Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

τη γνωμη σας παρακαλω

Επιλέξτε σελίδα: (1-8)
Σελίδες 12345678

wanna_live

# 1 στις 11/12/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

τη γνωμη σας παρακαλω

μιλαω εδω κ λιγες μερες με καποιον που γνωρισα σε τσατ.αυτος μ εχει δει σε φωτογραφιες ενω εγω οχι.

εχουμε μιλησει παρα πολλες ωρες.ταιριαζουμε απο οτι φαινεται στις αποψεις μας.μας χωριζει αποσταση ομως.επισης δεν τον εχω δει εγω..και απο τη περιγραφη του δεν μ αρεσει κατι στη εμφανιση του.αλλα εχουμε ερθει κοντα κ ειναι λαθος γτ πιστευω δεν θα μου αρεσει..θα τον απορριψω κ θα λυπηθει.

εγω απλα μιλησα να περασει η ωρα.κ ετυχε να μιλησουμε πολυ.,να του ανοιχτω να μου ανοιχτει..να χουμε ιδιες αποψεις..αλλα λαθος που εγινε αυτο πριν καν τον δω.

αυτος μου λεει να μεινουμε μαζι..αν θελω παιδι να κανουμε...κ μου μιλαει σαν ερωτευμενος..αλλα δεν κολλαει..γτ μιλαμε μονο λιγες μερες...νιωθει μονος κ θελει μια γυναικα αλλα προτρεχει ετσι δεν ειναι?

μηπως εχει προβλημα?

τι να κανω..τα εκανα μανταρα.

τι θα κανατε στη θεση μου?

hopito

# 2 στις 11/12/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Να σε ρωτήσω κάτι, μιας κ έθεσες αυτό το θέμα? Αν μιλούσατε δεν θα σε κέρδιζε? ήδη σε έχει κερδίσει κ αισθάνθηκες κάτι πριν τον δεις. Δεν μπορώ να το αφομοιώσω πως μπορεί κανείς να ερωτευτεί ή να ξε-ερωτευτεί αστραπιαία κ δεν το έχω πάθει κ ποτέ κιόλας. Μου φαίνεται παράξενο, το πως άλλαξε από το οπτικό ερέθισμα το "αίσθημα".

Στο προκείμενο τώρα. Δεν είναι λίγο παράλογο να σου λέει για γάμους κ τέτοια ακόμα δε σε γνώρισε? Τι ηλικία έχει?

Αν δε σου αρέσει καθόλου κ δεν αισθάνεσαι πως μπορείς να τον δεις αλλιώς εγώ θα έλεγα να του πεις πως εμφανίστηκε στη ζωή σου ένας πρώην σου που ήσουν τρελά ερωτευμένη μαζί του κ θέλεις να το ξαναπροσπαθήσεις μαζί του. Φτηνή δικαιολογία μεν, αλλά γιατί να στεναχωρηθεί κ αδίκως ο άνθρωπος?

wanna_live

# 3 στις 11/12/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

ειναι μορφωμενος καταξιωμενος και 41 ετων.
αυτο λεω κ γω.βιαζεται πολυ.νιωθει πολυ μοναξια μου λεει συνεχεια αλλα δεν ειναι νορμαλ να τα λεει σε μια που μιλα μερικες μερες μονο.απλα υποστηριζει οτι ειμαι αυτο που ψαχνει με βαση οσα εχουμε πει  μιλοντας πολλες ωρες. τα χω κανει μανταρα.

wanna_live

# 4 στις 11/12/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

επρεπε να μην ανοιχτω κ να μην μιλησω με καποιον τοσο πολυ χωρις να  εχω δει φωτογραφια του να δω αν μου αρεσει.τωρα ηρθαμε κοντα..εχει ελπιδες κ φοβαμαι θα τον πληγωσω.κ δε το θελω .αλλα δεν ηξερα οτι θα ερχομασταν κοντα.εγω απλο τσατ εκανα  και αλλαξε η φαση κ ηρθαμε κοντα.

hopito

# 5 στις 11/12/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Εσύ είσαι 24?

Εμ αλήθεια στα λέει, που θα βρει άλλη 24άρα!!

Απομακρύνσου γρήγορα, κ μη σκέφτεσαι χαζομάρες!! Χάθηκαν τα αγόρια στην ηλικία μας?

wanna_live

# 6 στις 11/12/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

μεγαλυτερη ειμαι.στη τυχη συμπληρωσα το προφιλ.ηλικιακα ταιριαζουμε.

hopito

# 7 στις 11/12/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ε τότε δε σου λέει κ κάτι παράλογο, σου λέει πως θεωρεί πως αφού είστε 2 κατασταλλαγμένοι κ μεγάλοι άνθρωποι που ταιριάζουν στις απόψεις μέχρι κ γάμο θα μπορούσε να φανταστεί μαζί σου. Δε σημαίνει πως θα το κάνει.

Τώρα έγινε, εσύ γιατί αγχώνεσαι? ξέρει που μένεις? αν θέλει μπορεί να σε βρει? Από ό,τι κατάλαβα είναι πολύ άσχημος ο καημενούλης.  Τέλος πάντων, δεν έκανες κ κανένα έγκλημα, απλά δε σου αρέσει. Θα το ξεπεράσει δεν νομίζω να αυτοκτονήσει...!

wanna_live

# 8 στις 11/12/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

εε περιοχη του χω πει αλλα μενει μακρυα αυτος εκτος αθηνων.
ναι οκ..δε θα σκασω κιολας.απλα θα προσεχω πρωτα να βλεπω φωτο κ μετα να ασχολουμαι με καποιον γτ αυτος τωρα εχει ελπιδες με μενα...εχει αναγκη μια συντροφο κ δυστυχως θα τον δυσαρεστησω.κοριτσακι σ ευχαριστω
απλα υπαρχει πολυ μοναξια στους ανθρωπους κ τωρα αυτος ελπιζει με μενα.

wanna_live

# 9 στις 11/12/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

βασικα σκεφτομαι να πω κατι να ξενερωσει μαζι μου ωστε να μη στεναχωρηθει πολυ που δε θα γινει κατι μεταξυ μας.

hopito

# 10 στις 11/12/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Υπάρχει όντως πολλή μοναξιά αλλά δεν φταις εσύ..
Ώριμος, καταξιωμένος κ τα συναφή κάτι θα βρει..

Θα ξενερώσει από μια κουβέντα? Μήπως να βγεις μαζί του κ να τον κάνεις να σε απορρίψει εκεί? Στο κάτω-κάτω μπορεί αν τον δεις από κοντά να αλλάξεις κ εσύ γνώμη!

wanna_live

# 11 στις 11/12/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

μπα...
εσυ τι θα εκανες στη θεση μου?

god_ofwar

# 12 στις 11/12/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

κατσε τον εχεις δει...αφου λες οχι...πως ξερεις οτι δεν θα σου αρεσει?..σου εχει πει καποια χαρακτηριστικα του?

PetrosGym

# 13 στις 11/12/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Αφού δεν τον έχεις δει πως τον κρίνεις? 

Και αφού τον κρίνεις, τι δεν σου αρέσει πάνω του?

hopito

# 14 στις 11/12/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Δυστυχώς δεν έχω πολύ ανεπτυγμένο το οπτικό κριτήριο. Αν μ'αρέσει όπως μ μιλάει ο άλλος, μπορεί κ να τον ερωτευτώ. Τώρα έτσι από εμφάνιση δε μου χει τύχει ούτε να απορρίψω ούτε να τα κάνω σχέση με κάποιον.

Θα έβρισκα κάποια δικαιολογία για να υπεκφύγω της κατάστασης. Δεν θα του έλεγα την αλήθεια γιατί θα ένιωθα άσχημα. Είτε θα τον απεφευγα συνεχεια μέχρι να το καταλάβει, είτε θα του έλεγα αυτό που σου είπα παραπάνω, ή ότι η ζωή μου αυτή τη στιγμή έχει πολύ τρέξιμο κ δεν μπορώ να διαθέσω χρόνο για έναν άνθρωπο κ είναι άδικο για αυτόν..

wanna_live

# 15 στις 11/12/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

δεν τον εχω δει.ενω αυτος ναι.
απλα μου ειπε περιγραφη του..κ εχει ενα στοιχειο στην εμφανιση του που δεν μου αρεσει στη εμφανιση ενος αντρα.κ πιστευω οτι δεν θα μου αρεσει.βεβαια αυτο το εμαθα δυστυχως ενω ειχαμε μιλησει παρα πολυ..ανοιχθει μεταξυ μας ...

απλα μου ειπε περιγραφη του..κ εχει ενα στοιχειο στην εμφανιση του που δεν μου αρεσει στη εμφανιση ενος αντρα.κ πιστευω οτι δεν θα μου αρεσει.βεβαια αυτο το εμαθα δυστυχως ενω ειχαμε μιλησει παρα πολυ..ανοιχθει μεταξυ μας ...

wanna_live

# 16 στις 11/12/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

χοπιτο..σε αυτα που μου λεει..τον θελω.ταιριαζουμε κ ειναι ο τυπος αντρα που θελω κ ζηταω.ειναι κ καταξιωμενος μορφωμενος,. μονο αυτο με τη εμφανιση με φρεναρει..κ το οτι δε θεωρω νορμαλ να μου λεει να μεινουμε μαζι..να κανουμε παιδι..οτι θα με αγαπαει για παντα..ενω μιλαμε μονο λιγες μερες..αλλα εχουμε μιλησει παρα πολλες ωρες.μπορει να μ ερωτευθηκε...η απλα θελει απεγνωσμενα μια συντροφο.αλλα τετοια λογια δε λεγονται τοσο νωρις.

god_ofwar

# 17 στις 11/12/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

τι στοιχειο εχει 6 δαχτυλα στο ενα χερι ασ πουμε και ενδεχομενος δεν σου αρεσει σε εναν αντρα αυτο...εχει τριτο ποδι...αυτο καλο θα ηταν μαλλον......μαλλον καταλαβα στο προσωπο ειναι το προβλημα...εκει ειναι το αρνητικο στοιχειο...

...μαλλον καταλαβα στο προσωπο ειναι το προβλημα...εκει ειναι το αρνητικο στοιχειο...

PetrosGym

# 18 στις 11/12/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από wanna_live

δεν τον εχω δει.ενω αυτος ναι.

Θα μας πεις τι έχει?

wanna_live

# 19 στις 11/12/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

παντως του το ειπα οτι αυτο το στοιχειο στη εμφανιση δεν μ αρεσει κ μου ειπε να μεινουμε φιλοι αν δε μου αρεσει. .αλλα αν με χει ερωτευθει δεν θα μπορεσει να με δει φιλικα πιστευω.

wanna_live

# 20 στις 11/12/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

δεν ειναι στο προσωπο αλλα ειναι  στα κεφαλι. δε θα ηθελα να γινω πιο λεπτομερης.

Επιλέξτε σελίδα: (1-8)
Σελίδες 12345678
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.