Καλημέρα σας. Βρέθηκα εδώ γιατί βρίσκομαι σε μεγάλο αδιέξοδο. Πριν να αρχίσω να γράφω το θέμα μου να σας πω απο τώρα ότι ξέρω οτι είναι λάθος,αγαπάω τον άντρα μου και δεν πρόκειται να κάνω κάτι που να τον πληγώσει οπότε αντί να με κράξετε μερικοί καλύτερα να με συμβουλέψετε πως να το ξεπεράσω. Στο θέμα μας. Εδώ και δυο μήνες περίπου μου αρέσει ένας άλλος άντρας. Δεν ξέρω αν είναι έρωτας αυτό που νιώθω αλλά δεν μπορώ να τον βγάλω απο το μυαλό μου. Το περιέργο είναι οτι με τον συγκεκριμένο δεν μιλάμε και πολύ. Ένα γεια λέμε και μερικές φορές συζητάμε για λίγο. Δυστηχως αναγκαστικά τον βλέπω καθημερινά και είναι και αυτός παντρεμένος. Με τον άντρα μου είμαστε καλά,10 χρονια παντρεμένη με ένα παιδί. Οκ όπως όλα τα ζευγάρια έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας αλλά δεν έχω σταματήσει να τον αγαπώ. Δεν ξέρω όμως τι έπαθα με τον άλλο και νιώθω τύψεις για τον σύζηγο.
Με τον άλλον πού βλέπεστε καθημερινά; Στο εργασιακό περιβάλλον;
Ναι στην δουλεια
Για πες μου κάτι άλλο... είδα ότι τώρα έκανες την εγγραφή. Υποθέτω το έκανες για να έχεις τη δυνατότητα να γράψεις στο forum, έτσι; Επίσης, μου κάνει εντύπωση και το nickname σου. Σε εκφράζει; Και αν ναι, από πότε; Από τότε που σκέφτεσαι τον άλλον ή από πιο πριν;
Παράθεση:
Εδώ και δυο μήνες περίπου μου αρέσει ένας άλλος άντρας. Δεν ξέρω αν είναι έρωτας αυτό που νιώθω αλλά δεν μπορώ να τον βγάλω απο το μυαλό μου.
Σχόλιο # 1 από Brokenheart1979
ειλικρινα...
θελεις να τον βγαλεις απο το μυαλο σου... ή θες να γινουν πραξη οσα ειναι στο μυαλο σου , με αυτον τον αντρα..?
Με εκφράζει το ψευδώνυμο γιατί νιώθω άσχημα για τον σύζυγο. Δεν θα αρνηθώ ότι έχω κάνει ερωτικές σκέψεις με τον άλλο (μα αυτό είναι το πρόβλημα μου). Θέλω να τον ξεχάσω και να συνεχίσω την ζωή μου.Επίσης να σας πω απο οτι μου έχουν πει άλλοι οτι αυτος με κοιτάζει όταν δεν κοιταω. (Το ειπαν απο μονοι τους χωρις να τους εχω πει τι νιωθω γι αυτον. Δε το ξερει κανεις, Το παλευω μονη μου μεσα μου)
... παρ'το απο την αρχη με το συζυγο σου...
Ειδικος για ειδυλλια σε φουρνους και στασεις λεωφορειων ειναι ο Αλαττινος αλλα τωρα κοιμαται γιατι ξενυχτισε με το Θεμα του Φλατ
Όχι ρε που θα το πει στον άντρα της από τώρα! Ας ξεκαθαρίσει η ίδια τι γίνεται μέσα της, τι και αν παίζει κάτι με τον άλλον. Να χάσει τον άντρα που αγαπάει για μια φαντασίωση ! (δες σχετ. θέμα!).
Λοιπόν στις περισσότερες που έχουν τόσο μακροχρόνιους δεσμούς, μας έχει τύχει να μας γιαλίσει κάποιος. Όπως ήρθε στο μυαλό μας , έτσι και έφυγε.
Δες τι βαραίνει για σένα περισσότερο και προσπάθησε να το προστατέψεις.
Από τη μια ο άντρας που αγαπάς, το παιδί σου, η οικογένειά σου και από την άλλη ο νεαρός!
Αν γίνει κάτι, μ΄αυτόν το πιθανότερο είναι ότι θα χάσεις όλα τα άλλα. Ή το ότι θα διατηρείτε κρυφές σχέσεις, δηλαδή θα αναγκαστείς να <<παίζεις θέατρο>> στον άντρα που αγαπάς και φαντάζομαι η κοροιδία δε σου αρέσει. Θα υποφέρεις διπλά. Τώρα υποφέρεις που τον σκέφτεσαι, φαντάσου, πώς θα υποφέρεις, αν τον απατάς! Επειδή και εγώ είμαι τίμιος τύπος και δεν μπορώ τις κοροιδίες, σε συμβουλεύω να το αφήσεις το δεύτερο σενάριο.
Θα σού λεγα να πάψεις να νοιώθεις τύψεις. Δεν έκανες και τίποτα! Σου άρεσε ένας άντρας. Σιγά τα ωά! Είμαι βέβαιη και του άντρα σου κάποτε θα του γιάλισε κάποια (σε ποιον δεν έχει τύχει!). Ας μείνει το θέμα εκεί. Μην το τραγικοποιείς, άστο, μην το κάνεις θέμα στη δουλειά. Απολάμβανε τη συνεργασία του στο γραφείο, ίσως είναι και ένα κίνητρο για να ξυπνάς το πρωί και να πηγαίνεις στη δουλειά, αλλά μείνε εκεί. Κουβέντα παραπάνω σε κανένα, ραντεβού κανένα!
νταξει. μη τρελενεσαι. αθωο φλερτακι. αν παραμεινεις ως εκει καλα εισαι. Εφοσον λες οτι ολα καλα με το συζυγο. το φλερτ ισως ανανεωσει και τη σχεση σου με το συζυγο. θα σου φυγει και η καψα.
μη σε πω ότι χρειάζονται και αυτά τα φλασάκια ...
καταλαβαίνεις που πατάς...αυτο-προσδιορίζεις εκ νέου την θέση σου...
και συγχρόνως βλέπεις αν οι δορυφόροι (άνδρας ,σπίτι ,παιδιά ) κρατούν ακόμη την υπεραξία τους...
δεν είναι για πανικό...
αυτό είναι το σίγουρο...
...
Ως μεγαλύτερος και πίστεψέ με έχοντας περάσει απο ''πολλά κύματα'' θα σου έλεγα να το παλέψεις μέχρι τέλους με την οικογένειά σου και τον άντρα σου.
Για να πάς παρακάτω πολύ σπάνια θα βρείς κάτι που να αξίζει πραγματικά ώστε να παίξεις κορώνα-γράμματα ότι ''έχτισες'' έως τώρα. Μιλάμε για την ζωή σου, απο την οποία δεν έχεις και παράπονο, όπως λές.Δεν είμαι καθόλου συντηρητικός αλλά πραγματικά το άγχος, τα προβλήματα και τα πιθανά αδιέξοδα είναι σίγουρα.Δυστυχώς είναι δρόμος χωρίς επιστροφή..Κοπελα μου τι νομιζες? οτι επειδη παντρευτηκες δε θα σου αρεσει ποτε κανενας αλλος μεχρι να πεθανεις? ή νομιζεις οτι στο συζυγο δεν του χει αρεσει ποτε καμμια αλλη γυναικα? παντρευτηκες δεν εκανες απονευρωση. Ουτε αυτο αναιρει την αγαπη. Απλα αλλο πραγμα η συντροφικοτητα και αλλο το ερωτικο. Λοιπον ξεκινα μια επικοινωνια λιγο παραπανω με το συναδερφο να δεις και αυτος τι ανταποκριση εχει και βλεπεις.
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από aladdin30Κοπελα μου τι νομιζες? οτι επειδη παντρευτηκες δε θα σου αρεσει ποτε κανενας αλλος μεχρι να πεθανεις? ή νομιζεις οτι στο συζυγο δεν του χει αρεσει ποτε καμμια αλλη γυναικα? παντρευτηκες δεν εκανες απονευρωση. Ουτε αυτο αναιρει την αγαπη. Απλα αλλο πραγμα η συντροφικοτητα και αλλο το ερωτικο. Λοιπον ξεκινα μια επικοινωνια λιγο παραπανω με το συναδερφο να δεις και αυτος τι ανταποκριση εχει και βλεπεις.
Μην τον ακούς! έτσι ξεκινάει φλερτάκι. Η γνώμη μου είναι να μείνεις εκεί που είσαι. Να χαίρεσαι που τον βλέπεις, να κάνεις καθημερινό οφθαλμόλουτρο και καμία παραπάνω επικοινωνία. Γιατί αυτό το φλερτάκι θα αναιρέσει την αγάπη που λέει ο Αλαντίν.
Εκει που πας καλα...βαζεις και ενα μουτι στο τελος ρε συ!
75 % Λαικ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από aladdin30Κοπελα μου τι νομιζες? οτι επειδη παντρευτηκες δε θα σου αρεσει ποτε κανενας αλλος μεχρι να πεθανεις? ή νομιζεις οτι στο συζυγο δεν του χει αρεσει ποτε καμμια αλλη γυναικα? παντρευτηκες δεν εκανες απονευρωση. Ουτε αυτο αναιρει την αγαπη. Απλα αλλο πραγμα η συντροφικοτητα και αλλο το ερωτικο. Λοιπον ξεκινα μια επικοινωνια λιγο παραπανω με το συναδερφο να δεις και αυτος τι ανταποκριση εχει και βλεπεις.
Καταρχας μη...τολμησεις και πεις τιποτα στον ανδρα σου,οτι εχεις φαντασιωσεις για αλλους γενικα.
Το μονο που θα καταφερεις σε αυτη τη περιπτωση,ειναι να γεμισεις το μυαλο του αμφιβολειες,για τα αισθηματα σου απεναντι του.
Αυτο θα τον κατατρωει και θα αισθανθει συναισθηματικη ανασφαλεια,θα ενταντικοποιησει τον ελεγχο,και στην ουσια η ποιοτητα του γαμου σας θα παρει την κατιουσα.
Τωρα οσον αφορα τον παντρεμενο,αν εμενες αθηνα,θεσσαλονικη,η σε καποια μεγαλη πολη τελος παντον,και εισουν συναισθηματικα δυνατη και με ελεγχο του ευατου σου γενικα.
Θα σου ελεγα να το προχωρησεις το φλερτ,και να συναψεις μια συντομη...''σχεση'',πολυ ελεγχομενη,ουτε ανταλαγες τηλεφωνων ουτε sms.Επισης δεν θα αλλαζες τη συμπεριφορα σου απεναντι του στο χωρο εργασιας σου.
Εφοσον εργαζεστε και οι...τρεις πρωινες ωρες τοτε...
Συντομες συναντησεις 1-2 ωρων σε ξενοδοχεια μια φορα την εβδομαδα(οχι παραπανω για να μην γινουν λαθη) στα οποια θα πηγαινατε ξεχωριστα.
Θα προσεχες και το timing τετοιων συναντησεων,χωρις να χρειαστει να βρεις καποια ιδιαιτερη δικαιολογια δηλαδη.
Και θα εκοβες την ολη φαση με δικη σου προτοβουλεια,μετα απο μερικους μηνες.
Στα λεω ολα αυτα,γιατι μου λες οτι εισαι παντρεμενη 10 χρονια.
Αν θεωρεις οτι ο ανδρας σου,σε ολη αυτη τη δεκαετια ηταν πιστος σε εσενα,εισαι...γελασμενη.Απλα δεν εμαθες κατι.
Αν ο αλλος ειναι εξυπνος και προσεχει,δεν παρασυρεται συναισθηματικα και δεν εχει βαθεια αισθηματα για το τριτο προσωπο τοτε δεν αλλαζει η συμπεριφορα του απεναντι σου.
Καποια στιγμη στο μελλον θα ερθει σε γνωση σου καποια παρεκτροπη του συζηγου σου.
Και ασχετα το τι θα σου πει,θα ξερεις οτι για καθε...αρουραιο που...βλεπεις,...υπαρχουν και αλλοι 10 ...κρυμμενοι!!
Οταν θα γινει αυτο,απλα επειδη θα εχεις κανει και εσυ καποιες δικες σου παρεκτροπες,θα το αντιμετωπισεις πιο ηρεμα.
Δεν θα αισθανθεις οτι εισουν τοσο ηλιθια,οπως αισθανονται αλλες σε αυτες τις περιπτωσεις.
Δεν θα αισθανθεις ιδιαιτερα την προδωσια,θα πληγωθεις λιγοτερο,και θα μπορεσεις να διατηρησεις ακεραιο,τον γαμο σου,χωρις να κρατας απωθυμενα στον ανδρα σου.
Βλεπω ομως οτι ζεις στα...Γρεβενα!!
Χωρις να ξερω τη περιοχη,υποθετω οτι ειναι μια εξαιρετικα μικρη κοινωνια για να μπορεσεις να κρατησεις εστω και με τοσες προφυλαξεις,κρυφη και περα απο γνωστα ματια τη...παρανομη σχεσουλα σου.
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από Rena_Piraeus
Τωρα οσον αφορα τον παντρεμενο,αν εμενες αθηνα,θεσσαλονικη,η σε καποια μεγαλη πολη τελος παντον,και εισουν συναισθηματικα δυνατη και με ελεγχο του ευατου σου γενικα.
Θα σου ελεγα να το προχωρησεις το φλερτ,και να συναψεις μια συντομη...''σχεση'',πολυ ελεγχομενη,ουτε ανταλαγες τηλεφωνων ουτε sms.Επισης δεν θα αλλαζες τη συμπεριφορα σου απεναντι του στο χωρο εργασιας σου.
Συντομες συναντησεις 1-2 ωρων σε ξενοδοχεια μια φορα την εβδομαδα(οχι παραπανω για να μην γινουν λαθη) στα οποια θα πηγαινατε ξεχωριστα.
Θα προσεχες και το timing τετοιων συναντησεων,χωρις να χρειαστει να βρεις καποια ιδιαιτερη δικαιολογια δηλαδη.
Και θα εκοβες την ολη φαση με δικη σου προτοβουλεια,μετα απο μερικους μηνες.Οδηγίες για μια πετυχημένη μοιχεία!
Στα λεω ολα αυτα,γιατι μου λες οτι εισαι παντρεμενη 10 χρονια.Και επομένως βαρέθηκες την μονογαμία
Αν θεωρεις οτι ο ανδρας σου,σε ολη αυτη τη δεκαετια ηταν πιστος σε εσενα,εισαι...γελασμενη.Απλα δεν εμαθες κατι. Πιθανότατα κάποιοι άλλοι ξέρουν καλύτερα!
Αν ο αλλος ειναι εξυπνος και προσεχει,δεν παρασυρεται συναισθηματικα και δεν εχει βαθεια αισθηματα για το τριτο προσωπο τοτε δεν αλλαζει η συμπεριφορα του απεναντι σου. Δηλαδή βάζεις τα αισθήματα υπό έλεγχο , πανέυκολο και σίγουρο! Έχει όπως βλέπεις σχέση και με εξυπνάδα!
Καποια στιγμη στο μελλον θα ερθει σε γνωση σου καποια παρεκτροπη του συζηγου σου. Και τότε θα βρεις την ευκαιρία να το διαλύσεις το γάμο και να κερδίσεις και το διαζύγιο!
Και ασχετα το τι θα σου πει,θα ξερεις οτι για καθε...αρουραιο που...βλεπεις,...υπαρχουν και αλλοι 10 ...κρυμμενοι!!
Οταν θα γινει αυτο,απλα επειδη θα εχεις κανει και εσυ καποιες δικες σου παρεκτροπες,θα το αντιμετωπισεις πιο ηρεμα. Διότι θα έχει πετύχει το πλάνο!
Δεν θα αισθανθεις οτι εισουν τοσο ηλιθια,οπως αισθανονται αλλες σε αυτες τις περιπτωσεις. αντίθετα θα φανείς έξυπνη, διότι το πλάνο θα έχει πετύχει!
Δεν θα αισθανθεις ιδιαιτερα την προδωσια,θα πληγωθεις λιγοτερο,και θα μπορεσεις να διατηρησεις ακεραιο,τον γαμο σου,χωρις να κρατας απωθυμενα στον ανδρα σου.Διότι θα είστε πάτσοι!
Συγνώμη για την ειρωνία ρε φιλενάδα, αλλά μας τρέλανες.
Μη νομίζεις ότι είμαι τόσο συντηρητική, αλλά αυτά τα σατανικά κόλπα με εκνευρίζουν ! Και αν μπλέξεις με τέτοια σενάρια, το μόνο που θα πετύχει είναι να κάνει δυστυχισμένους 4 ανθρώπους . Τον εραστή που θα κρύβεται, τον εαυτό της που θα κοροιδεύει, τον άντρα της τον κερατούτσικο και το παιδί της που θα παίζεται τέτοιο τούρκικο σήριαλ!
Αλλά φαντάζομαι αστειεύσαι !
Ποια σατανικα κολπα Paralia μου!!
Η γυναικα εδω λεει οτι της αρεσει ο τυπος και τον σκεφτεται!!
Δεν μπορει να τον βγαλει απο το μυαλο της.
Μιλας λες και της ειπα να κανει απλα...Pre-emptive Strike!!!
Δηλαδη απλα να παει με τον οποιοδηποτε για να...προλαβει...πρωτη(τι να..προλαβει δηλαδη) πιθανο κερατο του συζηγου.
Απλα της ειπα μια αποψη πως να κρυφτει καλα,ακριβως για να μη πληγωσει κανενα.
Και αυτο που ειπα για το συζηγο της το ειπα απλα για να μην εχει ενοχες,οτι και...καλα ο αλλος ειναι...πιστος και αυτη τον προδιδει.
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από Rena_PiraeusΚαταρχας μη...τολμησεις και πεις τιποτα στον ανδρα σου,οτι εχεις φαντασιωσεις για αλλους γενικα.
Το μονο που θα καταφερεις σε αυτη τη περιπτωση,ειναι να γεμισεις το μυαλο του αμφιβολειες,για τα αισθηματα σου απεναντι του.
Αυτο θα τον κατατρωει και θα αισθανθει συναισθηματικη ανασφαλεια,θα ενταντικοποιησει τον ελεγχο,και στην ουσια η ποιοτητα του γαμου σας θα παρει την κατιουσα.
Αν θεωρεις οτι ο ανδρας σου,σε ολη αυτη τη δεκαετια ηταν πιστος σε εσενα,εισαι...γελασμενη.Απλα δεν εμαθες κατι.
Αν ο αλλος ειναι εξυπνος και προσεχει,δεν παρασυρεται συναισθηματικα και δεν εχει βαθεια αισθηματα για το τριτο προσωπο τοτε δεν αλλαζει η συμπεριφορα του απεναντι σου.
Καποια στιγμη στο μελλον θα ερθει σε γνωση σου καποια παρεκτροπη του συζηγου σου.
Οταν θα γινει αυτο,απλα επειδη θα εχεις κανει και εσυ καποιες δικες σου παρεκτροπες,θα το αντιμετωπισεις πιο ηρεμα.
Δεν θα αισθανθεις οτι εισουν τοσο ηλιθια,οπως αισθανονται αλλες σε αυτες τις περιπτωσεις.
Δεν θα αισθανθεις ιδιαιτερα την προδωσια,θα πληγωθεις λιγοτερο,και θα μπορεσεις να διατηρησεις ακεραιο,τον γαμο σου,χωρις να κρατας απωθυμενα στον ανδρα σου.
Χωρις να ξερω τη περιοχη,υποθετω οτι ειναι μια εξαιρετικα μικρη κοινωνια για να μπορεσεις να κρατησεις εστω και με τοσες προφυλαξεις,κρυφη και περα απο γνωστα ματια τη...παρανομη σχεσουλα σου.
Φορουμίτησα Brokenheart .Αν ζητάς ...
" Συνταγή για να ...
Επιχρυσώσεις το κέρατο που σε τριγυρίζει μέσα σου ...
Δεν υπάρχει . Χρωματισμένο η άχρωμο ...
Πάντα θα είναι ...
Κέρατο στον γάμο σου και στο σπιτικό σου . "
Στάσου στα ποδάρια σου ... Σε ευθυτενή στάση ... ?
Η ... ? ΟΧΙ ... "
Η απόφαση δική σου .
* Ψευδομάρτυρες υπέρ της απιστίας σου μην ζητάς ... *
Και να είσαι έτοιμη να δεχτείς συγχρόνως και τους ...
Δημόσιους κατήγορους σου ...
" Υπέρ των οικείων σου και του ... Γάμου σου ! "
Σκληρό το ... Ερώτημα σου ...
Και με ειλικρίνεια τα γραφόμενα μου .
Η Απόφαση μόνο δική σου ...
Σε όσα κερδίσεις ... ?
Σε Όσα Χάσεις ... ?
Παράθεση:
Σε αδιέξοδο
Σχόλιο # 1 από Brokenheart1979Καλημέρα σας. Βρέθηκα εδώ γιατί βρίσκομαι σε μεγάλο αδιέξοδο. Πριν να αρχίσω να γράφω το θέμα μου να σας πω απο τώρα ότι ξέρω οτι είναι λάθος,αγαπάω τον άντρα μου και δεν πρόκειται να κάνω κάτι που να τον πληγώσει οπότε αντί να με κράξετε μερικοί καλύτερα να με συμβουλέψετε πως να το ξεπεράσω. Στο θέμα μας. Εδώ και δυο μήνες περίπου μου αρέσει ένας άλλος άντρας. Δεν ξέρω αν είναι έρωτας αυτό που νιώθω αλλά δεν μπορώ να τον βγάλω απο το μυαλό μου. Το περιέργο είναι οτι με τον συγκεκριμένο δεν μιλάμε και πολύ. Ένα γεια λέμε και μερικές φορές συζητάμε για λίγο. Δυστηχως αναγκαστικά τον βλέπω καθημερινά και είναι και αυτός παντρεμένος. Με τον άντρα μου είμαστε καλά,10 χρονια παντρεμένη με ένα παιδί. Οκ όπως όλα τα ζευγάρια έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας αλλά δεν έχω σταματήσει να τον αγαπώ. Δεν ξέρω όμως τι έπαθα με τον άλλο και νιώθω τύψεις για τον σύζηγο.
https://www.youtube.com/watch?v=yRIMlBoMJXE
Βρε ρενα ...πρεπει να ειναι πολυ θλιβερος ο κοσμος σου...δεν πιστευεις οτι μπορει κατι να γινει να τον κανεις καλυτερο??? οκ εστω...
Δεν ειναι ομως αναγκη να θες να βαλεις και αλλους...στο δικο σου συμπαν!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από Rena_PiraeusΚαταρχας μη...τολμησεις και πεις τιποτα στον ανδρα σου,οτι εχεις φαντασιωσεις για αλλους γενικα.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media