Με κάλυψες απόλυτα!!!
Παράθεση:
Rena_piraeus
Σχόλιο # 74 από flat_lineΣε αυτό που θα διαφωνήσω είναι, στο πορνογραφικό και το θεατρικό κομμάτι της απάντησης σου. Το ότι ένας άνδρας βλέπει πορνό και του αρέσουν κάποια πράγματα, όταν τα βλέπει, δεν σημαίνει αυτόματα ότι θέλει να τα κάνει και ο ίδιος με την γυναίκα του. Η καλή σεξουαλική ζωή είναι συνιφασμένη με την επικοινωνία και την γενικότερη ικανοποίηση που αντλούμε μέσα στην σχέση, είναι επίσης άρρηκτα συνδεδεμένη με την συναισθηματική ποιότητα της σχέσης μας. Το ζευγάρι πρέπει να αναζητά στον έρωτα τι αρέσει του καθένα, κάτι το οποίο δεν μπορείς να καταλάβεις παρακολουθώντας πορνογραφία, αλλά μέσα απο την γνωριμία με το κορμί του συντρόφου μας.
Κάθε ζευγάρι ξεχωριστά πειραματίζεται και αναζητά την σεξουαλική απόλαυση και ικανοποίηση. Επίσης η απάντηση σου βγάζει μια λυπηρή υποχωρητικότητα της γυναίκας προκειμένου να κρατήσει τον άνδρα στον γαμο, και δεν πρέπει να είναι έτσι.
όμως συμφωνώ με την απάντηση 50. Σίγουρα τα ζευγάρια παραμελούν τον ρόλο του ερωμένου-ης όταν έρχεται το παιδί στην ζωή τους, με αποτέλεσμα να επέρχεται βαρεμάρα και κούραση στην σχέση.
H ρένα το τερμάτισε...
όχι απλά το τερμάτισε ,
το εκτόξευσε σε άλλους γαλαξίες...
Νομιζω ότι στην παρουσα φαση δεν είμαι σε θεση να ριξω τοσες ευθύνες στον εαυτο μου,κι αν εκεινος ηθελε περισσοτερη ποικιλια η κατι διαφορετικο επρεπε απλα να μου το ζητησει η να μου το δειξει γιατι αρνητικη δεν ημουν σε τιποτα... κι όχι να καταφυγει στην ευκολη λυση ...τωρα εκεινος πρεπει να προσπαθησει να με ξανα κερδισει ...
Διερωτασαι ποσο διαλλακτικος μπορει να ειναι ενςς αντρας σε μια πιθανη απιστια της γυναικας του???
Απο ελαχιστα εως καθολου!!!
Και δεν παιρνω βαση μονο την ελληνικη πραγματικοτητα ( που ετσι κι αλλιως ειναι απειροελαχιστοι εκεινοι που θα τη δεχθουν) αλλα και στον κοσμο ολο!!!
Γιατι βλεπεις εκει υπαρχει ο αντρικος εγωισμος,που δεν μασαει και δεν καταπινει κατι τετοιο!!!
Ενω ο ρολος της γυναικας ειναι αλλος!!!
Βρε δεν πα ' να 'ναι χειραφετημενη,ανεξαρτητη οικονομικα,εξυπνη, μορφωμενη!!!
Πρεπει και να ανεχθει το κερατο, και να συγχωρησει τον απιστο, και να του κανει τα χιλια μυρια σεξουαλικα κολπα στο κρεββατι μην τυχον και (ξανα) ξεπορτισει ο επιρρεπης!!!
Ενας αντρας θα τα εκανε αυτα, κυρια Ρενα μας???
Ή δεν συναδει στο φυλο του???
Κανείς δεν μπορεί να κερδίσει κανέναν που δε θέλει απ την αρχή να ξανακερδιστεί.
Δεν ξέρω αν το είπες πουθενά, αλλά έχει σημασία σχετικά με το ποιά θέση καταλαμβάνεις στο πεδίο...της μάχης...Η απιστια ειναι απιστια...
Και δεν εχει σχεση με το φυλο!!!
Και απο τη στιγμη που την κανεις, και αποκαλυφθει να εχεις και το θαρρος να αντιμετωπισεις οχι μονο τον συντροφο σου,και αν τυχον συνεχισετε να συμβιωνετε για τους χ, ψ, δικους σας λογους, αλλα και την ελλειψη εμπιστοσυνης απο δω και περα, και ο, τι αυτο συνεπαγεται!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 86 από achinos
Κανείς δεν μπορεί να κερδίσει κανέναν που δε θέλει απ την αρχή να ξανακερδιστεί.
Δεν ξέρω αν το είπες πουθενά, αλλά έχει σημασία σχετικά με το ποιά θέση καταλαμβάνεις στο πεδίο...της μάχης...
δουλεύεις;
ναι εργαζομαι και το σπιτι είναι δικο μου...αν εννοεις αυτο
βρε αφηστε την απιστια .
H κυρια Ρενα θελει να πει οτι αυτα περι καλου σεξ θα πρεπε να υπηρχαν απο την αρχη, οχι να τα κανει τωρα για διορθωση. Μας παει λοιπον στο ερωτημα γτ ο αντρας απιστει? ειναι γτ δεν καλυπτεται στη σχεση του ή και την τελεια σχεση να χει παλι μπορει να την κανει? Και αν ειναι στη φυση του να απιστει ειναι αμοιρος ευθυνων γτ φταινε τα γονιδια?
Παράθεση:
Σχόλιο # 88 από brokenheart12
ναι εργαζομαι και το σπιτι είναι δικο μου...αν εννοεις αυτο
οι γονεις σου μένουν κοντα σας?
Παράθεση:
Σχόλιο # 90 από aladdin30H κυρια Ρενα θελει να πει οτι αυτα περι καλου σεξ θα πρεπε να υπηρχαν απο την αρχη, οχι να τα κανει τωρα για διορθωση. Μας παει λοιπον στο ερωτημα γτ ο αντρας απιστει? ειναι γτ δεν καλυπτεται στη σχεση του ή και την τελεια σχεση να χει παλι μπορει να την κανει?
Και αν ειναι στη φυση του να απιστει ειναι αμοιρος ευθυνων γτ φταινε τα γονιδια?
Αγαπητέ Αλαδδίνε, χαίρομαι που βάζεις το θέμα σε επιστημονική βάση.
Εστω, λοιπόν, οτι έχεις το γονίδιο της μεσογειακής αναιμίας (να μη σου πω της κυστικής ίνωσης ή της νόσου Huntigton, και σε τρομάξω)
Ξέρεις, λοιπόν, οτι αργά ή γρήγορα θα νοσήσεις (και πολύ πιθανόν να περάσεις τη νόσο και στα παιδιά σου, αλλά αυτό το αφήνω)
Και γνωρίζεις τη γυναίκα της ζωής σου, και θέλεις να την παντρευτείς.
Δεν θα είσαι πολύ μεγάλο γαιδούρι, αν δεν την προειδοποιήσεις ΠΡΙΝ από το γάμο;
Να το σκεφτεί η γυναίκα, να το ζυγίσει και να πάρει τις αποφάσεις της;
Να της πεις "καλή μου, σε αγαπώ, σε λατρεύω, αλλά να ξέρεις οτι έχω το καταραμένο γονίδιο της μεσογειακής αναιμίας (ή της ανδρικής απιστίας) - είναι κάτι που δεν εξαρτάται από εμένα, πρόκειται για παραξενιά της φύσης, και δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό. Θες, παρ' όλα αυτά να με παντρευτείς;"
Ετσι κάνεις άμα έχεις το γονίδιο, καλέ μου Αλαδδίνε.
Δεν πάς να γονιδιωθείς πίσω από την πλάτη του άλλου και μετά να ζητάς και τα ρέστα.
Ναί;
Παράθεση:
Γιατι βλεπεις εκει υπαρχει ο αντρικος εγωισμος,που δεν μασαει και δεν καταπινει κατι τετοιο!!!
Σχόλιο # 85 από sugarbaby42
Μωρε υπαρχουν και περιπτωσεις...που οχι μονο το δεχεται ...
αμασητο κατεβαινει...και λεει και ευχαριστω...!
Γνωστη μου..
παντρεμενη με τρια παιδια...
εριξε ενα περιποιημενο κερατο στον αντρα της...6μηνη σχεση με καποιον απο το γραφειο της...
και ενα ωραιο βραδακι...εκει που ειχαν βαλει τα παιδια για υπνο...
του το ειπε μονη της...!
"Ειμαι ερωτευμενη με αλλον..."...αλλα δεν θελω να χωρισουμε..."
Σε πληροφορω οτι ενα χρονο μετα ειναι μαζι...
παρολο που ο αντρας της... πινει ακομα σοδες για να το χωνεψει...
και οχι μονο ειναι μαζι...
αλλα αυτη...φευγει και τριημερα με τον εραστη ...!
Ρε γμτ...εμενα γιατι δεν μου εχει κατσει ποτε ενας τοσο ... βολικος αντρας...;;;
ΥΓ. Για αυτο σου λεω...ασε. Στα λογια ολοι καλοι ειναι...στην πραξη ομως ...υπαρχουν αρκετοι που την μαγκια και τον εγωισμο τα αποχαιρετουν...!
Παράθεση:
Σχόλιο # 94 από brokenheart12
Morgoth ναι μενουν αρκετα κοντα, δυο δρομους.
νταξει καλο και κακό αυτό.
εγω ενα ξερω
ετσι και μπηκε στο θεμα μας ο μπιχαηντ
το θεμα θα παει 30 σελιδες μινιμουμ
Παράθεση:
Σχόλιο # 93 από Tonia35
Μωρε υπαρχουν και περιπτωσεις...που οχι μονο το δεχεται ...
αμασητο κατεβαινει...και λεει και ευχαριστω...!
Γνωστη μου..
παντρεμενη με τρια παιδια...
εριξε ενα περιποιημενο κερατο στον αντρα της...6μηνη σχεση με καποιον απο το γραφειο της...
και ενα ωραιο βραδακι...εκει που ειχαν βαλει τα παιδια για υπνο...
του το ειπε μονη της...!
"Ειμαι ερωτευμενη με αλλον..."...αλλα δεν θελω να χωρισουμε..."
Σε πληροφορω οτι ενα χρονο μετα ειναι μαζι...
παρολο που ο αντρας της... πινει ακομα σοδες για να το χωνεψει...
και οχι μονο ειναι μαζι...
αλλα αυτη...φευγει και τριημερα με τον εραστη ...!
Ρε γμτ...εμενα γιατι δεν μου εχει κατσει ποτε ενας τοσο ... βολικος αντρας...;;;
ΥΓ. Για αυτο σου λεω...ασε. Στα λογια ολοι καλοι ειναι...στην πραξη ομως ...υπαρχουν αρκετοι που την μαγκια και τον εγωισμο τα αποχαιρετουν...!
Boλεμενος ειναι ο τυπος που λες, θα χει επαναπαυτει κ σου λεει που να τρεχω τωρα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 90 από aladdin30H κυρια Ρενα θελει να πει οτι αυτα περι καλου σεξ θα πρεπε να υπηρχαν απο την αρχη, οχι να τα κανει τωρα για διορθωση. Μας παει λοιπον στο ερωτημα γτ ο αντρας απιστει? ειναι γτ δεν καλυπτεται στη σχεση του ή και την τελεια σχεση να χει παλι μπορει να την κανει? Και αν ειναι στη φυση του να απιστει ειναι αμοιρος ευθυνων γτ φταινε τα γονιδια?
Μα δεν απιστεί μόνο ο άντρας βρε αλαντίνε, όλος ο κόσμος απιστεί
Αν σκεφτώ για μένα π.χ.
θ απιστήσω όταν κάτι μου λείπει
κ εκτός που μου λείπει πολύ, ο άλλος δεν είναι διατεθειμένος η δεν έχει την δυνατότητα να μου το δώσει
η μπορεί ν απιστώ διαρκώς...η να έχω από επιλογή μόνο ελεύθερες σχέσεις
όταν μέσ απ αυτό εισπράττω ένα είδος επιβεβαίωσης
που κανείς σύντροφος δεν μπορεί να μου δώσει...
(κ πάλι κάτι μου λείπει δλδ)
άμοιρη ευθυνών είμαι, δεν φταίω επειδή κάτι μου λείπει
αλλά όχι οτι είναι κ γονίδιο
Εσυ αχινε τι πιστευεις? Οταν καποιος απιστει σημαινει οτι δεν καλυπτεται στη σχεση του ή και καλη σχεση να εχει παλι μπορει να απιστησει? Ακουω οι περισσοτεροι να λενε οτι αμα καλυπτεσαι στη σχεση σου δεν προκειται να απιστησεις κ οτι αν απιστησεις σημαινει οτι καπου δεν καλυπτεσαι.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media