Εσεις αν δεν τη χωρισετε δεν θα ησυχασετε!!
Τελος παντον.
Νωρις ειναι βεβαια για τελικο συμπερασμα,αλλα οπως την κοβω την broken,ενω θελει πραγματικα τον ανδρα της,τη βλεπω να εγλωβιζεται σε μια σταση ''φορτωνω σιγα σιγα''.
Και αυτο δεν εχει καλα αποτελεσματα!
Αν μεινουν μαζι,συγχωραει ειλικρινα και προχωρανε.
Αλλιως ας αναλαβει τις ευθηνες της και ας αποχωρησει απο το γαμο.
Και φυσικα σε αυτη τη περιπτωση αναλαμβανει και την αποκλειστικη ευθυνη των οσουν συμβουν.Δεν δικαιουτε να ριξει ευθυνες πουθενα!!Μα πουθενα!!
Οσα συμβουν στον ψυχισμο του γιου της κτλ.
Ο ανδρας της ειναι 36 χρονων και δειχνει να εχει καλουτσικη εργασια.Για αυτο τον διεκδικησε κατα καποιο τροπο και η γκομενα.Αυτο το νοημα εχει η παρεμβαση των συγγενων της.
Ειναι γελασμενη η broken αν νομιζει οτι ο ανδρας της ,αν τον χωρισει τωρα η σε κανα-δυο χρονια,οτι δεν προκειτε να ξαναφτιαξει τη ζωη του ολοκληρωτικα.
Μεχρι τα 43-45 του θα ειναι σε νεο γαμο με νεα...κουτσουβελα.Θα κανει στον πατερα σε αυτα καθε μερα,και ο δικος της γιος θα μεγαλωνει...μονος,χωρις να τον ζει απο 2-4 χρονων καθημερινα.
Αν νομιζει οτι θα ειναι ωραιο θεαμα αυτο,και θα εχει καλες επιπτωσεις στον ψυχισμο του γιου της.
Εμπρος λοιπον για ηρωικη εξοδο.
Παντος να μεινει,χωρις να εχει συγχωρισει ειλικρινα,και να δημιουργειτε ετσι μια θλιβερη και μιζερη ατμοσφαιρα δεν λεει.
Αυτο κανουν παρα πολλες γυναικες,και στην ουσια πλεον ειναι εκεινες υπευθυνες για τη κακη καταστηση που επικρατει στο γαμο τους.
Παράθεση:
Σχόλιο # 139 από achinosΑν προσπαθήσω να σκεφτώ τί θάκανα στη θέση σου, γιατί πρακτικά, δεν τόχω αντιμετωπίσει, αλλά επειδή με ξέρω, τι σοι είμαι...
Θάρχιζα νάχω δική μου ζωή,
εντελώς δική μου λεμε,
αυτός ολοσχερώς απ έξω,
θάβγαινα,
θα του φόρτωνα το παιδί,
θάκοβα μαγειρεμα , σιδέρωμα, σφουγγάρισμα, μόνο για παιχνίδι κ για οικογενειακές εξόδους για τα προσχήματα
δικαίωμα να με ρωτήσει που πάω κ τι κάνω, κανένα
κ θάρχιζα να βλέπω κ άλλους...
κι αν μ άρεσε κ κανείς, θα πήγαινα και μαζί του...
κ να το καταλάβαινε, θα τούλεγα να το κάνει γαργάρα...αλλιώς,
στη μάνα του...
Ετσι, μπορεί, λέω, μπορεί, δεν είναι κ σίγουρο, να μου πέρναγε...μετά από πολύυυυ καιρό
Τί να κάνομεν τώρα, μαστίγιο δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε(εδώ ούτε να το ξαναφέρνουμε στην κουβέντα, δις ημερησίως κ να κάνει μετάνοιες, σαράντα στον αριθμό, δεν είναι αποδεκτό)
να του το κόψουμε στον ύπνο του, όπως προτείνει ο πίκατσου,είναι ένα καλό σχέδιο μεν, αλλά πού να τρέχεις μετά δικαστήρια κ δικηγόρους...
οπότε αυτό θάκανα,
αφού δεν είναι ικανός να με περάσει απέναντι, θα περάσω μόνη μου...όπως κ νάναι, με όποιον νάναι κ για όσο θέλω...
σημασία για μένα θάχε να χωνέψει εντελώς, πως αυτό που είχε μαζι μου, αυτό που με έδενε, ράγισε,έσπασε δλδ, όχι η καρδιά μου, αυτό που είχαμε μαζί
κ πως από δ κ πέρα,
δεν είναι καθόλου μα καθόλου σίγουρο
πως είμαι μαζί του.
Καταστροφικό σχέδιο ε;
Κ γιατί όχι;
Νομίζω, πως την πιάσαν οι γονείς της κοπέλας, γιατί είδαν κ απόειδαν...οτι αυτοί δεν είχαν σκοπό να το λήξουν μόνοι τους.
Λάθος κατάλαβες ρένα,
αυτός είν ενας πολύ καλός τρόπος
να συγχωρήσει αληθινά
κ όχι να χωρίσει
(είδες πουθενά να της λέω να χωρίσει
ο ψυχισμός του γιού της, θάναι πολύ καλά
μόνο αν ο δικός της ψυχισμός είναι σούπερ
κ ειλικρινά δεν καταλαβαίνω κ το άλλο...
αν φτάσεις να χωρίσεις
τι σε νοιάζει πότε κ άν ξαναφιάξει ο άλλος τη ζωή του;
(αυτό το κλείσιμο ματάκι όταν δεν έχει κενό μετά το ερωτηματικό...
Ax achine μου
Οχι απλα τους νοιαζει αν θα φτιαξει ο πρωην ανδρας τους,τη ζωη του τοσο ολοκληρωμενα(νεα οικογενεια νεα παιδια)
Αλλα τους νοιαζει και τους...κοφτει σε πληροφορω.
(Και δεν μιλω για τα παιδια που εχουν μαζι,...αυτα αστα τι σοκ τραβανε απο μια τετοια προοπτικη)
Παράθεση:
Σχόλιο # 143 από achinos
κ ειλικρινά δεν καταλαβαίνω κ το άλλο...
αν φτάσεις να χωρίσεις
τι σε νοιάζει πότε κ άν ξαναφιάξει ο άλλος τη ζωή του;
Παράθεση:
Σχόλιο # 145 από Rena_PiraeusAx achine μου
Οχι απλα τους νοιαζει αν θα φτιαξει ο πρωην ανδρας τους,τη ζωη του τοσο ολοκληρωμενα(νεα οικογενεια νεα παιδια)
(Και δεν μιλω για τα παιδια που εχουν μαζι,...αυτα αστα τι σοκ τραβανε απο μια τετοια προοπτικη)
Δεν είναι το θέμα εδώ το πως εκλαμβάνουν τα παιδια το διαζύγιο, θέλουν κι αυτά καθοδήγηση.
Δεν είναι για τα παιδιά μας που θέλουμε ο άλλος άπαξ κ μας χωρίσει...
να τον φάει το φίδι το μαύρο
να του μαραθεί κ να μην του ξανακάνει κούκου
να καταστραφεί παντοιοτρόπως...
ο λόγος είναι πως δεν έχουμε ακόμα αποφασίσει μέσα μας
τί ακριβώς θέλουμε, εμείς, οι γονείς,
εκδίκηση;
η να φιάξουμε ξανά τη ζωή μας;
αυτό είναι κ το κλειδί
κ για τα παιδιά, που παθαίνουν όταν ο άλλος γονιός κάνει νέα οικογένεια
που αναπαριστούν πιστεύω το συναίσθημα του "αδικημένου".
γιατί τι θα κάνει το παιδί αν βλέπει συνεχώς τον έναν απ τους γονείς του, να κλαίγεται κ να είναι δυστυχισμένος;
θα πάρει το μέρος του,
είτε είναι ο πατέρας του, είτε η μητέρα του
Γιαυτό λέω πως το κλειδί είναι να ξέρουμε τί πραγματικά θέλουμε
άσχετα από τον άλλον
κ για την περίπτωση της ραγισμένης καρδιάς
που θέλει να βρει τρόπο να συγχωρήσει
κ για όλους εκείνους που τελικά χωρίζουν
Ευτυχισμένοι ενήλικες
μεγαλώνουν ευτυχισμένα παιδιά
είτε είναι μαζι
είτε χώρια
Δηλαδή το πόσο καλός πατέρας είναι και αν αγαπάει και θα στηρίξει μελλοντικά το παιδί του εξαρτάται από το αν θα χωρίσει τη γυναίκα του? τότε σκ@τ@ στα μούτρα του και μιλώ εκ πείρας, δεν το λέω έτσι.
Αυτός είναι άμοιρος ευθυνών? δεν έφερε μια γυναίκα με την οποία σύναψε οικογένεια, και η οποία του αφιέρωσε 15 χρόνια, στο σημείο να αμφισβητεί το κοινό τους μέλλον?
Όσο για το παιδί είναι πάρα πολύ μικρό για να έχει μνήμη για την οικογενειακή ζωή. Ούτε καν θα θυμάται αν χωρίσουν από τώρα. Ως φυσιολογικό θα βιώνει το να ζουν χώρια γτ δεν θα έχει στο μυαλό του εικόνες από το να ζουν μαζί.
Κ αν θέλει να μείνει μαζί του δεν πρέπει να φτιάξει νέες βάσεις για αυτή την σχέση και να αναθεωρήσει πράγματα ώστε να μην υποφέρει και η ίδια? δεν πρέπει να δείξει πως αν και εφόσον επιλέξει να είναι μαζί του είναι η τελευταία ευκαιρία που του δίνει? Μόνο με το να στηθεί στα 4 θα κερδίσει τον άντρα της? έτσι κερδίζεται ο σεβασμός?
Γιατί μπορεί να μη σε θέλει ο άλλος κ δικαίωμα του να ψάχνει νέο κρέας, αλλά ένας σεβασμός για τα χρόνια που έζησαν μαζί, για την όμορφη οικογένεια που δημιουργήσαν τον ώφειλε.
Δράση-αντίδραση είναι οι καταστάσεις.
Παράθεση:
Σχόλιο # 141 από Rena_PiraeusΕσεις αν δεν τη χωρισετε δεν θα ησυχασετε!!
Τελος παντον.
Νωρις ειναι βεβαια για τελικο συμπερασμα,αλλα οπως την κοβω την broken,ενω θελει πραγματικα τον ανδρα της,τη βλεπω να εγλωβιζεται σε μια σταση ''φορτωνω σιγα σιγα''.
Και αυτο δεν εχει καλα αποτελεσματα!
Αν μεινουν μαζι,συγχωραει ειλικρινα και προχωρανε.
Αλλιως ας αναλαβει τις ευθηνες της και ας αποχωρησει απο το γαμο.
Και φυσικα σε αυτη τη περιπτωση αναλαμβανει και την αποκλειστικη ευθυνη των οσουν συμβουν.Δεν δικαιουτε να ριξει ευθυνες πουθενα!!Μα πουθενα!!
Οσα συμβουν στον ψυχισμο του γιου της κτλ.
Ο ανδρας της ειναι 36 χρονων και δειχνει να εχει καλουτσικη εργασια.Για αυτο τον διεκδικησε κατα καποιο τροπο και η γκομενα.Αυτο το νοημα εχει η παρεμβαση των συγγενων της.
Ειναι γελασμενη η broken αν νομιζει οτι ο ανδρας της ,αν τον χωρισει τωρα η σε κανα-δυο χρονια,οτι δεν προκειτε να ξαναφτιαξει τη ζωη του ολοκληρωτικα.
Μεχρι τα 43-45 του θα ειναι σε νεο γαμο με νεα...κουτσουβελα.Θα κανει στον πατερα σε αυτα καθε μερα,και ο δικος της γιος θα μεγαλωνει...μονος,χωρις να τον ζει απο 2-4 χρονων καθημερινα.
Αν νομιζει οτι θα ειναι ωραιο θεαμα αυτο,και θα εχει καλες επιπτωσεις στον ψυχισμο του γιου της.
Παντος να μεινει,χωρις να εχει συγχωρισει ειλικρινα,και να δημιουργειτε ετσι μια θλιβερη και μιζερη ατμοσφαιρα δεν λεει.
Αυτο κανουν παρα πολλες γυναικες,και στην ουσια πλεον ειναι εκεινες υπευθυνες για τη κακη καταστηση που επικρατει στο γαμο τους.
Παράθεση:
Σχόλιο # 147 από hopito
Δράση-αντίδραση είναι οι καταστάσεις.
Ακριβώς αυτό είναι το θέμα τώρα.
Πέρα από φυλετικά στερεότυπα κ συνηθισμένες συμπεριφορές των μανάδων κ των γιαγιάδων μας
που είδαμε κι αυτές που κατέληξαν
Αν βρει κάποιος την αντίδραση που του ταιριάζει
που τον ικανοποιεί
τόλυσε
Θυμήθηκα τώρα μια ιστορία...
που μούχε έρθει έτσι η κεραμίδα, όχι μέσα στο γάμο όμως
νεαρή που ήμουν...
τον παρελθόντα αιώνα...
μ ένα αγόρι που σπουδάζαμε σε άλλες πόλεις
ήρθα θεσσαλονίκη να το βρω
κι εκεί που πίναμε στη δόξα
μου το ξεφουρνίζει πως πήγε με μια, την ήξερα
...κόλπος μούρθε
εκατό σφύξεις ανέβασα, η πίεση είκοσι θα πήγε...
συνεχίζω το κρασί μου λοιπόν, αστραπιαία γίναν όλα αυτά
βρε μωρό μου, ήθελα κ γω να σου πω κάτι...
κ ξεκινω μια ιστορία, πούχε μέσα, όλες μου τις φαντασιώσεις, θεόκουφη μιλάμε
κάτι σαν τα περιστατικά του ντόκτορ χαουζ
πούναι σ έναν άνθρωπο, πέντε καρασπανιώτατες παθήσεις.
Παγωτό ο νέος...
δε χωρίσαμε βέβαια, παρά πολύ αργότερα κ για άλλους λόγους
κι αυτή την ιστορία, με ρώταγε να την κατανοήσει
κι εγώ δεν άλλαζα ούτε τόνο, όλα ίδια κ με λεπτομέρειες, για πολύ καιρό.
Πολλά χρόνια μετά τούπα πως ήτανε φίξιον
δεν ξέρω αν το πίστεψε ποτέ...
άντε να βγαλεις άκρη
Τις αληθινές "αταξίες" μου βέβαια, ούτε είχα καμιά πρόθεση να τις εκθέσω
ούτε το έκανα ποτέ
τις θεωρώ θησαυρούς, αποκλειστικά δικούς μου
χαχαχαχαχαχα πληρωμένη απάντηση πήρε... Ήθελες τα και παθές τα..
Καλα ηρθα εδω, για το μαθημα κατασκευης πισσας και περτσινιων?
Αντε, να τελειωνουμε γιατι εχω να παω και διπλα, στους παρηγορητες...
Καταρχην θελω να σας πω πως συγκινούμαι που άνθρωποι ξενοι σεμενα αφιερωνουν χρονο και σκεψεις σ εμενα και το πρόβλημα μου.Τώρα όσον αφορα τα κινητρα των δικων της (μανα και αδερφη) με μπερδευουν κι εμενα αφού με επιασαν τώρα ενω η σχέσηειχε ηδη τελειώσει πριν το καλοκαίρι και οι ιδιες μου ειπαν πως δε βγαινει τωρα με καποιον αλλα ανταλασσει μυνηματα.στην αρχη μου ειπε οτι στα λεω σαν μανα προς μανα γιατι πρεπει να μαθεις, μετα μου ειπε να μη διαλυσω το σπίτι μου γιατι ολοι οι άντρες ετσι κανουν και η κοινωνια ειναι σαπια, μετα οτι και να χωρισω δεν θα τον δεχτουν, μετα οτι νομιζαν οτι ημουν ενημερη και ειχαμε βάλει στο ματι την προικα της κορης της και τελος μου ζητουσε να βοηθήσω την κορη της να ξεκολλήσει στελνοντας ανωνυμα φωτογραφίες και βιντεο που αποδεικνυαν οτι περνουσε καλά ο αντρας μου μαζί μου..οτι να ναι δηλαδη...Μετα απο πολλές συζητήσεις με τον αντρα μου, επιμενει οτι η σχέση ειχε διαρκεια 10-12 μηνες με οχι συχνη επαφη, κι οτι γνωρίζονταν πριν γεννησω αλλα το κακό εγινε αφου γεννησα...οι αλλες λενε οτι μετραει δυο χρονια...η αληθεια θα είναι καπου στη μέση...δεν ξερω...και δεν ξερω αν θελω και αντεχω να το ψαξω παραπανω.αυτο που μπορω να πω ειναι οτι δεν εχω τη δυναμη να χωρισω, οχι για οικονομικους λογους, αλλα γιατι οι αρχες μου δε μου επιτρεπουν τελικα να βαλω εμενα πανω απο τη σχεση πατερα-γιου χωρις να θέλω να θιξω τις γυναίκες που αποφασίζουν να χωρίσουν για τους δικους τους λόγους. Ισως πιο πολυ με φοβίζει το μετα για το παιδί μου σε περιπτωση διαζυγιου παρα το μετά για μενα αν συνεχισουμε μαζί...
Καλη ιδεα. Πιστευω θα σε ξαλαφρωσει.
Κα παραλία ωραία όλα αυτά που λέτε..αλλά υπάρχει κι ένας αυτοσεβασμός.
Μια οικογένεια δεν διαλύεται έτσι εύκολα ,αλλά και δεν συντηρείται με ψευτουποκρισία για ένα παιδί.
Παράθεση:
Σχόλιο # 156 από _sapounofouska_Κα παραλία ωραία όλα αυτά που λέτε..αλλά υπάρχει κι ένας αυτοσεβασμός.
Μια οικογένεια δεν διαλύεται έτσι εύκολα ,αλλά και δεν συντηρείται με ψευτουποκρισία για ένα παιδί.
Κάπου έγραψες βλέπει τη θεματοθέτρια ως γυναίκα ακόμα..Αν την έβλεπε σαν γυναίκα ,ως θυληκό τι έψαχνε στην άλλη?Κι αν δεν ανακατευόταν οι συγγενείς της άλλης,ο συζυγάτος ακόμα θα κρατούσε τη σχέση,στάνταρ.
Πολύ κατινιά δε λέω,θέλει κότσια να το κάνεις.Αλλά και ο κύριος με οικογένεια πως δίνει τόσο δικαίωμα να ανακατεύονται έτσι ?'Αρα με το δίκιο τους ανακατεύτηκαν.
Εσύ καλή μου θεματοθέτρια θες αγώνα να ξεπεράσεις όλα αυτά,και δύναμη.Πρόσεξε τι θα κάνεις και εννοείται θες εκδίκηση..Η καλύτερη εκδίκηση είναι όμως να είσαι εσύ καλά με ή χωρίς τον άντρα σου.
Μήπως με μπερδεύεις? Τι κατινιά έγραψα εγώ να κάνει? Για βάλε το ποστ παράθεση, γιατί δε νομίζω ότι εδώ διαφωνούμε.
Κατινιά αυτό που έκαναν αδερφή και μάνα της γκόμενας..
Παράθεση:
Σχόλιο # 141 από Rena_Piraeus
Παράθεση:
Σχόλιο # 145 από Rena_PiraeusAx achine μου
αχινε ...ολα αυτα που γραφει πιο πανω η ρενα τα αμφισβητεις δηλ ;
γιατι σε εχω ξανακουσει πολλες φορες να λες οτι αν η μητερα στηριξει τα παιδια της σωστα και τους περασει θετικα μηνυματα...
το διαζυγιο θα ειναι αναιμακτο ,,,
ειναι που μας διαβαζει και κοσμος ετσι;
ποσες γυναικες ξερεις να κανουν υπομονη μετα το διαζυγιο και να τα καταφερνουν σαν να μην συμβαινει τιποτα ...
μιλας μηπως για γυναικες που παρκαρουν στους γονεις τους τα παιδια τους τα μεγαλωνουν εκεινοι κι εκεινες ειναι μανες περαστικες του σ/β ;,,,
ειναι ξεκουραστες ανετες και τα παιδια τα πανε μονο καμια βολτα η σινεμα ;
και πολλες φορες μενουν και σ αλλο σπιτι ,,,
για να ξερουμε τι λεμε δηλ ,,,
κι αυτο το θεωρεις οτι λεγεται ανατροφη προς τα παιδια σου ;
και ποσες γυναικες εχουν γονεις που βοηθανε ;
αν η γυναικα δεν εχει βοηθεια και ειναι μονη και εργαζεται;
θεωρεις οτι μια μητερα που εργαζεται και κοπανιεται ολη μερα να τα βγαλει περα σαν μανα και σαν πατερας και στο σπιτι την περιμενουν 2 παιδια ,,,
μπορει αυτη η γυναικα να βγαλει θετικη ενεργεια για να την εισπραττουν τα παιδια ,,,της,
κατ αρχας η ενεργεια αντλειται απο την ψυχικη ισορροπια του ατομου η οποια προερχεται μεσα απο τον συντροφο ,,,
ξερεις εσυ πολλες που να τα καταφερνουν ως χωρισμενες και σαν μανες και σαν γκομενες με την ιδια επιτυχια ,,,;
εχοντας και μεγαλωνοντας οι ιδιες τα παιδια τους;
ποσες βρισκουν συντροφους σταθερους που ν αξιζουν μετα το διαζυγιο
κι αυτο αν εχουν που ν αφησουν τα παιδια ,,,
εσενα αχινε τα παιδια σου ποιος τα μεγαλωσε;
μονη σου;
γιατι εχω την εντυπωση οτι τα παιδια σου τα μεγαλωσαν οι γονεις σου κι εσυ εργαζοσουν ,,,
χωρις να το λεω βεβαια κακοπροαιρετα και ,με μορφη κουτσομπολιου ,,,
αλλα το κανω για να καταρριψω πληρως την αποψη σου αυτη ,,,
την οποια την θεωρω λανθασμενη και η οποια μαλλον ειναι επηρεασμενη απο τα προσωπικα σου βιωματα...
δεν υπαρχουν πολιτισμενα βελουδινα καλα και κακα διαζυγια ,,,
υπαρχουν μονο διαζυγια ,,,
με πολλα προβληματα πολυ πονο και με την μετεπειτα ζωη μπαλωμενη οπως οπως ,,, ,,,
οποιος πιστευει αλλα ..
ειναι ασχετος κι εκτος πραγματικοτητος ... ...
.
και αν πιστευει οτι λεγοντας παχια και πλουσια λογια στα παιδια του
οτι θα τους αντικαταστησει την φυσικη παρουσια του γονιου που φευγει...
ειναι επιεικως για κλαματα .,. ...
κι αυτο που λες οτι δεν θελουν να φτιαξει ο αλλος την ζωη του ,,,
μα σαφως και δεν θελουν
αφου το μοντελο συνηθως ειναι το ιδιο ,,,
, αυτος που δεν εχει τα παιδια να βρισκει αλλον συντροφο ,,,
κι ο αλλος να τρωει τ αγγουρια ,,,
οι μανες συνηθως κρατανε τα παιδια
οι πατεραδες πηγαινουν παρακατω ,,,
βρισκουν χειροτερες κατα κανονα ,,,
και οι μανες μενουν μονες βγαζοντας τις μαυρες τους
βγαζοντας κακια προς τον αντρα που εφτιαξε την ζωη του ..
αυτες να εχουν επωμισθει το βαρος της μοναξιας λογω της ανατροφης των παιδιων ,,,
πολλες φορες και λογω προχωρημενης ηλικιας ,,,
2 στις 3 περιπτωσεις ετσι συμβαινει ,,,
για να το μαζεψω ,,,
η πραγματικοτητα ειναι αυτη που λεει η ρενα
και πολυ χειροτερη ,,,
τελικα για να καταλαβω.
χωριζει ο αντρας τη γυναικα. "τον μπηξε το δειξε που παρατησε τα παιδια του και θα κανει και θα ρανει με τις καινουργιες γκομενες"χωριζει η γυναικα τον αντρα. "τον μπηξε το δειξε που κανει τη ζωουλα του, δε δινει λεφτα στα παιδια του, ενω εγω το θυμα πλενω ξεσκατιζω, ποναω , κανω ρανω".Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media