Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

εξωσυζυγικη σχεση δυο χρονια!

Επιλέξτε σελίδα: (1-10)
Σελίδες 12345678910

nuvola

# 181 στις 22/12/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Σχόλιο # 174 από achinos

δεν είναι τέλειο;

όχι απλά τέλειο

είναι λυτρωτικό και απελευθερωτικό...

*Παραλία  

δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται...

άλλωστε 

πόλεμος είναι μόνο ο έρωτας... 

όταν παύει αυτός, όλα τ' άλλα παίρνουν τον δρόμο τους!  

karamelitsameli

# 182 στις 23/12/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Πώπω ξεφτίλα που πρέπει να περασουμε εμεις οι γυναίκες όταν κερατωθούμε...

Εμ κερατωμένες, εμ φταίμε κι όλας αν χωρίσουμε, γιατί ¨"δεν κοιτάξαμε να σώσουμε το σπίτι μας".

Τι διαβάζω η έρμη???

Πού έχουμε φτάσει ρε γαμώτο?

Μία ζωη έχουμε Ρενάκι μου. Δεν εχουμε πολλές. Το ξερεις αυτό?

"Κι αν δε μπορείς να κάνεις τη ζωή σου όπως τη θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον. Όσο μπορείς. Μην την ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙΣ"

Παράθεση:
Σχόλιο # 64 από Rena_Piraeus

Αυτες ειναι οι πραγματικοτητες φιλη μου.

Αυτη ειναι η ανθρωπινη φυση!!

Σε ολους τους γαμους και σε ολες τις μακροχρονιες σχεσεις γινονται αυτα.

Ειναι αναποφευκτες συνεπειες του χρονου.Οποια δεν επιλεγει να κανει και λιγο τα στραβα ματια το εχασε το παιχνιδι.

Η αδιαλλαξια και ο ''ηρωισμος'' εχουν μονο θυματα,με μεγαλυτερα τα παιδια.Μη κοιτας που δεν μιλανε,και δε θα μιλησουν ποτε.

Σου επαναλαμβανω,φροντισε να μην δει το παιδι σου στο μελλον,το πατερα του να μεγαλωνει τα νεα του παιδια απο μια αλλη γυναικα,ενω το ιδιο δε μεγαλωσε μαζι του,και απομακρυνθηκε αναποφευκτα απο αυτο.

Και ολα αυτα γιατι η μανα του δεν μπορεσε να...αντεξει καποιες ''προδοσιες'' σεξουαλικης φυσεως.

Εσυ να κοιτα το τι κανεις εσυ.

Να δημιουργησεις ενα ομορφο και ηρεμο περιβαλλον για τον ανδρα σου και το παιδι σου.Να ειναι φανερο στον ανδρα σου,το που ανηκει και να ειναι χαρουμενος που ειναι εκει.

Ειναι στο χερι σου.Σου ειπα χρειαζεται προγραμματισμος,χωρις προγραμμα και καλα ολα στο αυθορμητο,καθε γαμος βουταει μετα απο καποια χρονια αναποφευκτα στις λασπες.

aero3d

# 183 στις 29/12/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

<<δεν ξερω πως θα τον εμπιστευτω ξανα, πως θα τον περιποιηθω ξανα, να τον αγγιξω ξανά. ..γιατι στα δυσκολα ξένο κοίταξε στην πιο ιερή και ευαλωτη στιγμη μου και γιατι το τράβηξε τόσο καιρο;>>

Δεν είμαι ειδικός και ούτε ψυχαναλυτής αλλά από τα ερωτήματα που βάζεις δείχνεις άτομο που ξέρει τι πάει να πεί τιμιότητα,εμπιστοσύνη,αξιοπρέπεια,σεβασμός,αγάπη,οικογένεια.Δυστυχώς αν είναι αυτός ο χαρακτήρας σου δεν θα  ξεπεράσεις ποτέ αυτά που σου βασανίζουν το μυαλό και πάντα θα αναρωτιέσαι για τον πραγματικό λόγο.

brokenheart12

# 184 στις 7/1/2015
author
Γυναίκα / 43 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 26
'Aρεσαν+: 0%
Ναι συνεχίζουμε να ειμαστε μαζι, κανουμε οτι μπορουμε να περναμε καλα.δεν ειχα τη δύναμη να στερησω τον πατερα απο τον μικρο μου.προσπαθω να διωχνω τις σκεψεις του παρελθοντος που δυστυχως ακομη με επισκεπτονται καθημερινα, δεν του λεω τπτ ομως.γινεται πολεμος μεσα μου, απο τη μια η αδικια που βιωσα κι απτην αλλη η προσπάθεια που κανω να ειμαι μια ευτυχισμενη συζυγος και μαμα σαν να μην εγινε τιποτα..ομως δε γινεται διαφορετικα αφου επέλεξα να κρατησω αυτο το γαμο...εύχομαι ο χρονος να με βοηθήσει ...

matakiamou0

# 185 στις 9/1/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

κοινη ομολογια γονεων...πατημα ανθρωπου στο παιδι...οποτεεε...αστα! τι κανεις..? ζυγιζεις τον χαρακτηρα του και τις εμπειριες του...αν εχει κανει κατι αυτος ο ανθρωπος...θα το ξανα κανει..σιγουρακι μωλις ηρεμησουν τα πραγματα μεταξυ σας...τι θελω να πω..οχι να σε εχει σιγουρη...απλα μετα απο κανενα 2μηνο αν του κουνηθει...καμια..να παει..μαζι της..για μενα...του εθεσες καλα το ζητημα..ολοι μαζι και ολα μαζι στο τραπεζι...το οτι το ξερει καποιος κοινος φιλος σας..διοτι τον καλυπτε...να εχεις αυτο στο νου σου..οτι αντε οι αλλοι ειναι τρελοι..και ο φιλος?καποιος τριτος κολλητος του..το ηξερε..και αν οχι κολλητος..απλα φιλος...θυμησου...ποιο ονομα φιλου σου λεγε οτι ειναι με αυτον εξω..και με παρεα..? θυμησου λιγο...και ρωητσε με τροπο..θα ξερει ο τυπος οτι ο δικος σου δεν θελει να σε χωρισει λογο παιδιου...αλλα εχεις τον τροπο να τον κανεις να σου πει ο φιλος την αληθεια...ρωτησε τον..θα ηθελες να σου το κανει αυτο η γυναικα σου..γιατι δεν με βοηθας? πες μου οντως πηγαινε με αυτην? τραβα και με κανενα κινητο..μαγνητοφωνησε ολη την συνομιληα σας...να σαι και σιγουρη..μην σε βγαλει εσενα χαζη στο τελος...οτι δεν ξερεις τι λες..

επισης καλο ειναι να καθησεις..να του μιλησεις...να πεις...τοσο δεν περνουσες καλα μαζι μου?μεχρι και οι ξενοι ανθρωποι μου το ειπαν...μου ηρθε κεραμιδα..τα προβληματα μας αλλου τα ελεγες? και για να σε λυπηθουν...

νομιζω αν τα μαζεψεις και πας στο πατρικο σου...να σκεφτεις καθαρα...γιατι αν στο εκανε μια..θα στο ξανα κανει..το παιδι σιγουρα δεν φταιει...αλλα πες του δεν ειναι λογος να με εκβιαζεις...εσυ πες του που δηλωνες τα προβληματα μας σε ολους..και οτι δεν περνας καλα...πιστεψε με πεστου το παιδι μας θα ειναι καλυτερα απο το να βλεπει μια μανα...να ειναι χαλια ψυχολογικα...επειδη την κερατωνει ο αντρας της...καθε λιγο και λιγακι...και να μην ξερει τι της γινεται αυτη η μανα...

και αν αρχιζει να τρελενεται..και να λεει για εμπιστοσυνη...εσυ για πια εμπιστοσυνη μου μιλας..οταν δεν με εμπιστευτηκες ο ιδιος σου...και πηγες με οποια σου κουνηθηκε..μαθε πες του την λεξη αληθεια και ειλικρινια και μετα ελα μιλησε μου..περι ηθικης και εμπιστοσυνης και πατροτητας..

το παιδι μας θα ειναι μια χαρα...απο το να βλεπει μια μανα δυστυχησμενη και με πολλα ερωτηματικα...

matakiamou0

# 186 στις 9/1/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

τωρα διαβασα οτι πηρες τις αποφασεις σου να κρατησεις τον γαμο...καλα εκανες ολοι αξιζουνε μια δευτερη ευκαιρια...ομως καιγεσαι μεσα σου...πολυ...αυτος αληθεια δεν καιγεται? πως αντεχει? το παιδι..? ή εσενα για σιγουρακι..οτι δεν θελει να σε εχει καποιος αλλος...στην αγκαλια του...δεν ειναι και οτι καλυτερο ε! ποσο θα αντεξεις...μια αφορμη να μεινει εξω μεχρι αργα και να γυρισει το χαραμα θα σε κανει..εξαλλη...θα περασει παλι τα ορια..μπορεις να ζεις με την αγωνια..και ειπες το κανεις για το παιδι σου..καλα κανεις..σιγουρα..αλλα αν σε φερει ο ανθρωπος αυτος σε αθλεια ψυχολογικη θεση..εχωντας παλι ερωτιματικα..θα ναι καλυτερο να βλεπει ενα παιδι..στα 5 του μια μανα..χαλια ψυχολογικα?και στενχωρημενη? γιατι παλι δεν θα παραδεχτει τιποτα...

εγω θα σου λεγα αν εχεις καποιο ποσο..οικονομικο..ποσο μιλαω..και σου μπουν υποψιες..πας σε εναν ντεντεκτιβ..και τελειωσε η υποθεση σου..με στοιχεια..υπαρκτα...τους μαζευεις ολους και αυτον τοτε στο τραπεζι..και τους τα δειχνεις..ολα για ολα...και τον πιανεις απορετοιμαστο..αυτην την φορα εσυ...
ξερω διαβαζεται τραβηγμενο...αλλα..θα εχεις τουλαχιστον απο την αρχη...της υποψιας...μια αγωνια..που δεν θα αφησει ερωτηματικα...ολα θα εχουν απαντηθει με αποδειξεις...σιγουρα εχουμε οικονομικη κριση..αλλα αντι να τα δινεις στους γιατρους και στους κομπογιανητες..δωστα εκει,...να τελειωνεις μια ωρα αρχιτερα...αυτην την φορα...εσυ θα μιλησεις..και οχι αυτος..με αποδειξεις.. προσεχε μπροστα σε συγγενης..μαναδες μπαμπαδες...

συγνωμη που σου χαλαω το ονειρο...μια βοηθεια για το μελλον ηταν..μακαρι να μην σου χρειαστει...

matakiamou0

# 187 στις 9/1/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

επισης γιατι το παιζεις ηρωιδα..της υποθεσεις..οι ανθρωποι σε ενοχλουν...και εσυ δεν του το λες? για πιο λογο..?γιατι να κοιμαται ο τυπος ησυχα τα βραδια και εσυ σε αναμενα καρβουνα...γιατι να τους εχεις καθημερινος να σου μιλανε..για τον αντρα σου και την κορη τους...για να παρει θεση ο δικος σου...πες του μου λες να μην ασχοληθω ειναι τρελοι...αλλα κοιταξε με ενοχλουν..κανε και εσυ κατι για αυτο..εσυ τα εφερες εδω τα πραγματα...οχι εγω...βλεπεις οτι κανω προσπαθειες...ευκολακι ειναι και εγω να βγω με αυτον που θα με καλο κοιταξει..πες του...και να κανω την ζωουλα μου...θα το δεχοσουν...εγω γιατι να δεχομαι να ερχονται και να με βρησκουν...μηπως να μαζευτουμε ολοι παρεα..τωρα που ακομη το παιδι ειναι μικρο και δεν πολυ καταλαβενει.. να δουμε τι θα κανουμε..και ασε αυτα περι εμπιστοσυνες...δηλαδη πες του φιλε μου αν αφηνες εγκυο την κοπελα...εγω τι θα κανα μετα? και δεν δεχοσουν στην αρχη το παιδι..αλλα μετα σε επιανα να το βλεπεις και κρυφα...διπλη ζωη αν θελεις εσυ..

μπες πες του λιγο στην θεση μου...εμ κερατου εμ δαρμενη παει πολυ...πες του...ξεκαθαρισε τι θελεις..εμενα και το παιδι...οκ! μακρια απο εμενα οι συγκεκριμενοι ανθρωποι..και φυσικα να δω που ειναι η αγαπη σου...

κοριτσι...φατου οσα λεφτα περισσοτερο μπορεις..παρε τα εκριβοτερα εσωρουχα και αν σου πει..που τα βρηκες τα λεφτα..βρεε ματακια μου για σενα τα πηρα...κανε την ζωη σου...και διασκεδασε το...λεγοντας ζωη σου...ομορφη εισαι...εχεις χασει τα κιλα της εγκυμοσυνης...εκμεταλευσου καταστασεις και εσυ...ισως κατι τετοιο να θελει ο τυπος...για να στρωσει...χαρακτηρα..μια γυναικα να του τα τρωει..στις γοβες..στα στριγκ και στα κομμωτηρια..και το παιδακι παιδακι...ποτε η μαμα..ποτε η πεθερα..εννοειτε εσυ..σαν μανα...αλλα δες και τον εαυτο σου...

_sapounofouska_

# 188 στις 20/1/2015
author
Γυναίκα / 46 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 48
'Aρεσαν+: 0%

Για το παιδί ματάκια γίνονται,για το παιδί.

karamelitsameli

# 189 στις 16/6/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από aladdin30

Παντως αν εχει μισθο και ειναι καλος χαρακτηρας δωσε μια ευκαιρια.

!!! Κατα τα άλλα εμείς οι γυναίκες είμαστε επιπόλαιες και παραδόπιστες, και μονο τα λεφτα έχουμε στο νού μας...

Το πιο συχνο φαινομενο ειναι η κριση στο γαμο με τη γεννα κ ο αντρας επειδη δεν μπορει να κρατηθει ευκολα στο σεξ παρασυρεται. Ειναι κ οπτικος τυπος οπως ξερεις κ δεν ειναι ευκολο.

Αχου το μωρέ το τσαμένοοο...Τόσα πολλά βάσανα περνάει ο άντρας??? Πώ πω τι συμφορά... Αν έχει σεξουαλική... ακράτεια, ας μείνει ανυπαντρο το αγοράκι μωλέ!!!  

Νομιζω κ η δεσποινα καμπουρη το επαθε, κ η μαρια κορινθιου κατα δηλωση τους κ τοσες αλλες σελεμπριτι. Τα λενε στις συνεντευξεις τους αμα διαβασεις.

Αααα δεν μας το λες τόση ώρα βρε αγόρι μου, βρε λεβέντη μου, ότι το έπαθαν και αυτές οι κορυφαίες προσωπικότητες της Τέχνης, των Επιστημών και των Γραμμάτων??? Είναι δυνατόν να κατάπιε το κέρατο αμάσητο μία ΚΑΜΠΟΥΡΗ, μία ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ (αυτή δεν είχε φωτογραφηθεί ΟΛΟΓΥΜΝΗ σε προχωρημένη εγκυμοσύνη? Σοβαρό πρόσωπο!), και να έχουμε το θράσος ΕΜΕΙΣ οι ταπεινές γυναικούλες του λαού, να διαμαρτυρόμαστε που μας κερατώνουν??? Α πα πααα...

Επιλέξτε σελίδα: (1-10)
Σελίδες 12345678910
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost