Κουκλακι
Ανεβαζεις θεμα- σοβαρο-την επιλογη συζυγου-χορηγου-κουβαλητη...
Ρωτας 10 αγνωστους να σου πουν την γνωμη τους,γιατι πιεζεσαι φοβερα απο τον κοινωνικο περιγυρο...
Να παντρευτεις, να αποκατασταθεις με δοξα και τιμη να γινεις κ. Κοκοβικου...
Δεν εχεις λυσει το δικο σου θεμα, αλλα πεταγεσσι μια βολτα παραδιπλα στην κυρια που αντιμετωπιζει κι αυτη σοβαρο ζητημα με τον ετων 50 ανεργο αφραγκο, συντροφο και της τα λες χυμα και τσουβαλατα...
Για να ξυπνησει η καημενη...
Να παει παρακατω...
Τι να πω...
Εκτος απο το αν ο καθενας κοιτουσε πρωτιστως την καμπουρα του, καλυτερα θα ειμασταν...
Προχωρα...Ακαθεκτη!!!
Οι γαμοι ερχονται και παρερχονται τα...Διαζυγια μενουν για παντα!!!
Δε μπορω να σου πω τη γνωμη οσον αφορα το γαμο...θεωρω οτι ο γαμος για καποιους ανθρωπους ειναι χρησιμος...και δεν ξερω σε ποια κατηγορια ανηκεις εσυ
Αλλα θα σου πω οτι αυτο το "παντα σκεφτομαι τι θα πουν οι αλλοι" προσπαθησε να το σκεφτεις περισσοτερο και να το αλλαξεις...αν μπορεις...
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από kouklaki123
Δυστυχώς, πάντα σκέφτομαι τι θα πουν οι άλλοι. Και επίσης πιέζομαι και από τους γονείς μου (παρόλο που πιστεύουν ότι δεν έχω σχέση, με πιέζουν να παντρευτώ κ να τους κάνω "εγγόνια"
)
Από την άλλη, όπως είπαν και κάποιοι άλλοι... θέλω να νιώθω πράγματα με τον άντρα που σκέφτομαι να παντρευτώ... να πηγαίνω στην εκκλησία και να χαίρομαι, και όχι να το κάνω από υποχρέωση..
Ανάλογα πως βλέπεις το γάμο.
Αν τον βλέπεις ως μια ακόμα επένδυση (συναισθηματική ή υλική) ναι, μπορείς να το κάνεις.
Τόσες κ τόσοι το έκαναν.
Αν δε το αντέχει το πετσί σου...αυτό το προτυπο "επιχείρησης"-επένδυσης...ξεχνα τα ταμπού, απέβαλε κάθε κόμπλεξ κ παντρεψου αυτόν που θα θέλει η ψυχή σου κ όχι το κοινωνικό status, η μαμά, ο μπαμπάς κ οι θείες της γειτονιάς.
Δε μας ειπες ομως ποιο στοιχειο σου λειπει απο αυτον τον αντρα. Τι αλλο πρεπει να χει για να νιωθεις διαφορετικα? Παντως αρχικα το σεξ δε το ανεφερες, δεν ξερω αν το θεωρησες δεδομενο. Εκτος απ αυτο ομως τι αλλο σου λειπει στην εξισωση? Και να μην παντρευτεις δε χρειαζεται να μαλωσεις. Κρατα τον στη ζωη σου για φιλο αφου ειναι τοσο καλος ανθρωπος.
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από sugarbaby42Δεν εχεις λυσει το δικο σου θεμα, αλλα πεταγεσσι μια βολτα παραδιπλα στην κυρια που αντιμετωπιζει κι αυτη σοβαρο ζητημα με τον ετων 50 ανεργο αφραγκο, συντροφο και της τα λες χυμα και τσουβαλατα...
Για να ξυπνησει η καημενη...
Να παει παρακατω...
Τι να πω...
Εκτος απο το αν ο καθενας κοιτουσε πρωτιστως την καμπουρα του, καλυτερα θα ειμασταν...
Να ξεκαθαρίσω κάτι. Στους άλλους δίνω πολύ καλές συμβουλές -κατ'εμέ- και φαίνεται από τα αποτελέσματα σε φίλους μου.
Σε 'μένα για κάποιο περίεργο λόγο, δεν μπορώ να δώσω συμβουλές... Μάλλον δεν ξέρω τι να με συμβουλέψω.
Επιπλέον, δεν μπορεί να μου απαγορεύσει κανείς να λέω τη γνώμη μου σε πρόβλημα άλλης επειδή αντιμετωπίζω η ίδια κάποιο δικό μου δίλλημα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από aladdin30Δε μας ειπες ομως ποιο στοιχειο σου λειπει απο αυτον τον αντρα. Τι αλλο πρεπει να χει για να νιωθεις διαφορετικα? Παντως αρχικα το σεξ δε το ανεφερες, δεν ξερω αν το θεωρησες δεδομενο. Εκτος απ αυτο ομως τι αλλο σου λειπει στην εξισωση? Και να μην παντρευτεις δε χρειαζεται να μαλωσεις. Κρατα τον στη ζωη σου για φιλο αφου ειναι τοσο καλος ανθρωπος.
Δεν έγραψα πουθενά ότι βγαίνω με το "καλό παιδί"
Τον γνωρίζω, έχουμε συναντηθεί, και μου 'χει προτείνει αρκετές φορές να πάμε για ποτό.
Με τον "ξένο" που είπα ότι άρχισα μία σχέση... δεν είναι κάτι σοβαρό... καταλαβαίνεις! Δεν έχουμε προχωρήσει ακόμη και δεν ξέρω και αν...
Από την πρώτη φορά που γνωριστήκαμε και φιληθήκαμε ήθελε να προχωρήσουμε... και νομίζω να είναι κ για κάτι σοβαρό.
Αυτά που ψάχνω καταρχήν είναι να νιώθω πράγματα για τον άλλο και αυτός για μένα, και να μου το δείχνει!
Κουκλακι μη προτρεχεις...γιατι δε ξέρεις πως θα εξελιχθεί κάτι.
Με αλλον "σοβαρό"...με κάποιον άλλον "χαλαρό".
Ειναι απόλυτα νορμάλ να θες να νιώθετε αμοιβαία πράγματα στη σχέση σου με κάποιον.
Μη κάνεις εκπτώσεις σ αυτό...γιατι είναι σα να κόβεις ποιότητα απο την ίδια σου τη ζωή.
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από kouklaki123
Δεν έγραψα πουθενά ότι βγαίνω με το "καλό παιδί"
Τον γνωρίζω, έχουμε συναντηθεί, και μου 'χει προτείνει αρκετές φορές να πάμε για ποτό.
Με τον "ξένο" που είπα ότι άρχισα μία σχέση... δεν είναι κάτι σοβαρό... καταλαβαίνεις! Δεν έχουμε προχωρήσει ακόμη και δεν ξέρω και αν...
Από την πρώτη φορά που γνωριστήκαμε και φιληθήκαμε ήθελε να προχωρήσουμε... και νομίζω να είναι κ για κάτι σοβαρό.
Αυτά που ψάχνω καταρχήν είναι να νιώθω πράγματα για τον άλλο και αυτός για μένα, και να μου το δείχνει!
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από wish_
Και γιατί αυτό το άτομο κάνοντας παρέα,βγαίνοντας ραντεβού,μιλωντας και γελώντας,αποκλείεις το ενδεχόμενο να αισθανθείς κάτι ερωτικό?
Άσε που καμιά φορά ότι φαίνεται δεν είναι κιόλας.Άσε να τον γνωρίσεις καλύτερα...
Και όπως εσύ βρίσκεις κουσούρια έτσι βρίσκουν και εκείνοι αλλά εσύ μου δίνεις την εντύπωση ότι οποιον και να βρεις όλο και κάτι θα σε χαλάει με αποτέλεσμα να σαμποτάρεις μονη τον ευατό σου και τις σχέσεις σου.
Ίσως έχεις δίκιο. Το 'χω σκεφτεί κι εγώ ότι ίσως σαμποτάρω τον εαυτό μου. Πολλές φορές σκέφτηκα "αυτός είναι έτσι/έχει αυτό, δεν πρέπει να 'μαι μαζί του".
Και στο άλλο ίσως να έχεις δίκιο. Ίσως δεν πρέπει να απορρίπτουμε πριν γνωρίσουμε καλά τον άλλο. Οι σχέσεις και τα συναισθήματα είναι ρευστά
Κουκλακι μου!!
Τα πολλα λογια ειναι φτωχια.
Αμα βρεις,και μπορεις να τουμπαρεις για γαμο,ατομο που πραγματικα το φυσαει,ακομα και αν δεν αισθανεσαι πολλα για αυτον,να το κανεις!!
Ολοι οι γνωστοι σου,και η μανουλα σου και ο μπαμπας,και ολοι,αυτο θα σου πουνε!!
Μονο εδω μεσα θα σου πουνε αλλα!!
Βεβαια και αυτοι αν τους τυχαινε κατι τετοιο το...ιδιο θα κανανε!!
Μονο σε αλλους λενε αισθηματικες αρλουμπες.
Και να ''αποτυχει'' ο γαμος σου.και να βρει ο αλλος κανονικη ερωμενη τι σε ενδιαφερει?
Στη χειροτερη θα πας για ενα διαζυγιο και απο δω...πανε και αλλοι!!
Ολα τα υπερβορεια προαστεια αυτο δεν κανουν?
Σε ολα τα ιδιωτικα σχολεια των υπερβορειων προαστειων,ολα τα παιδια στη ταξη,ειναι χωρισμενων γονιων.
Τι σε ενδιαφερει?
Ειπαμε οι γαμοι πανε και ερχονται,τα διαζυγια μενουν για παντα.
Ετσι και αλλιως η προδοσια στη ζωη σου,και ολα να τα δωσεις στον αλλον θα ερθει!!
Και μακαρι η προδοσια αυτη να ειναι μερικα κερατα η μια ερωμενη.
Πιστεψε με,υπαρχουν πολλες βαρυτερες.
Στο κατω κατω κοψε τον πριν σε κοψει πρωτος αυτος.
Για παραδειγμα ειχα διαβασει μια ιστορια μιας που ειχε παντρεφτει εναν επιχειρηματια,και τον αγαπουσε κιολας.
Μετα απο 6 χρονια γαμου,περνει χαμπαρι η συζηγος την υπαρξη ερωμενης κανονικης.
Η συζηγος δεν ειπε τιποτα στον ανδρα της.
Μια μερα που ελειπε ο ανδρας απο το σπιτι του,του αδειαζει ολους τους κοινους λογαριασμους,φωναζει και μια εταιρια μεταφορων,και παιρνει τα πραγματα που την ενδιεφεραν.
Φευγει με το παιδι τους και του αφηνει απλα ενα σημειωμα
''Σε αφηνω στη ερωμενη''
ΘΕΑ!!!
Κουκλάκι, επειδή στο μπαχαλέψαμε ολίγον το θέμα σου...
Από τη στιγμή που δεν έχεις καν γνωριστεί με το παιδί που λες μην είσαι και τόσο σίγουρη ότι μπορεί να καταλήξεις σε έναν γάμο/σύμβαση μαζί του ή με οποιονδήποτε άλλο μπορεί να γνωρίσεις! Νέα κοπέλα είσαι στο κάτω κάτω, δεν σε πήραν και τα χρόνια!Το κουκλάκι...μάλλον δέχεται "εξωτερικές" πιέσεις για να σκέφτεται έτσι για το γαμο.
Ειναι λάθος κουκλάκι.
Η πίεση μόνο αντίδραση φέρνει. Αντίδραση και "σκάσιμο".
Κουκλάκι...
Εχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο...Υπομονη θα σπασει ο τοιχος, Μικρη εισαι ακομη
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από tzoulia59
ακου αποψη ...
και μετα απορουν γιατι τους κερατωνουν ...
Ο τυπος παιζει να μην εχει κανει σχεση ποτε του.
Το εχεις σκεφτει αυτο?
Οταν ακους συστηματικο πληρωμενο σεξ και μπου...λα και studios και στριπτιτζαδικα ,εκει να πηγαινει το μυαλο σου.
Βεβαια αυτο τον κανει και...ευαλωτο στην αναγκη για...ερωτα!!
Οποτε εκει μπορεις να παιξεις το...ρολο σου αν εσυ θες φυσικα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 79 από kouklaki123
Αν απαντήσω σ'αυτό, θα μπλέξουμε τα μπούτια μας εδώ μέσα
Αυτό που λες λοιπόν, μου το κάνει κάποιος που πήγαμε να αρχίσουμε κάτι πριν μήνες. Από εμφάνιση.. άστα.
Αλλά, τρομερό χιούμορ και τρομερή επικοινωνία. Μου ναυλώνειτο μυαλό πρωτίστως... κ τις φορές που μιλάμε στο facebook ξεφύγαμε 2 φορές. Όταν δεν μιλάμε, είμαι οκ.
Μ'αυτόν δεν θα μπορούσα να είμαι με τίποτα. Είχα ανακαλύψει ότι ψάχνεται γενικά. Ακόμα κ όταν "είμασταν μαζί" κ έλεγε (και σε άλλους) ότι υπάρχει αυτή η χημεία μεταξύ μας κ νιώθει χαρούμενος... έμπαινε στο facebook και ψάρευε στριπτιτζούδες, έχει ένα μεγάλο κόλλημμα στις milf... και κάποιες με junky-style εμφάνιση, πηγαίνει σε κ@λόμπαρα, σε μπ@@@δέλα, φιλοξενεί ξένες και ψάχνεται σε διάφορα site για ρωσίδες βουλγάρες μεγαλύτερες. Και ακόμα και αν ο ίδιος μου έδωσε τους κωδικούς του στο fb (πίστευε μάλλον ότι θα δω μόνο τα πρώτα μηνύματα όπου έλεγε ότι με θέλει- και όντως τον πιστεύω!! Και ήταν χαρούμενος κ έλεγε παντού ότι είμαι κοπέλα του και ήθελε κάτι σοβαρό) δεν παραδέχτηκε τίποτα από τα παραπάνω. Δεν είναι ότι δεν θέλει... είναι ότι δεν μπορεί...
Παρένθεση λοιπόν το παραπάνω στο θέμα μουΚαι καταλήγω ότι ή ο άλλος θα ναι μ@@@κας ή κάτι θα με χαλάει ώστε να πω ότι δεν είναι για σοβαρά, είτε δεν θα νιώθω απολύτως τίποτα για τον άλλο...
Naughty, πόσο δίκιο έχεις σε όλα!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 82 από Rena_PiraeusΟ τυπος παιζει να μην εχει κανει σχεση ποτε του.
Το εχεις σκεφτει αυτο?
Οταν ακους συστηματικο πληρωμενο σεξ και μπου...λα και studios και στριπτιτζαδικα ,εκει να πηγαινει το μυαλο σου.
Βεβαια αυτο τον κανει και...ευαλωτο στην αναγκη για...ερωτα!!
Οποτε εκει μπορεις να παιξεις το...ρολο σου αν εσυ θες φυσικα.
Μπα με τίποτα!!! Δεν ρισκάρω να μου πηδ#ξει την ψυχολογία. Που μπορεί να στο κάνει ο οποιοσδήποτε βέβαια, αλλά δεν αρχίζεις με αυτό ως σίγουρο.
Μου χε πει για μία σχέση του... Από τα μηνύματα κατάλαβα ότι ακόμα κ όταν τα είχε ψαχνόταν (κρίμα στην κοπέλα)
Αυτός: Λέω να παντρευτώ την τάδε κοπέλα μου
Ποδολάγνος φίλος του: Και η τάδε ρωσίδα?
Αυτός: Α! αυτή είναι μόνο για να πηδι@μαστε
Ιστορίες για γέλιο
Ο μπουρδε...ρης το φυσαει το χρημα?
Παράθεση:
Σχόλιο # 84 από kouklaki123
Μπα με τίποτα!!! Δεν ρισκάρω να μου πηδ#ξει την ψυχολογία. Που μπορεί να στο κάνει ο οποιοσδήποτε βέβαια, αλλά δεν αρχίζεις με αυτό ως σίγουρο.
Μου χε πει για μία σχέση του... Από τα μηνύματα κατάλαβα ότι ακόμα κ όταν τα είχε ψαχνόταν (κρίμα στην κοπέλα)
Αυτός: Λέω να παντρευτώ την τάδε κοπέλα μου
Ποδολάγνος φίλος του: Και η τάδε ρωσίδα?
Αυτός: Α! αυτή είναι μόνο για να πηδι@μαστε
Ιστορίες για γέλιο
![]()
![]()
ρε συ Γουεμπ...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media