ντυνομαι προκλητικα γτ μ αρεσει να τραβω τα βλεμματα κ να μη περναω απαρατηρητη.ετσι ομως με θεωρουν ευκολη κ μονο για σεξ ενω εγω αξιζω κατι καλυτερο.θελω μια καλη σχεση μ ενα αξιολογο αντρα που θα αγαπιομαστε κ περναμε καλα.δινω τη εντυπωση μιας ευολης .αλλα δε ειμαι.ειμαι ειλικρινης ..σωστη πιστη εξυπνη καλλιεργημενη σκεπτομενη απλο κ καλο παιδι καταβαθο κ αξιζω κατι καλο.θα μ πεις ντυσου νορμαλ.οκ αλλα ετσι θα περναω απαρατηρητη η θα με κοιτουν λιγοτεροι.επισης δε εχω φιλες κ παρεες με αποτελεσμα να μη βγαινω εξω συχνα..ουτε για καφε ουτε για ποτο κ να μη εχω κοινωνικη ζωη.ετσι δε γνωριζω κ αντρες.ειμαι σαν κρυμμενη .περιοριζομαι μονο στο να παω για ψωνια σουπερ μαρκετ ..καμια βολτα μονη μ στα μαγαζια αλλα εκει τι να γνωρισεις..τιποτα σοβαρο κ καλο.
σε γυμναστηριο η κατι τετοιο το χω σκεφτει να γραφτω μπας κ κοινωνικοποιηθω αλλα σκεφτομαι κ τα χρηματα που εχω λιγα.
τι κανω?
Παράθεση:
δινω λαθος εικονα
Σχόλιο # 1 από wanna_liveντυνομαι προκλητικα γτ μ αρεσει να τραβω τα βλεμματα κ να μη περναω απαρατηρητη. 75 ετων γυναικα, πως το επιτυγχανεις αυτο? Ποσο προκλητικα? Σεισμος στην Φαγε?
ειμαι ειλικρινης ..σωστη πιστη εξυπνη καλλιεργημενη σκεπτομενη απλο κ καλο παιδι Αν βγαλεις το "παιδι", αυτο ειναι περιγραφη για σκυλο.
παω για ψωνια σουπερ μαρκετ .. Και γω και ολος ο κοσμος...
τι κανω? Ελα ντε!
Θα πέσουν τα ΚΑΠΗ να μας πλακώσουν.
Παράθεση:
Γυμναστήριο στα 75 ;
Σχόλιο # 3 από modexristosΘα πέσουν τα ΚΑΠΗ να μας πλακώσουν.
Παρεμπιπτόντως μου θύμισες κάτι που άκουσα τις προάλλες :
'' Η άλλη ντύθηκε πηδήξτε με και ψάχνει αγαπήστε με''
εγω παλι ξεγελαω ...
με τον σοβαρο μου ...χαρακτηρα ...Αμα κοψεις τα ψωνια στο σουπερ μαρκετ!
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από tzoulia59εγω παλι ξεγελαω ...
με τον σοβαρο μου ...χαρακτηρα ...
ειμαι συντηρητικη ...
ντυνομαι κλασσικα ...
αλλα οταν λεω οτι μ αρεσουν οι αλητηριοι (οχι οι γυφτοι )αντρες με προοπτικη καλου παιδιου ...
μου λενε μα εσυ ...
ησουν για μοναστηρι ...
ακριβως το αντιθετο ...
θα ζησω;
Ενας ΒΑΣΙΚΟΣ κανόνας στους υπολογιστές και στους ανθρώπους είναι ο:
Garbage in, garbage out.
Στους δε ανθρώπους θα το διαφοροποιούσα λίγο (πολύ!)
και θα το έλεγα ανάποδα, garbage out, garbage in.
Μας ταΐζεις βασικό ΨΕΜΑ και περιμένεις σοβαρές απαντήσεις.. Τρίχες! Garbage θα λάβεις.
Βασικό λοιπόν: Μάθε να λες αλήθειες πρώτα στον εαυτό σου και να μη τον παραμυθιάζεις, και μετά θα πάψεις να παραμυθιάζεις και τους άλλους. Και τα garbage θα σταματήσουν στην είσοδο...
Do you REALLY want to live, or is this just another lie to yourself?
Eνα έχω να παρατηρήσω, όλα αυτά τα τρολλοθέματα που ανέκυψαν τελευταίως...είναι κ πολύ καλτ, ανεβάζουν επίπεδο λέμε
εγω ενα εχω να παρατηρησω...
οτι παρατηρω αυτα που παρατηρησε ο αχινος ...
Παράθεση:
δινω λαθος εικονα
Σχόλιο # 1 από wanna_liveντυνομαι προκλητικα γτ μ αρεσει να τραβω τα βλεμματα κ να μη περναω απαρατηρητη.ετσι ομως με θεωρουν ευκολη κ μονο για σεξ ενω εγω αξιζω κατι καλυτερο.θελω μια καλη σχεση μ ενα αξιολογο αντρα που θα αγαπιομαστε κ περναμε καλα.δινω τη εντυπωση μιας ευολης .αλλα δε ειμαι.ειμαι ειλικρινης ..σωστη πιστη εξυπνη καλλιεργημενη σκεπτομενη απλο κ καλο παιδι καταβαθο κ αξιζω κατι καλο.θα μ πεις ντυσου νορμαλ.οκ αλλα ετσι θα περναω απαρατηρητη η θα με κοιτουν λιγοτεροι.επισης δε εχω φιλες κ παρεες με αποτελεσμα να μη βγαινω εξω συχνα..ουτε για καφε ουτε για ποτο κ να μη εχω κοινωνικη ζωη.ετσι δε γνωριζω κ αντρες.ειμαι σαν κρυμμενη .περιοριζομαι μονο στο να παω για ψωνια σουπερ μαρκετ ..καμια βολτα μονη μ στα μαγαζια αλλα εκει τι να γνωρισεις..τιποτα σοβαρο κ καλο.
σε γυμναστηριο η κατι τετοιο το χω σκεφτει να γραφτω μπας κ κοινωνικοποιηθω αλλα σκεφτομαι κ τα χρηματα που εχω λιγα.
τι κανω?
ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΣ!
Μα...γιατι την αποπαιρνετε την κοπελα?
Κοπελα μου δεν υπαρχει προβλημα με το ντυσιμο σου. Αν δεν δειξεις και τα προσοντα σου πως θα προσελκυσεις τον αντρα? Και ο ανταγωνισμος ειναι πολυ μεγαλος! Απλα δε θα του καθεσαι απο την αρχη και μαζι με καποια αλλα κολπα που πρεπει να εχεις υποψη. Σπουδαζεις μηπως σε καποια σχολη?
Εχεις φαει σουπες, απο 75 χρονες, σωρο, ε?
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από aladdin30Αν δεν δειξεις και τα προσοντα σου πως θα προσελκυσεις τον αντρα?
Και ο ανταγωνισμος ειναι πολυ μεγαλος!
Απλα δε θα του καθεσαι απο την αρχη και μαζι με καποια αλλα κολπα που πρεπει να εχεις υποψη.
ο αλαντιν ο τρομερος ...
ενα δικιο το χεις ...η αληθεια ...
τοση υπερπροσφορα κρεατος ...τι θα απογινει δηλαδη;
θα σαπιζει στην χωματερη ...;
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από aladdin30Κοπελα μου δεν υπαρχει προβλημα με το ντυσιμο σου. Αν δεν δειξεις και τα προσοντα σου πως θα προσελκυσεις τον αντρα? Και ο ανταγωνισμος ειναι πολυ μεγαλος! Απλα δε θα του καθεσαι απο την αρχη και μαζι με καποια αλλα κολπα που πρεπει να εχεις υποψη. Σπουδαζεις μηπως σε καποια σχολη?
wanna_live το θεμα το εχεις πιασει εντελως λαθος το θεμα η εχεις χαμηλη αυτοεκτίμηση...
Αναλογα με το τι προσφερεις αυτο παιρνεις στη ζωη......Για ν ασχοληθουν μαζι σου σοβαροι
ανθρωποι που θ σ εκτιμησουν σαν προσωπικοτητα και σαν σκεφτομενο ατομο,θα πρεπει να εισαι
και εσυ σοβαρη και σκεφτομενη....επισης θα πρεπει να καταλαβεις οτι σ αυτη την περιπτωση
οτι δεν θα εχεις 3 λοχους φιλους αλλα λιγους και εκλεκτους...γιατι οσο προκαλεις (και τα πετας εξω)
μαζευεις κοσμο γυρω σου, ειναι δεδομενο! αλλα στην συντριπτικη πλειοψηφια
σαβουρηδες......οπερ διαλεγεις και παιρνεις...
...
ΥΓ Δεν δινεις λαθος εικονα..δινεις προς τα εξω τη σωστη εικονα! αυτη που θεωρεις οτι τη δεδομενη στιγμη σου ανεβαζει την αυταρεσκια,βεβαια ολες οι γυναικες προσπαθουν να το κανουν αλλα μεχρι ενα οριο...
παρακαλω ο admin να κατεβασει αυτη τη π@π@ρια..ευχαριστω...αιντε σοβαρευτειτε μερικες ξυπνηστε
πραγματικα εαν δεν τρολαρει η κοπελα και μιλαει σοβαρα το εχει καψει
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από god_ofwar
παρακαλω ο admin να κατεβασει αυτη τη π@π@ρια..ευχαριστω...αιντε σοβαρευτειτε μερικες ξυπνηστε
...καλα ε?...ποσο τη...βρισκω οταν τα παιρνουν στην κρανα οι...νεοι...δε λεγεται...Ιδρωσααα!!!
...καλα...κανει και ζεστη...μη λεμε κι οτι να ναι ε???...ε!!!...ξερω-ξερω...παω ν αραξω στη...κορμαρα μου...οκ!
Και γιατι να μην κατεβασει την δικη σου?
Που τρομαζεις τους φορουμιστες, με το αφστηρο σου υφος?
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από god_ofwarπαρακαλω ο admin να κατεβασει αυτη τη π@π@ρια..ευχαριστω...αιντε σοβαρευτειτε μερικες ξυπνηστε
εχεις σοβαρο προβλημα κοινωνικοποιησης.
πρεπει να κανεις προσπαθειες προς αυτη την κατευθυνση.μια καλη ιδεα ειναι να πας σε ενα γυμναστηριο...εκει θα μπορεσεις ευκολα να κανεις φιλιες με αντρες και με γυναικες. κανονισε απο την αρχη να εισαι φιλικη με ολους και ολες αλλιως δεν θα σε πλησιασουν οι αλλοι ανθρωποι.αλλα ουτε και εσυ θα μπορεσεις να κανεις κατι περισσοτερο αν εισαι μουντη και αμιλητηνα ξερεις οτι η επικοινωνια με τους αλλους ανθρωπους ειναι κατι που μαθαινεται σε ολες τις ηλικιες, ισως ομως χρειαστεις την βοηθεια καποιου ψυχολογου για αρχη...Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media