Για πείτε ορέ παιδιά, εσείς που είστε και ειδικοί
σε μας που δεν νογάμε και πολλά.
Στη δεκαετία - το ξέρεις δεν το ξέρεις - είσαι ήδη κερατού.
Αυτό το θεωρούμε δεδομένο.
Από πότε και μετά δεν σηκώνει αμφισβήτηση;
πχ. Στα 5 χρόνια υπάρχει ελπίς;
Στα 8;
Εκεί στα 10 αρχινάει ή από πιο πριν;
Έτσι, να ξέρουμε βρε παιδί μου. Να προετοιμαστούμε.
ΥΓ. Δεχόμεθα και στατιστικά στοιχεία (προαιρετικά)
Είσαι αμελής μαθήτρια
και ατάσθαλος
αλλιώς δεν θα είχες χάσει παραδόσεις.
Η κυρία Ρένα το έχει απαντήσει στο πρόσφατο παρελθόν:
"κάτσε να σου φορεθεί-το κέρας- και μετά θα δεις και συ τη γλύκα"
Σε ελεύθερη μετάφραση: κι αν δεν το 'χεις φάει μέχρι τώρα, θα το φας κάποια στιγμή.
Τα χρονικά διαστήματα είναι πολύ συγκεκριμένα.
Κάτι σαν το "Τέρμινο".
πιχι: μεγάλη πόρτα θα περάσεις σε 2 τέρμινα.
νταξ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από Leigh-Cheri
Για πείτε ορέ παιδιά, εσείς που είστε και ειδικοί
Στα 8;
α όχι, με αδικείς.
Ότι θα το φάω(με) το κατάλαβα. Δεν το αποφεύγω.
Από πότε και μετά να θεωρήσω δεδομένο ότι έγινε.
Αυτό ρωτάω
Εσύ σπασικλάκι ξέρεις ή τζάμπα σε κάναμε απουσιολόγο;
Η δικη μου ενσταση ειναι αλλου...αντε και να δεχθω οτι το κερατο υπαρχει καποια στιγμη εκ μερους του συντροφου μου... Ειναι δυνατον να αισθανθω εγω καλυτερα απειδη θα εχει προηγηθει το δικο μου η εστω επειδη θα εφαρμοσω εκ των υστερων το "οφθαλμος αντι οφθαλμου" ???
Και αντε...εν βρασμω ας δεχθω οτι ολα γινονται και μπορει και να απατησω απο εκδικηση και μονο...οκ εν βρασμω... Αλλα συνειδητα ???
Επιμενω...θλιβερος κοςμος...πολυ θλιβερος...
Προσωπικα υποστηριζω οτι το υστατο οπλο απεναντι στους "εχθρους" μου ειναι να μην γινω σαν αυτους!!!
Στη φιλη μας θα πω... Οκ της αρεσει καποιος...και μενα μαρεςει ο Μπραντ ξανθος γαρ αν μπορει ας μη το βλεπει τοοσο σημαντικο...
Αν παλι δε μπορει...ας σκεφτει λιγακι σοβαρα και ας κανει οτι νομιζει
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από Leigh-CheriΓια πείτε ορέ παιδιά, εσείς που είστε και ειδικοί
Στα 8;
Α δεν είσαι καλή στην αρΘιμητική:
απο το πρώτο τέρμινο και δώθε σου λέει!
Πάνω απο το κεφάλι σ' εξ αρχής
σαν τη Δαμόκλειο Σπάθη!
Σαν κουβάς με πελτέ πάνω απο τις κάσες των πορτών όπου περνάς!
Έτσι ρε παιδί!
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από Leigh-Cheri
α όχι, με αδικείς.
Ότι θα το φάω(με) το κατάλαβα. Δεν το αποφεύγω.
Από πότε και μετά να θεωρήσω δεδομένο ότι έγινε.
Αυτό ρωτάω
Εσύ σπασικλάκι ξέρεις ή τζάμπα σε κάναμε απουσιολόγο;
Ωρε, ακομα τις μονογαμικες σχεσεις, τις μετρατε "ενας τη φορα"?
Καταρχην ευχαριστώ όσους απάντησαν σοβαρά. Δεύτερον τα περι κεράτου κλπ θεωρώ ότι μόνο ως αστεία γράφτηκαν. Αν όχι τότε λυπάμαι δε καταλάβατε το νοημα του μηνηματος μου. Δεν θέλω να κερατώσω τον άντρα μου ούτε 2 ώρες την εβδομάδα. Αγαπάω τον άντρα μου και με αγαπάει και όχι δεν με έχει κερατώσει. Τώρα πως σφήνωσε ο άλλος δεν ξέρω. Έγιναν όλα τόσο ξαφνικά. Θα προσπαθώ να τον αποφεύγω ώστε να τον ξεχάσω. Σίγουρα είναι απλά ένα φλερτ και τίποτα παραπάνω. Δε θα το αφήσω να γίνει τίποτα παραπάνω.
Ετσι ετσι!!
Οπως λεμε Serial Cheaters ετσι υπαρχουν και οι Serial Monogamist...Serial Marriages κτλ κτλ!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από EnikosΩρε, ακομα τις μονογαμικες σχεσεις, τις μετρατε "ενας τη φορα"?
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από Brokenheart1979Δε θα το αφήσω να γίνει τίποτα παραπάνω.
... αν περνουσαν ολα απο το χερι σου...
θα 'χες καταφερει... και να τον βγαλεις απο το κεφαλι σου...
και καμμια φορα... οσο πιο πολυ καταπιεζεις ...κατι...
σκαει με πολλαπλασια ενταση...
ηρεμα...
Υπάρχει και το άλλο:
αυτή: ξέρεις, είμαι αμφιβόλου ηθικής
Παράθεση:
Σε αδιέξοδο
Σχόλιο # 1 από Brokenheart1979Καλημέρα σας. Βρέθηκα εδώ γιατί βρίσκομαι σε μεγάλο αδιέξοδο. Πριν να αρχίσω να γράφω το θέμα μου να σας πω απο τώρα ότι ξέρω οτι είναι λάθος,αγαπάω τον άντρα μου και δεν πρόκειται να κάνω κάτι που να τον πληγώσει οπότε αντί να με κράξετε μερικοί καλύτερα να με συμβουλέψετε πως να το ξεπεράσω. Στο θέμα μας. Εδώ και δυο μήνες περίπου μου αρέσει ένας άλλος άντρας. Δεν ξέρω αν είναι έρωτας αυτό που νιώθω αλλά δεν μπορώ να τον βγάλω απο το μυαλό μου. Το περιέργο είναι οτι με τον συγκεκριμένο δεν μιλάμε και πολύ. Ένα γεια λέμε και μερικές φορές συζητάμε για λίγο. Δυστηχως αναγκαστικά τον βλέπω καθημερινά και είναι και αυτός παντρεμένος. Με τον άντρα μου είμαστε καλά,10 χρονια παντρεμένη με ένα παιδί. Οκ όπως όλα τα ζευγάρια έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας αλλά δεν έχω σταματήσει να τον αγαπώ. Δεν ξέρω όμως τι έπαθα με τον άλλο και νιώθω τύψεις για τον σύζηγο.
Ο άλλος άντρας -ειδικά για μια μικροπαντρεμένη γυναίκα που δεν είχε χορτάσει ακόμη σεξουαλικές περιπέτειες- ασκεί πάντα μία ιδιαίτερη γοητεία.
Θα σε συμβούλευα να τον απομυθοποιήσεις μέσα στο κεφάλι σου, να βρεις τα τρωτά του σημεία, κάτι που να σε ξενερώνει. Και να προσπαθήσεις να αναθερμάνεις τη σχέση σου με τον άντρα σου, γιατί σίγουρα κάπου έχετε αποξενωθεί.
Άλλωστε, μην ξεχνάς ότι μια γυναίκα που εξακολουθεί να είναι ερωτευμένη με το σύντροφο / σύζυγο που η ίδια επέλεξε, δε σκέφτεται ερωτικά κανέναν άλλον άντρα.
Το ίδιο ισχύει και για τον άντρα. Όταν εξακολουθεί να είναι ερωτευμένος με τη γυναίκα που θέλει να είναι δίπλα του, όλες τις άλλες γυναίκες τις βλέπει με τρόπο εντελώς αντισεξουαλικό.
Δεν εχεις αλληλεπιδρασει με το συναδερφο αρκετα για να ξερουμε τι εδαφος υπαρχει. Μπορει να μην δεις καμμια απολυτως ανταποκριση και να χεις φτιαξει σεναρια ανεδαφικα. Σε λιγες ματιες ειστε κ στα τυπικα.
Παψε επισης να αυτομαστιγωνεσαι. Απο σεξ πως πατε με το συζυγο? Mαλλον εχει καιρο να σε κανει να τελειωσεις. Θα πρεπει να θυμασαι οτι στη σχεσιοδυναμικη ενος γαμου η ερωτικη διασταση, η συντροφικη και η γονεικη ειναι δυναμεις αντιμαχομενες.
Λοιπον παιδια εχω στο μυαλο μου και θα το γραψω...
Βλεπεις καποιον αντρα και σου αρεσει...
Τον συναντας καθημερινα και υπαρχει φλερτ..
Παντρεμενοι και οι δυο ομως, προοπτικη δεν υπαρχει..
Εκτος αυτου δεν επιθυμεις και ιδιαιτερως να χαλασεις τη σχεση σου...
Πως τον βγαζεις απο το μυαλο σου???
Τον απομυθοποιεις εντελως...
Πως ομως???
Αντι να τον βλεπεις σαν τον σουπερ γκομενο που θα σε απογειωσει εντελως, σκεψου ενα-δυο εκνευριστικα πραγματα που κανει ο συντροφος σου και σου κανουν τα νευρα κροσσια...
Σκεψου οτι στο σπιτι με τη γυναικα του θα κανει κατι παρομοιο...
Ελπιζω να ημουν κατανοητη!!!
απλα σκεψου το παιδι σου...θελεις χωρισμενους γονεις?οχι..και βεβαια οχι...ξανα ερωτευσου τον αντρα σου...κανε αυτα που εκανες...παλαιοτερα..πριν παιδιου...που φορουσες..καθημερινα...τα ωραια σου κολλητα ρουχαλακια...που εβαζες τα ωραια σου εσωρουχα...επισης..να γινεις πιο θελκτικη..(δεν ξερω αν εισαι ηδη ετσι..)
αστο θα περασει..μην σκας...απλα να θυμασαι...αν προκειψει κατι με τον απεναντη..παντρεμενο..ο αντρας...δυσκολα αφηνει την γυναικα του και την οικογενεια του..μονο αν πιαστει...επι της πραξης..θα πει..οκ!φευγω...ενω η γυναικα αν ερωτευθει..τα διαλαει...ολα! προσεξε..αν δεν εχετε κανει τιποτα...και δεν γνωριζει ο τυπος τιποτα...αστο! γυρνα σελιδα..πωωως???...βιασε τον αντρα σου..χαχα!σορρυ...πλακα εκανα...ξανα ερωτευσου τον βρε παιδακι μου...καντε πραγματα στον ερωτα...που δεν θα κανατε ποτε...αφηστε τα ταμπου...αν υπαρχει οικονομικη και χρονικη ελευθερια..τοτεε.παρτον και ενα Σαββατοκυριακο...περαστε το μοναχουλια..ξεκουραστειτε..χαλαρωστε!
αχ βρε κοριτσι και πες οτι γινεται κατι με τον αλλον...και ξενερωσεις?με την μια ερωτικα?δλδη...ο αντρας σου να ναι καλυτερος...στο θεματακι...εκει τι λες..τον αλλον...οχι..ε!ηταν ενα λαθος...σορρυ...ξερεις οτι υπαρχει περιπτωση...να κολλησει μαζι σου..και να σου κανει την ζωη..πατινι?
επισης..και που το ξερεις...αν αυτος ο τυπος δεν το εχει συστημα...να περναει καποιες στιγμες με παντρεμενες...σου λεει με βολευει..αυτη η κατασταση..γιατι να μην εποφελειθω..αφου θελω να περασω καλα...
στο χερι σου ειναι...να ξεκωψεις να τον βλεπεις απλα...καθε επαφη οπτικη...τωρα το μυαλο..σου πα! γινε πιο θελκτικη για τον αντρα σου...ελα μικρο το κακο...ακομη στην αρχη εισαι...χαλαρωσε..δες το παιδακι σου και τον αντρα σου...πως? εμ! βρες τον τροπο...με τον αντρα σου μαζι..λυσε το μεσα σου...με τον αντρα σου παρεα..για αγκαλιες και φιλια..καυτα..
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από Brokenheart1979Τώρα πως σφήνωσε ο άλλος δεν ξέρω. Έγιναν όλα τόσο ξαφνικά. Θα προσπαθώ να τον αποφεύγω ώστε να τον ξεχάσω. Σίγουρα είναι απλά ένα φλερτ και τίποτα παραπάνω. Δε θα το αφήσω να γίνει τίποτα παραπάνω.
O άλλος σφήνωσε
γιατί μπορεί να έχεις ένα θέμα που δεν τόχεις προσέξει,
δλδ, ίσως κάτι μέσα σου πεινάει.
Πολύ πιθανό αν συνειδητοποιήσεις τι είναι κ το περιθάλψεις, το σώμα σου θα σταματήσει να φωνάζει.
Ο "άλλος" θα μπει στην πραγματική του διάσταση κ θα πάψει νάναι ένα απειλητικό μήνυμα
το οποίο μπορεί κ να μη λάμβανες καθόλου υπόψιν
αν δεν προσπαθούσες εδώ κ καιρό,
ν αποφύγεις με σκοπό να ξεχάσεις
αυτό που ξεπετάχτηκε από μέσα σου
τόσο ξαφνικά
Αυτή είναι μια πιθανότητα, αλλά δεν είμαι κ σίγουρη...
γιατί η γυάλινη σφαίρα μου, έχει θολώσει λίγο τελευταίως...
κ τα φύλλα για μάσημα δεν είναι πια όπως παλιά
κ είμαι κ κοντά στη σύνταξη
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από achinos
τυχερούλα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από nuvola
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από achinos
τυχερούλα...
Ε, ναι...άσε που έχω την αίσθηση οτι ήδη την βάζουν στην τράπεζα...
αν υποθέσω οτι η καθημερινή μου απασχόληση...
είναι εθελοντισμός
για την ελλάδα ρε γμτ
O Χιροχιτο, ηταν κουμπαρος του Μαμαλακη?
εγώ αλλιώς κατάλαβα αυτό που είπε η ρένα,
όταν απατάς εσύ τον σύντροφό σου και δε σημαίνει και κάτι πολύ σπουδαίο
αυτό που έχεις κάνει, εξακολουθείς και τον αγαπάς.., ίσως και περισσότερο
αν το μάθει βέβαια ο σύντροφος θα πληγωθεί ανεπανόρθωτα
θα είναι όμως αδύνατο να του εξηγήσεις πως η απάτη που έκανες δεν έχει τόοοοση
βαρύτητα
στην περίπτωση που σε έχει απατήσει και ο σύντροφός σου αλλά και εσύ..
ξέρεις πώς είναι να είσαι στη θέση του..και ίσως να μην το πάρεις τόσο βαριά
προσωπικά δεν θέλω να μαθαίνω αν με έχει απατήσει η όχι ο εκάστοτε σύντροφος
εκτός αν αυτό που του συμβαίνει είναι πολύ σοβαρό
αλλά σε αυτή την περίπτωση, έτσι και αλλιώς, θα το καταλάβω μόνη μου
και να σου πω... με ενοχλεί όταν βλέπω να αναφέρεται κάποιος στον κόσμο του άλλου,
πως είναι θλιβερός
πού το ξέρεις εσύ? εγώ τη ρένα μια χαρά χαρούμενη τη βλέπω
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από Alice1Η δικη μου ενσταση ειναι αλλου...αντε και να δεχθω οτι το κερατο υπαρχει καποια στιγμη εκ μερους του συντροφου μου... Ειναι δυνατον να αισθανθω εγω καλυτερα απειδη θα εχει προηγηθει το δικο μου η εστω επειδη θα εφαρμοσω εκ των υστερων το "οφθαλμος αντι οφθαλμου" ???
..πώς θα σου φαινόταν άλις αν έλεγα
πως ο κόσμος σου είναι θλιβερός επειδή για παράδειγμα δεν είσαι παντρεμένη
όταν ένας κόσμος είναι ξένος προς εμάς.. δεν σημαίνει πως είναι θλιβερός
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media