Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από __mikemanΡε συ Πήγασε, για να'χουμε καλό ρώτημα...πώς την έχεις δει την δουλεια?
Να ιδρώνουμε να βγάλουμε μια φωτογραφία που η μοσχόφατσά μας να μην φαίνεται τόσο...μοσχόφατσα, και να'χουμε εσένα απο πάνω ημίγυμνο, λαδωμένο, και...με σκάφος??
"Joey doesn't share food" πράγματι...
φιλε μου μαικ
εσύ θα έπρεπε να ξέρεις καλυτέρα
που χειρίζεσαι τους υπολογιστές όπως εγώ τα καλαμάκια.
όπως πολύ σωστά λέει και ο γερουληςτίποτα από αυτά δεν υπάρχειστην πραγματικότητα
όπου σκάφος βλέπε ψησταριά
όπου θάλασσα βλέπε λευκό καπνό
(και ξέρεις τι σημαίνει λευκός καπνός; 2 πράγματα, ή ότι βγάλαμε πάπα ή ότι ψήνουμε λουκάνικα)
οπότε μη μασάς
ΥΓ. "Joey doesn't share food" είναι στάση ζωής για μένα
Πηγασε
Σ' ενδιαφερει εσενα να βγει πάπας ???
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από sugarbaby42Πηγασε
Σ' ενδιαφερει εσενα να βγει πάπας ???
ενα θα σου πω
στο τελευταιο κονκλαβιο του φραγκισκου
ημουν ο μονος που περιμενε με πιατο και μπυρα στο χερι εξω απο το βατικανο
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Smaragdaki_21Δεν εγινε καμια δουλεια Αggelo...στο χαλασα ...δε πειραζει...καλη η σκεψη σου!
Εμενα μου το χαλασες ? γιατι εγω εχω το προβλημα ? Εγω οτι και να γραψω ειμαι απο θεση ισχυος
δεν βιωνω την υποθεση...
Καταρχην δεν ανεφερα ποια δουλεια εκανε,αλλα απο τη στιγμη που το ειχε διπορτο κανει τη δουλεια
του και μια χαρα μαλιστα,αλλιως τα τιναζει ολα στον αερα και ακολουθει τον δρομο της καρδιας του...
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από aladdin30Στο χερι σου ειναι να εισαστε μαζι κ να εκτοπισεις την αλλη. Αλλωστε ο γαμος τους ειναι μονο στα χαρτια, μονο επισημα, απο ουσια μηδεν! Μη σε αποθαρρυνουν λοιπον τα χαρτια.
Είναι κι αυτό μια οπτική και όχι κατ' ανάγκη ανήθικη όπως κάποιος ίσως σκεφτεί..!
αυτο παλι βρε αλαντιν μου...να καθεσαι να λες στο χερακι σου ειναι να τους διαλυσεις τελειως...
Κοπελια εισαι 22 σαν τα κρυα τα νερα...τι πιστευεις?τι θελει απο εσενα?ενας παντρεμενος?θα σου πω εγω...το μαλακο σου δερματακι..το στριγκακι σου..που αν μου επιτραπει η εκφραση...της γυναικας του πλεον το θεωρει ανοστο...γιατι μπορει να εχει γινει μανα..οποτε παει με μια μανα τωρα...και οχι με μια 20χρονη..εμ!εχει διαφορα πως να το κανουμε...και φυσικα εισαι οληηη αυτια να ακουσεις ολες τις κλαψες του..που δεν τολμαει να λεει στην γυναικα του...γιατι..?πολυ απλα μπορει να ειναι μια γυναικα που δεν κολοβαραει ολη μερα..και δεν εχει την δυνατοτητα να ψωνιζει καινουργια ρουχα καθημερινα...να πηγαινει κομμωτηρια...να κανει πεντικιουρ μανικιουρ! διοτι εχει ρηξει ολο το βαρος της στην οικογενεια που ειχε ονειρο μια μερα να δημηουργησει με αυτον τον ανθρωπο...αλλιως?τι πιστευεις?οτι θα την παρατουσε τοσο ευκολα?για αυτο και ειστε χωρια...αυτος της εκανε προταση γαμου...θες μικρος..?θες μεγαλος?
Μην εχεις αυταπατες..γυρνα στην ζωη σου...αναρωτησου αν ημουν με αυτον τον ανθρωπο 24ωρες...ή ζουσαμε...καθημερινα στο ιδιο σπιτι μαζι για 2 με 3 χρονια...θα τον αντεχες?θα σε αντεχε? οχι στην αρχη που ειναι ολα τελεια...και ζουζουνιες! μετααα? θα ειχες τα κοτσια να τον κρατησεις σε εγρηγορση? ή θα εφτανες στο σημειο να εισαι η ΔΕΥΤΕΡΗ γιατι ηρθε ετσι ξαφνηκα η τριτη..και σε σουταρε!
Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με εσενα που τα εφτιαξες με παντρεμενο...απλα αναρωτιεμαι αν θελεις να γινει ενας φαβλος κυκλος...δηλάδη τωρα ειστε χωρια...του λειπεις..σου λειπει...γιατι? πολυ απλα ολοι το απαγορευμενο...και το ΟΧΙ...το θελουν σαν τρελοι...ο τυπος θα ξανα ερθει...αν μαθει οτι κυνηγας αλλου...καποιον αλλον...θα ερθει...θα σου επιβαλει την παρουσια του...αν δει οτι δεν σηκωνεις και τηλ...θα ξανα χτυπησει...το θεμα ειναι εσυ...οσο χρονων και να σαι...Θα του πεις οοχι...φτανει!? η θα πεσεις στα πατωματα...και μετα οποτε θελει ενα σεξακι..με παθος...δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι παθιασμενη και ωραια αυτη η σχεση...θα πρεπει να σαι παντα αποικω...και οποτε το θελει...γιατι δεν του κοστιζει και τιποτα...2 ή 3 ωρες τονοσεις...αυτοπεποιηθησεις και αντρισμου...αν πηγεναι να το πληρωσει ολο αυτο...θα του βγαινε πολυ ακριβο...
Δυσκολα περνας γιατι εισαι ερωτευμενη...βαλε λιγο εσενα σαν ανθρωπο...θα σου αρεσε αν ο αντρας σου αυριο μεθαυριο εχει αλλη γυναικα και μικροτερη σου? σιγουρα δεν το επελεξες..σου ηρθε! βγηκε στο δρομο σου αυτη η ελξη για εναν αλλο αντρα και παντρεμενο...(οπως λεει ο αλαντιν στα χαρτια μονο)οκ!
το οτι εχει προβλημα το ζευγαρι...εχει! και ποια ζευγαρια δεν εχουν...αλλα δεν ξερεις τωρα που δεν βλεπεστε...δυο θα γινουν...
α) ξυπναει ο τυπος σηκωνεται και την χωριζει χωρις πολλα πολλα..γιατι αυτη η ελλειψη μαζι σου του δινει στα νευρα..μενει η αλλη καγκλεο...προσπαθει να καταλαβει τι εγινε! αυτος σιγα μην του πει για εσενα...οτι εχει αλλη...θα το ριξει στα δεν επικοινωνουμε...και στα με πριζεις..για να αποφυγει να πει ναι! ξενοπηδηξα...
ερωτευτηκα πως το λενε και ηρθε το μοιραιο...
Αυτη θα ψαχνεται...μετα θα αλλαξει 180 μοιρες..θα αρχισει να βλεπει τον εαυτο της...μετα φυσικα απο πολυ πολυ καιρο..θα φοραει ρουχα που ποτε δεν φορουσε...για να νιωσει αυτη καλα..οχι για κανεναν αλλο λογο..
και ετσι χωριζουν...
β) αν εχει πολυ υπομονη η γυναικα(πραγμα σπανιο στις μερες μας..) καθεται...το παλευει μεχρι τελους..γινεται θελκτικη..αυτος ταλαντευεται μεσα του...γιατι βλεπει την γυναικα του να αλλαζει..να γινεται πιο δεκτικη...πιο χαλαρη..πιιο ευδιαθετη...και εσενα σε εχει στην απεξω...! ισως να συμβενει αυτο για να ειστε ψιλοχωρια...να μην βρησκεσται...ταλαντευεται...και σου λεει ας κατσω εδω που καθομαι...
τωρα θα με ρωτησεις μα που ειμαι εγω?και οτι περασαμε μαζι...ετσι τα εσβησε? οχι...δεν εισαι πουθενα...και δεν θα εισαι...γιατι ησουν οι ωρες που αυτος εψαχνε να ξεσκασει...να τονοθει...και να περασετε καλα...
προηγειτε η οικογενεια του...η γυναικα του...ολοι οι συγγενης του..και μετα εσυ! σιγουρα νιωθει ερωτευμενος...σιγουρα κατι νιωθει...αλλα οταν υπαρχει ενας γαμος στην μεση...εστω ενα χαρτι με υπογραφη...τα πραγματα αλλαζουν...!
Οποτε...ζησε την ζωη σου χωρις αυτον...κανε οτι θελεις...με οποιον ελευθερο τυπο θελεις...αν ξανα μπλεξεις μαζι του..θα σε παει πισω..πολυ πισω...μπορει να χασεις και τον ιδιο σου τον εαυτο...εισαι μολις 22 χρονων...μην το ξεχνας αυτο...στα καλυτερα σου...α! και που εισαι...προσφατα...διαβασα μια ερευνα..ολοι μα ολοι οι αντρες παντα σκεφτονται...και παντα θελουν μια 25αρα...διπλα τους..γιατι λεει με βαση την ερευνα του πανεπηστιμιου...οτι η 25αρηδες και η 25αρες αντιστοιχα...ειναι στα καλυτερα τους! αντε βρε! ποιος στην χαρη σου...κοιτα να σαγινευσεις κανεναν...αλλον!πιο τσαχπινη...αστον τον παντρεμενο...τα ιδια θα σου κανει..οταν πας 32...!
ματια μου θα σε ρωτησω κατι ασχετο κ σχετικο ταυτοχρονως με το θεμα. Πιστευεις οτι η απιστια γινεται οταν εχει κενα μια σχεση ή μπορει να γινει και οταν η σχεση ειναι καλη?
καλημερα!!!
πειραζει να σου απαντησω κι εγω??εκ πειρας...
δεν χρειαζεται η σχεση να εχει κενα, ουτε να φτασεις σε ακραιες καταστασεις με τον/την συντροφο σου για να κανεις το τολμημα...
μπορει να κυλουν τα παντα μια χαρα, κι ομως να σου λειπει αυτη η σπιρταδα, να σου λειπουν ''στιγμες''...τιποτα παραπανω! να εισαι σιγουρος πως οταν πραγματικα το ελεγχεις και μεινει εκει..στις στιγμες, δεν επηρεαζει αρνητικα τη σχεση, ίσως την τονωσει κιολας! κι απο τις 2 πλευρες!
Δυναμική και ερωτική.
Αυτο ακριβως!!
Ειναι ανοητο να λεμε οτι η απιστεια εμφανιζεται μονο σε σχεσεις με κενα.
Μπορει να συμβει,και θα...συμβει... σιγουρα στην περιπτωση του...ανδρα,ακομα και αν ολα τα λειτουργουν ρολοι,αναλογα τις συνθηκες.
Στην γυναικεια απιστεια τα πραγματα ειναι λιγο πιο περιπλοκα.
Κατα βαση κατι εχει χαθει στη σχεση του ζευγαριου,κατι εχει χαθει μεσα στη ψυχη της.
Αν και παλι δεν ειναι και απαραιτητο αυτο,αλλα ειναι το συνηθες.
Και εφοσον διατηρει ακομα τη ψυχικη διαθεση και σεξουαλικοτητα της,και δεν την εχει...χασει...καπου αναμεσα στα...οικοκυρικα καθηκοντα και στην ανατροφη των παιδιων,θα την κανει την...υπερβαση και η γυναικα.
Εξαρτατε βεβαια και απο την ιδεολογια της και τις αρχες της.
Επισης το πως χειριστηκε τις σχεσεις της με τους ανδρες,πριν το γαμο.
Οσο περισσοτερο...επαιξε πριν το γαμο,τοσο μεγαλυτερες πιθανοτητες ειναι να κανει το ιδιο αν δεν αισθανεται...ψυχικα
εκπληρωμενη.
Διαφωνω καθετα στη λογικη,οτι οσο πιο χορτασμενος-η ειναι καποιος-α πριν το γαμο,τοσο πιο μικρη ειναι η πιθανοτητα απιστειας.
Το αντιθετο ακριβως συμβαινει κατα τη γνωμη μου!!
Δεν πρεπει επισης να ξεχναμε κατι πολυ σημαντικο.
Την επιδραση της τεχνολογιας και του internet.
Που τωρα τα τελευταια χρονια,η χρηση τους εχει επεκταθει σε ολες τις ηλικιες,ανεξαρτητα φυλου και μορφωτικου επιπεδου.
Δινει τη δυνατοτητα στους χρηστες του,να απευθυνθουν στο οποιοδηποτε,πρακτικα...αγνωστο ατομο,και να φλερταρουν μαζι του,και ισως και..παραπερα.
Στους ανδρες εδωσε παραπανω ευκαιριες για απιστεια,που...παντα βεβαια ειχαν,γιατι κινουνταν εκτος σπτιου αρκετα.
Αλλα κατα βαση το...ρανταρ ανιχνευσης κινουνταν στο...συγγενικο-κουμπαριακο
...φιλικο και επαγγελματικο περιβαλλον.
Στις παντρεμενες γυναικες ομως,που ηταν πιο απομονωμενες κοινωνικα,με το σπιτι και την ανατροφη των παιδιων,και με εμφανως μικροτερο φιλικο κυκλο,τα τελευταια χρονια το internet και η τεχνολογια,εφερε ...επανασταση.
Μπορει να...μιλαει και να...φλερταρει και να...προχωρησει και στο...παρασυνθυμα,μια βαριεστημενη παντρεμενη νοικοκυρα του αιγαλεω,με εναν εναν παντρεμενο αγνωστο γλυφαδιωτη που ψαχνει...χαλαρες στιγμες,χωρις δεσμευσεις.
Η με εναν ελευθερο μικροτερο της στον πειραια που επισης δεν θελει δεσμευσεις.
Και με δεδομενο οτι διαδυκτιακα η σχεση προσφορα-ζητησης ευνοει χαρακτηριστικα τις γυναικες,καταλαβαινει καποιος την ευκολια για μια αποφασισμενη.
Για αυτο ακριβως το λογο,το χασμα μεταξυ ανδρικης και γυναικειας απιστειας,εχει κλεισει σημαντικα τα τελευταια χρονια.
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από aladdin30ματια μου θα σε ρωτησω κατι ασχετο κ σχετικο ταυτοχρονως με το θεμα. Πιστευεις οτι η απιστια γινεται οταν εχει κενα μια σχεση ή μπορει να γινει και οταν η σχεση ειναι καλη?
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από sweetsin_καλημερα!!!
πειραζει να σου απαντησω κι εγω??εκ πειρας...
δεν χρειαζεται η σχεση να εχει κενα, ουτε να φτασεις σε ακραιες καταστασεις με τον/την συντροφο σου για να κανεις το τολμημα...
μπορει να κυλουν τα παντα μια χαρα, κι ομως να σου λειπει αυτη η σπιρταδα, να σου λειπουν ''στιγμες''...τιποτα παραπανω! να εισαι σιγουρος πως οταν πραγματικα το ελεγχεις και μεινει εκει..στις στιγμες, δεν επηρεαζει αρνητικα τη σχεση, ίσως την τονωσει κιολας! κι απο τις 2 πλευρες!
αλαντιν θα σου πω και εγω με την σειρα μου...κρατα σαν πρωτη αφορμη του να παει κανεις ή να κοιταξει μια ομορφη γυναικα διπλα του ή αντρα (υποκειμενικο αυτο για την ομορφια) σημαινει οτι υπηρχαν κενα...επικοινωνιας...δηλαδη ειμαι σε σχεση...και για τους δικους μου χ,ψ, λογους για να μην χασω αυτην την υπεροχη επαφη...κανω συμβιβασμους...αρχιζω και παω πιο πολυ με το τι θελει ο αλλος...φυσικα καλυπτωντας και τις δικες μου αναγκες...στην σχεση...αυτη...ειπα οτι ειναι η αφορμη που ξεκιναει πριν καν αρχισει η σχεση...
θα συνφωνησω...οτι σουιτσιν...που λεει μα λέιπει και η σπιρταδα...και θα προστεσω οτι την σπιρταδα εμεις παλι την δημηουργουμε...πως χανεται μια σπιρταδα...?γιατι στην αρχη της σχεσεις μας ολες και ολοι προσεχουμε τι θα φορεσουμε...αν θα εχουμε καθαρα δοντακια..αν το ρολοι μας ταιριαζει με το καλο παπουτσι...στα πρωτα μας ραντεβου...αν θα φορεσουμε ενα ωραιο κολλητο φορεμα...αν θα βαλουμε τα ψιλοτακουνα μας...και μετα? τι...?κυλανε ολα οπως τα ειχαμε φανταστει...γιατι απλα το γουσταρουμε ολο αυτο το σκηνικο...μας αρεσει...να το ζησουμε με την ή τον συγκεκριμενο ανθρωπο μας...και αν κατσει και οικογενεια...ακομη καλυτερα...
και ερχεται το μεγα ερωτημα...ο γαμος σκωτωνει αυτην την σπιρταδα? δεν θα την σκωτωσει υπο προυποθεσεις...εχουμε παραμεινει ακομη εκεινο το αθωο κοριτσακι με μια δοση χαμογελου και αισιοδοξιας...(πραγμα δυσκολο για τις εργαζομενες γυναικες και μαναδες επειτα γιατι δεν εχουν την πολυτελεια να γινουν η κοπελα η γυναικα...που ηταν παλια...κομμωτηρια, πεντικιουρ) εδω ειναι το κρισημο σημειο που ο αντρας δεν το καταλαβενει απο ενα σημειο και μετα μωλις δημηουργηθει αυτη η οικογενεια...δεν καταλαβενει τα βαρη που εχει αυτη η γυναικα να παιξει ολους αυτους του ρολους...σε ενα σπιτι...φυσικα και δεν απορριπτω τον αντρα γιατι και αυτος συνησφερει με εναν αλλο τροπο...αλλα καπου μεσα του σκεφτεται...ΠΩ ΠΩ ΠΩΩΩ...ΑΛΛΑΞΕ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ...ΜΜΜ...τι κολος ειναι αυτος παναγια μου?πωως παχυνε ετσι...(εδωωω δεν σκεφτεται τα παιδια που του εχει κανει...και τι περασε για να τα κανει)καθολου θελκτικη...και ωχ! τωρα πρεπει να παω μαζι της...ελα μωρε...αντε! με φροντιζει...ας κανω και ενα καλο...! ενδομηχα καπου μεσα ολοι τους σκεφτονται το πως αλλαζει η κοπελιτσα που ηταν μαζι τοσα χρονια...
ΑΛΛΑΑΑ ενα μεγαλο αλλα τον ανδρων δεν βλεπει...το πως εξεληχθηκε...και ο ιδιος του...εκανε μπακα?κοιλιτσα? αραιωσαν τα μαλακια του?και ας ειναι ακομη ψηλος,,,γκριζομαλης...γοητευτικος για τις πιτσιρικες...δεν κοιταει τις ρυτηδες που μπορει να εχει αποκτησει και ο ιδιος..
ειναι πολυ δυσκολο...δηλαδη νομιζω αυτες τις ανθρωπινες,σεξουαλικες σχεσεις...τις καναμε δυσκολες...θα κρατησει λοιπον ολο το σκηνικο...αν η γυναικα εχει μια βοηθεια στο σπιτι της...εχει γυναικα για τις δουλειες του σπιτιου...οποτε μενει λιγος χρονος για ενα κομμωτηριο...μια αισθητικο...και καταλαβενεται που θελω να το παω...Αυτο για μενα ειναι ουτοπικο...μακαρι ολες μας να ειχαμε μια παραδουλευτρα...εναν κηπουρο...και να μας εβλεπε ο αντρας μας συνεχεια ακομη και απο την φορμα που θα φορεσουμε μεσα στο σπιτι...σικ! η μεση ελληνιδα και ας ερθουμε στα πραγματικα δεδομενα ολα αυτα τα θελει...να ειναι ακομη θελκτικη για τον αντρα της...αλλα δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα...
εκει κανετε ενα λαθος...ολοι σας...γιατι οταν χωριζουν αυτες οι γυναικες δεν ξερω πως γινεται...ως διαμαγιας? δεν μπορω να πω...γινονται καλυτερες...γινονται θελκτικοτερες...και μεινε εσυ φιλε μου με το γκομενακη...απο την αρχη να του φτιαξεις χαρακτηρα...ας την βοηθουσες περα απο το οικονομικο κομματι...να κρατησεις και κανενα παιδακι περισσοτερες ωρες...ωστε να παει να καλοπιστει...η να παει στην αγορα για ψωνια με τις φιλες της...(οχι οτι αυτο δεν γινεται ενας καφες με φιλες...αλλα πιστεψε με ολες το κανουν με την ψυχη στο στομα...μια κυριακη) ποιος το κανει αυτο? οποιος εχει φραγκα...
Αλλα ακομη ενα τελευταιο αλλα στον ηρμω μου...και αυτος που εχει φραγκα βλεπωντας την τελειοτητα...σε καθημερινη βαση της γυναικας του...την βαριεται...μπορει να ζω στην καλυτερη περιοχη...της πολης μου...να μενουν πλουσιοκοριτσα..με κορμαρες και λεφτα..και μασαζια καθε εβδομαδα...αλλα και αυτο το μ...νακι απεναντη το βαριεμαι...καθε μερα το ιδιο...και θελω ενα πιο λαικο κοριτσι ή αγορι...που ρε παιδακι μου και να ρεφτω...μπροστα του...δεν θα μου πει...δες τον αξεστο...ειναι μια δυφορουμενη κατασταση...
πολλα εγραψα...σορρυ και για τα ορθογραφικα μου...
Γραψτε πιο μικρα κειμενα ρε σεις!
Αγχωνομαι οταν πρεπει να διαβασω τοσες πολλες @α@αριες, σε μια σκεψη!
σου πε κανεις... οτι θα δωσεις εξετασεις... στα ποστ που ανεβαινουν ..καθε μερα...?Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από EnikosΓραψτε πιο μικρα κειμενα ρε σεις!
απιστιες, διαζυγια, επαιζαν απο τοτε που ανακαλυφθηκε η κοινωνια. Δεν ειναι και η συντελεια του κοσμου.
Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από EnikosΓραψτε πιο μικρα κειμενα ρε σεις!
Θα συμφωνούσα απόλυτα μαζί σου,
αν δεν το είχε γράψει η μάτια μου
την οποία έχω επανειλημμένως δηλώσει πως την αγαπώ
Ειδικά μετά από εκείνο το θεϊκό ποστ με την περούκα που είχε γράψει,
την λάτρεψα! Αφού έτριβα για κάμποση ώρα τα μάτια μου,
για να σιγουρευτώ πως υπήρχε όντως άνθρωπος που τα γράφει αυτά.
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από morgothαπιστιες, διαζυγια, επαιζαν απο τοτε που ανακαλυφθηκε η κοινωνια. Δεν ειναι και η συντελεια του κοσμου.
... αν δεν γραφει και καποιος αλλος με τους κωδικους σου...
να το ξερεις εισαι διχασμενη προσωπικοτητα...
γιατι βρε?
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από Leigh-Cheri
Θα συμφωνούσα απόλυτα μαζί σου,
αν δεν το είχε γράψει η μάτια μου
την οποία έχω επανειλημμένως δηλώσει πως την αγαπώ
Ειδικά μετά από εκείνο το θεϊκό ποστ με την περούκα που είχε γράψει,
την λάτρεψα! Αφού έτριβα για κάμποση ώρα τα μάτια μου,
για να σιγουρευτώ πως υπήρχε όντως άνθρωπος που τα γράφει αυτά.
![]()
... καλη κοπιλιτσα... δεν λεω..
αλλα εχει υπερεκτιμησει τα στρινγκ νομιζω...
η δαντελα..ειναι πιο σικ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από morgothγιατι βρε?
ε πως...
απο τη μια να καουν στην πυρα..οσοι χορευουν ..γουσταρουν...τα ταγνκο... και τις σαμπες..και τις ρουμπες...
κι απο την αλλη... σου λεμε... μαυρα ματια στο ποτηρι ..γαλανα στο παραθυρι... και εισαι κουλ...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media