Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Σχεση φιλικη ή ερωτικη?

Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345

Adel1975

# 81 στις 23/8/2014
author
Γυναίκα / 48 / Παντρεμένη
Ν. Αχαϊας / Πάτρα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 7
'Aρεσαν+: 0%

Καλησπέρα σε όλους (sugarbaby42, όπως βλέπεις δεν εξαφανίστηκα από προσώπου γης...)

Πάμε σε απαντήσεις/διευκρινίσεις για όσους/όσες τις ζήτησαν:

- Είμαι 39, είναι 41. Είμαστε σε σχέση 22 χρόνια (εκ των οποίων τα 12 σε γάμο). 

- Έχουμε ένα παιδάκι, μετά από πολλεεες προσπάθειες με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης (αυτό για όσους/όσες με χαρακτήρισαν ανώριμη - έφηβη κλπ κλπ κλπ). (όπως βλέπεται έχω φάει κ γω  ''χαστουκάκια'' στη ζωή μου, όπως όλοι μας).

- Θεωρώ ότι ήμαστε ένα normal ζευγάρι. K μη με ρωτήσετε τι είναι  normal (xaxaxaxaxaxa). Normal είναι ότι αντιλαμβάνεται o μέσος έλληνας ως... normal. 

Περαιτέρω διευκρινίσεις:

1)Όχι, δεν εξαρτώμαι οικονομικά από τον άντρα μου.

2)Όχι, δεν βγαίνει κάθε βράδυ μόνους του κ γω κάθε κυριακή πρωι με τα παιδιά στην πλατεία!!! 

3)Όχι, δεν είμαι της βαλίτσας. Έτσι εύκολα διαλύονται σχέσεις/ζωές/όνειρα ??? (Ωχ, τι έχω ν'ακούσω τώρααα)

tzoulia59

# 82 στις 23/8/2014
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

εσυ μπορει να μην θελεις να διαλυσεις την σχεση αλλα αυτη την ρωτησες; ...

την βαλιτσα να την προσεχεις ...

φοριεται σε πολλα μοντελα ...

καμια φορα φευγει μονη της ...

χωρις να του την δωσεις εσυ ...

το νου σου ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 106 από Adel1975

Καλησπέρα σε όλους (sugarbaby42, όπως βλέπεις δεν εξαφανίστηκα από προσώπου γης...)

- Είμαι 39, είναι 41. Σε σχέση 22 χρόνων (εκ των οποίων τα 12 σε γάμο). 

- Έχουμε ένα παιδάκι, μετά από πολλεεες προσπάθειες με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης (αυτό για όσους/όσες με χαρακτήρισαν ανώριμη - έφηβη κλπ κλπ κλπ). (όπως βλέπεται έχω φάει κ γω  ''χαστουκάκια'' στη ζωή μου, όπως όλοι μας).

- Θεωρώ ότι ήμαστε ένα normal ζευγάρι. K μη με ρωτήσετε τι είναι  normal (xaxaxaxaxaxa). Normal είναι ότι αντιλαμβάνεται o μέσος έλληνας ως... normal. 

Περαιτέρω διευκρινήσεις:

2)Όχι, δεν βγαίνει κάθε βράδυ μόνους του κ γω κάθε κυριακή πρωι με τα παιδιά στην πλατεία!!! 

3)Όχι, δεν είμαι της βαλίτσας. Έτσι εύκολα διαλύονται σχέσεις/ζωές/όνειρα ??? (Ωχ, τι έχω ν'ακούσω τώρααα)

Rena_Piraeus

# 83 στις 23/8/2014
author
Γυναίκα / 61 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κερατσίνι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 432

Καλοςηρθες παλι  adel.

Μας ταραξε λιγο η ιστορια σου ξερουμε τι καρδιοχτυπι περνας αυτη την περιοδο.

Καταρχας να πουμε καποια θετικα να ησυχασεις λιγο.

Το βασικο ειναι οτι εχεις μια σταθερη δουλεια(δημοσιο μαλλον) ενα παιδακι μονο και ελπιζω και καποια βοηθεια απο τους δικους σου.

Οποτε εχεις ολο το χρονο στη διαθεση σου χωρις φοβο οτι ας πουμε πρεπει να βρω σταθερη δουλεια μην τυχον χωρισω σε μεγαλυτερη ηλικια και μεινω ξεκρεμαστη.

Οσον αφορα τα συνασθηματικα μην φοβασαι δεν σε ...περιμενει και εσενα και πολλες αλλες κανενας...πριγγιπας εκει εξω οποτε μην ανγχωνεσαι με αυτο(να προλαβω να ξαναφτιαξω τη ζωη μου οσο προλαβαινω) .

Αν εχεις τη διαθεση οτι ηλικια και να εισαι κατι θα βρεθει να σου κανει συντροφια και να περνας την ωρα σου.

Οσο αφορα την κατασταση την οποια εισαι τωρα και το γαμο σου.

Εγω προσωπικα δεν ειμαι αισιοδοξη

Ηλπιζα οτι οτι ανδρας σου θα ηταν αρκετα μεγαλυτερος απο εσενα αλλα βλεπω οτι ειναι 41 και ειστε 12 χρονια παντρεμενα και αλλα 10 σχεσης.

Ειναι σιγουρο οτι απο μερους του υπαρχει μεγαλη...κοπωση.

Και η διαδικασιες να αποκτησετε το παιδι σιγουρα τον κουρασαν.

Θα μου πεις ''δεν ειναι αδικο στο κατω κατω εγω τραβηξα το γολγοθα της τεκνοποιησης''

Ναι ειναι αδικο αλλα ετσι ειναι οι ανδρες!!

Υπαρχουν πολλες περιπτωσεις ζευγαριων που μετα απο ολες αυτες τις διαδικασιες και αφου τα καταφεραν τελικα χωρισαν.

Τελικα δηλαδη απομακρυνθηκαν με αυτη τη διαδικασια οταν κανωνικα θα επρεπε να ''δεθουν''.

Επιπλεον εχεις μονο ενα παιδι(ελπιζω αγορι) και αυτο παιζει ρολο.

Το οικογενειακο δεσιμο επιτυνγχανεται καλυτερα με δυο παιδια.

Δεν ξερω την οικονομικη κατασταση του ανδρα σου αν ειναι σχετικα ανετος αν εχετε δημιουργησει μαζι περιουσια,ωστε να τα ρισκαρει ολα.

Ξερω ακουγομαι ψυχρη και ωμη αλλα ολα αυτα περνανε απο το μυαλο των ανδρων σε τετοιες περιπτωσεις,ολα τα ζυγιζει στο αν θα κανει το..παραπερα βημα.

Δεν ειναι αληθεια οτι οι ανδρες δεν φευγουν,φευγουν καποιες φορες οταν οι συνθηκες ειναι ευνοικες για αυτο.

Ξερεις ποσοι θα ηθελαν να φυγουν απο τους γαμους τους αν ειχαν οικονομικη ανεση?

Απλα πολλες φορες προκαλλουν οι ιδιοι το διαζυγιο δεν εχουν το θαρρος να το προτεινουν πρωτοι.

Η κατασταση που βρισκεσαι ειναι σοβαρη,δες και τα προυγουμενα post μου για σενα.

Εχεις πολλα να παλαιψεις στα γραφω πιο πανω.

Το βασικο ειναι  ανδρας σου το κανει φανερα.

Ελαχιστοι κανουν τετοια ολοι σχεδον κρυβωνται οσο καλα μπορουν.

Εγω πιστευω οτι εχει αναπτυξει καποια αισθηματα για αυτην εχει αναγκη να βγει μαζι της εξω κτλ,

Και εχει παρει θαρρος.

Ακομα και αν αυτη η ιστορια τελειωσει η την τελειωσεις για καποιυς λογους .

Πιστευω κατι αλλο θα ξεκινησει απο μερους του.

Ειδικα αν ειναι οικονομικα ανετος,κοινωνικος,ευφραδης κτλ.

Απλα φοβομαι μην ερθεις στην κατασταση να τα..δεχεσαι ολα πια.

Πολλες φορες τετοιες περιπτωσεις...εξαχριωνονται και το θεωρουν δικαωμα τους να εχουν παντα κατι παραλληλο και η γυναικα τους να το δεχτει.

Ειπαμε αλλο μερικα κερατα εδω ετσι για...μπαχαρικο να νοστιμιζει λιγο η ζωη και αλλο η εξαχριωση και ο εξευτελισμος του συντροφου σου.

Παράθεση:
Σχόλιο # 106 από Adel1975

- Είμαι 39, είναι 41. Είμαστε σε σχέση 22 χρόνια (εκ των οποίων τα 12 σε γάμο). 

Περαιτέρω διευκρινίσεις:

SunshineJn

# 84 στις 23/8/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Δηλαδή οι άντρες έτσι ειναι ; Και δηλαδή αν ήταν μεγαλύτερος τι θα άλλαζε ; Και γιατί το αρσενικό παιδι δίνει μπόνους; Α! Και τι σημαίνει δέσιμο ; ( κει που λέει ότι τα δυο παιδιά δένουν το ζεύγος καλύτερα ) . Εξηγείτε και σε μας τα μικρότερα ! 

tzoulia59

# 85 στις 23/8/2014
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

αν και η βαση του θεματος εχει βαση ...

δεν ισχυουν ολα για ολους ...

και καμια σχεση δεν εχει αν το παιδι ειναι αγορι ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 109 από Rena_Piraeus

Καλοςηρθες παλι  adel.

Μας ταραξε λιγο η ιστορια σου ξερουμε τι καρδιοχτυπι περνας αυτη την περιοδο.

Καταρχας να πουμε καποια θετικα να ησυχασεις λιγο.

Το βασικο ειναι οτι εχεις μια σταθερη δουλεια(δημοσιο μαλλον) ενα παιδακι μονο και ελπιζω και καποια βοηθεια απο τους δικους σου.

Οποτε εχεις ολο το χρονο στη διαθεση σου χωρις φοβο οτι ας πουμε πρεπει να βρω σταθερη δουλεια μην τυχον χωρισω σε μεγαλυτερη ηλικια και μεινω ξεκρεμαστη.

Οσον αφορα τα συνασθηματικα μην φοβασαι δεν σε ...περιμενει και εσενα και πολλες αλλες κανενας...πριγγιπας εκει εξω οποτε μην ανγχωνεσαι με αυτο(να προλαβω να ξαναφτιαξω τη ζωη μου οσο προλαβαινω) .

Αν εχεις τη διαθεση οτι ηλικια και να εισαι κατι θα βρεθει να σου κανει συντροφια και να περνας την ωρα σου.

Οσο αφορα την κατασταση την οποια εισαι τωρα και το γαμο σου.

Εγω προσωπικα δεν ειμαι αισιοδοξη

Ηλπιζα οτι οτι ανδρας σου θα ηταν αρκετα μεγαλυτερος απο εσενα αλλα βλεπω οτι ειναι 41 και ειστε 12 χρονια παντρεμενα και αλλα 10 σχεσης.

Ειναι σιγουρο οτι απο μερους του υπαρχει μεγαλη...κοπωση.

Και η διαδικασιες να αποκτησετε το παιδι σιγουρα τον κουρασαν.

Θα μου πεις ''δεν ειναι αδικο στο κατω κατω εγω τραβηξα το γολγοθα της τεκνοποιησης''

Ναι ειναι αδικο αλλα ετσι ειναι οι ανδρες!!

Υπαρχουν πολλες περιπτωσεις ζευγαριων που μετα απο ολες αυτες τις διαδικασιες και αφου τα καταφεραν τελικα χωρισαν.

Τελικα δηλαδη απομακρυνθηκαν με αυτη τη διαδικασια οταν κανωνικα θα επρεπε να ''δεθουν''.

Επιπλεον εχεις μονο ενα παιδι(ελπιζω αγορι) και αυτο παιζει ρολο.

Το οικογενειακο δεσιμο επιτυνγχανεται καλυτερα με δυο παιδια.

Δεν ξερω την οικονομικη κατασταση του ανδρα σου αν ειναι σχετικα ανετος αν εχετε δημιουργησει μαζι περιουσια,ωστε να τα ρισκαρει ολα.

Ξερω ακουγομαι ψυχρη και ωμη αλλα ολα αυτα περνανε απο το μυαλο των ανδρων σε τετοιες περιπτωσεις,ολα τα ζυγιζει στο αν θα κανει το..παραπερα βημα.

Δεν ειναι αληθεια οτι οι ανδρες δεν φευγουν,φευγουν καποιες φορες οταν οι συνθηκες ειναι ευνοικες για αυτο.

Ξερεις ποσοι θα ηθελαν να φυγουν απο τους γαμους τους αν ειχαν οικονομικη ανεση?

Απλα πολλες φορες προκαλλουν οι ιδιοι το διαζυγιο δεν εχουν το θαρρος να το προτεινουν πρωτοι.

Η κατασταση που βρισκεσαι ειναι σοβαρη,δες και τα προυγουμενα post μου για σενα.

Εχεις πολλα να παλαιψεις στα γραφω πιο πανω.

Το βασικο ειναι  ανδρας σου το κανει φανερα.

Ελαχιστοι κανουν τετοια ολοι σχεδον κρυβωνται οσο καλα μπορουν.

Εγω πιστευω οτι εχει αναπτυξει καποια αισθηματα για αυτην εχει αναγκη να βγει μαζι της εξω κτλ,

Και εχει παρει θαρρος.

Ακομα και αν αυτη η ιστορια τελειωσει η την τελειωσεις για καποιυς λογους .

Πιστευω κατι αλλο θα ξεκινησει απο μερους του.

Ειδικα αν ειναι οικονομικα ανετος,κοινωνικος,ευφραδης κτλ.

Απλα φοβομαι μην ερθεις στην κατασταση να τα..δεχεσαι ολα πια.

Πολλες φορες τετοιες περιπτωσεις...εξαχριωνονται και το θεωρουν δικαωμα τους να εχουν παντα κατι παραλληλο και η γυναικα τους να το δεχτει.

Ειπαμε αλλο μερικα κερατα εδω ετσι για...μπαχαρικο να νοστιμιζει λιγο η ζωη και αλλο η εξαχριωση και ο εξευτελισμος του συντροφου σου.

Alice1

# 86 στις 23/8/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ασε φιλεναδα...εδω δεν ισχυει το "δεν ξερεις τι χανεις" μαλλον ιςχυει το "δε θες να ξερεις" 

Παράθεση:
Σχόλιο # 110 από SunshineJn

Δηλαδή οι άντρες έτσι ειναι ; Και δηλαδή αν ήταν μεγαλύτερος τι θα άλλαζε ; Και γιατί το αρσενικό παιδι δίνει μπόνους; Α! Και τι σημαίνει δέσιμο ; ( κει που λέει ότι τα δυο παιδιά δένουν το ζεύγος καλύτερα ) . Εξηγείτε και σε μας τα μικρότερα ! 

SunshineJn

# 87 στις 23/8/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ασε βρε Αλις μου ... Ειναι και κείνο το Γ κεφάλαιο σε κάποιες λέξεις που με βασανίζει ... Και το θυμάμαι κάθε που το βλέπω να κυκλοφορεί σε μικρό ...

Rena_Piraeus

# 88 στις 23/8/2014
author

Ναι SUN δυστυχως οι ανδρες ετσι ειναι ετσι λειτουργουν.Αυτη ειναι η φυση τους.Δεν εννουμε βεβια ολοι αλλα η μεγαλη πλειοψηφια.

Αν ηταν μεγαλυτερος ισως εμπαινε...ισως λεω στη λογικη''που να τρεχω τωρα για..νεα αρχη''

Βεβαια μερικοι 50 αριδες με ενηλικα παιδια και οικονομικη ανεση το κανουν το βημα το θεωρουν σαν τελευταια ευκαιρια.

Εχεις ακουσει για γκριζα διαζυγια τα οποια τα προκαλουν κυριως ανδρες.

Πενηνταρηδες με νεα συζηγο και νεα παιδια που τα χωριζουν 20+ απο τα προιγουμενα.

Τα αγορια παιζουν ρολο.στατιστικα οι πιο ασταθεις οικογενεις ειναι αυτες με 3 κοριτσια και ακολουθουν αυτες με 2.

Τα πιο σταθερα ειναι αυτα με 3 γιους και ακολουθουν με δυο και τελος με ενα αγορι ενα κοριτσι.

Βεβαια δεν συμαινει οτι γαμοι με τρια αγορια δεν χαλανε.

Οχι βεβαια απλα βοηθουν στη σταθεροτητα.

Οσον αφορα το δεσιμο ειναι φανερο αυτο που λεω.

Ειναι πιο εντονη η αισθηση της οικογενειας για τον ανδρα οταν υπαρχουν δυο παιδια.

Σου ακογουνται παραλογα αυτα που λεω?

Παράθεση:
Σχόλιο # 110 από SunshineJn

SunshineJn

# 89 στις 23/8/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράλογα όχι. Ανόητα ναι .

Rena_Piraeus

# 90 στις 23/8/2014
author

http://www.healthyliving.gr/2014/07/17/gamos-diazygio-andras-gios-korh/

Βαλε στο  google τη λεξη κορες διαζυγιο και δες τι θα βγαλει

Βαλτην αμα θες και στα αγγλικα.

Παράθεση:
Σχόλιο # 115 από SunshineJn

Alice1

# 91 στις 23/8/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Μην το λες... Δεν το γνωριζω το θεμα δεν εχω δει τις στατιστικες ουτε ξερω αν ειναι σοβαρες...

Ομως τωρα που το σκεφτομαι μπορω να πω οτι ναι ειναι σε αλλο σττυλ οι σχεσεις μεσα στην οικογενεια (και μιλαω για οικογενειες που γνωριζω στενα χρονια κλπ πχ τη δικη μου τις αδερφες μου) που εχουν μονο αγορια η μονο κοριτσια ... Παντως και παλιοτερα το ειχα παρατηρηςει και ειχε περαςει απο το μυαλο μου οτι οι συναικες που δειχνουν να αγαπουν περισσοτερο τους ανδρες τους κανουν αγορια... 

Ενταξει φαινεται λιγο αυθαιρετο συμπερασμα...αλλα ειναι τροφη για σκεψη...

Παράθεση:
Σχόλιο # 115 από SunshineJn

SunshineJn

# 92 στις 23/8/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παιδιά μου κάπου εδώ σας "χάνω" ... Ρενα δεν θα το ανοίξω το λινκ . Σ ευχαριστώ αλλα πλέον περιόρισα τις ανοησίες που διαβάζω. Μικροτερη διάβαζα ο, τι έπεφτε στα χέρια μου (κακές συνήθειες που φρόντισα να κοψω). Αλις: την οικογένεια την ορίζει το ζευγάρι των γονέων. Αν επηρεάζει το φύλο των παιδιών, τοτε δεν θέλω κάν να σκέφτομαι για τι ποιότητες ανθρώπων μιλάμε.

webmaster

# 93 στις 23/8/2014
author
Ανδρας / 53 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Πετρούπολη
Θέματα: 93
Απαντήσεις: 454

Να ηρεμήσουμε λίγο;

Χωρίς να έχω παρακολουθήσει πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις βλέπω ότι το θέμα έχει ξεφύγει κι εγώ έχω γεμίσει με reports...

Δεν θα ήθελα να αρχίσω διαγραφές απαντήσεων, κλειδώματα θεμάτων και προεγκρίσεις. Για αυτό θα σας παρακαλούσα να για λίγο αυτοέλεγχο και ηρεμία.
ΦιλικάWebmaster (προσωρινά)

Alice1

# 94 στις 23/8/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Οχι εγω δεν υπονοησα οτι οι φυλετικες προκαταληψεις  των ανθρωπων επηρεαζουν τη σχεση...

Αλλωστε θελω να πιστευω οτι το βγαζω προς τα εξω...οτι φαινεται  οτι δεν ειμαι ανθρωπος στενομυαλος ουτε εχω προκαταληψεις...(προςπαθω τουλαχιςτον οςο μπορω να αποβαλλω καθε προκαταληψη οταν την αντιληφθω)

Σε αλλο επιπεδο το σκεφτομαι... Πολλα πραγματα καθοριζουν τις  σκεψεις μας και τις αποφασεις μας...που ουτε να το φανταστουμε ...Κατι σχετικο/ασχετο διαβαζα τελευταια ποσο πχ ενα παρασιτο μπορει να καθορισει τις πραξεις ενος αλλου οργανισμου (ναι και ανθρωπου)...

Ρενα μπηκα στο λινκ...μπορει καπως απλουστευμενα (και ειναι φυςικο για ενα σαιτ γενικου ενδιαφεροντος) να τα λεει...αλλα πιθανον η ερευνα που σχολιαζει να μη στερειται σοβαροτητας...

Παράθεση:
Σχόλιο # 118 από SunshineJn
Παιδιά μου κάπου εδώ σας "χάνω" ... Ρενα δεν θα το ανοίξω το λινκ . Σ ευχαριστώ αλλα πλέον περιόρισα τις ανοησίες που διαβάζω. Μικροτερη διάβαζα ο, τι έπεφτε στα χέρια μου (κακές συνήθειες που φρόντισα να κοψω). Αλις: την οικογένεια την ορίζει το ζευγάρι των γονέων. Αν επηρεάζει το φύλο των παιδιών, τοτε δεν θέλω κάν να σκέφτομαι για τι ποιότητες ανθρώπων μιλάμε.

SunshineJn

# 95 στις 23/8/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Απλά Αλις μπορεί να συμβαίνει το εξής : κάποιοι "ερευνητές" πιάστηκαν απο το γενετικό δεδομένο που λέει ότι το θηλυκό έμβρυο αναπτύσσεται πιο γρήγορα και ειναι πιο ανθεκτικό συνήθως, για να στηρίξουν την "κοινωνική " και συμπεριφορικη τους μελέτη (συνήθως όπου ακούς "συμπεριφορικη " απλά βάζεις τα γέλια και γυρίζεις απ την άλλη ) . Αυτου του είδους οι μελέτες κυκλοφορούν σε περιοδικά ιντερνετικα ή και έντυπα ποικίλης ύλης και μπόλικης προχειρότητας . Κάπως έτσι παει

hns1602

# 96 στις 24/8/2014
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 7.719

Ο άντρας σου περνάει την κρίση της μέσης ηλικίας... συμβαίνει κάπου μεταξύ 40 και 50... θέλει να επιβεβαιωθεί...

Να είσαι σταθερή σε αυτά που ζητάς... να του εκφράζεις τη δυσαρέσκειά σου... όσο κι αν αυτό είναι κουραστικό για τον πουρέιντζερ... Όταν δεν μας υπολογίζουν και μας κοροϊδεύουν, η ανωτερότητα πάει περίπατο... Να διεκδικήσεις το σεβασμό που οφείλει να σου έχει...

Δε θα σταθώ στο αν σε κερατώνει ή όχι... όλα πιθανά είναι... Οφείλει όμως να μη σου δίνει δικαιώματα... 

Και το ότι το πανηγυράκι γίνεται μπροστά στα μάτια σου, είναι ένα καλό άλλοθι για αυτόν, ότι δεν τρέχει τίποτα σοβαρό... Η ουσία όμως είναι ότι φλερτάρει... και το φλερτ δεν είναι ποτέ αθώο... όσο κι αν φαίνεται έτσι... επειδή τίποτα δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί... όλα σε όλες τις περιπτώσεις, απλά ξεκινάνε και εξελίσσονται... και επιπλέον, το ένστικτο μιας γυναίκας δεν κάνει λάθος... ορθώς ανησυχείς ότι κάτι δεν πάει καλά...

Ταρακούνησέ τον και αν δε βάλει μυαλό... σκέψου πολύ προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις σου...

Εννοείται, ότι μέσω του σεξ, μπορείς να καταφέρεις πολλά... εξαρτάται πόσο μακριά θα το φτάσεις για να τον επαναφέρεις στο μαντρί...

Enikos

# 97 στις 24/8/2014
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Τον τραγο...

Παράθεση:
Σχόλιο # 122 από hns1602

... εξαρτάται πόσο μακριά θα το φτάσεις για να τον επαναφέρεις στο μαντρί...

Αρέσει στο μέλος hns1602
Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost