Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

εξωσυζυγικη σχεση δυο χρονια!

Επιλέξτε σελίδα: (1-10)
Σελίδες 12345678910

brokenheart12

# 1 στις 10/11/2014
author
Γυναίκα / 43 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 26
'Aρεσαν+: 0%

Δεκαπεντε χρονια μαζι, τεσσερα χρονια παντρεμενοι με ενα παιδί δυο ετων και ανακαλυψα οτι ειχε σχεση απο τοτε που ημουν εγκυος.με επιασαν οι δικοι της...το μονο που παραδεχτηκε ηταν οτι δεν ηταν σχεση αλλα μια περιπετεια 5-6 επαφων.οι δικοι της μου μιλησαν για κανονικοτατη σχέση και πως της ελεγε οτι θα με χωρισει, οτι δεν περνουσε καλα...του ζητησα να μου αποδειξει αυτα που ισχυρίζεται και λεει απαιτεί να πιστεψω αυτον και οχι τους αλλους.οι αλλοι ηξεραν τα παντα για μας, τους δικους μας,.ειχα πιασει καποια σημαδια κατα καιρούς αλλα τα κουκουλωνε λέγοντας οτι ηταν ενα απλο φλερτ χωρις συνεχεια...δεν ξερω τι να κανω...ζηταω να κανονισει συναντηση ολων να βγει η αληθεια και λεει ειναι τρελοι αυτοι...οτι πρεπει να πιστεψω εκεινον.και εχουμε ενα αγορακι που τον λατρευει το μπαμπα του και εκεινος το ιδιο...

Αρέσει στο μέλος Marianna65

pigassos71

# 2 στις 10/11/2014
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Σερρών / Σέρρες
Θέματα: 41
Απαντήσεις: 14.060

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από brokenheart12

Δεκαπεντε χρονια μαζι, τεσσερα χρονια παντρεμενοι με ενα παιδί δυο ετων και ανακαλυψα οτι ειχε σχεση απο τοτε που ημουν εγκυος.με επιασαν οι δικοι της...το μονο που παραδεχτηκε ηταν οτι δεν ηταν σχεση αλλα μια περιπετεια 5-6 επαφων.οι δικοι της μου μιλησαν για κανονικοτατη σχέση και πως της ελεγε οτι θα με χωρισει, οτι δεν περνουσε καλα...του ζητησα να μου αποδειξει αυτα που ισχυρίζεται και λεει απαιτεί να πιστεψω αυτον και οχι τους αλλους.οι αλλοι ηξεραν τα παντα για μας, τους δικους μας,.ειχα πιασει καποια σημαδια κατα καιρούς αλλα τα κουκουλωνε λέγοντας οτι ηταν ενα απλο φλερτ χωρις συνεχεια...δεν ξερω τι να κανω...ζηταω να κανονισει συναντηση ολων να βγει η αληθεια και λεει ειναι τρελοι αυτοι...οτι πρεπει να πιστεψω εκεινον.και εχουμε ενα αγορακι που τον λατρευει το μπαμπα του και εκεινος το ιδιο...

ελα μωρε

πως κανεις ετσι

ετσι ειναι ο ανδρας

και το χαστουκι του θα το ριξει

και κανα δυο γκομενες θα εχει

δε σε ειπε δα και καμπουρα

achinos

# 3 στις 10/11/2014
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762

Re ραισμένη καρδιά, πολύ γρήγορα το προχώρησες...κοίτα τώρα τί είχε γίνει κ τί είπαμε...

http://www.sxeseis.gr/forum/41666/%CE%A3%CE%B5-%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%AD%CE%BE%CE%BF%CE%B4%CE%BF.php

κ μετά λέμε για τη ρένα εκ πειραιώς...

εχτός κι  αν τρολλάρεις αγρίως

brokenheart12

# 4 στις 10/11/2014
author
Δεν ξερω σε τι αναφερεστε.δεν ηξερα οτι υπηρχε κι αλλη με αυτο το nickname,πρωτη φορα μπηκα σημερα εκανα εγγραφη μηπως με βοηθήσετε . άκυρο. Κανω διαγραφη και τελειωσε .

flat_line

# 5 στις 10/11/2014
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 5.978

Eτυχε να υπάρχει παρόμοιο προφιλ, δεν χρειάζεται να κανεις διαγραφή, θα πάρεις τις απαντήσεις σου.

Αυτό που με ξενίζει είναι ότι ανακατεύτηκαν οι γονείς της φίλης σου του άνδρα σου με πρόθεση να σε πείσουν για το τι συμβαίνει, και ότι έχουν κανονική σχέση, με σκοπό να σας χωρίσουν τελικά ώστε η κόρη τους να πάρει τον άνδρα σου. Και ενώ κανονικά θα έπρεπε να την τραβήξουν απο το μαλλί ου έμπλεκε με παντρεμένο άνθρωπο. Θεωρώ εντελώς χυδαία αυτή την συμπεριφορά, και ελπίζω να μην τους κάνεις την χάρη.
Το πιθανότερο είναι ότι υπάρχει κάτι σε όλο αυτό, πολύ περισσότερο φυσικά απο ένα φλερτ, το οποίο ο άνδρας σου δεν θέλει να παραδεχτεί διότι φοβάται, δεν θέλει να διαλυθεί η οικογένεια του. Για να τον συγχωρέσεις όμως πρέπει και εσύ να μάθεις όλη την αλήθεια, όποια και να είναι αυτή. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί ευκολότερα στο γραφείο του ειδικού.
Χρειάζεται ειλικρινής επικοινωνία και από τους δύο σχετικά με τα πραγματικά αίτια που συνέβη αυτό. Συνήθως και οι δύο έχουν μερίδιο της ευθύνης, διερευνώντας ανοιχτά τα προβλήματα που ενδεχομένως σας είχαν απομακρύνει σαν ζευγάρι, η και ακόμα σας είχαν ψυχράνει θα αναγνωρίσετε και τις αδυναμίες στην σχέση που σας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση.
Αρέσει στο μέλος MairhPapa

achinos

# 6 στις 10/11/2014
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762

Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από brokenheart12
Δεν ξερω σε τι αναφερεστε.δεν ηξερα οτι υπηρχε κι αλλη με αυτο το nickname,πρωτη φορα μπηκα σημερα εκανα εγγραφη μηπως με βοηθήσετε . άκυρο. Κανω διαγραφη και τελειωσε .

Aφού δεν είσαι αυτή η καρδιά, δε χρειάζεται

απλά έπεσαν δυο μαζί, κοντά κοντά  κ μούμοιασες

aladdin30

# 7 στις 10/11/2014
author
Ανδρας / 39 / Σε σχέση
Ν. Κορινθίας / Λουτράκι-Περαχώρα
Θέματα: 33
Απαντήσεις: 4.292

Τοσα χρονια δε θα το καταλαβαινες αν ειχε αλλη σχεση?

morgoth

# 8 στις 10/11/2014
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 3.461
αυτο που πρεπει να κρατησεις ως κοριν οφαλμου ειναι το "και εχουμε ενα αγορακι που τον λατρευει το μπαμπα του και εκεινος το ιδιο". 
απο κει και περα. ειναι καλος με σενα? εχετε καλη σχεση? πως το μαθες? καλοθελητες παντα υπαρχουν.
αντικειμενικα ομως... απο παιδακια μαζι... μεγαλωσατε, κανατε οικογενεια. δεν ειναι και πολυ δυσκολο να αλλαξανε πολλα σε αυτα τα χρονια.. Δε ξερω. πρεπει εσυ να δεις τι θες, τι πιστευεις, αν μπορεις να συγχωρησεις ειλικρινως αλλά και να ξεμπλεξεις απο τους τριτους. 
Σε περιπτωση που χωρισετε (κατι που απευχομαι εκτος και αν θεωρησεις οτι θα σαι δυστυχισμενη πλεον) να κρατησεις το και "εχουμε ενα αγορακι που τον λατρευει το μπαμπα του και εκεινος το ιδιο". Και να το κανεις ανωδυνα και πολιτισμενα.

KLELIA22

# 9 στις 10/11/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

... ολα σωστα...

αλλα ανωδυνο.. δεν μπορει να ειναι ποτε...
το να  κοιμαται ..να ξυπνα το παιδι... και να ψαχνει το μπαμπα του...

να τον βλεπει καθε δεκαπεντε... σα μακρινο συγγενη....

morgoth

# 10 στις 10/11/2014
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 3.461

κελια ειδικα απο τη μερια μου το χω χιλιοαναλυσει. αμα θελουν 2 γονεις ειναι ανωδυνο. πιο αννωδυνο απο το να ναι δυο ξενοι μεσα στο ιδιο σπιτι. το χω ζησει με φιλους μου, το ζω με παιδακια στο περιγυρο μου κτλ. Εχω δει τη διαφορα του πολιτισμού και του ξεκατινιασματος. 

Ολα τα λεφτα ειναι στο χειρισμο των γονεων. Γιαυτο και υπαρχουν ειδικοι που βοηθανε σε τετοιες καταστασεις. Αρκει τα μυαλα να ναι ανοιχτα και οχι κλεισμενα με βουλοκερια.
Αρέσει στα μέλη _skia_, anemona_62

KLELIA22

# 11 στις 10/11/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

αμα θελουν...

και το κειμενο... δυστυχως ειναι απολιτιστο...

SunshineJn

# 12 στις 10/11/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Εδω παίζει τίποτα καλό?

Είδα κάτι ρέλια που κρεμόσαντο και τα 'δε η αχινός
και μετά μαζεύτηκαν.
Να φύγω για να μείνω?

(Τσέρι, αμα με βλέπεις, αυτό σου γραφα στο θέμα που διαγράφηκε
 να...τούτη δω έλειπε)

ttttttt

# 13 στις 10/11/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Προκειμένου να τσακώνονται οι γονείς από το πρωί ως το βράδυ ή να μη μιλάει ο ένας στον άλλο όλη μέρα ή να διαβάλλει ο ένας τον άλλο στο παιδί ή 1002 άλλα που μπορεί να συμβούν, καλύτερα να ζήσουν χώρια και να προσπαθήσει ο καθένας από τη μεριά του να κάνει όλα όσα έκανε για το παιδί του, έχοντας ταυτόχρονα και την ψυχική του ηρεμία. Αν συμβούν αυτά, το παιδί εν καιρω θα καταλάβει και δεν θα έχει πρόβλημα (τουλάχιστον όχι μεγαλύτερο από το να ζει τις καταστάσεις που περιέγραψα στην αρχή).

tzoulia59

# 14 στις 10/11/2014
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

η σχεση αυτη εξακολουθουσε να υπαρχει μεχρι και σημερα ;

οι αντρες δημιουργουν γκομενοσχεση οταν η συζυγος τους ειναι σε περιοδο εγγυημοσυνης ,,,

μα ολα τα γουρουνια την ιδια μουρη; 
εσυ που τραβαγες το γολγοθα σου...
 γραψιμο στο κατω μερος ..
.κανενας σεβασμος ...
κοιτα χρυσο μου ,,,
αν αυτη η σχεση περιπετεια ...
πες την οπως θες ηταν τοτε ...
και τελειωσε ...
δωστου μια ευκαιρια ,,,
ποτε δεν θα τον συγχωρησεις...
 και θα παψεις να τον εμπιστευεσαι ,,,κι ολας ,,
,τιποτε απο δω και στο εξης δεν θα ειναι ιδιο ,,,ετσι ειναι τα κερατα ...
αλλα εδω υπαρχει μια οικογενεια κι ενα παιδι ,,,
και καλο ειναι να μην παιρνει κανεις αποφασεις εν βρασμω οταν υπαρχει οικογενεια ...
αν λαβουμε υποψιν μας οτι πολλοι αν οχι ολοι οι αντρες κανουν τετοιες .μ...κιες ...
γιατι ως γνωστον εχουν ενα θεμα με την ωριμοτητα ...
τραβα παρακατω και κανε πως δεν καταλαβαινεις ...
ειναι σιγουρο οτι εκεινης της εταζε παπαδες ...
γιατι κατι επρεπε να της ταξει για να κατσει ...
τι νομιζες ...
ετσι καθονται οι γυναικες στους παντρεμενους; 

για μενα η βαρυτητα πεφτει στο αν υπηρχε  η  σχεση μεχρι και προσφατα ,,,...
αν ηταν η  σχεση μεχρι και σημερα ...
προσεχε τον ...
μπορει να την ξανασυνανταει στα κρυφα ...
να τον τσεκαρεις μην σε κοροιδευει και σου φαει κι αλλο χρονο ,,,
αν το διασταυρωσεις διωξτον στα γρηγορα ,,,δεν προκειται να φτιαξει ,,,
και μπορει να σ αφησει μια μερα εκεινος ,,,
αν ηταν μια σχεση οντως 5-6 φορων που λεει ,,,στην εγγυημοσυνη σου ,,,
καντου μια ανοιχτη κουβεντα ...εξηγησε του οτι σε πληγωσε βαθια ,,,
αλλα επειδη δεν θελεις να τον χασεις γιατι τον αγαπας και θελεις να ειστε ολοι μαζι ,,,με το παιδι ,,,

του δινεις μια μονο ευκαιρια ...
 να εισαι αποφασιστικη ,,,
αν το ξανακανει ,,,
καταλαβες ε ,,,
τα μπογαλακια σου ...
το μωρο στην πλατη...
 και στην μαμα σου ...
αυτος ετσι θα σε παει ...
σχοινι κορδονι ,,,
να εισαι υποψιασμενη ...
και να κοιμασαι με το ενα ματι ανοιχτο ,,,
τροπος του λεγειν ...

brokenheart12

# 15 στις 11/11/2014
author
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, η σχεση υπηρχε ως πριν το καλοκαιρι.προβληματα ιδιαίτερα στο γαμο δεν υπηρχαν, τα συνηθισμένα ούτε φωνες ούτε καυγαδες.το μονο λαθος που μου αναγνωριζω ειναι οτι αργησα να επαναφέρω την ερωτικη μας ζωη μετα τον τοκετο (4μηνες) γιατι φοβομουν και πιθανόν ημουν κουρασμενη λογω και των πολυωρων θηλασμων.αλλα απο τοτε η επαφη μας ηταν σιγουρα εβδομαδιαια και μετα το χρονο σίγουρα δυο φορές την εβδομαδα.πριν λίγο μιλησαμε και τον έστησα στον τοίχο και φυσικα παραδεχθηκε οτι ήταν παραπανω απο πεντε εξι φορες, αρνείται οτι της εταζε, μου ειπε η πρωτη φορά τον πετυχε σε αδυναμη στιγμη και οι επομενες ηταν πολυ ευκολο να ερθουν απο τη στιγμή που εγινε η αρχη και ηταν γιαυτον η ευκολη λυση.ζητουσε συνεχεια συγγνωμη .αυτο που εχω απορία ειναι γιατι με επιασαν τωρα οι δικοι της αφου η ιστοριαεχει τελειωσει πριν το καλοκαίρι αποδεδειγμενα αφου ειχα καταλαβει αλλαγη στη συμπεριφορά του και στα ωραρια του και η κορη τους τους ελεγε οτι εχει τελειώσει. Δεν ξερω...

brokenheart12

# 16 στις 11/11/2014
author
Και αυτη τη στιγμή του εχω ζητήσει να φύγει απο το σπιτι ωσπου να παρω την αποφαση μου και ειμαι σε μια μονοκατοικια σε εξοχη μονη με το παιδί και τρέμω καθε βράδυ. Αλλα δεν πρεπει να ειναι αυτος ο λογος που θα γυρίσει πισω.δεν ξερω πως θα τον εμπιστευτω ξανα, πως θα τον περιποιηθω ξανα, να τον αγγιξω ξανά. ..γιατι στα δυσκολα ξένο κοίταξε στην πιο ιερή και ευαλωτη στιγμη μου και γιατι το τράβηξε τόσο καιρο; αποφασισε να το σταματησει μονος του γιατι είπε πνιγοταν και ηθελε να αφοσιωθει στο εξης σε μας...

aladdin30

# 17 στις 11/11/2014
author
Ανδρας / 39 / Σε σχέση

Κοπελα μου ειναι κριμα να χαλασεις το σπιτι σου για κατι επιδερμικο κ παροδικο. Ξερεις τωρα οι αντρες ποσο επιρρεπεις ειναι αμα τους πεσει απο διπλα καμμια ωραια, ειδικα οταν εσυ με τη γεννα ησουνα σε αλλη φαση. Ειχες παρει κιλα? Εγω σου προτεινω να βαλεις νερο στο κρασι σου εφοσον μεσα στο σπιτι η συμπεριφορα του ειναι καλη. Οι δικοι του ισως το ειπανε τωρα γτ υποψιαζομαι μηπως δε σε συμπαθουν κ το κανουν για να σας βαλουν φυτιλιες ή καπου τα τσουγκρισανε με το γιο κ το κανουν για αντιποινα. Παντως αν εχει μισθο και ειναι καλος χαρακτηρας δωσε μια ευκαιρια. Το πιο συχνο φαινομενο ειναι η κριση στο γαμο με τη γεννα κ ο αντρας επειδη δεν μπορει να κρατηθει ευκολα στο σεξ παρασυρεται. Ειναι κ οπτικος τυπος οπως ξερεις κ δεν ειναι ευκολο. Νομιζω κ η δεσποινα καμπουρη το επαθε, κ η μαρια κορινθιου κατα δηλωση τους κ τοσες αλλες σελεμπριτι. Τα λενε στις συνεντευξεις τους αμα διαβασεις.

brokenheart12

# 18 στις 11/11/2014
author
Οχι, μετα απο δυο μηνες ήρθα στα κιλα μου.αδυνατη ειμαι , γυμνασμένη και δεν παραμελω τον εαυτο μου.οι δικοι της με επιασαν οχι οι δικοι του.μισθος καλος, αψογος πατερας και σε όλα τα αλλα του καλος.τη λαδια να μην εκανε...το τέλειο ζευγαρι για ολους ειμασταν! Ειναι επιδερμικο δυο χρονια σχέση;;,

aladdin30

# 19 στις 11/11/2014
author
Ανδρας / 39 / Σε σχέση

Ποσο σιγουρη εισαι οτι ειχε 2 ετη σχεση? Δε θα καταλαβαινες κατι? Τι αποδειξεις εχεις περα απο τα οσα σου ειπανε? Μου κανει εντυπωση να ισχυει κατι τετοιο κ να μην εχεις καταλαβει τιποτα. Οπως κ να χει εαν εχει καταλαβει το λαθος του κ θελει να αφοσιωθει απο δω κ πλεον στην οικογενεια, καλυτερα να δωσεις μια ευκαιρια. Επιδερμικο ειναι σιγουρα γτ σε αντιθετη περιπτωση θα συνεχιζε με την γυναικα αυτη κ δε θα ασχολιοτανε με σενα. Ο ανθρωπος ομως φαινεται συνειδητοποιημενος κ μετανιωμενος.

Alice1

# 20 στις 11/11/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Θα πω δειλα την αποψη μου ... Μια και δεν ειμαι αρμοδια στα περι γαμου ...ειμαι εξ αρχης ...κατα  τον βρισκω παρωχημενο ως θεσμο κλπκλπ

Αλλα ισως γι αυτο μπορω να πω μια ουδετερη αποψη      

Για μενα απλο ειναι το ζητημα...αν νομιζεις οτι ενας συζυγος και πατερας σου ειναι απαραιτητος σε αυτη τη φαση της δικης σου ζωης και της ζωης του παιδιου σου...κρατησε τον και προςπαθηςε να τον σποδεχθεις  (δε λεω συγχωρεσε τον...δεν γινεται και ουτε εχει νοημα) ...αφησε πισω σου το συμβαν...για οσο μπορεσεις /χρειαζεσαι/αντεχεις

Για το μεταξυ σας ερωτικο κομματι νομιζω δεν πρεπει να διατηρεις αυταπατες... Χρειαστηκε κατι παραπανω (οχι μονο σεξ...αλλα και συναισθημα) και φροντισε να το βρει και για πολυ καιρο...πιθανον να το συνεχισει η να το ξανακανει οταν ξανααισθανθει καπως ...ετσι ειναι οι περισσοτεροι ανθρωποι...εκτος απο κατι λιγους που αυτοπεριοριζονται γιατι εχουν αλλες αρχες...ο δικος σου δεν ανηκει προφανως σε αυτη την κατηγορια 

Επιλέξτε σελίδα: (1-10)
Σελίδες 12345678910
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.