βρε συ ρενα τα πραγματα δεν ειναι ποναει κεφαλι κοβω κεφαλι ,,,ελεος πια ,,,
και δεν θελω αλλο να εκθεσω την προσωπικη μου ζωη ,,,
οσο για τον πρωην συζυγο μου ...
εχει μια λεξη παραπανω απο το σκετο συζυγο...
γι αυτο δεν τον αποκαλω πρωην ,,,για κερδος χρονου,,,
και οχι δεν εχω απωθημενα ,,,σε γενικες γραμμες με ειχε σαν βασιλισσα ...οπως λεει συχνα στα παιδια μου .,,,
τις αιτιες τις εξεθεσα ,,,
το αν θελει ..
η δεν θελει ..
η με δοκιμαζει ...
εμενα λιγο με κοφτει ,,,
γιατι αν πραγματικα ηθελα και ξαναγυριζα ,,,
,τα πραγματα θα ηταν καλυτερα για ολους επι του πρακτικου ,,,
αυτο ειναι το μονο σιγουρο ,,,
και του συναισθηματικου των παιδιων ...βεβαια ,,,
πραγμα που δεν θα ηταν ομως για μενα ,,,
τι δεν καταλαβαινεις;
το λεω ξεκαθαρα ,,,
αν το σημερα ηταν καλυτερο απο το χθες προτιμω να ημουν στο σημερα ,,,
δεν χωρισα απο χομπυ ,,,
και εμενα ειναι να μην μου αγγιξεις την ψυχολογια ,,,και την αξιοπρεπεια ...
τρελαινομαι ,,,
εκδικουμαι με τον ιδιο τροπο ,,,
πληγωνω και πληγωνω βαθια ,,,
το δυσκολο κομματι αυτου του διαζυγιου ηταν το μεγαλωμα των παιδιων μου...
αυτο το σκαπουλαρα ,,,θεωρω μ επιτυχια ,,,
οποτε τι ειναι αυτο που θα με γυριζε πισω εκτος απο αυτα που αναφερω ,,,
δεν ειμαι τυπος που κανω συμβιβασμους ,,,ειδικα στα συναισθηματα μου ,,,
κι υστερα εχουν μπει κι αλλοι αντρες στην ζωη μου ,,,
κι απ την στιγμη που μπαινουν προσωπα αναμεσα σ ενα ζευγαρι δεν ειναι τιποτε ιδιο ,,,
κι εγω αυτα τα προσεχω παρα πολυ ,,,
και το σταματαω εδω ,,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 80 από Rena_PiraeusΔιαφωνω!!
Μην επιστευεσαι καθολου το κριτηριο σου.
Πιστευω εχεις καταλαβει πια,οτι ειναι πολυ ευκολο μια γυναικα,να μπει σε μια διαδικασια συναισθηματικης απομακρυνσης απο το συζηγο της,και να την...κλιμακωνει σταδιακα
Και το τραγικο ειναι δεν το αντιλαμβανεται κιολας.
Βεβαια ολο αυτο γινεται αντιληπτο και φερνει αντιδραση απο την αλλη πλευρα.
Οποτε τα πραγματα περιπλεκονται και χειροτευρεουν.Μπαινει το ζευγαρι στο τρυπακι δραση-αντιδραση.
Εσυ αυτη τη διαδικασια την ξεκινησες απο την στιγμη που εμαθες την απατη.
Απο τη στιγμη που η συγχωρεση δεν ηταν ολοκληρωτικη,...εχτιζες μεσα σου.
Φορτωνες,και καθε τι μεγαλοποιουνταν και φαινοταν και φυσικη η αντιδραση σου.
Δεν θελει πολυ να φτασει καποιος να θεωρησει στο τελος τον αλλον ακομα και...εχθρο του!!
Δεν ξερω αν εφτασες στο σημειο αυτο,αλλα αλλες φτανουν.
Τωρα ομως εισαι πιο ωριμη,πιο δοκιμασμενη,με περισσοτερες εμπειριες.
Εχεις κανει σχεσεις, εχεις περασει αλλωτε καλα αλλοτε ασχημα και αναγνωριζεις ποσο περιπλοκα ειναι τα πραγματα στον τομεα.
Ολα αυτα βεβιαια ισχυουν και για εκεινον .
Και ξερεις πια,οτι κανεναν δεν μπορεις να εμπιστευτεις απολυτα.Και ολα ειναι ενας καποιος συμβιβασμος.
Οποτε,αφου δεν εχεις πια απωθυμενα μπορεις να το ξαναπιασετε απο την...αρχη.
Εχετε πραγματα που σας ενωνουν.Και δεν νομιζω ειναι μονο τα παιδια.
Θα μιλησω πολυ σκληρα τζουλια
Και θα σε στεναχωρησω αρκετα.
Εχουν μπει και αλλοι ανδρες στη ζωη σου...αλλα και εχουν...βγει κιολας
Και απο την πλευρα του εχουν μπει νεες γυναικες στη ζωη του αλλα και εχουν...βγει κιολας.
Τι σημαινει αυτο?
Εγω ολο αυτο αντιθετα το θεωρω υπερ σας.
Διαζυγιο πηρατε ουτος η αλλως!!
Τελος παντον εγω επιμενω οτι βλεπω μεγαλες αντιφασεις,σε αυτα που συμβουλευεις,και πιστευω σωστα αλλους,με αυτα που εκανες στο προσωπικο σου ζητημα.
Ειναι σιγουρο οτι το κανεις νιωθοντας μεγαλη ενοχη.
Βλεπω τα ιδια πεισματα και την ιδια ανωριμοτητα με τις ...αλλες που κατακευραυνωνεις.
Στα ματια μου ειναι αυτο που λες γενικα για ''χαζα διαζυγια''
Ετσι βλεπω το προσωπικο σου θεμα.
Και θεωρω πολυ σκληρο το γεγονος,ειδικα για το γιο σου,που τον εβαλες στα 8-9 -10 του χρονια να αποχωριστει τον πατερα του.
Πρεπει να αισθανεσαι ακομα πολυ τυχερη αν ο γιος σου δεν σου ...ριχνει ευθυνες για την κατασταση.
Σημαινει οτι τη...σκαπουλαρες ισως!Δεν ξερω και δε ξερεις βεβαια πως θα αντιδρασει στο μελλον.
Και μην οργιζεσαι για τους ανδρες που απομακρυνονται απο τα παιδια τους μετα το διαζυγιο,γιατι υπαρχουν και περιπτωσεις σαν την δικια σου που δεν τους αφηνεις και αλλη επιλογη.
Οταν βασικα τους εξοστρακιζεις απο την καθημερινοτητα των παιδιων σου, αλλα εχοντας την απαιτηση να ειναι και...ολογυρα ταυτοχρονα.
Δεν καταλαβαινεις οτι καποιοι ανδρες απλα αρνουνται να γινονται...παιχνιδακια στα χερια της πρωην συζυγου?
Αυτος ειναι και ο λογος που...εκεινος επιλεγει,ποτε και πως,θα ειναι στη ζωη των παιδιων σας!
Ξερεις βαθεια οτι τα εκανες σκ..α στα προσωπικα σου ζητηματα.
Και για να στο κανω πιο χοντρο...μακαρι να ειχα παντρεφτει το δικο σου...συζυγο
Νομιζω καταλαβαινεις πως το λεω.
Εγω την προσωπικη μου ιστορια την εχω πει.Ασχετα αν ο σαπορτ την διεγραψε μαζι με αλλα μυνηματα στο καυγα με τον ψαρομαλλη.
Εγω θα σου πω κατι τελευταιο.
Αν θεωρεις οτι σε...παιρνει να διορθωσεις...κατι...ασε τα πεισματα και την περηφανεια κατα μερος και...
ΚΑΝΤΟ!!
Ετσι και αλλιως εχουν περασει 7--8 χρονια και ακομα πιστευω οτι εχεις αισθηματα για τον πρωην σου.
Οχι πιστευω ειμαι σιγουρη για αυτο!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 81 από tzoulia59βρε συ ρενα τα πραγματα δεν ειναι ποναει κεφαλι κοβω κεφαλι ,,,ελεος πια ,,,
και δεν θελω αλλο να εκθεσω την προσωπικη μου ζωη ,,,
οσο για τον πρωην συζυγο μου ...
εχει μια λεξη παραπανω απο το σκετο συζυγο...
γι αυτο δεν τον αποκαλω πρωην ,,,για κερδος χρονου,,,
και οχι δεν εχω απωθημενα ,,,σε γενικες γραμμες με ειχε σαν βασιλισσα ...οπως λεει συχνα στα παιδια μου .,,,
τις αιτιες τις εξεθεσα ,,,
το αν θελει ..
η δεν θελει ..
η με δοκιμαζει ...
εμενα λιγο με κοφτει ,,,
γιατι αν πραγματικα ηθελα και ξαναγυριζα ,,,
,τα πραγματα θα ηταν καλυτερα για ολους επι του πρακτικου ,,,
αυτο ειναι το μονο σιγουρο ,,,
και του συναισθηματικου των παιδιων ...βεβαια ,,,
πραγμα που δεν θα ηταν ομως για μενα ,,,
τι δεν καταλαβαινεις;
το λεω ξεκαθαρα ,,,
αν το σημερα ηταν καλυτερο απο το χθες προτιμω να ημουν στο σημερα ,,,
δεν χωρισα απο χομπυ ,,,
και εμενα ειναι να μην μου αγγιξεις την ψυχολογια ,,,και την αξιοπρεπεια ...
τρελαινομαι ,,,
εκδικουμαι με τον ιδιο τροπο ,,,
πληγωνω και πληγωνω βαθια ,,,
το δυσκολο κομματι αυτου του διαζυγιου ηταν το μεγαλωμα των παιδιων μου...
αυτο το σκαπουλαρα ,,,θεωρω μ επιτυχια ,,,
οποτε τι ειναι αυτο που θα με γυριζε πισω εκτος απο αυτα που αναφερω ,,,
δεν ειμαι τυπος που κανω συμβιβασμους ,,,ειδικα στα συναισθηματα μου ,,,
κι υστερα εχουν μπει κι αλλοι αντρες στην ζωη μου ,,,
κι απ την στιγμη που μπαινουν προσωπα αναμεσα σ ενα ζευγαρι δεν ειναι τιποτε ιδιο ,,,
κι εγω αυτα τα προσεχω παρα πολυ ,,,
και το σταματαω εδω ,,,
Η Τζούλια είναι θεά.Τα παιδιά της θα βρουν το δρόμο τους και θα φύγουν από την ζωή της.
καλε κυριε γουση λιγο με φειδω τις θεες σας παρακαλω ,,,
δεν ειναι και για χορταση ,,,Πρώτα από όλα αγπαπητή κυρία θα έλεγα ψυχραιμία . Ο κάθε ένας μπορεί να λέει ότι θελει γιατί είμαστε εκτός χορού και λέμε πολλά τραγούδια . Εσείς καλό θα ήταν να ακούσεται την καρδιά σας .Δείτε τον εαυτό σας στο πιθανό σενάριο πως πήγατε με αυτόν τον κύριο . Πως θα νιώσετε μετά ; Επίσης , είστε και οι δύο παντρεμένοι . Δείτε και το σενάριο πως κλέινουν 2 σπίτια . Σίγουρα κάποια στιγμή στην ζωή μας όλοι κοιτάξαμε κάποιον όμορφο ή όμορφη και για αυτό υπάρχουν αλλά, ... η μαγκιά είναι να βρούμε τρόπους , κόλπα και τρίκ να κρατάμε την σχέση μας στα κόκκινα . Δοκιμάζουμε με τον σύντροφο μας τα πάντα για εμπειρίες ( μέσα σε λογικά πλαίσια ) και έτσι κρατάμε .Άν τώρα δεν μας βγεί γιατί μπορεί να μήν είναι ανοιχτός ο ένας , να έχουμε βαρεθεί ή να γίνει αυτό που είπατε εσείς , σε αυτή την περίπτωση ζυγίζουμε όλα τα σενάρια . Το σίγουρο είναι πως για να το πείτε στον άντρα σας θα το δεχτεί ή θα το δεί βαρία...οπότε εσείς μόνο θα βρείτε την λύση . Το σίγουρο είναι πως αργά η γρήγορα στην μικρή πολη που ζήτε θα το μάθει κάποιος και θα κλείσουν 2 σπίτια . Απο εκεί και πέρα εχει να κάνει με το πόσο το παλεύεται εσείς και τι σχέση έχετε με τον άντρα σας . Κανένας εκτός απο εσάς δεν θα σας βοηθήσει . Το σίγουρο είναι πως απο την στιγμή που το έχετε σκεφτεί μαζί του είναι σαν να το έχετε κάνει . Οπότε ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ.Δεν σας λέω μήν το κάνετε , αλλά ούτε και να το κάνετε . Λέω απλά όπως νιώθετε να κάνετε γιατι η ζωή είναι δική σας και μόνο , είστε πάνω απο 18 -άρα υπεύθηνη για τις πράξεις σας και μόνοι μας ερχόμαστε στην ζωή και μονοι μας θα φύγουμε . ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ,ηρεμία και δώστε χρόνο ...Το σίγουρο είναι πως σας λύπει το καλό ερωτικό ίσως άγριο , ίσως περίεργο κομμάτι . Σκεφτείτε το σενάριο να βρείτε με τον άντρα σας αφού μιλήσετε μαζί του εναλακτικές ερωτικές ...διεξόδους και δρόμους . Με όλον τον σεβασμό , ελπίζω να μήν είπα κάτι και σας πρόσβαλα .
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media