Ασε με τώρα, γιατί τρέχω στο άλλο περιστατικό με το στρινγκ.
Με έχετε αλαλιάσει σήμερα.
Να βρω ποιος έβγαλε τις εφημερίες, να των πατήσω χάμω!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από inioxos52
Δεν πας με το καλημερα να την τριβεις. Γαλακτωμα της απλωνεις, και μαλιστα με την αδεια της. Δεν της κανεις ερωτικο μασαζ. Το να κανεις την υπερβαση απλωνοντας αργα και χαλαρα γαλακτωμα και σε αλλες περιοχες οπως τα ποδια της οπου δυσκολα εχει προσβαση η ενδιαφερομενη, υποκειται παντοτε στην αμεση αρνηση της, αφου ουτε την σβερκωνεις, ουτε την υποχρεωνεις σε τιποτε με την βια.
Οχι δεν ειναι..!!!
Απλως...το:
."..και αρχιζει να κανει επαλειψη στο πισω μερος των μηρων της, επιμενοντας στην εσωτερικη τους πλευρα"
δεν ειναι με το καλημερα...
δεν ειναι ερωτικο...
δεν ειναι παρακινδυνευμενο...
ειναι κατι αλλο...ε;;
...αλλά γιατί δεν έχει πρόσβαση η ξεροψημένη στα πόδια της; (μπροστινά και πισινά)
Εγώ, η μόνη εποχή που δεν είχα πρόσβαση στα πόδια μου, ήταν όταν ήμουν έγκυος 8-9 μηνών.
Αλλά, θα μου πεις, ούτε μπρούμυτα μπορούσα να ξαπλώσω.
Καλά... αφήστε με εμένα... μην σας κόβω και τη ροή της συζήτησης...
Διότι δεν είναι φλέξιμπολ!
( για τα πισινά...
Παράθεση:
Οχι οτι με κόφτει...
Σχόλιο # 43 από Climentini...αλλά γιατί δεν έχει πρόσβαση η ξεροψημένη στα πόδια της; (μπροστινά και πισινά)
Εγώ, η μόνη εποχή που δεν είχα πρόσβαση στα πόδια μου, ήταν όταν ήμουν έγκυος 8-9 μηνών.
Μπορει να εχει κανει κατι ποντικια, σαν του Ζουγκλακου...
Ισα ζβερκα, ισα κοτσια...
Παράθεση:
Οχι οτι με κόφτει...
Σχόλιο # 43 από Climentini...αλλά γιατί δεν έχει πρόσβαση η ξεροψημένη στα πόδια της; (μπροστινά και πισινά)
...σε μποντυμπιλντερου να της πεις..."κατσε βρε να σε αλοιψω με λαδι"...
Και μονο με τη σκεψη της μπουφλας...
Παράθεση:
Και σιγα μην πηγαινες.
Σχόλιο # 46 από isixos_geroulis
...σε μποντυμπιλντερου να της πεις..."κατσε βρε να σε αλοιψω με λαδι"...
Και μονο με τη σκεψη της μπουφλας...
υπαρχει και χειροτερο
φαντασου να σου πιασει το χερι αναμεσα στους γυμνασμενους προσαγωγους
μεγγενη
άμα πιάσει το χέρι,
καλά θα είναι
επειδη πηγαινω συχνα εφετος μονη μου στην παραλια για ηλιοθεραπεια ...
γιατι ο υιος μου βαριεται και δεν ακολουθει ...και οι φιλες μου λειπουν ...
Παράθεση:
Δείκτης προστασίας. ?
Σχόλιο # 1 από Cruella-DeVilΕίσαι στην παραλία και λιάζεσαι, κύριος, ελεύθερος, ευγενής και καθωσπρέπει...
απο σωμα πως ;;
απο ομορφια;;;
απο υψος;;;
απο ηλικια ;;
σε σχεση με την κυρια;;
Δεν επιτρεπεται
να κανεις τιποτα αν δεν τηρεις
καποιες προδιαγραφες
μηκους-πλατους-υψους-μαζας-περιμετρου
κτλ. κτλ. κτλ.
σ χ ε τ ι κ ε ς -αναλογικες
μ' αυτες τις κυριας...
υ.γ.
τ' ανομοια ΔΕΝ πρεπει να "παιξουν στην "στατιστικη" σου κατα την γνωμη μου
αυτο Π Ρ Ε Π Ε Ι να ειναι και ο "δεικτης προστασιας" του gallop σου
Α ρε παιδιά ,
συνήθως οι καθωσπρέπει κυρίες λένε σε καμιά κοπιλίτσα
Παράθεση:
Δείκτης προστασίας. ?
Σχόλιο # 1 από Cruella-DeVilΕίσαι στην παραλία και λιάζεσαι, κύριος, ελεύθερος, ευγενής και καθωσπρέπει...
Βλέπεις σε μικρή απόσταση κυρία μόνη, ελκυστική που έχει "ψιλοαρπάξει" από
τον ήλιο και προσπαθεί απεγνωσμένα να καλύψει με αντηλιακό στην πλάτη της...
Τι κάνεις???
(έτσι ρωτάω βρε, για τη στατιστική μου...)
Αν είναι μόνη,ελκυστική και...ξένη,προσφέρεσαι να τη βοηθήσεις.
Αν είναι μόνη,ελκυστική και...ελληνίδα,θα προτιμήσει να 'αρπάξει' ολόκληρη,παρα να ζητήσει βοήθεια.Και ειδικά από άντρα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από tzoulia59εχω γινει μαρτυρας πολλες φορες θεαματος αντρων μοναχικων ...και γυναικων επισης ...
στην παραλια που συχναζω εγω για να εξηγουμαστε ...
παρατηρω οτι γυρω μου για καποιο λογο που δεν μπορω να τον εξηγησω μαζευονται αντρες μονοι ...
σκεφτομαι οτι λειτουργουν ενστικτοδως ...
συνηθως μεσηλικες αλλα και νεοτεροι ...
εκτος απο το να κοιταζουν κλεφτα απο μακρια ...
ποτε κανεις δεν μου επιασε την κουβεντα κατα ποσον να μου προτεινει να μου βαλει αντηλιακο ...
και να το προλαβω ...
οτι δεν εχει να κανει μ εμενα συγκεκριμενα που ειμαι μια ωριμη ηλικιακα γυναικα ...
αλλα υπαρχουν πολλα μονα κοριτσια ...20 ...25 ...35 ...
και ωραια εμφανισιακα ...
αρα πιο ελκυστικα στα ματια των αντρων ...
ακριβως η ιδια συμπεριφορα υπαρχει κι εκει ...
οι αντρες δεν φλερταρουν πια ...και κοιταζουν μονο απο μακρια κι αυτο με διακριτικοτητα ...
Οι 'μοναχικές' γυναίκες Τζούλια,αν όντως θέλουν να γνωρίσουν αντίστοιχους μοναχικούς άντρες,μπορούν πολύ εύκολα να τους προκαλέσουν έτσι ώστε να τις πλησιάσουν.Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από αυτούς τους μοναχικούς άντρες που πάνε μόνοι τους για μπάνιο,έχουν στο μυαλό τους και την επιθυμία ή ελπίδα να υπάρχει κάποια μοναχική γυναίκα εκεί πέρα και γι'αυτούς.
Άλλο αυτό βέβαια,και άλλο το να'ρθει κάποιος στο εντελώς άκυρο εκεί που είσαι στην ψάθα και να σου πει 'μωρό μου,να σου βάλω αντιηλιακό?'Αυτό δεν είναι φλερτ και όποιος το κάνει είναι όντως μα λάκας.
σωτο αγορι μου...
με ρωτησες αν αυτους που εβλεπα εκει ηταν το επιθυμητο μου;
Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από Tonia35Απλως...το:
."..και αρχιζει να κανει επαλειψη στο πισω μερος των μηρων της, επιμενοντας στην εσωτερικη τους πλευρα"δεν ειναι με το καλημερα...
δεν ειναι ερωτικο...
δεν ειναι παρακινδυνευμενο...ειναι κατι αλλο...ε;;
ε...
ειναι "γυρισμα" ταινιας...
s ... Entertainment
πως αντεξε ο καραβανας 25 χρονια μαζι της ειναι αξιον αποριας.τωρα ουτε αρσενικο κουνουπι δεν παει να την τσιμπησει.φοβαται το ερμο.
Και πού να δεις στα νεκροταφεία τι γίνεται...
Σκοτωμός...
Εκεί που το "μοιραίον" συναντά το φτερωτό θεο
να λαδώνει τα βέλη του πάνω στα μάρμαρα...
Γκόθικ σκηνικό...με λίγες πινελιές φάρσας...
Μη σου τύχει!
Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από sotos-1
Οι 'μοναχικές' γυναίκες Τζούλια,αν όντως θέλουν να γνωρίσουν αντίστοιχους μοναχικούς άντρες,μπορούν πολύ εύκολα να τους προκαλέσουν έτσι ώστε να τις πλησιάσουν.Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από αυτούς τους μοναχικούς άντρες που πάνε μόνοι τους για μπάνιο,έχουν στο μυαλό τους και την επιθυμία ή ελπίδα να υπάρχει κάποια μοναχική γυναίκα εκεί πέρα και γι'αυτούς.
Άλλο αυτό βέβαια,και άλλο το να'ρθει κάποιος στο εντελώς άκυρο εκεί που είσαι στην ψάθα και να σου πει 'μωρό μου,να σου βάλω αντιηλιακό?'Αυτό δεν είναι φλερτ και όποιος το κάνει είναι όντως μα λάκας.
Παράθεση:
θα ζησω ...;
Σχόλιο # 54 από tzoulia59
θα ζησεις
(για να ΤΟΥΣ δεις!!)
υ.γ.
δε γινεται να ετυχε μονο σ' εμενα!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 56 από peiratis--πως αντεξε ο καραβανας 25 χρονια μαζι της ειναι αξιον αποριας.τωρα ουτε αρσενικο κουνουπι δεν παει να την τσιμπησει.φοβαται το ερμο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Cruella-DeVil
Κλείσε μου διακοπές του χρόνου στο Ζηπάρι...
(για φέτος, πάει... κάηκα...)
Ειμαι τσιγγανος και αλλαζω κατοικια καθε 5-6 μηνες...τωρα βρισκομαι Ζηπαρι σ ενα χρονο ποιος
ξερει που θα βρισκομαι......μολις ανακαλυπτουν το κρυσφηγετο μου γινομαι λαγος...
...
Δεν ειναι κακο να ψηθεις...αλλοι για να ψηθουν καθονται στη λαμπα και πληρωνουν και αδρα
για να φαινονται μπρουτζινοι......
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media