Ειμαι ανεργος εδω κ πολυ καιρο ψαχνω δουλεια κ σκεφτομαι να παο σε οσες δουλειες μπορω κ να δωσο βιογραφικα χωρις να ζητανε κατι κ χωρις να υπαρχει αγγελια απο την αλλη σκεφτομαι οτι μπορει καποιος να το παρει στραβα κ να ενωχληθη που θα παο ετσι
Συγνώμη κιόλας φίλε μου που ξεκινάω έτσι, αλλά όπως διάβασα αυτό που γράφεις, αυτό σκέφτηκα. Φαινομενικά θα μπορούσε να φαίνεται δικαιολογημένος ο φόβος του "αν θα το πάρει στραβά ο άλλος"... Αλλά στην τελική εσύ δεν ψάχνεις τους 99 που θα το πάρουν στραβά, αλλά τον 1 που θα σκεφτεί ότι αν μη τι άλλο "ο μικρός έχει κότσια". Ειλικρινά θα σου πώ, ότι ευρισκόμενος κάποιο πρωί στο γραφείο συνεργάτιδος, πριν από μερικούς μήνες, μια κοπελιά, μπήκε στο γραφείο, μας καλημέρισε ευγενέστατα και δίνοντάς μας το βιογραφικό της (το οποίο είχε στην τσάντα της σε πολλά αντίγραφα), μας ζήτησε δουλειά. Χωρίς κλάψες, αξιοπρεπέστατα, αλλά και χωρίς θράσος. Με ευγένεια και επαγγελματισμό, σαν να επρόκειτο να ήρθε για να συζητήσουμε για μια συνεργασία. Στενοχωρηθήκαμε απίστευτα που δεν είχαμε περιθώριο ούτε εγώ, ούτε η συνεργάτης να την προσλάβουμε, αλλά κρατήσαμε το βιογραφικό της και επικοινωνήσαμε μόλις χρειάστηκε υπάλληλο κάποιος πελάτης μας. Ευτυχώς η κοπέλα είχε ήδη βρεί δουλειά και όπως μας ενημέρωσε τη βρήκε μέσω αυτής ακριβώς της διαδικασίας.
Μην κολλάς, δεδομένου του ότι δεν έχεις να χάσεις απολύτως τίποτα! Ενδεχομένως όμως να βρείς δουλειά! Δύναμη και καλή τύχη!Συμφερει να δωσω βιογραφικα ετσι χωρις να ζηταναι κατι συμφερει να παο
βρε βρε...
καλημερούδια...
πώς κοιμήθηκες?
Εγώ πάντως έχω μοιράσει πολλές φορές βιογραφικό, ηλεκτρονικά και προσωπικά και
εξακολουθώ να στέλνω. Με αυτό τον τρόπο όμως δεν βρήκα ποτέ δουλειά.
Τις καλύτερες περιπτώσεις τις βρήκα τυχαία, ρωτώντας ανθρώπους, ακόμη και εντελώς
άσχετους και στα πιο άσχετα μέρη, όπως καλή ώρα κάνεις τώρα εσύ.
Εγω σε κοβω να βρισκεις δουλεια με τη μια.
αν στειλεις βιογραφικα θα τα πεταξουν στην χωματερη ,,,
γιατι μαζι με τα δικα σου υπαρχουν παρα πολλα αλλα ...
αν πας παιζει και κατι να βγει ...
μπορει να θελουν ενα παιδι να μοιραζει καφεδες
χωρις πλακα τωρα ,,,αν δεν εχεις δουλεια ...τι δεν μοιραζεις καφεδες;
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από Mario-1Συμφερει να δωσω βιογραφικα ετσι χωρις να ζηταναι κατι συμφερει να παο
Tα βιογραφικα να τα στελνω με ιμειλ ταχυδρομικα η να τα παο εγω ο ιδιος απο κοντα το ποιο καλο ποιο ειναι
στο φόρουμ, παιδάκι μου
και θα τα μοιράσουμε εμείς...
πού να τρέχεις καλοκαιριάτικα;
Σε αποπροσανατολίζουν αυτοί! για να μην τους πάρεις τις δουλειές!
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Mario-1Tα βιογραφικα να τα στελνω με ιμειλ ταχυδρομικα η να τα παο εγω ο ιδιος απο κοντα το ποιο καλο ποιο ειναι
Εκτος την ευφραδεια, εχεις κι αυτη την ζβελταδα!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Mario-1Tα βιογραφικα να τα στελνω με ιμειλ ταχυδρομικα η να τα παο εγω ο ιδιος απο κοντα το ποιο καλο ποιο ειναι
Εκτος την ευφραδεια, εχεις κι αυτη την ζβελταδα!!!
Παράθεση:
μαριε, ειπες εχεις βγαλει πληροφορικη...
παρολο που αδελφακι μου δεν παιζεται ο λογος σου, αλλα παρολαυτα μπορει να αποδωσεις τα μαλα στο αντικειμενο σου, στην εταιρια που εργαζομαι ζητουν software engineer...
στειλε π.μ. αν οντως ενδιαφερεσαι...γιατι για μουφα το κοβω...αλλα τελος παντων!
μια καλη πραξη...την εκανα και σημερα
Και γω λεω οτι εχω δουλεψει, σε τροχια, στον διαστημικο σταθμο...
Ουτε να με βλεπουν δεν θελουν στη ΝΑΣΑ, κακοχρονοναχουνε.
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από -elenaμαριε, ειπες εχεις βγαλει πληροφορικη...
παρολο που αδελφακι μου δεν παιζεται ο λογος σου, αλλα παρολαυτα μπορει να αποδωσεις τα μαλα στο αντικειμενο σου, στην εταιρια που εργαζομαι ζητουν software engineer...
στειλε π.μ. αν οντως ενδιαφερεσαι...γιατι για μουφα το κοβω...αλλα τελος παντων!
μια καλη πραξη...την εκανα και σημερα
θα σουν αταχτουλης φαινεται!!
Στο βιογραφικο πρεπη να βαζουμε κ φωτογραφια
αυτή που έχεις εδώ, μη μασάς..το έχεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από Mario-1Στο βιογραφικο πρεπη να βαζουμε κ φωτογραφια
πάντως απ' το πρωί μέχρι το βράδυ το ψάχνεις το πράμμα...
να λέμε τα σύκα, σύκα και τη σκάφη, σκάφη
καλό βράδυ αγόρι
στα social media