Ασε τον αλλον και κοιτα να βαλεις λιγο φλερτ και παθος στο γαμο σου Γιατι απο οτι καταλαβα το παιχνιδι σου λειπει
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από KLELIA22... παρ'το απο την αρχη με το συζυγο σου...
και αν δεν δουλεψει τιποτα απο αυτα...
εξηγησε του..οτι φαντασιωνεσαι ...καποιον αλλον εκτος απο αυτον..( μην δωσεις στοιχεια... πες γενικα... για να μη γινει κανα μακελειο..)
θα καταλαβεις πολλα ... για το τι νιωθει για σενα...και για το αν φοβαται να σε χασει...
Δεν λέγονται αυτά βρε Κλέλια...!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 62 από KOSTAS131
Δεν λέγονται αυτά βρε Κλέλια...!!
γιατι?
αντιλαμβανομαι οτι μετα υπαρχει σοβαρη περιπτωση να της κανει το βιο αβιωτο...
αλλα αυτο θα δειξει .. την αληθινη τους σχεση!
και τα πραγματικα του αισθηματα!
αν την αγαπα... ο συζυγος... παντος ειδους ανταγωνισμος θα λειτουργησει ..
ανανεωτικα...
αν την θελει τσιφλικι του... για χιλιους δεκα λογους...
θα χρησιμοποιησει ολα τα υπολοιπα αθεμιτα μεσα.. χειραγωγησης της!
ειναι κλαο πραμα ο ανταγωνισμος!
ασε.. που... απο το να ζητας συγγνωμες μετα..
χιλες φορες να το χεις αναψει το φλασακι... τα αλαρμ... σαφως πριν..συμβει το ανεπανορθωτο...
γεγονος...
ειχα ακουσει γυναικες να κουβεντιαζουν ..και ελεγε η μια...( που εν τω μεταξυ " σκονταψε"...)
πως εξι μηνες πριν... εβλεπε κατι ονειρα πικαντικα.. με κατι καλογερους.. και κατι παπαδες.. τα λεγε στον αντρα της ..
αυτος χασκογελαγε... αντι να παρουν φωτια τα μπατζακια του...
Εγώ ξέρω ότι είμαστε εδώ για να εκφραζόμαστε ελεύθερα και όπως εμείς θέλουμε να μας αποδέχονται οι άλλοι ,έτσι πρέπει να αποδεχόμαστε την διαφορετικότητα.
Ολοι μιλάμε για "open mind" και στην ουσία όποιος δεν συμφωνεί με τα δικά μας (κατά καιρούς ) κριτήρια...αντιδράμε με τον να τον κράζουμε..?Ποιός είναι ο ΗΘΙΚΟΣ δηλαδή..?Και γιατί θα πρέπει να αισθανόμαστε ενοχές στην τελική αν ερωτευόμαστε...?Δεν είναι ανθρώπινη ανάγκη..?Δεν ξεφτάει ο έρωτας μετά από κάποια χρόνια..?Δεν είμαστε αποκλειστικά υπεύθυνοι εμείς στο να "διατηρούμε" την σχέση μας ζωντανή ,υπάρχουν και καταστάσεις στους χαρακτήρες μας και στην ψυχοσύνθεσή μας που δεν αλλάζουν ...και μην πώ επιδεινώνονται με τα χρόνια..!Δεν γιατρεύονται πάντα οι πληγές με τους περιστασιακούς έρωτες αλλά αυτό δεν παύει να είναι μια διαρκής ανάγκη για μερικούς μέχρι τα γεράματα!Μια ζωή ζούμε...όχι δύο!Ούτε είπε κανείς επειδή θα κάνεις έρωτα με έναν άλλο άνθρωπο ότι θα παρατήσεις τα παιδιά σου ,ούτε ότι θα ξαναπαντρευτείς..!Αν δεν σε εκτιμάει ο σύντροφός σου η δεν μπορεί να σου καλύψει αυτή σου την ανάγκη είναι κάτι σύνηθες αλλά δεν πάει να πεί ότι θα κερδίσεις και κάτι να ζήσεις την υπόλοιπ΄'η σου ζωή στερημένος απο την ίδια την "ζωή" και τις χαρές της!Τέλος δεν δίνει κανείς συμβουλές εδώ σε μικρά παιδιά...Ολοι έχουμε μεγαλώσει..αρκετά νομίζω..(και λίγο παραπάνω θα έλεγα..)!Τελικα, βρηκαμε καμια διεξοδο, στο ντεντ εντ στριτ?
Οι περισσότερες σελίδες είναι εκτος θέματος. Τελος πάντων , δεν υπάρχουν νεωτερα, απλά αποφεύγω να τον συναντήσω και ίσως έτσι τον ξεχάσω. Να το πω στον άντρα μου αποκλειεται γιατί το μόνο που θα καταφέρω είναι να τον πληγώσω.
οχι βεβαια. μη πεις κουβεντα.
brokenheart ειναι ομορφη η αισθηση ομως αυτη του πλατωνικου στην ουσια φλερτ...
ειναι απλα στο μυαλο σου, σου φτιαχνει τη μερα και τις σκεψεις...
δε νομιζω πως μπορουν να επηρεασουν τη συζυγικη σου σχεση που τροφοδοτειται απο υπαρκτα συναισθηματα κι οχι φαντασιωσεις...
θα σου φυγει οπως ηρθε...μονο του...απλα θα ξεθωριασει! να σαι σιγουρη...
κι αλλοιμονο αν αισθανοσουν για καθε απρεπη σκεψη σου ...τυψεις!
χωρις ονειρα, φαντασιωσεις και σκεψεις...ο ανθρωπος ειναι νεκρος, αδειος!
μην μιλησεις καθολου στον συζυγο σου για αυτο ,,,
θα του κλονισεις την εμπιστοσυνη και θα περνας απο μικροσκοπιο καθε φορα που θα κανεις κατι ,,,Η σεξουαλικη ζωη με το συζυγο πως ειναι?
Και για πες μου τζουλια?
Τι καταλαβες?
Εσυ μεσα στο γαμο σου,εβλεπες μονο...αυτον.
Και αυτος υποθετω εβλεπε μια ...χαρουλα και περα απο εσενα!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 69 από tzoulia59υγ ,,,αν και μου κανει εντυπωση πως μια γυναικα ενω λεει οτι αγαπαει τον αντρα της ξενοκοιταζει ,,,και το κρινω απο μενα ,,,αυτο ,,,οταν ημουν παντρεμενη επειδη ηθελα να κρατησω τον γαμο μου ,,,ολα τα προσωπα των αντρων τα βλεπα ιδια ,,,μου πηρε πολυ καιρο οταν χωρισα να αρχισω να τα βλεπω μ ερωτικο ενδιαφερον και να ξεχωριζω τους ομορφους ,,,ερωτικα ,,,ωστοσο το μυαλο κανει περιεργα παιχνιδια ,,,απ την στιγμη που δεν υπαρχει πτωμα ,,, φονος γιοκ ,,,φιλικα τζουλια
Παράθεση:
!
Σχόλιο # 61 από _skia_Ασε τον αλλον και κοιτα να βαλεις λιγο φλερτ και παθος στο γαμο σου Γιατι απο οτι καταλαβα το παιχνιδι σου λειπει
Τι το περασες το παθος να το βαλεις οποτε θες? Σαντιγυ να το βαλεις στον καφε? Αμα ξινισει η μπεσαμελ, μαμα τα...
Ρενα, πολυ δεδομενα εχεις καποια πραγματα και σκιαζομαι, για την οπτικη σου περι του κοζμου...
Παράθεση:
Σχόλιο # 71 από Rena_PiraeusΚαι για πες μου τζουλια?
Τι καταλαβες?
ρενα οταν κανεις ευθειες ερωτησεις για την προσωπικη ζωη του αλλου και ηδη εχεις ετοιμες τις απαντησεις εγω τωρα τι να απαντησω για πες ;
και δεν θα ηθελα για να ειμαι ειλικρινης να εκθεσω λεπτομερειες απο την προσωπικη μου ζωη ,,,
αν προσεξεις λιγο αυτα που γραφω καπου λεω οτι οσο ημουν μεσα στο γαμο τα προσωπα των αντρων ολα τα εβλεπα τα ιδια ,,,
περασε καιρος για ν αρχισω να τα ξεχωριζω ενα ενα και να ψαχνω το ερωτικο ενδιαφερον ,,,
δεν βγαινει απο τα συμφραζομενα οτι δεν απατουσα τον αντρα μου ,,;,
αντε να το πω ,,,
24 χρονια που ημουν μαζι με τον συζυγο μου ημουν απολυτα πιστη κι αφοσιωμενη ,,,
ο συζυγος μου απο την αλλη μια φορα πριν πολλα χρονια μονο αυτο εγω ηξερα ,,,
μ ειχε κερατωσει ,,,
αυτη ηταν η αρχη του τελους αυτου του διαζυγιου ,,,
του την ειχα στημενη εν ολιγοις ,,,
,ποτε ξανα δεν τον εμπιστευτηκα και δεν ηταν τιποτα για μενα το ιδιο ,,,
για αλλα ξενο..πη .ματα δεν γνωριζα...
και εκτος απο την φορα εκεινη ...
ποτε ξανα δεν μου εδωσε δικαιωμα ,,,
ειμασταν μια παραδοσιακη οικογενεια ,,,
το διαζυγιο το ηθελα εγω ...μολις μεγαλωσαν τα παιδια μου ,,,ηθελα να χωρισω ,,,
αρα μην τα τσουβαλιαζεις ολα ,,,
Παράθεση:
Τι καταλαβες?
Παράθεση:
Τι καταλαβες?
Παντος φασκεις και αντιφασκεις.
Λες ειχες ανακαλυψει μια μονο παρεκροπη του
Βεβαια επαναλαμβανω αυτο που λενε στο τεξας.
For every rat you see, there are 50 you don’t.
Βεβαια αυτο το ρητο εχει εφαρμογη,οχι μονο στον αριθμο των παρεκτροπων,αλλα και στις καταστασεις που κρυβονται πισω απο καθε τετοια εξελιξη.
Αλλα επιμενω δεν εχει σημασια αφου δε το πηρες χαμπαρι,αλλωστε στη πραγματικοτητα η απιστια υφιστατε στο ζευγαρι,μολις εχει γινει γνωστη και απο τα δυο μερη.
Οποτε μενουμε σε αυτη τη...μια παρεκτροπη.
Εχασες την εμπιστοσυνη σου σε αυτον,και του τη...φυλαγες για διαζυγιο μεχρι να μεγαλωσουν τα παιδια.
Προσωπικα πιστευω,οτι ηταν ανωριμη αντιμετωπιση.
Επρεπε να...συγχωρησεις ειλικρινα
Χωρις να κρατας μνησικακια,και να προχωρησετε μπροστα ως ζευγαρι,για να μεγαλωσετε και να υποστηριξετε τα παιδια ως ομαδα.
Μετα απο τοσα χρονια γνωριμιας και γαμου,υπαρχουν τοσα περισσοτερα πραγματα,που ενωνουν το ζευγαρι,απο οτι μια απιστεια που μπορει να τους φερει απεναντι.
Εν αναγκη...ανταπεδιδες καποια στιγμη την απιστεια σε ασχετο χρονο,για να προσπαθησεις ισως για το ...κλεισιμο που ειχες αναγκη.
Αν και αυτο το...μετα,δεν ειναι ιδιετερα αποτελεσματικο,γιατι δεν πηγαζει απο μια αναγκη απο μεσα σου αλλα για εκδικητικους λογους.
Βεβαια αν ειχες αισθανθει ελξη καποια στιγμη για καποιον αλλον ανδρα μεσα στο γαμο σου και ειχες τολμησει να ενεργησεις συμφωνα με τα αισθηματα σου.
Θα μπορουσες να μπεις στα παπουτσια του συζηγου σου,και να τον κατανοησεις.
Η συγχωρεση θα ηταν ευκολη,και αισθηματα προδοσιας...ασθενη.
Η αντιφαση που εγραψα στην αρχη ειναι.
Οτι εσυ,στα διαφορα που γραφεις εδω για θεματα σχετικα με ανδρικες απιστειες σε γαμο συμβουλευεις σχεδον παντα τις γυναικες,να...συγχωρουν.
Και γραφεις εναντιον του διαζυγιου!!
Εσυ στα προσωπικα σου ομως δεν εκανες το ιδιο.Εδω ειναι η αντιφαση!!
Προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι μετανιωσες για την επιλογη χωρισμου.
Βεβαια δεν αναμενω απο γυναικα,ισως και απο ανδρα,αλλα κυριος απο γυναικα,να πει μετανιωσα για το διαζυγιο που ΕΓΩ επιδιωξα.
ΥΓ Ειχα διαβασει απο καποιον κατι πολυ πετυχημενο σχετικα,οτι...
Θα πρεπει να περιμενεις να παγωσει η...κολαση,για να ακουσεις απο γυναικα οτι μετανιωσε το διαζυγιο που η ιδια επιδιωξε!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 74 από tzoulia59ρενα οταν κανεις ευθειες ερωτησεις για την προσωπικη ζωη του αλλου και ηδη εχεις ετοιμες τις απαντησεις εγω τωρα τι να απαντησω για πες ;
και δεν θα ηθελα για να ειμαι ειλικρινης να εκθεσω λεπτομερειες απο την προσωπικη μου ζωη ,,,
αν προσεξεις λιγο αυτα που γραφω καπου λεω οτι οσο ημουν μεσα στο γαμο τα προσωπα των αντρων ολα τα εβλεπα τα ιδια ,,,
περασε καιρος για ν αρχισω να τα ξεχωριζω ενα ενα και να ψαχνω το ερωτικο ενδιαφερον ,,,
δεν βγαινει απο τα συμφραζομενα οτι δεν απατουσα τον αντρα μου ,,;,
αντε να το πω ,,,
24 χρονια που ημουν μαζι με τον συζυγο μου ημουν απολυτα πιστη κι αφοσιωμενη ,,,
ο συζυγος μου απο την αλλη μια φορα πριν πολλα χρονια μονο αυτο εγω ηξερα ,,,
μ ειχε κερατωσει ,,,
αυτη ηταν η αρχη του τελους αυτου του διαζυγιου ,,,
του την ειχα στημενη εν ολιγοις ,,,
,ποτε ξανα δεν τον εμπιστευτηκα και δεν ηταν τιποτα για μενα το ιδιο ,,,
για αλλα ξενο..πη .ματα δεν γνωριζα...
και εκτος απο την φορα εκεινη ...
ποτε ξανα δεν μου εδωσε δικαιωμα ,,,
ειμασταν μια παραδοσιακη οικογενεια ,,,
το διαζυγιο το ηθελα εγω ...μολις μεγαλωσαν τα παιδια μου ,,,ηθελα να χωρισω ,,,
αρα μην τα τσουβαλιαζεις ολα ,,,
Αυτογνωσία παίδες...Όπωςείπε κι ο dylan...Αυτή σώζει..Κι από τύψεις κι από εκδικήσεις κι από μιζέρια και από αυτό που η ουσια μας αποζητά..!
Σωκρατης μαλαμας...Αλλα θελω κι αλλα κανω...!!!...(’λλα θελω κι άλλα φαντάζομαι...)!!επιδιορθωνω γιατι καταλαβα λαθος ,,,
δεν ειμαι ο τυπος που κερατωνω ,,,δεν ισχυει αυτο που λες και δεν δινω αντιφατικες απαντησεις γιατι ειμαι ασταθης στις αποψεις μου ,,,
τουναντιον ,,,
για καποιο λογο το λεω ,,,οτι λεω ,,,
και εγω ουτως η αλλως μια φορα εδωσα ευκαιρια και συγχωρεσα ,,,στο δικο μου γαμο ,,,
αν και βαθια μεσα μου ποτε δεν συγχωρεσα ,,,ωστοσο την προσπαθεια μου την εκανα...
και γιατι αλλωστε αποχτησα 2 παιδια ,,,αν ειχα σκοπο να χωρισω ,,,;
το να προτεινω καποιες φορες μια επαναπροσδιορηση ενος κερατου ...
δεν σημαινει οτι καποιος μπορει να συγχωρεσει ,,,κι ολας ,,,
αλλα επειδη αυτο που θα υποστει μετα το διαζυγιο ...ειναι τοσο ασχημο ,,,
το κερατο ειναι απλη οδοντοκρεμα ,,,
κι επειδη το εζησα ,,,
γι αυτο το λεω ,,,
οποιος λεει οτι ειναι ικανοποιημενος απο την ζωη του εχοντας παιδια μετα το διαζυγιο ...
ψευδεται ,,,
μπαλωματα ειναι ολα και ενας στρουθοκαμιλισμος να παμε παρακατω ,,,
ολες οι φασεις ενος γαμου δεν ειναι καταλληλες να χωρισεις ,,,
κι εγω αν προσεξες ανεφερα ...οτι το εκανα μολις μεγαλωσαν τα παιδια μου ,,,
ωστοσο δεν κερατωνα ,,,γιατι δεν ειμαι αυτης της φιλοσοφιας ,,,
αν σεβεσαι τον εαυτο σου και θελεις να παλεψεις για το γαμο σου δεν κερατωνεις ,,,
δεν μου ελειπε εμενα το σεξ ,,,για να το κανω ..
,,αλλα και να μου ελειπε δεν θα κερατωνα ,,,
και ουτε δικιολογω καμια γυναικα παντρεμενη που το κανει ,,,
κι αν θα το εκανα οπως λες για να τον εκδικθω το πολυ πολυ να εκδικουμουν εμενα ,,,
τα εχω πολυ ξεκαθαρα μεσα στο μυαλο μου αυτα ,,,
και μην σου κανει τοσο μεγαλη εντυπωση ,,,
υπαρχει ποσοστο γυναικων που δεν κερατωνει τι να κανουμε τωρα ,,
,ειναι θεμα αρχων ,,,
κι αν απο τα γραφομενα μου συμπεραινεις οτι μετανιωσα που χωρισα ,...
μπορει οντως να συμβαινει αυτο αλλα ξερεις για ποιο λογο ,,,ομως ,,,
γιατι εκ του αποτελεσματος κρινονται ολα ...
κι αν εχεις παρει τις σωστες αποφασεις ,,,η οχι η πορεια σου το δειχνει ,,,
οταν σημερα θεωρειταιι επιτυχια το να βρεις ενα σωστο αντρα για να κανεις απλα μια σχεση ,,,
γιατι να μην θεωρω λαθος που αφησα την οικογενειακη μου εστια και την συναισθηματικη μου ασφαλεια ...
και την δικη μου και των παιδιων μου ,,,
και να ψαχνω τι ;
για το αυτονοητο ;
για εναν αντρα ν αγαπαει εμενα και τα παιδια μου ,,,
αλλα ομως παρ ολα αυτα για να μην παρερμηνευονται αυτα που γραφω ,,,
δεν θα ηθελα να ξαναγυρισω πισω ,,,
ο συζυγος μου το θελει ,,,
εγω ομως τραβαω μπροστα και εμπιστευομαι το κριτηριο μου ,,,
για να αποφασισω τοτε να χωρισω...
σημαινει οτι αυτο ηθελα ,,,
δεν ειμαι ο τυπος που θα επαιρνα μια τοσο σοβαρη αποφαση εν θερμω εχοντας μαζι μου και τα παιδια μου ,,,
το σκεφτομουν πολυ καιρο ,,πριν ,,,
αυτα ,,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 75 από Rena_PiraeusΠαντος φασκεις και αντιφασκεις.
Λες ειχες ανακαλυψει μια μονο παρεκροπη του
Βεβαια επαναλαμβανω αυτο που λενε στο τεξας.
For every rat you see, there are 50 you don’t.
Βεβαια αυτο το ρητο εχει εφαρμογη,οχι μονο στον αριθμο των παρεκτροπων,αλλα και στις καταστασεις που κρυβονται πισω απο καθε τετοια εξελιξη.
Αλλα επιμενω δεν εχει σημασια αφου δε το πηρες χαμπαρι,αλλωστε στη πραγματικοτητα η απιστια υφιστατε στο ζευγαρι,μολις εχει γινει γνωστη και απο τα δυο μερη.
Οποτε μενουμε σε αυτη τη...μια παρεκτροπη.
Εχασες την εμπιστοσυνη σου σε αυτον,και του τη...φυλαγες για διαζυγιο μεχρι να μεγαλωσουν τα παιδια.
Προσωπικα πιστευω,οτι ηταν ανωριμη αντιμετωπιση.
Επρεπε να...συγχωρησεις ειλικρινα
Χωρις να κρατας μνησικακια,και να προχωρησετε μπροστα ως ζευγαρι,για να μεγαλωσετε και να υποστηριξετε τα παιδια ως ομαδα.
Μετα απο τοσα χρονια γνωριμιας και γαμου,υπαρχουν τοσα περισσοτερα πραγματα,που ενωνουν το ζευγαρι,απο οτι μια απιστεια που μπορει να τους φερει απεναντι.
Εν αναγκη...ανταπεδιδες
καποια στιγμη την απιστεια σε ασχετο χρονο,για να προσπαθησεις ισως για το ...κλεισιμο που ειχες αναγκη.
Αν και αυτο το...μετα,δεν ειναι ιδιετερα αποτελεσματικο,γιατι δεν πηγαζει απο μια αναγκη απο μεσα σου αλλα για εκδικητικους λογους.
Βεβαια αν ειχες αισθανθει ελξη καποια στιγμη για καποιον αλλον ανδρα μεσα στο γαμο σου και ειχες τολμησει να ενεργησεις συμφωνα με τα αισθηματα σου.
Θα μπορουσες να μπεις στα παπουτσια του συζηγου σου,και να τον κατανοησεις.
Η συγχωρεση θα ηταν ευκολη,και αισθηματα προδοσιας...ασθενη.
Η αντιφαση που εγραψα στην αρχη ειναι.
Οτι εσυ,στα διαφορα που γραφεις εδω για θεματα σχετικα με ανδρικες απιστειες σε γαμο συμβουλευεις σχεδον παντα τις γυναικες,να...συγχωρουν.
Και γραφεις εναντιον του διαζυγιου!!
Εσυ στα προσωπικα σου ομως δεν εκανες το ιδιο.Εδω ειναι η αντιφαση!!
Προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι μετανιωσες για την επιλογη χωρισμου.
Βεβαια δεν αναμενω απο γυναικα,ισως και απο ανδρα,αλλα κυριος απο γυναικα,να πει μετανιωσα για το διαζυγιο που ΕΓΩ επιδιωξα.
ΥΓ Ειχα διαβασει απο καποιον κατι πολυ πετυχημενο σχετικα,οτι...
Θα πρεπει να περιμενεις να παγωσει η...κολαση,για να ακουσεις απο γυναικα οτι μετανιωσε το διαζυγιο που η ιδια επιδιωξε!!
Καταρχας χαιρομαι,που ειπες οτι κατα βαθος μετανιωσες το διαζυγιο.
Χαιρομαι γιατι πολυ σπανια υπαρχει τετοια ειλικρινεια απο εμας.
Το ειχα καταλαβει καιρο πριν,απο τον τροπο που γραφεις.
Λες οτι ο συζηγος σου(ακομα...συζηγο σου τον λεςοχι...πρωην) ενδιαφερεται για επανασυνδεση.
Ισχυει οντως?
Μηπως το κανει να...δοκιμασει αντιδρασεις σου?
Πως το βλεπεις?
Αν οντως...ισχυει,καλο ειναι να...δοκιμαζες αυτον το δρομο.
Πιστευω οτι το...θες καταβαθος.
Ξερω οτι ειναι δυσκολο γιατι χτυπαει αρκετα την...περηφανεια σου.
Σαν να γυρνας με σπασμενα φτερα.Αλλα ξεπερασε το.
Μπορεις να βρεις καποιο τροπο,χρησιμοποιοντας ισως το...γιο σου ας πουμε για την πρωτη προσεγγιση?
Βαλτον στο παιχνιδι.Ετσι και αλλιως θα πεταξουν απο χαρα,και τα δυο σου παιδια στην προοπτικη αυτη.
Παράθεση:
Σχόλιο # 78 από tzoulia59δεν ισχυει αυτο που λες και δεν δινω αντιφατικες απαντησεις γιατι ειμαι ασταθης στις αποψεις μου ,,,
τουναντιον ,,,
για καποιο λογο το λεω ,,,οτι λεω ,,,
και εγω ουτως η αλλως μια φορα εδωσα ευκαιρια και συγχωρεσα ,,,στο δικο μου γαμο ,,,
αν και βαθια μεσα μου ποτε δεν συγχωρεσα ,,,ωστοσο την προσπαθεια μου την εκανα...
και γιατι αλλωστε αποχτησα 2 παιδια ,,,αν ειχα σκοπο να χωρισω ,,,;
το να προτεινω καποιες φορες μια επαναπροσδιορηση ενος κερατου ...
δεν σημαινει οτι καποιος μπορει να συγχωρεσει ,,,κι ολας ,,,
αλλα επειδη αυτο που θα υποστει μετα το διαζυγιο ...ειναι τοσο ασχημο ,,,
το κερατο ειναι απλη οδοντοκρεμα ,,,
κι επειδη το εζησα ,,,
γι αυτο το λεω ,,,
οποιος λεει οτι ειναι ικανοποιημενος απο την ζωη του εχοντας παιδια μετα το διαζυγιο ...
ψευδεται ,,,
μπαλωματα ειναι ολα και ενας στρουθοκαμιλισμος να παμε παρακατω ,,,
ολες οι φασεις ενος γαμου δεν ειναι καταλληλες να χωρισεις ,,,
κι εγω αν προσεξες ανεφερα ...οτι το εκανα μολις μεγαλωσαν τα παιδια μου ,,,
ωστοσο δεν κερατωνα ,,,γιατι δεν ειμαι αυτης της φιλοσοφιας ,,,
αν σεβεσαι τον εαυτο σου και θελεις να παλεψεις για το γαμο σου δεν κερατωνεις ,,,
δεν μου ελειπε εμενα το σεξ ,,,για να το κανω ..
,,αλλα και να μου ελειπε δεν θα κερατωνα ,,,
και ουτε δικιολογω καμια γυναικα παντρεμενη που το κανει ,,,
κι αν θα το εκανα οπως λες για να τον εκδικθω το πολυ πολυ να εκδικουμουν εμενα ,,,
τα εχω πολυ ξεκαθαρα μεσα στο μυαλο μου αυτα ,,,
και μην σου κανει τοσο μεγαλη εντυπωση ,,,
υπαρχει ποσοστο γυναικων που δεν κερατωνει τι να κανουμε τωρα ,,
,ειναι θεμα αρχων ,,,
κι αν απο τα γραφομενα μου συμπεραινεις οτι μετανιωσα που χωρισα ,...
μπορει οντως να συμβαινει αυτο αλλα ξερεις για ποιο λογο ,,,ομως ,,,
γιατι εκ του αποτελεσματος κρινονται ολα ...
κι αν εχεις παρει τις σωστες αποφασεις ,,,η οχι η πορεια σου το δειχνει ,,,
οταν σημερα θεωρειταιι επιτυχια το να βρεις ενα σωστο αντρα για να κανεις απλα μια σχεση ,,,
γιατι να μην θεωρω λαθος που αφησα την οικογενειακη μου εστια και την συναισθηματικη μου ασφαλεια ...
και την δικη μου και των παιδιων μου ,,,
και να ψαχνω τι ;
για το αυτονοητο ;
για εναν αντρα ν αγαπαει εμενα και τα παιδια μου ,,,
αλλα ομως παρ ολα αυτα για να μην παρερμηνευονται αυτα που γραφω ,,,
δεν θα ηθελα να ξαναγυρισω πισω ,,,
δεν ειμαι ο τυπος που θα επαιρνα μια τοσο σοβαρη αποφαση εν θερμω εχοντας μαζι μου και τα παιδια μου ,,,
αυτα ,,,
Διαφωνω!!
Μην επιστευεσαι καθολου το κριτηριο σου.
Πιστευω εχεις καταλαβει πια,οτι ειναι πολυ ευκολο μια γυναικα,να μπει σε μια διαδικασια συναισθηματικης απομακρυνσης απο το συζηγο της,και να την...κλιμακωνει σταδιακα
Και το τραγικο ειναι δεν το αντιλαμβανεται κιολας.
Βεβαια ολο αυτο γινεται αντιληπτο και φερνει αντιδραση απο την αλλη πλευρα.
Οποτε τα πραγματα περιπλεκονται και χειροτευρεουν.Μπαινει το ζευγαρι στο τρυπακι δραση-αντιδραση.
Εσυ αυτη τη διαδικασια την ξεκινησες απο την στιγμη που εμαθες την απατη.
Απο τη στιγμη που η συγχωρεση δεν ηταν ολοκληρωτικη,...εχτιζες μεσα σου.
Φορτωνες,και καθε τι μεγαλοποιουνταν και φαινοταν και φυσικη η αντιδραση σου.
Δεν θελει πολυ να φτασει καποιος να θεωρησει στο τελος τον αλλον ακομα και...εχθρο του!!
Δεν ξερω αν εφτασες στο σημειο αυτο,αλλα αλλες φτανουν.
Τωρα ομως εισαι πιο ωριμη,πιο δοκιμασμενη,με περισσοτερες εμπειριες.
Εχεις κανει σχεσεις, εχεις περασει αλλωτε καλα αλλοτε ασχημα και αναγνωριζεις ποσο περιπλοκα ειναι τα πραγματα στον τομεα.
Ολα αυτα βεβιαια ισχυουν και για εκεινον .
Και ξερεις πια,οτι κανεναν δεν μπορεις να εμπιστευτεις απολυτα.Και ολα ειναι ενας καποιος συμβιβασμος.
Οποτε,αφου δεν εχεις πια απωθυμενα μπορεις να το ξαναπιασετε απο την...αρχη.
Εχετε πραγματα που σας ενωνουν.Και δεν νομιζω ειναι μονο τα παιδια.
Παράθεση:
Σχόλιο # 78 από tzoulia59δεν θα ηθελα να ξαναγυρισω πισω ,,,
αυτα ,,,
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media