγω!)
ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΖΕΤΓΑΡΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ 'ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ Κ ΤΟ ΤΕΡΑΣ' στη γνωστη, ομοτιτλη, αξεχαστη ταινια,ε?
Ε τι να κανουν κ οι ασχημουληδες?Ψυχη εχουν κι αυτοι..χρησιμοποιουν το σπρεχιν μπας κ δουν χαρα στα σκελια τους, δεν ειναι κακο, μιας κ δεν εχουν αλλο οπλο...
κι αμα στραβωθει καμια κ τους κατσει...ωσπου να πεις "μο@νι εν οψη", εχουν ηδη ασπαστει το Βουδισμο κ αρχιναν τις προσευχες γονατιστοι στον Θεο τους...!
Τωρα ο φιλος μας εδω , καποια γοητεια θα την εχει θαρρω,οπως καθε ανθρωπος-ας μην τον θαβουμε!δεν ειστε μονο εσεις "εμφανισιμος" (αν η φωτο ειναι δικη σας κι οχι του ξαδερφου σας!χιχι!αστειακι),συγνωμη αν σας χαλαω την πρωτοκαθεδρια!!-ε αν ειχε κ λιγο παραπανω μπλα-μπλα κ σπρεχιν που λεει κι ο Alladin και ηξερε να την παιξει την γκομενιτσα, τωρα θα την ειχε στο τσεπακι του...ε στο βρακακι του ηθελα να πω!με το μπαρδον!
Τι λετε να κανουμε για να ανοιξουμε τα ματια στους αδαεις?
Προτεινω εκδοση εγχειριδιου με τιτλο "Πως να χειραγωγησετε μια γυναικα με το κρεβετικον οπλο!"
Εκδοσεις: Μαυρος Γατος!
Συγγραφεας: Τζινι (ψευδωνυμο)!
Παράθεση:
Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν, ρε φιλαράκι:
Σχόλιο # 10 από psaromallisα) Η πιτσιρίκα έχει φίλο (και του είναι μάλιστα πιστή) ή
β) Εκτός του τι φαινεσαι "πέφτουλας", δ ε ν β λ έ π ε σ α ι κιόλας.
Οπότε...(ξέρω, ξέρω, είμαι αισχρός και κυνικός,αλλά κάποιος πρέπει να λέει και καμιά αλήθεια, ναι; )
...
Παράθεση:
Πώς το ερμηνεύετε;
Σχόλιο # 1 από member102
Ταξίδευα μέσω τραίνου και κάθισε δίπλα μου μια συμπαθητική κοπελίτσα. Διαβαζε ένα βιβλίο και τη ρώτησα τι ακριβώς ήταν... Μου απάντησε χαμογελαστά και πέταξε και ένα ευχαριστώ στο τέλος γελώντας. Τι ρώτησα αν σπουδάζει κτλ και μου απαντούσε χαμογελώντας. Είχαμε κάποιες μικροσυζητησεις αλλά δεν μου έκανε ερωτήσεις από την μεριά της ώστε να βοηθηθεί η επικοινωνία... εκτός στο τέλος που με ρώτησε τι σπουδάζω... μόλις φτάσαμε στον σταθμό της είπα καλό βράδυ και μου απάντησε με ένα ξερό "ευχαριστώ " χαμογελώντας πάλι, οούτε καν ένα "επίσης " ρε παιδιά!!
πώς ερμηνεύετε αυτή τη συμπεριφορά από τη μεριά της, μήπως ήταν απλά ευγενική;
...ευγενικη ηταν ρε παιδι...Απλα!...Λες να σ ερωτευτηκε σφοδρα και να το κρυψε???...Που?...Συνελθε...μπουμπουκο!!!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από aladdin30
Σου προτεινω να αφιερωνεις λιγοτερο χρονο εδω.
...είσαι φάουλ (και το ξέρεις )!
"Ταξίδευα μέσω τραίνου"
Το τρένο είναι κάποια τοποθεσία; Πώς το ερμηνεύετε;
...που χειριζεται και ανθρωπους...
Πως λεμε...χειριστης εκσκαφεα...κατι τετοιο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από somebody961"Ταξίδευα μέσω τραίνου"
Το τρένο είναι κάποια τοποθεσία;Πώς το ερμηνεύετε;
Ολα δείχνουν πάντως πως, όποιος δεν μπορεί να "χειριστεί" τους ανθρώπους, τους κατηγορεί εκείνους για χειριστικούς.
Αει σιχτίρ με τους χειριστικούς! (C) geroulis, για να μη φάμε και καμιά αναφορά!
Παρα τις διαφορετικες αποψεις που διατυπωνονται, γεγονος σημαντικοτατο αλλα οχι απολυτο σε μια γνωριμια με γυναικα, παιζει ο χειρισμος της γλωσσας. Το σπρεχεν δηλαδη.
Και οσο πιο γρηγορα και ανευ εξαντλητικης ανακρισεως καταλαβαινει ο αντρας τα ενδιαφεροντα της, και της μιλαει περιλαμβανοντας στην κουβεντα και αυτα τα στοιχεια, τοσο περισσοτερο την κανει να χαλαρωνει, και να αρχιζει να μετεχει στην κουβεντα.
Αποκει και περα, ο εξυπνος αντρας αφηνει εκεινη να μιλα περισσοτερο, και αυτος την ακουει μαθαινοντας την. Και οσο εκεινη μιλα, -καθοτι ολες οι γυναικες φλυαρες- τοσο του αποκαλυπτει τον χαρακτηρα της, και οχι μονο. Και οσο αποκαλυπτεται, τοσο πιο πολυ δινει στοιχεια στον αντρα να την ψησει. Αρκει να την παρακολουθει ο τυπος, και να μην τον πιανει υπνηλια.
Το μυστικο λοιπον, ειναι να πεισεις την γυναικα να μιλησει. Και εφοσον την καταφερει ο αντρας να το κανει και οσο περισσοτερο δειχνει να την παρακολουθει, τοσο μεγαλυτερο στερητικο θα παθει μολις ο αντρας λειψει εστω για λιγο απο κοντα της. Και οταν αρχιζουν τα στερητικα, τοσο πλησιαζει η ωρα που θα πεσει η γκομενα σαν το ωριμο φρουτο.
Γιαυτο σας λεω ρε παιδια. Πεθαινουν ρε οι γυναικες να σου λενε τα μυστικα τους. Αυτο τις τρεφει. Αυτο τις συντηρει. Και το γουσταρουνε τρελα, γιατι το εκλαμβανουν ως γνησιο ενδιαφερον απο την πλευρα του αντρα που τις ακουει με προσηλωση. Ακουστε τες λοιπον. Παρακολουθηστε τι λενε. Γιατι τελικα, ολα τα λενε. Μα ολα.
Καλο το σπρεχεν λοιπον, καλυτερο ομως το ακουειν.
γιατί μόνο που τη βλέπω τη λέξη...
αλαφιάζομαι.
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από somebody961Αει σιχτίρ με τους χειριστικούς! (C) geroulis, για να μη φάμε και καμιά αναφορά!
Σε πηρε χαμπαρι...πως το ερμηνευουμε!
Παράθεση:
Πώς το ερμηνεύετε;
Σχόλιο # 1 από member102Ταξίδευα μέσω τραίνου και κάθισε δίπλα μου μια συμπαθητική κοπελίτσα. Διαβαζε ένα βιβλίο και τη ρώτησα τι ακριβώς ήταν... Μου απάντησε χαμογελαστά και πέταξε και ένα ευχαριστώ στο τέλος γελώντας. Τι ρώτησα αν σπουδάζει κτλ και μου απαντούσε χαμογελώντας. Είχαμε κάποιες μικροσυζητησεις αλλά δεν μου έκανε ερωτήσεις από την μεριά της ώστε να βοηθηθεί η επικοινωνία... εκτός στο τέλος που με ρώτησε τι σπουδάζω... μόλις φτάσαμε στον σταθμό της είπα καλό βράδυ και μου απάντησε με ένα ξερό "ευχαριστώ " χαμογελώντας πάλι, οούτε καν ένα "επίσης " ρε παιδιά!!
πώς ερμηνεύετε αυτή τη συμπεριφορά από τη μεριά της, μήπως ήταν απλά ευγενική;
Ώρες ώρες
νιώθω πως παρακολουθώ σεμινάριο
νευρογλωσσικού προγραμματισμού...
(να ανοίξω θέμα? κράζοντας ή υποστηρίζοντάς τον?)
Οποιος νομιζει...
οτι δεν εχει λειτουργησει χειριστικα...
εστω...και μια μονο φορα...
απεναντι σε καποιον αλλο...
να σηκωσει το χερι του...παρακαλω...
αλλα ...να το εχει σκεφτει καλα ...πρωτα...ε;;;
ΥΓ. Ο παραδεισος... χωραει πολλους... ακομα. Δεν χρειαζεται...βιασυνη...!!!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media