Μην ειμαστε και πλεονεκτες!!!
Ειμαστε εδω στο σαιτ μας, καποιοι απο μας, τρωμε, πινουμε τζαμπα, γραφουμε στο τσατ, γραφουμε στο φορουμ, ο ερμος ο σαπορτ τρεχει πανω κατω σαν διαιτητης σε αγωνα για να μην εχουμε εκτροπα απο τις προστριβες, και του τη λεμε και απο πανω???
Σαιτ ειναι που εχει εξοδα!!!
Ακομα και στην εκκλησια να πας να αναψεις ενα κερακι, θες λεφτα!!!
Και σε αλλα σαιτ για τα μνμ πληρωνεις!!!
Σε καποια πληρωνουν μονο οι αντρες!!!
Σύντομη ερώτηση/απορία, για ποιο λόγο δεν μπορεί ο συντονιστής/διαχειριστής της ιστοσελίδας να δεχτεί π.μ. από χρήστες που συμμετέχουν στο φόρουμ δωρεάν? Αν θέλει να ρωτήσει κάποιο μέλος κάτι σχετικά με την εγγραφή του ή με τη χρήση των π.μ. σε ποιον μπορεί να απευθυνθεί?
Το ρωτάω γιατί μου φαίνεται το λιγότερο παράξενο να μην υπάρχει αυτή η δυνατότητα.. Δεν σκοπεύω να καταβάλλω οποιοδήποτε χρηματικό ποσό για να κάνω δημοσιεύσεις στο φόρουμ ούτε φυσικά για να ανταλλάξω προσωπικά μηνύματα με άλλα μέλη(δεν με ενδιαφέρει το dating..) Επίσης παρατήρησα οτι ενώ σε κάποια μηνύματα μπορώ να απαντήσω, σε κάποια άλλα "δεν έχω πρόσβαση".. lol τραγικό..
Αν πήγαινες στο κάτω μέρος τής σελίδας
θα έβλεπες ξεκάθαρα πως υπάρχει λινκ "επικοινωνια / CONTACT US"
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από lacta_girlΣύντομη ερώτηση/απορία, για ποιο λόγο δεν μπορεί ο συντονιστής/διαχειριστής της ιστοσελίδας να δεχτεί π.μ. από χρήστες που συμμετέχουν στο φόρουμ δωρεάν? Αν θέλει να ρωτήσει κάποιο μέλος κάτι σχετικά με την εγγραφή του ή με τη χρήση των π.μ. σε ποιον μπορεί να απευθυνθεί?
Το ρωτάω γιατί μου φαίνεται το λιγότερο παράξενο να μην υπάρχει αυτή η δυνατότητα.. Δεν σκοπεύω να καταβάλλω οποιοδήποτε χρηματικό ποσό για να κάνω δημοσιεύσεις στο φόρουμ ούτε φυσικά για να ανταλλάξω προσωπικά μηνύματα με άλλα μέλη(δεν με ενδιαφέρει το dating..) Επίσης παρατήρησα οτι ενώ σε κάποια μηνύματα μπορώ να απαντήσω, σε κάποια άλλα "δεν έχω πρόσβαση".. lol τραγικό..
Τίποτα δεν είναι τραγικό και όλα έχουν την εξήγησή τους την οποία με μεγάλη χαρά θα σας δώσουμε αν κάνετε τον κόπο να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] (μέχρι και τηλέφωνο επικοινωνίας υπάρχει στη σελίδα των προσβάσεων για θέματα που αφορούν την πρόσβασή σας!) όπως σας έγραψε και ο Somebody961.
Ευχαριστούμε.
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από sxeseis_supportΤίποτα δεν είναι τραγικό
μη το λες
ξερεις ποσες αιτήσεις εχω κανει για μια καντίνα στο φόρουμ;
κάθεσαι μεχρι τις 3 τα χαράματα και σε πιανει μια λιγούρα, ανοιγεις το ντουλαπι με τα δωρα και τι βλεπεις;
εκτος απο κατι σοκολατακια και πούρα για μας τους καπνίζοντες
μπαλονια κοτερα και σκουλαρικια
αντε τωρα να δαμασεις το θεριο με δαυτα
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από SunshineJn
Ατμό δεν το λέγε ο Βεγγος στην ταινία ; (Τρεις τρεις εννιά τρεις τέσσερις δώδεκα επι δώδεκα μήνες κλπ κλπ)
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από SunshineJn
Ατμό δεν το λέγε ο Βεγγος στην ταινία ; (Τρεις τρεις εννιά τρεις τέσσερις δώδεκα επι δώδεκα μήνες κλπ κλπ)
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από SunshineJn
Ε οσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν (και γω αναμεσα σ αυτούς) απλα υπάρχουν-με, εδω, με όσες παροχές περιλαμβάνει το τσάμπα. Απλό !
πολλά πορτοφόλια μαζεύτηκαν
και πριν λίγο στο τσάτ, άλλος τα ίδια έλεγε
μωρέ παπανδρέου ζεις, εσύ μας οδηγείς
https://www.youtube.com/watch?v=WmPm1vb8q1c
Έλα ρε,γιατί δεν ρίχνεις μια ειδοποίηση;Άντε, φτου κι από την αρχή ψάξιμο για χορηγό...
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από Koula___
πολλά πορτοφόλια μαζεύτηκαν
https://www.youtube.com/watch?v=WmPm1vb8q1c
και πριν λίγο στο τσάτ, άλλος τα ίδια έλεγε
μωρέ παπανδρέου ζεις, εσύ μας οδηγείς
δεν θέλω για χορηγό κανέναν πορνόγερο
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από jane-doeΈλα ρε,γιατί δεν ρίχνεις μια ειδοποίηση;Άντε, φτου κι από την αρχή ψάξιμο για χορηγό...
Μίλα για τον εαυτό σου.Εγώ θέλω και παραθέλω.
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από Koula___
δεν θέλω για χορηγό κανέναν πορνόγερο
είπα "δεν θέλω",
άντε βρε
https://www.youtube.com/watch?v=LmkztkE8X90
Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από jane-doeΜίλα για τον εαυτό σου.Εγώ θέλω και παραθέλω.
ακου μαστορα...μπαινεις και βλεπεις προφιλ αν καποια σου αρεσει απο πανω εχει κατι κουτακια...το πρωτο αριστερα ειναι τα μηνυματα...γραφεις και στελνεις
Παράθεση:
Καλησπερα!!!...δεν εχω προβλημα πληρωμης,.. αλλα πως μπορεις να επικοινωνησεις εδω με καποιον-καποια που σου αρεσει..κ θελεις να τον-την γνωρισεις??...πρωτη φορα μπαινω σε σαιτ γνωριμιων!
Σχόλιο # 27 από NIKOLAS52
Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από broomstickακου μαστορα...μπαινεις και βλεπεις προφιλ αν καποια σου αρεσει απο πανω εχει κατι κουτακια...το πρωτο αριστερα ειναι τα μηνυματα...γραφεις και στελνεις
Νομίζω ότι πρέπει να πληρώσεις συνδρομή για να μπορέσεις να στείλεις μήνυμα.
Παράθεση:
Σ ευχαριστω..φιλε μου!!..το εκανα αλλα μου λεει δεν εχω προσβαση...στην ''δοκιμαστικη'' που ειμαι!!
Σχόλιο # 34 από NIKOLAS52
στάξε ευρώπουλα μουσιέ?
τί μας πέρασες εδώ?
τζαμπαντάμ ?
https://www.youtube.com/watch?v=pDtsWAACz0sΠαράθεση:
Σ ευχαριστω..φιλε μου!!..το εκανα αλλα μου λεει δεν εχω προσβαση...στην ''δοκιμαστικη'' που ειμαι!!
Σχόλιο # 34 από NIKOLAS52
μάγος είσαι?
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από jane-doeΝομίζω ότι πρέπει να πληρώσεις συνδρομή για να μπορέσεις να στείλεις μήνυμα.
Ναι,διαβάζω το μαρούλι.
Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από Koula___
μάγος είσαι?
θα μου το διαβάσεις?
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από jane-doeΝαι,διαβάζω το μαρούλι.
Μόνο αν είναι βιολογικό.
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από Koula___
θα μου το διαβάσεις?
στα social media