Καταρχας τζουλια συμφωνω σε γενικες γραμμες με αυτα που εγραψες στο ποστ 97.
Διαφωνω καθετα ομως με αυτη την αποψη σου που εξεφρασες και εχω βαλει σε παραθεση.
Δεν λειτουργουν ετσι οι ανδρες οταν μπαινουν στο γαμο και ειδικα αμα μετραει και καποια χρονια και εχουν και παιδια.
Ειναι σημαντικη η οικογενεια για αυτους,και δεν ειναι μεσα σε αυτην με τη λογικη ''οσο παρει και να ειμαστε ευχαριστημενες''.
Εχει σχεση με την αυτοεκτιμηση τους,την αισθηση της κοινωνικης επιτυχιας,την εννοια του λιμανιου,την εννοια το οτι εχουν πισω τους ενα συνολο 3 ατομων να τους στηριζει,την εννοια της ηγεσιας κτλ.
Ξερουν οτι το διαζυγιο ειναι η ολοκληρωτικη καταστροφη ολων αυτων.Ξερουν οτι θα πεσουν στο επιπεδο της ευρυτερης οικογενειας,στο επιπεδο του πορτοφολιου και του επισκεπτη.
Ξερουν οτι δεν θα απολαμβανουν κανενα σεβασμο,οτι δεν θα ειναι ηγετες,οτι δεν θα μπορουν ουτε καν να επιβαλουν πειθαρχεια στα παιδια τους,που πλεον θα ειναι αποκλειστικη ...''ιδιοκτησια'' της μανας μετα το διαζυγιο με...δικαστικη βουλα!!
Οι γυναικες μετα τον διαλυμενο γαμο θελουν ενα πραγμα...ΛΕΦΤΑ...τιποτα αλλο.
Αλλωστε κακα τα ψεματα παρα πολλες βγαινουν απο τους γαμους τους οχι ως γυναικες αλλα ως μανες!!
Σχεδον δεν ειναι πια σεξουαλικα οντα.Αλλα ειναι ανθρωπινα οντα γεματα...μισος.Ισως καποιες συνελθουν στην πορεια και επανελθουν,πολλες ομως δε τα καταφερνουν και μενουν σε αυτη τη κατασταση.
Παράθεση:
Σχόλιο # 97 από tzoulia59
μετα απ οταν καταλαβα με ποια λογικη λειτουργουν οι αντρες ,,,
το οτι ειναι μαζι μας για οσο παρει ,,,
θα πρεπει να ειμαστε και ευχαριστημενες ,,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 100 από aladdin30Εσυ αχινε τι πιστευεις? Οταν καποιος απιστει σημαινει οτι δεν καλυπτεται στη σχεση του ή και καλη σχεση να εχει παλι μπορει να απιστησει? Ακουω οι περισσοτεροι να λενε οτι αμα καλυπτεσαι στη σχεση σου δεν προκειται να απιστησεις κ οτι αν απιστησεις σημαινει οτι καπου δεν καλυπτεσαι.
Δεν μπορώ να σου πω σίγουρα, γιατί όταν δεν ήθελα πια να είμαι με τον σύντροφό μου, χώριζα πριν γίνει κάτι με άλλον...επομένως η σχέση δεν ήταν κ τέλεια
για τον άλλον τώρα δεν ξέρω, δεν έδωσα ποτέ σημασία σε μικροπράγματα, ούτε ΄ηρθε, η αλήθεια είναι, ποτέ καμιά τέτοια κεραμίδα στο κεφαλι μου, όπως της καρδιάς που ράγισε αποδώ
όπως κ νάναι νομίζω πως ο έρωτας μεταξύ ώριμων κ χορτασμένων ανθρώπων, δεν χωράει ανάμεσά τους κανέναν
χυμα και τσουβαλατα τα λεει η ρενα.
Ναι βρε climentini ...αλλα μπορει παραλληλα να εχεις και το γονιδιο του...ψευτη...οποτε δικαιολογημενα ειναι ολα!!!
Και επειδη εγω υπερ του γονιδιου ειμαι ουτως η αλλως ο καθενας κανει οτι ειναι να κανει και ο αλλος...κανει το ιδιο
απλα διασκεδαζουν αμφοτεροι τους εαυτους τους οτι κανουν ...οτι θελουν
Παράθεση:
Σχόλιο # 92 από Climentini
Αγαπητέ Αλαδδίνε, χαίρομαι που βάζεις το θέμα σε επιστημονική βάση.
Εστω, λοιπόν, οτι έχεις το γονίδιο της μεσογειακής αναιμίας (να μη σου πω της κυστικής ίνωσης ή της νόσου Huntigton, και σε τρομάξω)
Ξέρεις, λοιπόν, οτι αργά ή γρήγορα θα νοσήσεις (και πολύ πιθανόν να περάσεις τη νόσο και στα παιδιά σου, αλλά αυτό το αφήνω)
Και γνωρίζεις τη γυναίκα της ζωής σου, και θέλεις να την παντρευτείς.
Δεν θα είσαι πολύ μεγάλο γαιδούρι, αν δεν την προειδοποιήσεις ΠΡΙΝ από το γάμο;
Να το σκεφτεί η γυναίκα, να το ζυγίσει και να πάρει τις αποφάσεις της;
Να της πεις "καλή μου, σε αγαπώ, σε λατρεύω, αλλά να ξέρεις οτι έχω το καταραμένο γονίδιο της μεσογειακής αναιμίας (ή της ανδρικής απιστίας) - είναι κάτι που δεν εξαρτάται από εμένα, πρόκειται για παραξενιά της φύσης, και δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό. Θες, παρ' όλα αυτά να με παντρευτείς;"
Ετσι κάνεις άμα έχεις το γονίδιο, καλέ μου Αλαδδίνε.
Δεν πάς να γονιδιωθείς πίσω από την πλάτη του άλλου και μετά να ζητάς και τα ρέστα.
Ναί;
Ελα βρε... Καθεσαι και διαβαζει και αυτα τα ποστς? εγω απλα τα προσπερναω...ευτυχως βοηθουν και τα μπλε γραμματα και δεν χανω καθολου χρνο
Παράθεση:
Επειδή...
Σχόλιο # 78 από tanton-
Η ψυχούλα μου πληγώνεται βαθύτατα
όταν διαβάζω κάτι και δεν καταλαβαίνω
όταν διάβασα την πιο πάνω πρόταση ( μετά τα γέλια )
Πήγα σε έναν ειδικό ( της γλώσσας ) που μου είπε:
ενεδοίαστα [anen??asta] adv (L) unhesitatingly, resolutely (syn αδίστακτα): συμμερίζομαι τις απόψεις του | ο εραστής της ζωής κάνει ~ το πήδημα του θανάτου (Papanoutsos) | κάνομε πάντοτε ~ εκείνο που η ψύχραιμη και ανεπηρέαστη σκέψη μάς λέγει (Petsalis) | ο συγγραφέας εκφράζει άμεσα και ~ τον εαυτό του (Chatzinis) | εφαρμόζει τόσο αιφνιδιαστικά και τόσο ~ την τολμηρή πολιτική του (Roussos) | απεκάλυπταν τώρα ~ και τις συγκεκριμένες εδαφικές αξιώσεις τους (Fteris) | poem κ' εδώ ~ | μας λένε μπορείτε, μόνο βιαστείτε (Papatsonis) [der of adj ανενδοίαστος]
Μπερδεύτηκα περισσότερο
Τι βαθυστόχαστο να εννοεί άραγε ο θεραπευτής;
( καλές αναφορές, γιατρέ μου )
Alladin νομιζω τελικα οτι η μονη σχεση που μπορει να σε καλυψει ειναι η σχεση με το εαυτο σου...αλλα αυτη ειναι ισως και η μονη ειλικρινης σχεση...το εαυτο σου δε μπορεις να τον ξεγελασεις ουτε να τον κλεψεις...γι αυτο και οι περισσοτεροι προσπαθουν να "καλυφθουν" μεσα σε σχεσεις με τους αλλους...μηπως και καταφερουν να τους ξεγελασουν και να παρουν περισσοτερα απο οσα εδωσαν...
Εχω πονολαιμο και ξεκινησα τα ρακομελα...μη δινεται σημασια σε οσα λεω
Παράθεση:
Σχόλιο # 100 από aladdin30Εσυ αχινε τι πιστευεις? Οταν καποιος απιστει σημαινει οτι δεν καλυπτεται στη σχεση του ή και καλη σχεση να εχει παλι μπορει να απιστησει? Ακουω οι περισσοτεροι να λενε οτι αμα καλυπτεσαι στη σχεση σου δεν προκειται να απιστησεις κ οτι αν απιστησεις σημαινει οτι καπου δεν καλυπτεσαι.
Παράθεση:
Επειδή...
Σχόλιο # 78 από tanton-
Η ψυχούλα μου πληγώνεται βαθύτατα
όταν διαβάζω κάτι και δεν καταλαβαίνω
όταν διάβασα την πιο πάνω πρόταση ( μετά τα γέλια )
Πήγα σε έναν ειδικό ( της γλώσσας ) που μου είπε:
ενεδοίαστα [anen??asta] adv (L) unhesitatingly, resolutely (syn αδίστακτα): συμμερίζομαι τις απόψεις του | ο εραστής της ζωής κάνει ~ το πήδημα του θανάτου (Papanoutsos) | κάνομε πάντοτε ~ εκείνο που η ψύχραιμη και ανεπηρέαστη σκέψη μάς λέγει (Petsalis) | ο συγγραφέας εκφράζει άμεσα και ~ τον εαυτό του (Chatzinis) | εφαρμόζει τόσο αιφνιδιαστικά και τόσο ~ την τολμηρή πολιτική του (Roussos) | απεκάλυπταν τώρα ~ και τις συγκεκριμένες εδαφικές αξιώσεις τους (Fteris) | poem κ' εδώ ~ | μας λένε μπορείτε, μόνο βιαστείτε (Papatsonis) [der of adj ανενδοίαστος]
Μπερδεύτηκα περισσότερο
Τι βαθυστόχαστο να εννοεί άραγε ο θεραπευτής;
( καλές αναφορές, γιατρέ μου )
Ανενδοίαστα έγραψα, που σημαίνει χωρίς ενδοιασμό. Όχι ενεδοίαστα.
Οι νέοι άνθρωποι που συμπαθείς, θέλουν να διαβάζουν τις απόψεις σου στα διάφορα θέματα του φόρουμ. Και όχι να κρίνεις τις διάφορες λέξεις που χρησιμοποιώ στις απαντήσεις μου.
Παράθεση:
Σχόλιο # 105 από Alice1Ελα βρε... Καθεσαι και διαβαζει και αυτα τα ποστς? εγω απλα τα προσπερναω...ευτυχως βοηθουν και τα μπλε γραμματα και δεν χανω καθολου χρνο
Σωστή σε βλέπω, αυτό με τα χρώματα είναι καλό.
Αλλα θα ήταν καλό και ο κύριος Ταντονας, όταν γράφει τέτοια ποστ, να τα γράφει με μαύρα έντονα γράμματα, για να τα ξεχωρίζει όποιος δεν θέλει να χάνει τον χρόνο του να τα διαβάζει.
Πολλές φορές, γράφοντας τη διάγνωση του άλλου, γράφεις την δική σου και τίποτα άλλο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 108 από brokenheart12
Ποια πιστεύετε οτι θα πρεπε να ειναι η σταση του αντρα μου τωρα απεναντι μου για να με βοηθήσει να ξεχασω...;
.. broken...
τη λησμονια τη δινει μονο ο χρονος που περνα...
μεγαλη εντυπωση μου κανει ..η ολύμπια ψυχραιμια ..
που την αντιμετωπιζεις ... την απορριψη... την ηττα...
γιατι το πρωτο και το βασικο που νιωθει ενας ανθρωπος...
οταν ανακαλυπτει... την υπαρξη του "αλλου"..
ειναι ανεπαρκεια..
ειναι χτυπημα στην αυτοεκτιμηση... στην αυτοπεποιθηση...
και κυριως στην εμπιστοσυνη...
οσα και να κανει δηλαδη τωρα...
εσυ ... θα τα λαμβανεις... οπως πριν?
δεν θα φοβασαι... πως σε δουλευει ψιλο γαζι?
γι'αυτο κι επιμενω στην αποσταση...
να δειξει... ποσο και αν του λειπεις...
στην ουσια... πρεπει να σου δειξει ... ξανα οτι σε θελει για "γυναικα" του...
εσυ ξερεις... τι εχεις περισσοτερο αναγκη...
σιγουρα παντως... οι δωροδοκιες δεν ειναι η λυση..
χρειαζονται.. πιο ουσιαστικες αποδειξεις...
πιο συναισθηματικες...
Παράθεση:
Σχόλιο # 109 από Mileni
Πολλές φορές, γράφοντας τη διάγνωση του άλλου, γράφεις την δική σου και τίποτα άλλο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 101 από Rena_PiraeusΟι γυναικες μετα τον διαλυμενο γαμο θελουν ενα πραγμα...ΛΕΦΤΑ...τιποτα αλλο.
Αλλωστε κακα τα ψεματα παρα πολλες βγαινουν απο τους γαμους τους οχι ως γυναικες αλλα ως μανες!!
Σχεδον δεν ειναι πια σεξουαλικα οντα.Αλλα ειναι ανθρωπινα οντα γεματα...μισος.Ισως καποιες συνελθουν στην πορεια και επανελθουν,πολλες ομως δε τα καταφερνουν και μενουν σε αυτη τη κατασταση.
... Ρενα...
ο καθε ανθρωπος.. οταν βγαινει απο μια σχεση...
θελει απο την επομενη ο,τι στερηθηκε.
αλλη ... ερωτες.. αλλη.. ελευθερια... να οριζει τον εαυτο της..χωρις να δινει λογαριασμο...
αλλη..μονο ... να χορτασει... το κορμι της...
αλλη ολα...μαζι...
αβυσσος...
τα λεφτα... φυσικα και ειναι καλοδεχουμενα!
απλα... χρηστον ειναι να στα δινει μια δουλεια...
γιατι... αν ειναι να βρεις εναν που καθεσαι ..να σε πη... αει... για να σε πληρωνει...
καθεσαι και στο γαμο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 112 από KLELIA22
γιατι... αν ειναι να βρεις εναν που καθεσαι ..να σε πη... αει... για να σε πληρωνει...
καθεσαι και στο γαμο...
Μα εννοεί νομίζω αυτές που αν ήταν στο χέρι τους...θα καθόντουσαν μια χαρά στο τέτοιον γάμο τους...
καλά κατάλαβα;
Οχι αχινε δε καταλαβες καλα.
Εννοω οτι υπαρχει μια μεγαλη κατηγορια γυναικων που βγαινουν απο τους γαμους τους,απονεκρωμενες ως γυναικες.
Βγαινουν αποκλειστικα ως μανες,απονεκρωμενες σεξουαλικα,χωρις ερωτικα ενδιαφερονται.Και πως να τα εχουν?Αφου εχει γεμισει μισος η καρδια τους.
Τετοιες γυναικες το μονο για το οποιο ενδιαφερονται μετα,ειναι τα χρηματα.
Οικονομικη εξασφαλιση απο την δουλεια τους(αν εχουν)και το...ατομο που...μισουν τοσο οσο δεν μισισαν ποτε αλλον στην ζωη τους.
Τον πρωην τους.
Παράθεση:
Σχόλιο # 113 από achinos
Μα εννοεί νομίζω αυτές που αν ήταν στο χέρι τους...θα καθόντουσαν μια χαρά στο τέτοιον γάμο τους...
καλά κατάλαβα;
Klelia 22 εγω το ξερω πόσο ψύχραιμη είμαι και πως νοιωθω μέσα μου. ..αυτο που ρωταω ειναι ποια θα επρεπε να ειναι η σταση του; να αναφερεται στο παρελθον και τα λαθη του η να μου υποσχεται για το μελλον;γιατι αυτο που κανει τωρα ειναι να μου λέει πως μετανοιωσε, πως δε θα ξανασυμβει , πως καταλαβε τι διακινδυνευε και τετοια σχετικα και αυτο μονο οταν του ανοιγω εγω συζήτηση. Και απο συμπεριφορά τραλαλα τραλαλο λες και δεν εχει γινει τιποτα και ισχυριζεται οτι ειναι ετσι λογω του παιδιου που ειναι μπροστα.του εχω πει να φυγει και καθε βραδυ ειναι εδω παιζει με το παιδι και κοιμαται στον καναπέ. ..αυτη τη στιγμη δε φοβαμαι αν θα μου ξανατυχει στο μελλον, δεν εχω περασει σε αυτο το σταδιο ακομη γιατι δε μπορω να ξεπερασω και να χωνέψω ακομη το παρελθον...
Παράθεση:
Σχόλιο # 116 από brokenheart12
Εγω χρειαζομαι να τον δω συντετριμενο, να τον δω να ποναει πολυ...
σε ενδιαφερει να κανεις κι αλλο παιδι μαζι του;
αν οχι...
υπαρχει τροπος
Αχ τι ψαχνεις να βρεις brokenheart τωρα?
Το συζητησατε εκτενος,σου ανεφερε καποια πραγματα.
Παραδεχτηκε οτι το λαθος δεν ηταν...στιγμιαιο ,ζητησε συγγνωμη που σε πληγωσε,εδωσε υποσχεσεις και ολο το γνωστο ρεπερτοριο που καθε αλλος στη θεση το ιδιο θα εκανε.
Λες οτι το θεμα το συζητατε μονο με δικη σου προτοβουλεια.
Ελεος τι περιμενες να κανει?Να ανοιγει αυτος την κουβεντα και να φερνει το ζητημα στην επιφανεια?
Δεν γινονται αυτα τα πραγματα!!
Επισης θες να τον δεις συντετριμενο κτλ κτλ!!Τι θες να ειναι στα γονατα να κλαιει οτι δεν θελει να σας χασει και να ζηταει συγγνωμη?
Αυτο θα ικανοποιησει τον θυμο σου?Θα τον απαλυνει?
Ας δουμε τι γινεται απο εδω και περα.
Απο τη στιγμη που τα πραγματα ειναι ετσι,και δεν εχει φυγει απο το σπιτι και κοιματε στον καναπε.
Αστα ετσι!!Μην του ζητας αλλο να φυγει απο το σπιτι.
ΜΗΝ ΤΟΥ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!
Δεν θα το ξαναναφερεις ΠΟΤΕ!!Ουτε θα το φερνεις στη επιφανεια σε καποιους μελλοντικους καυγαδες.
Θα βαλεις ολο αυτο το σκηνικο στην ακρη της καρδιας σου,θα συγχωρεσεις ειλικρινα(αν δεν το κανεις ειλικρινα τελειωσε ο γαμος σου) σου και θα προσπαθησεις ξανα.
Δειξε του οτι τον αγαπας,παρ ολο που σε πληγωσε,και ασε τον να σε προσεγγιζει αυτος ξανα σιγα σιγα.Και θα ανταποκρινεσαι και εσυ σιγα σιγα.Δεν θα κανεις τη δυσκολη αλλα θα ανταποκρινεσαι αναλογος.
Μετα οταν αρχιζουν και φτιαχνουν τα πραγματα θα βαλεις σε εφαρμογη,σταδιακα ομως,αυτα που σου εχω γραψει στα ποστ 50 55.
Και θα κλιμακωνεις τη σεξουαλικη σου αφηπνιση...σιγα...σιγα.
Και ξαναλεω για να σου δειξω ποσο συμαντικο ειναι.Οταν αρχιζουν να φτιαχνουν τα πραγματα το παιδι θα περναει 1-2 φορες την εβδομαδα,απογευμα και διανυκτευρευση στους παππουδες.
Ενα ολοκληρο απογευμα μια φορα την εβδομαδα,ωστε να μπορειτε ισως να βγειτε εξω οι δυο σας.Και μια φορα την εβδομαδα απογευμα και...διανυκτερευση ωστε να ειστε το βραδυ μονα τα...δυο σας
Θα γινει συστημα!!Σχεδον ενα φυσικο γεγονος,οπως οτι την ημερα τη διαδεχεται η νυχτα.
Αν δε το κανεις αυτο συντομα την σχεση σας θα την παρει και θα την σηκωσει η ρουτινα και η βαρεμαρα.Δεν θα υπαρχεται ως ζευγαρι παρα μονο ως γονεις.
Παράθεση:
Σχόλιο # 116 από brokenheart12
Εγω χρειαζομαι να τον δω συντετριμενο, να τον δω να ποναει πολυ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 115 από brokenheart12Klelia 22 εγω το ξερω πόσο ψύχραιμη είμαι και πως νοιωθω μέσα μου. ..αυτο που ρωταω ειναι ποια θα επρεπε να ειναι η σταση του; να αναφερεται στο παρελθον και τα λαθη του η να μου υποσχεται για το μελλον;γιατι αυτο που κανει τωρα ειναι να μου λέει πως μετανοιωσε, πως δε θα ξανασυμβει , πως καταλαβε τι διακινδυνευε και τετοια σχετικα και αυτο μονο οταν του ανοιγω εγω συζήτηση. Και απο συμπεριφορά τραλαλα τραλαλο λες και δεν εχει γινει τιποτα και ισχυριζεται οτι ειναι ετσι λογω του παιδιου που ειναι μπροστα.του εχω πει να φυγει και καθε βραδυ ειναι εδω παιζει με το παιδι και κοιμαται στον καναπέ. ..αυτη τη στιγμη δε φοβαμαι αν θα μου ξανατυχει στο μελλον, δεν εχω περασει σε αυτο το σταδιο ακομη γιατι δε μπορω να ξεπερασω και να χωνέψω ακομη το παρελθον...
κυρια ρενα εκ πειραιως ,,,
οπως κι εσεις ετσι κι εγω και πολλες αλλες κοπελες που συχναζουν εδω μεσα προερχομαστε απο διαζυγια με παιδια ,,,
αν παρεις μια μια τις περιπτωσεις ,,,
θα διαπιστωσεις ,,,
οτι ολες ειμαστε διαφορετικες και σαν φυσιογνωμιες και σαν περιπτωσεις ,,,
οι λογοι και τα επακολουθα ενος διαζυγιου για την καθε μια περιπτωση ειναι διαφορετικα ,,,
οι αντρες που ηταν μαζι μ αυτες τις γυναικες επισης διαφορετικοι ...
και οσα ζευγαρια ακομη διατηρουν τους γαμους τους και συνυπαρχουν κι αυτα διαφορετικα μεταξυ τους ,,,
το οτι για καποιους ισχυουν αυτα που λες δεν σημαινει οτι ισχυουν για ολους ,,,τα ιδια ,,,
μερος της κοινωνιας ειμαστε ολοι και μπορει να συναντησουμε απ ολα τα φρουτα σ αυτο το γιουσουρουμ της ελληνικης κοινωνιας ,,,
παει το στερεοτυπο του χωρισμενου που ξεραμε και που το εδειχνες με το δαχτυλο και το κατεκρινες ,,,
και που οι αντρες σκεφτοντουσαν τον στιγματισμο και τον περιγυρο ,,,
υπηρχε καποτε και το ενδεχομενο να χωρισεις και να μην εχεις την δυνατοτητα να ξαναφτιαξεις την ζωη σου ,,
ολα αυτα ευτυχως τωρα δεν ισχυουν ,,,
και πολλοι γαμοι ειναι οντως πολυ κακοι για να διατηρηθουν ,,,
αλλοι παλι οχι ,,,
κι αυτο ειναι το προβλημα ...
οτι υπαρχουν γαμοι που καιγονται χωρις να υπαρχει σοβαρος λογος ,,
το για ποιους αλλους λογους παραμενει ενας αντρας στον προβληματικο γαμο του ειναι πολλοι και διαφοροι ...
αναλογα ποια ειναι τα προβληματα του γαμου ,,,
υπαρχει η αποψη οτι ολοι μεσα στο γαμο κερατωνουν ,,,
δεν ισχυει αυτο ,,,
ολοι δεν κερατωνουν μεσα στο γαμο ,,,
πολλοι αντρες κερατωνουν και δεν το αμφισβητω ,,,
και γυναικες κερατωνουν ,,,
λιγοτερες αλλα κερατωνουν ,,,
και ειδικα σημερα,,,
αλλα και το κερατο ,,,
τι σοι κερατο ,,ειναι; ,
ξεπετα ;
εκδικηση ;
σχεση ;
δεν τα πεταμε ολα σ ενα σακι ,,,
αν καποιος οντας κερατας ,,,
η απατωντας ,,,
ανεχεται και κραταει το γαμο του ,,
για ποιο λογο τον κραταει;
απο ανασφαλεια ;
απο λογικη ;
ποιοι ειναι οι λογοι που ενω καποιος δεν θελει και δεν πρεπει να βρισκεται εκει παραμενει ,,,
πιστευω οτι εχει να κανει κυριως με την συναισθηματικη του ανασφαλεια ,,,
που σημαινει ...
που θα βρω αλλη ;
δεν θα βλεπω τα παιδια ,,,
πως θα μεινω μονος ;
πως θα γερασω μονος ;...
η πρακτικοι ,,,..λογοι ,,,
που να ξεβολευομαι ,,,
που θα μενω ,,,
ποιος θα μου μαγειρευει ,,,
ποιος θα με φροντιζει ,,,
ξανα απο την αρχη σπιτικο ...
χρηματα για τις υποχρεωσεις των παιδιων ,,
οταν υπαρχει κερατο ,,,
δεν πιστευω οτι απομενει τιποτα στην ψυχη του αλλου ,,,
ολα αλλαζουν θεση και εσωτερικη δομη ,,,
ωστοσο αυτο το μοντελακι που λες για τις γυναικες και το πως βγαινουν απο τα διαζυγια ,,,
οντως ειναι ετσι
κι απο πολλες γυναικες πολυφορεμενο ,,,
η γυναικα συνηθως τα φορτωνεται ολα ,,,
και μεσα στο γαμο και εξω απο αυτον ,,,
ο γαιδαρος που ζει μαζι της μεσα στο γαμο ,,
μετα το διαζυγιο θα γινει γαιδαρος εις διπλουν να μην σου πω και στο πολλαπλασιο ,,,
οταν απομενει μονη με 2 παιδια ποσο ευκολα ειναι να βγει αλωβητη και να τα καταφερει ;,,,
το να μεγαλωσεις και να αναθρεψεις παιδια ειναι το δυσκολοτερο πραγμα που μπορει να κανεις στην ζωη σου ,,,
η φυση μας εχει ορισει ζευγαρι για να μπορουμε να το ,καταφερουμε ,
οταν το παλευει μονο ο ενας ,,,
οχι μανα ,,,οχι θυμους ,,,
οχι κακιες ,,,
εχεις χασει την ταυτοτητα σου ,,,
η γυναικα παντα ηταν υποτιμημενη ,,,
το ιδιο συμβαινει και σημερα ,,,
παντα οι αντρες τις γυναικες τις χρησιμοποιουσαν κατα τις βολες τους ,,,
οπως τον μεσαιωνα η γυναικα περπατουσε κατω απο το πεζοδρομιο ,,,δεν ψηφιζε και ηταν πολιτης δευτερας κατηγοριας ,,,
ετσι και τωρα ο αντρας επικαλυμμενα μεν αλλα την βαζει πισω απο αυτον ,,, ,,,
η ουσια εξακολουθει να ειναι ιδια ,,,
ρατσιστης με την εμφανιση της ,,,
με την ηλικια της ,,,
με την συμπεριφορα της ,,,
την θελει ετσι αλλιως ,,,
νοικοκυρα μανα γκομενα ,,,κουβαλητη ,,,
οι αναγκες μας ειναι διαφορετικες και μ αλλη σειρα ,,,
η γυναικα επιζητα επικοινωνια
ο αντρας σεξ ,,,
η επικοινωνια δεν αγοραζεται
το σεξ ομως αγοραζεται ,,,
οποτε ποιος εχει την πραγματικη αναγκη του αλλου ,,,
απο μια αντροκρατουμενη κοινωνια που δεν αγαπαει και δεν σεβεται την γυναικα ,,, ,,,
πως η γυναικα να μην βολοδερνει
μετα απο ενα διαζυγιο ,,,
μονο σαν μανα με θυμους;
το ισχυρο φυλο ηταν και θα ειναι ο αντρας ,,,
το χω ξαναπει και το πιστευω ,,,
οταν ο αντρας πει οχι ,,,
ειναι οχι ,,,
και κλεινω ...
ο αντρας επιτρεπει στην γυναικα να νομιζει οτι τον ελεγχει για να εχει το κεφαλι του ησυχο ,,,
και για να παιρνει κανενα σεξ ...
αν και αυτο μεσα στο γαμο παει σε τελευταια θεση ,,,
ωστοσο να μην εχει γρινια ,,,να εχει φροντιδα ,,,να πεταει απο πανω του ευθυνες ,,,
και να αραζει ,,,δινει την ψευδαισθηση στην γυναικα οτι τον κυριαρχει ..
χαιρετε ..
Παράθεση:
Σχόλιο # 101 από Rena_PiraeuςΣχεδον δεν ειναι πια σεξουαλικα οντα.Αλλα ειναι ανθρωπινα οντα γεματα...μισος.Ισως καποιες συνελθουν στην πορεια και επανελθουν,πολλες ομως δε τα καταφερνουν και μενουν σε αυτη τη κατασταση.
Γδύθηκα
ψάχτηκα
ρώτησα τη μάνα που με γέννησε,
πήρα και μια δυο δεύτερες γνώμες απο τους 2 πιο σημαντικούς επαγγελματίες στη ζωή μιας
γυναίκας:
το γυναικολόγο μου και το μηχανικό αυτ. που φτιάχνει τ' αμάξι μου:
κανένας τους δεν ήξερε πού διάτανο έχω πάνω/κάτω/πίσω/μπρος μου
εκείνον τον πίνακα με τους διακόπτες
τους ροοστάτες
τους μοχλούς
τους μετρητές
τις λυχνίες και τα λοιπά συμπράγκαλα
που χρειάζονται:
α/ για να συγχωρούν οι άνθρωποι
β/ για να "κρατούντογάμοτοσπιτικότουςκαι ναμηρουτιανιασειποτέηερωτικητουςζωη γιατί πώςθαζήσει τοπαιδι αμα ο πατερας/μανα φύγεικαι κάνειαλλαπαιδιά"
Δεν βρήκα τίποτα.
Τέρμα απογοήτευση.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media