Εξω απο το σινεμά για τσιγάρο στο διάλειμμα: Αυτός- ωραία ταινία ε; Αυτή - δε μ'αρεσει. -άκου: ραντεβού εδω μετά την ταινία για να δούμε αν και ποιος απο τους δυο μας θα χει αλλάξει γνώμη. -άκου: ραντεβού στον καβουρα μετά την ταινία γιατί πεινάω. Αποτέλεσμα: 4 χρονια σχεση. Οι περισσότερες συζητήσεις εξακολούθησαν να έχουν την ίδια έναρξη
τις καλυτερες ατακες της ζωης μου τις εχω ακουσει απο εναν διδυμο που γνωρισα στο διαδικτυο ,,,
ειναι πολλες και πολλες απο αυτες ακαταλληλες για ολους ,,,...του τρισμέγιστου Γκουσγκούνη: «Θες αχλάδι;»
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από MiltosRNLI1930Πλησιον του φαρμακειου του φιλου μου του Ροκ υπαρχει ενα μαγαζι που φτιαχνει τα καλυτερα πιροσκι στην Ελλαδα Γνωριστιhκα με την αδελφη της ιδιοκτητριας η οποια μολις ειχε ελθει απο τη Ρωσια .Αν και παχουλη ειχε τριζατο ομορφο προσωπο και ευτυχως λεπτη μεση .Συνεχως μου μιλουσε για αποκατασταση και οτι αν τα βρισκαμε θα ανοιγαμε μαγαζι στη Γλυφαδα για πιροσκι
Ο παππους μου μου ειπε δουλευε στα μαγηρεια του Τσαρου .Οταν μπηκαν οι Μπολσεβικοι στο παλατι αυτος αρπαξε το τετραδιο με συνταγες για πιροσκι απο το συρταρι του Σεφ .Δεν ξερω τι να κανω .Εχει περαση το πιροσκι η θα το γυρισουμε σε σουβλατζιδικο Παντως εγω της ξηγηθηκα οτι στα καζανια με τα λαδια και τις πατατες δεν προκειται να καθησω γιατι μυριζουν τα ρουχα και δεν το αντεχω.Θα ηθελα συμβουλες
HELP !!!
HELP !!!
Άστα αυτά Μίλτο, εσύ αντέχεις και την ποδαρίλα! Μάλλον δε σου άρεσε η απόγονη του κλέφτη των συνταγών πιροσκί.
Καλή ατάκα δε μού ρχεται. Κακή βρήκα, να την πω Ο γιος μου στο σχολείο τάξη β΄λυκείου τσακωνόταν με μια συνεχώς.
Αυτή <<δεν έχεις δει στη ζωή σου στήθια>>.
Αυτός <<Ούτε κι εσύ>>!
...αν παμε και στα παιδικα...
Ο γιος αρκετα μικρος...στεκεται ορθιος στην μπαλκονοπορτα της βεραντας και βλεπει να σουρουπωνει...
Γυρναει σε μια στιγμη και μου λεει..."Μπουμ...επεσε ο σκοταζης και χτυπησε το κεφαλι του"
1η Δημοτικου και τρεχουν ανωλαμο δρομο (γυρω απο το Σχολειο)
Μπαμπα ηρθα τριτος...ηταν αλλοι δυο μετα απο μενα...
Μικρός=Μαμά είμαστε στο σωστό δρόμο ...πάμε σωστά;
Εγώ= Μα τις λες αγόρι μου...ξέρεις πόσες φορές την έχω κάνει αυτή την διαδρομή όταν ήμουν φοιτήτρια...Το σκηνικό που θα αναφέρω έγινε χρόνια πριν, όταν ήμουν νέα και ατίθαση.. Ήμουν με την κολλητή μου τότε, Σάββατο βράδυ και μόλις είχαμε τελειώσει την πρώτη φάση της εξόδου μας. Πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητο πέσαμε σε μια παρέα 2-3 ατόμων και ο ένας απο αυτούς μου έκανε καμάκι. Εμένα μου άρεσε για να πω την αλήθεια και του χαμογελούσα.
Φτάνουμε στο αυτοκίνητο και λέμε να πάμε να κάνουμε καμιά κοντρίτσα (είπα.. ήμουν λίγο ατίθαση). Κάνουμε έναν γύρο στους κεντρικούς δρόμους της πόλης μπας και βρούμε κανένα ανυποψίαστο θύμα στα φανάρια για να φάει την σκόνη μας, και στην στροφή βλέπουμε πάλι τους νεαρούς που μας φλέρταραν. Άρχισαν να μας σφυρίζουν και να μας φωνάζουν. Στην δεύτερη στροφή, η φίλη μου είδε κάποιον να καβαλάει μια μηχανή και να έρχεται απο πίσω μας με ταχύτητα. Εγώ, που εκείνη την εποχή η ανδρεναλίνη μου χτυπούσε κόκκινο, καταχάρηκα γιατί το σκηνικό μου βρωμούσε "περιπέτεια". Κάνω άκρη, σταματάω, ο νεαρός με την μηχανή σταματάει, και βλέπω ότι ήταν εκείνος που μου άρεσε.Αλλά βέβαια θα ήθελα να προσθέσω ότι τις περισσότερες ατάκες τις έχω πει εγώ και ειδικά αν έχω πιει και κανα ποτηράκι.
...γιατι και πως "ευνουχιζονται" οι αντρες...
Εγω: "ο προηγουμενος μπλα μπλα.."
Αυτος: "εγω δεν ειμαι ο προηγουμενος. Ειμαι ο ηγουμενος!"Που ειναι αυτος??? Που που??? Φερτε τον μου να τον δω!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από skaskaskasousouLeigh Cherry θυμάσαι αυτόν που πήγα και τον είπα ότι έμοιαζε με τον Edward απο το Twilight?
το καλυτερο ειναι το αυθορμητο.Αν εισαι ο εαυτος σου αυτη ειναι η καλυτερη προσεγγιση!Οποτε θα πω πως θεωρω τον αυθορμητισμο την καλυτερη προσεγγιση.το αληθινο ειναι το πιο ομορφο
Παράθεση:
Leigh Cherry θυμάσαι αυτόν που πήγα και τον είπα ότι έμοιαζε με τον Edward απο το Twilight? Η αυτούς στην προεδρική φρουρά που ούτε καν θυμάμαι τι μπαρούφες τους έλεγα;
Σχόλιο # 30 από skaskaskasousou
Χαχαχα.. Αξέχαστες εποχές..
Τώρα το είδα! Πώς δεν τα θυμάμαι...
Άσε τα καψερά τα τσολιαδάκια τι ακούσανε
Ή τους γείτονες απέναντι, που πριν έρθεις εσύ, ούτε που γνώριζα την ύπαρξή τους
Τι γέλιο που είχαμε ρίξει ρε συ
Χθες, που ψαχούλευα σε κάτι παλιά θεματάκια, σε θυμήθηκα.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Έπεσα πάνω στον garagepunk (δεν ρωτάω καν αν τον θυμάσαι!)
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από Leigh-Cheri
Έπεσα πάνω στον garagepunk (δεν ρωτάω καν αν τον θυμάσαι!)
Καλά κάνεις και δεν ρωτάς..
Σε ποιες στράτες σεργιανίζει αυτό το θεομάνουλο;
Να κανεις τον κραχτη, τετοιο παραστημα και ευφραδεια λογου!
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από MiltosRNLI1930Πλησιον του φαρμακειου του φιλου μου του Ροκ υπαρχει ενα μαγαζι που φτιαχνει τα καλυτερα πιροσκι στην Ελλαδα Γνωριστιhκα με την αδελφη της ιδιοκτητριας η οποια μολις ειχε ελθει απο τη Ρωσια .Αν και παχουλη ειχε τριζατο ομορφο προσωπο και ευτυχως λεπτη μεση .Συνεχως μου μιλουσε για αποκατασταση και οτι αν τα βρισκαμε θα ανοιγαμε μαγαζι στη Γλυφαδα για πιροσκι
Ο παππους μου μου ειπε δουλευε στα μαγηρεια του Τσαρου .Οταν μπηκαν οι Μπολσεβικοι στο παλατι αυτος αρπαξε το τετραδιο με συνταγες για πιροσκι απο το συρταρι του Σεφ .Δεν ξερω τι να κανω .Εχει περαση το πιροσκι η θα το γυρισουμε σε σουβλατζιδικο Παντως εγω της ξηγηθηκα οτι στα καζανια με τα λαδια και τις πατατες δεν προκειται να καθησω γιατι μυριζουν τα ρουχα και δεν το αντεχω.Θα ηθελα συμβουλες
HELP !!!
HELP !!!
Απεχθανεσαι και το λαδι...
Τι να φανταστω.
Παράθεση:
Ναι ρε συ τζουλια
Σχόλιο # 12 από MiltosRNLI1930... γιατι ειμαι ο μονος εν Ελλαδι ...
στα social media