Ma δε θέλει η γυναίκα να χωρίσει, τι συζητάμε;
Να βρει ένα τρόπο να πάει τη ζωή της παραπέρα θέλει με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες, νομίζω, αυτό συζητάμε...εγω μαζι σου ειμαι. και συμφωνω.
Αχινέ γιατί ο άντρας ορθοποδεί πιο εύκολα από τις γυναίκες όμως..??
Γιατί μια γυναίκα χωρισμένη θα το σκεφτεί πολύ αν θα βάλει άντρα στο σπίτι με τα παιδιά της,στη ζωή της και στην ψυχή της.Ο άντρας δεν σκέφτεται τόσο πολύ όλα αυτά.Οπότε πάλι οι γυναίκες είναι μείον και συνεπακόλουθο το μίσος που ανέφερες.
Τι θα έπρεπε δηλαδή..να χαρούμε που ο άντρας μας έφτιαξε τη ζωή του?Πολύ ανωτερότητα.
Φαντάσου λέει
να 'ρθουν καιροί
που και σε τούτη τη γωνιά της υδρογείου
θα δίνεται (πιο) εύκολα και (πιο) δίκαια η επιμέλεια στον πατέρα.
Όπου οι πατεράδες θα πάψουν να είναι τα "γαϊδούρια"
γιατί θα έχει περάσει στις συνειδήσεις όλων
το θέμα της σωστής, δίκαιης και υπεύθυνης γονικής μέριμνας (της πραγματικής και όχι της νομικής).
Εκεί που θα μάθουν και οι ίδιοι να είναι πατεράδες
και όχι ως απόρροια του "σύζυγοι".
Τι θ' απογίνει όλο αυτό το ατράνταχτο επιχείρημα-θρήνος
με μανάδες οδυρόμενες
και πατεράδες "γουρούνια"?
Έχει γούστο να βγει και σε καλό
μια και θα κοπούν οι χαρακτηρισμοί
καθώς δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης.
Να δεις που θα βγάζουμε και πιο ευτυχισμένα παιδιά.
Όπως σε βλέπω και (αν) με βλέπεις.
http://www.newsit.gr/ellada/diazugio-koini-diatrofi-paidia-goneis
καλομελετα κι ερχεται
Παράθεση:
Σχόλιο # 164 από SunshineJnΦαντάσου λέει
να 'ρθουν καιροί
θα δίνεται (πιο) εύκολα και (πιο) δίκαια η επιμέλεια στον πατέρα.Όπου οι πατεράδες θα πάψουν να είναι τα "γαϊδούρια"
το θέμα της σωστής, δίκαιης και υπεύθυνης γονικής μέριμνας (της πραγματικής και όχι της νομικής).Εκεί που θα μάθουν και οι ίδιοι να είναι πατεράδες
με μανάδες οδυρόμενες
καθώς δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης.Να δεις που θα βγάζουμε και πιο ευτυχισμένα παιδιά.
Παράθεση:
Σχόλιο # 164 από SunshineJnΦαντάσου λέει
να 'ρθουν καιροί
θα δίνεται (πιο) εύκολα και (πιο) δίκαια η επιμέλεια στον πατέρα.Όπου οι πατεράδες θα πάψουν να είναι τα "γαϊδούρια"
το θέμα της σωστής, δίκαιης και υπεύθυνης γονικής μέριμνας (της πραγματικής και όχι της νομικής).Εκεί που θα μάθουν και οι ίδιοι να είναι πατεράδες
με μανάδες οδυρόμενες
καθώς δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης.Να δεις που θα βγάζουμε και πιο ευτυχισμένα παιδιά.
πάλι γουρούνια θα είναι οι άντρες..γιατί δεν θα πέφτει η διατροφή στην πρώην πια..αφού το παιδί θα το έχει ο πατέρας..
Παράθεση:
Σχόλιο # 163 από _sapounofouska_
Τι θα έπρεπε δηλαδή..να χαρούμε που ο άντρας μας έφτιαξε τη ζωή του?Πολύ ανωτερότητα.
Αν είσαι εσύ που προτίμησες μια ζωή χωρίς αυτόν κ βέβαια να χαρείς, χωρίζεις γιατί αυτό θα σε κάνει πιο ευτυχισμένη, δε χωρίζεις για να τον φάει τον άλλον το μαύρο το φίδι.
θυμήθηκα έναν τυπο, που είχε χωρίσει κ ήθελε η γυναίκα του, μαζί με το παιδί του, να μην έχουν στον ήλιο μοίρα, για να αναγκαστεί να ξαναγυρίσει πίσω, πολύ τούχε κακοφανεί που είχε βρει δουλειά κ τάχε καταφέρει κ βέβαια ούτε σκέψη για διατροφή αν κ μπορούσε
Κ επειδή στο διαζύγιο φαίνεται ο άθρωπος κ στα ζόρια κ στα δύσκολα δλδ
αν η σχέση σου είναι εξ αρχής, "να σου ψοφήσει η κατσίκα για να χαίρομαι"
τότε,
ούτ ο γάμος ήταν εντάξει
Παράθεση:
Σχόλιο # 166 από _sapounofouska_
πάλι γουρούνια θα είναι οι άντρες..γιατί δεν θα πέφτει η διατροφή στην πρώην πια..αφού το παιδί θα το έχει ο πατέρας..
Ναι, αλλά μ αυτή τη λογική, η πρώην, θα μπορέσει να ξαναπαντρευτεί...
κ να ξαναφάει ένα κομμάτι ψωμί
Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.
Επίσης είμαι κάθετη στο νόμο που λέει διατροφή μόνο ο άντρας.Ζητάει η μανδάμ διαζύγιο,έχει γκόμενο και τρώει και τη διατροφή.Απίστευτο και τραγικό.Ή πληρώνει ο άλλος δάνειο το σπίτι στην πρώην που μένει εκεί,για χάρη των παιδιών.Δε συμφωνώ καθόλου.Ισότητα δε θέλουμε? Διατροφή και οι δύο,για να μην εκμεταλλεύονται κάποιες και μερικές την καλοσύνη κάποιων κορόιδων.
Παράθεση:
Σχόλιο # 163 από _sapounofouska_Αχινέ γιατί ο άντρας ορθοποδεί πιο εύκολα από τις γυναίκες όμως..??
Γιατί μια γυναίκα χωρισμένη θα το σκεφτεί πολύ αν θα βάλει άντρα στο σπίτι με τα παιδιά της,στη ζωή της και στην ψυχή της.Ο άντρας δεν σκέφτεται τόσο πολύ όλα αυτά.Οπότε πάλι οι γυναίκες είναι μείον και συνεπακόλουθο το μίσος που ανέφερες.
Μωρέ κατά κανόνα, ο άνδρας δεν είναι σε θέση να ζήσει μόνος του , γιαυτό βρίσκει γυναίκα.
Παιδιά υπάρχει ένας κανόνας > Αυτός που βολεύεται μέσα στο γάμο είναι ο άνδρας!
Η γυναίκα είναι πολύ πιο ανεξάρτητη, ζει άνετα μόνη της.
Και γιατί να ξαναπαντρευτεί η γυναίκα?
Δεν ξέρετε ότι <<το δις εξ΄αμαρτείν ουκ γυναικός σοφής>>
Παράθεση:
Σχόλιο # 169 από _sapounofouska_Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.
Επίσης είμαι κάθετη στο νόμο που λέει διατροφή μόνο ο άντρας.Ζητάει η μανδάμ διαζύγιο,έχει γκόμενο και τρώει και τη διατροφή.Απίστευτο και τραγικό.Ή πληρώνει ο άλλος δάνειο το σπίτι στην πρώην που μένει εκεί,για χάρη των παιδιών.Δε συμφωνώ καθόλου.Ισότητα δε θέλουμε? Διατροφή και οι δύο,για να μην εκμεταλλεύονται κάποιες και μερικές την καλοσύνη κάποιων κορόιδων.
Στμφωνώ απολύτως. Βέβαια υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις.
Νομίζω, οι νόμοι έγιναν για να προστατέψουν τις γυναίκες που ήταν κάποτε το αδύνατο φύλο, έτρωγαν ξύλο και δε μιλούσαν κ.λ.π. Τώρα βέβαια έχουν αντιστραφεί οι όροι στις περισσότερες περιπτώσεις.
Ξέρω όμως περίπτωση, που έφυγε η γυναίκα με το παιδί από το σπίτι και πήγαν σε διαμερισματάκι και την άλλη μέρα ήρθε η γκόμενα στο σπίτι! Θα μου πεις <<κι αν το σπίτι ήταν δικό του?>> Ναι ρε γαμ..., ας άφηνε το παιδί του, μέχρι να μεγαλώσει τουλάχιστο, ξέρω γω!
Παράθεση:
Σχόλιο # 170 από Paralia48
Η γυναίκα είναι πολύ πιο ανεξάρτητη, ζει άνετα μόνη της.
Και γιατί να ξαναπαντρευτεί η γυναίκα?
η φιλενάδα μου με δύο διαζύγια
απαντάει ως εξής
'' μα δε έχω πρόβλημα με το γάμο...έχω με αυτούς που διαλέγω να παντρευτώ ''
μένα δε με πείθει ,μετά από ένα διαζύγιο θεωρώ ότι η συγκεκριμένη συνθήκη έχει περισσότερες παγίδες
από ότι προσφορές!
και για να ολοκληρώσω την σκέψη μου ...
καλό είναι μετά από ένα χωρισμό ...
να ευχόμαστε εκατέρωθεν ο πρώην/η πρώην να προχωρήσει και να ναι ευτυχισμένος /η...
γιατί, ο άνθρωπος που περνάει καλά...που είναι ερωτευμένος ,που νιώθει ότι έχει πάει ένα βήμα παραπάνω...
διαθέτει πίστη για τη ζωή ,είναι μεγαλόψυχος ,συγχωρετικός με τον ευατό του άρα και με τους άλλους...
Παράθεση:
Σχόλιο # 172 από nuvola
να ευχόμαστε εκατέρωθεν ο πρώην/η πρώην να προχωρήσει και να ναι ευτυχισμένος /η...
γιατί, ο άνθρωπος που περνάει καλά...που είναι ερωτευμένος ,που νιώθει ότι έχει πάει ένα βήμα παραπάνω...
διαθέτει πίστη για τη ζωή ,είναι μεγαλόψυχος ,συγχωρετικός με τον ευατό του άρα και με τους άλλους...
... και οι απανταχου "ανθρωποδιωχτες"...
θα κοιμουνται... υπνον ελαφρυτερον... εχοντας καρδιαν νηφουσαν...
Παράθεση:
Σχόλιο # 172 από nuvola
η φιλενάδα μου με δύο διαζύγια
απαντάει ως εξής
'' μα δε έχω πρόβλημα με το γάμο...έχω με αυτούς που διαλέγω να παντρευτώ ''
μένα δε με πείθει ,μετά από ένα διαζύγιο θεωρώ ότι η συγκεκριμένη συνθήκη έχει περισσότερες παγίδες
από ότι προσφορές!
και για να ολοκληρώσω την σκέψη μου ...
Δεν είναι από ανωτερότητα λοιπόν που συγχωρείς
κ εύχεσαι ο/η πρώην να είναι καλά,
είναι γιατί υπάρχει άμεση ανάγκη
νάναι η ζωή σου καλύτερη,
πιο ήρεμη
νάχεις καλύτερη σχέση με το παρελθόν σου
να ξεπεράσεις την απόρριψη κ την αποτυχία, βλέποντας την σα διαφορετικότητα
χωρίς το πληγωτικό συναισθηματικό φορτίο
κ να προχωρήσεις πιο γρήγορα
αλλού
'ενστικτο επιβίωσης είναι
κ βοηθάει να κοιμούνται καλύτερα όλοι
δεν είναι τέλειο;
Αφου εισαι ασχημη να μην ξενοκοιταξει ο ανδρας σου?
μ' αρέσει η μαριάννα..
10 θέματα διάβασα ως τώρα και τα έλυσε όλα στο πιτς φυτίλι
Παράθεση:
Σχόλιο # 175 από marianna-Αφου εισαι ασχημη να μην ξενοκοιταξει ο ανδρας σου?
έλα να σου ρίξω μια παράθεση να σε διασώσω..
γιατί το πρωί σε βλέπω στο "πάει"
..εκτός αν μαζί σου "φύγω" και εγιώνι
Παράθεση:
Σχόλιο # 172 από nuvola
Αυτό είναι πολύ πολύ προχωρημένο!! Πόσοι έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο? Οι περισσότεροι είναι επί ποδός πολέμου! Εσύ θα το κατάφερνες?
Παράθεση:
Σχόλιο # 178 από Paralia48
Αυτό είναι πολύ πολύ προχωρημένο!! Πόσοι έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο? Οι περισσότεροι είναι επί ποδός πολέμου! Εσύ θα το κατάφερνες?
Ξέρω εγώ έναν τέτοιο , ζωντανό παράδειγμα.
Ω Θεέ μου...
Είναι ο σύντροφός μου..
...παει αυτη...χωρισε!...εφυγε αυτος απ το σπιτι και της πηρε και το ...pc!
...φτου!...πως θα μαθουμε τωρα τη συνεχεια?...εεε?
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media