Παράθεση:
Σχόλιο # 120 από SunshineJnΓδύθηκα
ψάχτηκα
ρώτησα τη μάνα που με γέννησε,
πήρα και μια δυο δεύτερες γνώμες απο τους 2 πιο σημαντικούς άντρες στη ζωή μιας γυναίκας:
το γυναικολόγο μου και το μηχανικό αυτ. που φτιάχνει τ' αμάξι μου:
κανένας τους δεν ήξερε πού διάτανο έχω πάνω/κάτω/πίσω/μπρος μου
εκείνον τον πίνακα με τους διακόπτες
τους ροοστάτες
τους μοχλούς
τους μετρητές
τις λυχνίες και τα λοιπά συμπράγκαλα
που χρειάζονται:
α/ για να συγχωρούν οι άνθρωποι
β/ για να "κρατούντογάμοτοσπιτικότουςκαι ναμηρουτιανιασειποτέηερωτικητουςζωη γιατί πώςθαζήσει τοπαιδι αμα ο πατερας/μανα φύγεικαι κάνειαλλαπαιδιά"
Τέρμα απογοήτευση.
Καθόλου να μη γελάς καλή μου Μάγισσα
(και κυρίως να περιμένεις να διορθώνω πρώτα τις όποιες κοτσάνες μου προλαβαίνω να παρω χαμπάρι απο τα
γραφόμενά μου, να μου κοτσάρεις σωστή την παράθεση)
Πάω να ψαχτώ μήπως βρω κανα εγχειρίδιο και βγάλω άκρη.
Παράθεση:
Σχόλιο # 122 από SunshineJnΚαθόλου να μη γελάς καλή μου Μάγισσα
(και κυρίως να περιμένεις να διορθώνω πρώτα τις όποιες κοτσάνες μου προλαβαίνω να παρω χαμπάρι απο τα
γραφόμενά μου, να μου κοτσάρεις σωστή την παράθεση)
Πάω να ψαχτώ μήπως βρω κανα εγχειρίδιο και βγάλω άκρη.
ήταν
αυθόρμητο !
Διαπιστώνω πάντως πως τα ευγενή ομοειδή μας θηλαστικά,
οι άνδραι,
στα εδω γραφόμενα,
πήραν προαγωγή:
απο γουρούνια
έγιναν γάιδαροι.
Συμπαθή και τα δυο τετράποδα, δε λέω.
Φιουχ!
Ευτυχώς που γεννήθηκα μ' αυτό το φύλο
και τη γλιτώνω με καμια βρισιά τύπου: "ανύπαντρη".
Η βρισιά τύπου :"γεροντοκόρη" δεν είναι πια της μοδός;
Έχουν καιρό να με αποκαλέσουν έτσι!
Αν δεν συντρέχουν τα κριτήρια για το: "γεροντοκόρη"
(καλη μου ώρα)
παίζουν άλλα, πιο cult.
Παράθεση:
Σχόλιο # 125 από jane_doeΗ βρισιά τύπου :"γεροντοκόρη" δεν είναι πια της μοδός;
Έχουν καιρό να με αποκαλέσουν έτσι!
Κάτι μου λέει ότι δεν θέλω να μάθω ποια είναι αυτά τα άλλα, τα cult ντε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 126 από SunshineJn
Αν δεν συντρέχουν τα κριτήρια για το: "γεροντοκόρη"
(καλη μου ώρα)
παίζουν άλλα, πιο cult.
Παράθεση:
Σχόλιο # 127 από jane_doeΚάτι μου λέει ότι δεν θέλω να μάθω ποια είναι αυτά τα άλλα, τα cult ντε...
μα γιατί;
έτσι ξεχωρίζεις εύκολα με τι lifestyle είναι γαλουχημένος
αυτός που κάνει τον χαρακτηρισμό ...
brokenheart
Δεν εχεις αναφερει την ηλικια του ανδρα σου.
Παιζει μεγαλο ρολο αυτο!!
Ποσο χρονων ο δικος σου?
Παράθεση:
Σχόλιο # 128 από brokenheart12
Rena σε αυτη τη φαση με τοση οργη που εχω μεσα μου δεν μπορω ούτε να μην το ξανααναφερω ουτε να γινω sex machine σαν να παιρνω πανω μου ολη την ευθυνη για οτι εγινε και να βγαινει αλωβητος...φταίει και φταιει πολυ! Ευχαριστώ πολυ για τις συμβουλές αλλα τη δεδομενη στιγμη δε μπορω να τις ακολουθησω...
Brokenheart
Καλα κανεις και εισαι θυμωμενη...
Και νομιζω οτι περαν της ολης φασης του κερατωματος, αυτο που σου τη δινει περισσοτερο ειναι το γεγονος οτι ο συζυγος σου θεωρει τα παντα ευκολα στη ζωη του...
Απλα ξεβολεψε τον...
Να σου πω κατι απο προσωπικη πειρα σχετικα με το θυμο...
Ο θυμος καλως υπαρχει, αλλα χρειαζεται εκτονωση την στιγμη που τον αισθανεσαι...
Γιατι αν παραμεινει μετουσιωνεται σε πικρα...
Οσες φορες δεν εκτονωσα τον θυμο μου στη στιγμη που επρεπε, το εκανα σε αλλες λαθος φασεις και μερικες φορες με ολεθρια αποτελεσματα για ολους...
Αν λοιπον , νιωθεις ολα αυτα που νιωθεις; να του τα δειξεις!!!
Να του καταστησεις σαφες οτι δεν εισαι ερμαιο στα χερια του, ωστε απο τη μια να καταστρεφει τη σχεση σας, την εμπιστοσυνη σου, την οικογενεια; και απο την αλλη να συμπεριφερεται σαν " τρια πουλακια καθονταν και επλεκαν πουλοβερ"!!!
Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα και δεν χρειαζετσι να εισαι η βολικη συζυγος, μητερα, ερωμενη!!!
Αν σε θελει, αν σε αγαπαει, αν σε νοιαζεται να ιδρωσει και λιγο για να σε αποκτησει!!!
Και οχι να ιδρωσεις εσυ στα σεντονια σου!!!
Διαβάζοντας όλες σου τις απαντήσεις εγώ ένα παρατηρώ. πόσο άψογη προσπαθείς να είσαι σε όλα τα καθήκοντά σου. γιαυτό βαρέθηκε και ξενοκοίταξε. τα έχει όλα δεδομένα. κ γιαυτό τώρα κάνει σα να μη συνέβη τίποτα. γτ σε ξέρει και ξέρει πως το πιθανότερο είναι να είστε μαζί ξανά κ ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Δεν παίρνεις 2 βδομάδες άδεια να πας στους γονείς σου?κ άσε του το παιδί. Να δει λίγο πως είναι να έχεις όλες τις ευθύνες πάνω σου και να αναθεωρήσει.
Παράθεση:
Σχόλιο # 116 από brokenheart12
Εγω χρειαζομαι να τον δω συντετριμενο, να τον δω να ποναει πολυ...
... δυσκολο να σου δωσω ιδεες επ αυτου...
δεν μου χει γεννηθει... μεχρι τωρα μια τετοια αναγκη... ωστε αν την ικανοποιησω... να νιωσω καλυτερα..
ισως που το βρισκω αχρηστο..
να ειναι δυο ανθρωποι... σωριασμενοι απο τον πονο...καταγης...
αν ειναι ο ενας ορθιος...
μια σταλα συμπονοια να χει... κι αλλη μια τσιπα...
θα το απλωσει το χερι... να βοηθησει τον αλλο να σηκωθει..
Ναι...να του το απλωσει το χερι...
Και να τον βοηθησει να σηκωθει...
Να μην τον αφησει να κειταιται χαμω..
Και αν μπορουν κι οι δυο να προχωρησουν μαζι παρακατω να το κανουν...
Αλλα...
Εκεινος, που την εριξε καταχαμα και δεν της απλωσε ποτε το χερι???
Και απο τσιπα...περισσευει!!!
Υ Γ. Η εκδικηση ειναι ενα πιατο που δεν τρωγεται ουτε κρυο, ουτε ζεστο, και οταν την περιμενεις διακαως τοτε πληγωνεσαι εσυ πολυ περισσοτερο!!!
Προσωπικά πιστευω οτι η κοπέλια τον εκβιαζε οτι θα τα πει ολα σένα οποτε την πρόλαβε.ομως οτι σου ειπε οτι ειχε αυτη τη σχεση δεν σημαίνει οτι δεν θα ξαναγίνει
Παράθεση:
εξωσυζυγικη σχεση δυο χρονια!
Σχόλιο # 1 από brokenheart12Δεκαπεντε χρονια μαζι, τεσσερα χρονια παντρεμενοι με ενα παιδί δυο ετων και ανακαλυψα οτι ειχε σχεση απο τοτε που ημουν εγκυος.με επιασαν οι δικοι της...το μονο που παραδεχτηκε ηταν οτι δεν ηταν σχεση αλλα μια περιπετεια 5-6 επαφων.οι δικοι της μου μιλησαν για κανονικοτατη σχέση και πως της ελεγε οτι θα με χωρισει, οτι δεν περνουσε καλα...του ζητησα να μου αποδειξει αυτα που ισχυρίζεται και λεει απαιτεί να πιστεψω αυτον και οχι τους αλλους.οι αλλοι ηξεραν τα παντα για μας, τους δικους μας,.ειχα πιασει καποια σημαδια κατα καιρούς αλλα τα κουκουλωνε λέγοντας οτι ηταν ενα απλο φλερτ χωρις συνεχεια...δεν ξερω τι να κανω...ζηταω να κανονισει συναντηση ολων να βγει η αληθεια και λεει ειναι τρελοι αυτοι...οτι πρεπει να πιστεψω εκεινον.και εχουμε ενα αγορακι που τον λατρευει το μπαμπα του και εκεινος το ιδιο...
oσο υπάρχουν άνθρωποι θα υπάρχουν μπλεξίματα, γενικώς στους ανθρώπους αρέσει η ίντριγκα, το μπερδεμένο...η απλότητα τους αποσυντονίζει
Αν προσπαθήσω να σκεφτώ τί θάκανα στη θέση σου, γιατί πρακτικά, δεν τόχω αντιμετωπίσει, αλλά επειδή με ξέρω, τι σοι είμαι...
Θάρχιζα νάχω δική μου ζωή,
εντελώς δική μου λεμε,
αυτός ολοσχερώς απ έξω,
θάβγαινα,
θα του φόρτωνα το παιδί,
θάκοβα μαγειρεμα , σιδέρωμα, σφουγγάρισμα, μόνο για παιχνίδι κ για οικογενειακές εξόδους για τα προσχήματα
δικαίωμα να με ρωτήσει που πάω κ τι κάνω, κανένα
κ θάρχιζα να βλέπω κ άλλους...
κι αν μ άρεσε κ κανείς, θα πήγαινα και μαζί του...
κ να το καταλάβαινε, θα τούλεγα να το κάνει γαργάρα...αλλιώς,
στη μάνα του...
Ετσι, μπορεί, λέω, μπορεί, δεν είναι κ σίγουρο, να μου πέρναγε...μετά από πολύυυυ καιρό
Τί να κάνομεν τώρα, μαστίγιο δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε(εδώ ούτε να το ξαναφέρνουμε στην κουβέντα, δις ημερησίως κ να κάνει μετάνοιες, σαράντα στον αριθμό, δεν είναι αποδεκτό)
να του το κόψουμε στον ύπνο του, όπως προτείνει ο πίκατσου,είναι ένα καλό σχέδιο μεν, αλλά πού να τρέχεις μετά δικαστήρια κ δικηγόρους...
οπότε αυτό θάκανα,
αφού δεν είναι ικανός να με περάσει απέναντι, θα περάσω μόνη μου...όπως κ νάναι, με όποιον νάναι κ για όσο θέλω...
σημασία για μένα θάχε να χωνέψει εντελώς, πως αυτό που είχε μαζι μου, αυτό που με έδενε, ράγισε,έσπασε δλδ, όχι η καρδιά μου, αυτό που είχαμε μαζί
κ πως από δ κ πέρα,
δεν είναι καθόλου μα καθόλου σίγουρο
πως είμαι μαζί του.
Καταστροφικό σχέδιο ε;
Κ γιατί όχι;
υγ. κ κείνο ήταν ωραίο επίσης, πούκανε εκείνη η κοπέλα με τα τρία παιδιά,
της τόνιας
αφού τάβαλε για ύπνο
τούπε ησυχα κ ωραία
πως είν ερωτευμένη με άλλον εδώ κ κάτι τέρμινα...
αλλά ντάξ μωρέ, αν δε θες ας μη χωρίσουμε...
καλησπερα brokenheart
εγω αυτο που εχω καταλαβει διαβαζοντας το θεμα σου ειναι οτι εχεις δικιο που εισαι θυμωμενη ολοι μας πιστευω θα ημασταν σε αναλογη περιπτωση.Το θεμα μου ομως ειναι οτι ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα οπως τα περιγραφεις...οταν ειπες οτι τα εμαθες ολα απο τους γονεις της αλλης κοπελας που ισχυριζεται οτι εκανε σχεση με τον αντρα σου επεσα απο τα συννεφα...η γνωμη μου ειναι οτι γενικα η ολη κατασταση ειναι πολυ χαμηλου επιπεδου...και τελικα δεν ειμαι πεπεισμενη για το τι εχει πραγματικα συμβει...δεν μπορω να καταλαβω απο που και ως που 2 μεγαλοι ανθρωποι πλησιαζουν μια κοπελα παντρεμενη και οχι μονο παντρεμενη αλλα παντρεμενη με ενα παιδακι μωρο και της λενε για τον αντρα της και την κορη τους οτι ειχανε δεσμο και ολα τα αλλα που σου ειπανε...πραγματικα αδυνατω να το καταλαβω..και αληθεια να ηταν δεν θα επρεπε να ανακατευτουν σε μια οικογενεια γιατι αυτο εισαστε πια και οχι δυο απλοι γκομενοι..και θα επρεπε και αληθεια να ητανε και ας μην ηξεραν πες οτι ηταν παντρεμενος.. να μαζεψουν την κορη τους γιατι και αυτη αν εγινε κατι φταιει το ιδιο και περισσοτερο και να μην πουν κουβεντα παραπερα!!γι αυτο μιλαω για πολυ χαμηλο επιπεδο πατωμα τελειως!!...δηλαδη τι προσπαθουν να κερδισουν να διαλυσουν μια οικογενεια??για ποιο λογο?? για να τακτοποιησουν την κορη τους??δεν ξερω...εγω πραγματικα θα ειχα πολλες επιφυλαξεις σε αυτα που θα ακουγα απο αυτουςΓια λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media