Παράθεση:
Tωρα οσο αφορα το ακυρο...αυτην θα χασει οχι εγω...γτ δν μιλαω για εφημερη σχεση αλλα για σοβαρη...
Σχόλιο # 20 από kokoblue
και τι με αυτό;
θεωρείς πως είναι κάτι που μόνο εσύ μπορείς να προσφέρεις
και αυτό σε κάνει κελεπούρι;
α καλά...
Παράθεση:
Η κοπελα μου αρεσει και θα την ηθελα διπλα μου ακομα και για παντα...
Σχόλιο # 20 από kokoblue
δν ξερω θα της πω οτι μου βγει εκεινη την ωρα...
Υπο νορμαλ συνθηκες...
κι αν η κοπελα εχει 3 γρ.μυαλο στο κεφαλι της...
αν της πεις κατι τετοιο ...
η που θα σκεφτει οτι εισαι ασοβαρος...
η που θα αρχισει να γελαει...!!
Ελπιζω...να μην αρχισεις να της λες τετοια κουλα...γιατι το παιχνιδι θα το'χεις χασει απο τα αποδυτηρια...!
Το σινεμά είναι η καλύτερη λύση για πρώτο ραντεβού. Βέβαια εσείς έχετε παλιώσει πια.
Ίσως σ΄αυτή την περίπτωση να ήταν καλύτερα να της έλεγες ευθέως <<θα ήθελα να βγούμε ένα βραδάκι οι δυο μας να πάμε για ποτό στο... τάδε ωραίο μέρος. Δέχεσαι?>>
εισαι κελεπουρι αδερφε. κοιτα ομως να μη πεις πολλα αλλά να κανεις πραξεις. κοινως απλωσε το χερακι σου.
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από kokoblue
Ουφ...Οχι tonia δν θα της πω τετοια εδω τα λεμε αυτα!!Ελπιζω να θελει τι να πω αλλο γτ καλα παιδια με σοβαρο σκοπο λιγα κυκλοφορουν κ δν το αμφισβητει καμια σας αυτο απ οσο ξερω ε;;
kokoblue...αμα εχεις αρχισει απο τωρα τα ουφ...
κοκομπλοκο σε βλεπω να παθαινεις εκεινη την ωρα...!
Μην πτοεισαι βρε...με γυναικα εχεις να κανεις οχι με...τερας..!
Κι αυτο επισης που λες...
ειμαι καλο παιδι με σοβαρο σκοπο...
αστο...ουτε αυτο να το πεις...ναι;;;
Σε ποια ταινια θα πατε?
kokoblue περιμένεις να πιάσεις κ' εσύ το τζακ ποτ.
Παρακάτω υπάρχει η ιστορία ενός υπερτυχερού. Καλή τύχη λοιπόν!
[http://www.sxeseis.gr/forum/41733/%CE%B2%CF%81%CE%B7%CE%BA%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CE%BA-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%81%CF%89.php" alt="%CE%B2%CF%81%CE%B7%CE%BA%CE%B1-%CE%B5%CF]
Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από marianna-Αμα εισαι ασχημος,που ασχημος θα εισαι,κατσε στα αυγα σου!
Εσύ τώρα πως το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα?
Είστε ολοι ασχημοι σε αυτο το φορουμ!!!
Φριμαν... νέο φρούτο και νέος πελάτης στο "πάει" (bye bye)
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από freeman21
Εσύ τώρα πως το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα?
Μόλις τώρα είδα ότι είναι άλλη μια βλαμμένη σόρι..
Αντε ρε ασχημε!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από marianna-Είστε ολοι ασχημοι σε αυτο το φορουμ!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από freeman21Μόλις τώρα είδα ότι είναι άλλη μια βλαμμένη σόρι..
ή βλαμμένος να πω καλύτερα?
όμως σε ένα θα συμφωνήσω με τη βλαμένη (εγώ που τάχα δεν είμαι!) .
Το τσιγάρο δεν σου πάει!
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από kokoblue
Φαγαμε εναν ζεστο χυλο αλλο πραγμα!! Αλλα θα μεινουμε φιλοι...κατι ειναι κ αυτο!!
αναμενομενο αλλά αδερφε μη μασας. θαρρος. καλα εκανες. και πολλες φιλίες δε γουσταρεις. ας εχεις το κοννεδακι για να φαινεσαι και να εισαι κοινωνικος και ανετος με το αλλο φυλο.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media