Ρε παιδια...
Για μια στιγμη νομισα ουι τα φανταστηκα καποια σχολια και οχι οτι τα ειδα...
Τι εγινε παλι???
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από naughtyM
Κουκλάκι μη νιώθεις καμιά πίεση.
Καταλαβαίνω πως όταν πλησιάζουμε κ αργότερα ξεπερνάμε τα 30 κ έχουν ήδη οι θειάδες ξεκινήσει τις γαμήλιες ευχές (εμένα φέτος μου κάναν τη 1η κ πρασίνισα)...νιώθεις πίεση.
Περνάει ο καιρός, δεν έχεις κάποιον σύντροφο κτλ...
Ομως ολο αυτό δε βοηθά τη κατάσταση σε καμία περίπτωση.
Και το να "σπρώχνεις" το ποτάμι...συχνά κάνει περισσότερο κακό απο ότι καλό.
Η ανάγκη μας να ελέγξουμε τα πάντα προκειμένου να μη πάνε στραβά...συνήθως οδηγεί τα πράγματα σε αδιέξοδο.
Το δικό μας αδιέξοδο κατα κύριο λόγο.
Εχεις φίλες; Βγες έξω κ διασκέδασε. Κάνε γνωριμίες χωρίς σκοπο όμως.
Χαλάρωσε κ μη "σπρώχνεις".
Το αβίαστο, το αυθόρμητο είναι κ το πιο ωραίο! Το πιο αληθινό.
Thanks!!!
Και να ξερεις ο γαμος παχαινει λενε οι ερευνες...και αληθεια ειναι, εγω δεν εχω δει παντρεμενη και ωραια γκομενα, κατι παθαινουν κ χαλανε φατσικως και σωματικως. Ελαχιστες ειναι οι εξαιρεσεις να δεις φρεσκομανα στο δρομο κ να πεις μανα μου...
με δυο-τρεις...
για φτύσιμο λέμε!
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από Rena_PiraeusΚουκλακι μου!!
Τα πολλα λογια ειναι φτωχια.
Αμα βρεις,και μπορεις να τουμπαρεις για γαμο,ατομο που πραγματικα το φυσαει,ακομα και αν δεν αισθανεσαι πολλα για αυτον,να το κανεις!!
Ολοι οι γνωστοι σου,και η μανουλα σου και ο μπαμπας,και ολοι,αυτο θα σου πουνε!!
Μονο εδω μεσα θα σου πουνε αλλα!!
Βεβαια και αυτοι αν τους τυχαινε κατι τετοιο το...ιδιο θα κανανε!!
Μονο σε αλλους λενε αισθηματικες αρλουμπες.
Και να ''αποτυχει'' ο γαμος σου.και να βρει ο αλλος κανονικη ερωμενη τι σε ενδιαφερει?
Στη χειροτερη θα πας για ενα διαζυγιο και απο δω...πανε και αλλοι!!
Ολα τα υπερβορεια προαστεια αυτο δεν κανουν?
Σε ολα τα ιδιωτικα σχολεια των υπερβορειων προαστειων,ολα τα παιδια στη ταξη,ειναι χωρισμενων γονιων.
Τι σε ενδιαφερει?
Ειπαμε οι γαμοι πανε και ερχονται,τα διαζυγια μενουν για παντα.
Ετσι και αλλιως η προδοσια στη ζωη σου,και ολα να τα δωσεις στον αλλον θα ερθει!!
Και μακαρι η προδοσια αυτη να ειναι μερικα κερατα η μια ερωμενη.
Πιστεψε με,υπαρχουν πολλες βαρυτερες.
Στο κατω κατω κοψε τον πριν σε κοψει πρωτος αυτος.
Για παραδειγμα ειχα διαβασει μια ιστορια μιας που ειχε παντρεφτει εναν επιχειρηματια,και τον αγαπουσε κιολας.
Μετα απο 6 χρονια γαμου,περνει χαμπαρι η συζηγος την υπαρξη ερωμενης κανονικης.
Η συζηγος δεν ειπε τιποτα στον ανδρα της.
Μια μερα που ελειπε ο ανδρας απο το σπιτι του,του αδειαζει ολους τους κοινους λογαριασμους,φωναζει και μια εταιρια μεταφορων,και παιρνει τα πραγματα που την ενδιεφεραν.
Φευγει με το παιδι τους και του αφηνει απλα ενα σημειωμα
''Σε αφηνω στη ερωμενη''
ΘΕΑ!!!
Ισως θα επρεπε να συμπεριληφθει στο σχολικο βιβλιο της κοινωνιολογιας κ η κ.Ρενα να γυριζει στα (αμολυντα δημοσια) σχολεια και να διδασκει...ηθος στη πραξη.Τι να πω...κοσμος ομορφος,κυνικα πλασμενος...
...να ειχαμε ακομα τον Γαιους Κασσιους Λογκινιους...θα απολαμβαναμε (οσο μας αφηνε ο Κερβερος) υπερτατους διαλογους...
"Ο τυπος παιζει να μην εχει κανει σχεση ποτε του.
Το εχεις σκεφτει αυτο?
Οταν ακους συστηματικο πληρωμενο σεξ και μπου...λα και studios και στριπτιτζαδικα ,εκει να πηγαινει το μυαλο σου."
...ενω οι παντρεμενοι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από aladdin30
Και να ξερεις ο γαμος παχαινει λενε οι ερευνες...και αληθεια ειναι, εγω δεν εχω δει παντρεμενη και ωραια γκομενα, κατι παθαινουν κ χαλανε φατσικως και σωματικως. Ελαχιστες ειναι οι εξαιρεσεις να δεις φρεσκομανα στο δρομο κ να πεις μανα μου...
...φετες το κορμι...!!!
...ασε μας ρε...ντοκτορ βραδιατικο...
Πυρα(ιος), Πειρα(ιος) ή Πηρα(ιος) ποιο είναι το σωστό, βρε παιδιά
Κανένας μπορεί να μου εξηγήσει, μήπως?
https://www.youtube.com/watch?v=1ojPJ5quPo0Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από Titikaka38
...ενω οι παντρεμενοι......φετες το κορμι...!!!
Θες να πεις οι μη παντρεμένοι?
Παράθεση:
δεν ξερω τι σχεσεις ειχε ο γαιος ...με τα αγοραια ...
αλλα καταφερε να βαλει την σφραγιδα του μ ενα περασμα ...
ο γαιος ηταν ιδιαιτερος ...
ευφυης ευγενης και τζεντλεμαν ...
αγαπουσε και σεβοταν το γυναικειο φυλο ...
και ηταν αντρας ...
ειχε λογο ...
. στα χρονα μου αυτος λεγοταν αντρας...
...καλημερα γερουλη ...
Παράθεση:
Εδω τωρα επρεπε.
Σχόλιο # 46 από isixos_geroulis
...να ειχαμε ακομα τον Γαιους Κασσιους Λογκινιους...θα απολαμβαναμε (οσο μας αφηνε ο Κερβερος) υπερτατους διαλογους...
"Ο τυπος παιζει να μην εχει κανει σχεση ποτε του.
Το εχεις σκεφτει αυτο?
Οταν ακους συστηματικο πληρωμενο σεξ και μπου...λα και studios και στριπτιτζαδικα ,εκει να πηγαινει το μυαλο σου."
να και μια φορα που μιλησες σοβαρα και συμφωνουμε ...
εγω παντως επειδη υπηρξα φρεσκομανα καποτε ...
οποια ειναι εξαιρεση την κοιταζω με καχυποψια ...
ειναι που ξερω τι σημαινει να εισαι μανα γι αυτο το λεω ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από aladdin30Και να ξερεις ο γαμος παχαινει λενε οι ερευνες...και αληθεια ειναι, εγω δεν εχω δει παντρεμενη και ωραια γκομενα, κατι παθαινουν κ χαλανε φατσικως και σωματικως. Ελαχιστες ειναι οι εξαιρεσεις να δεις φρεσκομανα στο δρομο κ να πεις μανα μου...
apo το πληκτρολογιο μου το πηρες!
Παράθεση:
Kouklaki123
Μεταξυ αστειου και σοβαρου
Εγω θα σου ελεγα να το...καλοσκεφτεις...
Μη παιρνεις γρηγορες αποφασεις.
Μη στεκεσαι στην εμφανιση!
Ετσι και αλλιως οποιον ομορφο,γοητευτικο,κοινωνικο και με ενδιαφερουσα προσωπικοτητα παρεις...θα σε κανει...κανονικη...ελαφινα!!
Θα σκεφτεσαι με ποια...συναδελφο
Η με ποια...hot wife που γνωρισε απο το FB
...Χτυπιεται...
Με το συγγεκριμενο δεν θα εχεις τετοια...προβληματα!
Δεν θα κανει...σχεση.Ετσι και αλλιως τοσα χρονια μια μονο...αξιωθηκε να κανει!!
Απλα θα...πληρωνει...100 αρια και θα ξεφορτωνει σε κανενα studio,με κανα...τριο με...μολδαβες!!
Και θα γυρναει σπιτι...χαλαρος και...χαρουμενος και χωρις...συναισθηματικες...περιπλοκες
Εξαλλου ειναι και το...αλλο.
Τον...ποδολαγνο φιλο του που τον πας?
Σκεψου τι...ενδιαφερουσα περιπτωση θα εχετε στον...κυκλο σας.
Και θα τον εχεις...σκλαβακι...χαλακι πραγματικο...φτυσιμο στη μουρη... και κλωτσιες στα...αχα...α!!!
Θα βγαζεις το αχτι σου πανω του για τον...ανδρα σου!!
Τρεχα να...βγαλεις...αδειες...γαμου
Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από kouklaki123Μου χε πει για μία σχέση του... Από τα μηνύματα κατάλαβα ότι ακόμα κ όταν τα είχε ψαχνόταν (κρίμα στην κοπέλα)
Αυτός: Λέω να παντρευτώ την τάδε κοπέλα μου
Ποδολάγνος φίλος του: Και η τάδε ρωσίδα?
Αυτός: Α! αυτή είναι μόνο για να πηδι@μαστε
Ιστορίες για γέλιο
![]()
![]()
Παράθεση:
Πιστεύετε ότι θα ήταν καλό να παντρευτεί κάποια κάποιον μόνο επειδή είναι "καλό παιδί", από καλή οικογένεια, με τη δουλειά του, τα λεφτά του και μια χαρά στην εμφάνιση;
Σχόλιο # 1 από kouklaki123
Ε όχι βέβαια.Είναι δυνατόν να παντρευτείς έναν τέτοιο?Τί να τον κάνεις?
Κοίτα να βρεις εκεί κανέναν φουσκωτό φαλακρό μπράβο της νύχτας,από οικογένεια μαφιόζων,να μην σκυλοβαρεθείς κι εσύ η καημένη τη ζωή σου...
Ακου εκεί 'καλό παιδί'...
Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από naughtyMapo το πληκτρολογιο μου το πηρες!
O χρονος ειναι πιο σκληρος για τη γυναικα. Αλλιως γερναει η γυναικα και αλλιως ο αντρας ceteris paribus. Εγω βλεπω πολλες φρεσκοπαντρεμενες και μικροτερες απο μενα κ λεω μα καλα πως την πηρε ο τυπος? πολυ σπανια να δω καποια αξιολογη. Kαι δεν ειναι μονο τα κιλα. Ειναι η φατσα που πατσαβουριαζει. Δεν ξερω γτ συμβαινει αυτο. Εχω δει βεβαια κ φοβερες εξαιρεσεις.
Η γυναίκα... με το πολλαπλό ρόλο που αποκτα παράλληλα με το ΄γαμο της (συζυγος, γυναίκα, ερωμένη, εργαζόμενη, μάνα κτλ) έχει πολύ μεγαλύτερη πίεση...κ κούραση απο τον άντρα.
Παράλληλα έρχεται καθημερινά αντιμέτωπη με πάρα πολλές προσδοκιες που προέρχονται είτε απο το σπίτι της είτε απο την κοινωνία.
Ειναι λογικο΄ λοιπον...αν σταματήσει να περιποιείται τον εαυτό της, όλο αυτό να φανεί στο πρόσωπο της.
Το "πατσαβουριάζει" δεν είναι καθόλου ωραία λέξη παρεπιπτόντως αλλαντίν.
PS. Εξακολουθώ να πιστεύω οτι αυτή η "αλλαγη¨ με τα χρόνια κ μες το γάμο ιδίως...αφορά κ τους άντρες.
ΟΥτε εγώ συνηθιζω να βλέπω 40ηδες τεκνά που να περιποιούνται κ να είναι σε μια άλφα καλή κατάσταση.
Παράθεση:
Σχόλιο # 56 από aladdin30
O χρονος ειναι πιο σκληρος για τη γυναικα. Αλλιως γερναει η γυναικα και αλλιως ο αντρας ceteris paribus. Εγω βλεπω πολλες φρεσκοπαντρεμενες και μικροτερες απο μενα κ λεω μα καλα πως την πηρε ο τυπος? πολυ σπανια να δω καποια αξιολογη. Kαι δεν ειναι μονο τα κιλα. Ειναι η φατσα που πατσαβουριαζει. Δεν ξερω γτ συμβαινει αυτο. Εχω δει βεβαια κ φοβερες εξαιρεσεις.
ΟΧΙ μην τον παντρευτείς επειδή είναι θεωρητικά καλός σε όλα. Θα μετανοιώσεις πικρά αργότερα και εννοώ την επομένη της τελετής που θα χει ολοκληρωθεί η συγκινησιακή κορύφωση! Ο γάμος είναι ιερή κατάσταση. Όχι από θρησκευτικής άποψης αλλά από ηθικής, εγκεφαλικής και βαθιά ανθρώπινης. Είναι ΕΝΩΣΗ ψυχών και κορμιών στην καθημερινότητα που θα οδηγήσει στην αναπαραγωγή νέων πλασμάτων μέσα από την ηδονή και την αληθινή αγάπη. Είναι αφοσίωση, είναι συμπόρευση σε όλα, είναι συνεχής συμπαράσταση και συγχώρεση στα απλά καθημερινά που θα προκύπτουν ίσως και τα μεγάλα. Είναι όμως και γήπεδο ερωτικού παιχνιδιού με σταθερούς παίκτες. Οπότε αν δεν κουδουνίζει το κεφάλι σου από έρωτα και πόθο γι αυτόν, από πού θα παίρνεις ανάδραση για όλα τα άλλα; Θα πάθεις στενοχώρια αν παντρευτείς χωρίς βαθιά κια αληθινή αγάπη. Αν είσαι συναισθηματική θα το μετανοιώσεις. Αν είσαι ψυχρή εκτελέστρια ίσως τα καταφέρεις (αλλά ελπίζω να μην είσαι). Δε φτάνει να ναι ο άλλος λεφτάς, μορφωμένος και καλό παιδί, ούτε μόνο να σου φέρεται καλά. Βέβαια δε θα σου συνιστούσα να ενδώσεις ποτέ σε κάποιον που κοιτά να ερωτοτροπεί χωρίς να έχει πρώτα εξασφαλίσει τα προς το ζειν της οικογένειας που θέλει να δημιουργήσει. Ο άντρας πρέπει να είναι πολύ εργατικός όποια κι αν είναι η δουλειά του. Μακριά από τεμπέληδες! Πρέπει να ελευθερωθείς και από τρίτες γνώμες. Να κοιτάξεις βαθιά μέσα σου και να καταλάβεις την προσωπική σου φιλοσοφία ζωής. Όταν εσύ καταλάβεις τι θες σε αυτό τον πλανήτη, θα είναι ευκολότερο να επιλέξεις τον σωστό όταν αυτός παρουσιαστεί μπροστά σου. Τότε θα το νοιώσεις και δε θα έχει επιστροφή, θα είναι δυνατό το κάλεσμα προς αυτόν. Δε θα μπορείς να αρνηθείς και θα είσαι έτοιμη να θυσιάσεις πολλά για να είσαι μαζί του γιατί θα νοιώσεις ολοκλήρωση. Παντρέψου αυτόν για τον οποίο θα μπορούσες να δώσεις το νεφρό σου χωρίς σκέψη, που αν πάθαινε τροχαίο την επομένη του γάμου κι έμενε ανάπηρος δε θα λεγες "ατύχησα" αλλά "θεέ μου σε ευχαριστώ που αναπνέει και θα τον έχω κοντά μου". Τόσο πολύ πρέπει εσύ να αγαπάς για να μη φοβάσαι τίποτα μέσα στο γάμο. Αν δε νοιώσεις έτσι δυνατά για κάποιον μην δεσμευτείς με γάμο. Χίλιες φορές ελεύθερη. Και αγνόησε την κοινωνία και τους συγγενείς. Συγκεντρώσου στην ψυχή σου και στα πραγματικά σου θέλω και μπορώ, Θα νοιώσεις πολύ δυνατότερη.
Παράθεση:
Σχόλιο # 59 από Amandoula
Σ'ευχαριστώ για την απάντηση.
..και ναι, είμαι συναισθηματική. Αρκετά!! Κ όχι, τελικά, δεν νομίζω να μπορώ να καταπιεστώ στα πρέπει της κοινωνίας.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media