θελω ναι
αλλα να μ αρεσει κιολας σε εμφανιση
Κοπελα μου μη τον απορριπτεις ετσι αυθωρει και παραχρημα. Συνεχισε την επαφη κ πες του να ερθει στην πολη σου να πατε βολτα.
Πες του να σου στείλει μια φωτογραφία να βγάλουμε πόρισμα!
ρε θα μας τρελανεις αφου δεν το εχεις δει...για μια καραφλα τωρα...εδω ο κοσμος καιγεται και το νινι χτενιζεται εχω να πω...
Εν πάση περιπτώσει αφού για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν γουστάρεις πλέον, ξέκοψέ τον ευγενικά,μην τον αφήνεις να τρέφει φρούδες ελπίδες,δεν είναι δίκαιο ούτε για αυτόν ούτε για εσένα.
καλε μου αλλαντιν εσενα σε χω διαβασει λιγο εδω κ σε συμπαθω.
δεν θα τον απορριψω πριν τον δω εννοειται σε φωτο. .απλα το προβλημα ειναι αν τον δω κ δεν μ ε ελκυει..εκει θα πρεπει να του πω να μεινουμε φιλοι κ θα τον πικρανω .κι ολα αυτα γτ δε ειδα φωτο απο τη αρχη ωστε να μη υπηρχε αυτο το νταλαβερι...
Ρε παιδιά ο άνθρωπος έχει αγοράσει το μονόπετρο και ετοιμάζεται να γονατίσει μπροστά της αν συνεχίσει να του δίνει ελπίδες θα κλείσει και την εκκλησία.
jane_doe πως κυλαει η ζωη στη νεα ζηλανδια?εχει δουλειες..?
Δουλειές με φούντες!
Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από god_ofwar
jane_doe πως κυλαει η ζωη στη νεα ζηλανδια?εχει δουλειες..?
γκοντ αν εσενα δε σ αρεσαν οι κοντουλες κι αυτη που μιλουσες κ ταιριαζες ηταν κοντουλα τι θα εκανες?
χοπιτο αυτο θα κανω
τζεην εχεις δικιο .αυτο σκεφτομαι κ γω κ εχω ερθει λιγο σε δυσκολη θεση γτ δε θελω να τον στεναχωρησω κριμα ειναι.μια μοναχικη υπαρξη ειναι που διψα για αγαπη.
εισαι προκατιλημενη και δεν θα σου αρεσει μονο και μονο επειδη εχει φαει σκαλωμα το μυαλο σου με το θεμα που εχει στο κεφαλι...δεν θα σε αφησει να δεις την πραγματικη εικονα..ξεκωψε το
τζεην ετσι ειναι. αλλα γτ τοση βιασυνη??? δεν ειναι νορμαλλλ
γκοντ απαντησε.εδω σε θελω.δεν νομιζω βρε συ να μαι προκατειλημενη.ειναι θεμα γουστου
.
Την απάντηση την έδωσες πριν από μόνη σου : είναι μια μοναχική ύπαρξη που διψά για αγάπη.
Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από wanna_live
τζεην ετσι ειναι. αλλα γτ τοση βιασυνη??? δεν ειναι νορμαλλλ
σωστα.
πες κι εσυ τζεην τι θα εκανες στη θεση μου
Κοπελα μου στην ηλικια σου πρεπει να κοιτας και το Ε9 του αντρα πριν παρεις μια αποφαση. Εκει πως ειναι τα πραγματα? Γιατι θα μπορουσες να τον κρατησεις για φιλο.
γιατι ετσι?γιατι δεν του το ξεκοψες και του εδωσες θαρρος να το λεει...σου αρεσει ειπες γι αυτο...επρεπε να του πεις οτι με τρομαζει αυτο που λες σταματησε το δεν γνωριζομαστε καν πως ξερεις οτι ειμαι αυτο που θες...αλλα του αρεσες και το ξεκινησε...το λαθος που κανουν οι περισσοτεροι πλεον στεκονται μονο στην εμφανιση χωρις να γνωριζουν τον αλλο σα χαρακτηρα...δε λεω οτι δεν μετραει..αλλα δεν ειναι η ουσια...
Aυτό που σου πρότεινα να κάνεις και εσύ...θα ξέκοβα ευγενικά προσπαθώντας να μην τον πληγώσω,όσο γίνεται...
Παράθεση:
Σχόλιο # 55 από wanna_live
σωστα.
πες κι εσυ τζεην τι θα εκανες στη θεση μου
εγω να τον κρατησω.αλλα αυτος δεν ξερω αν θα μπορει αν με χει ερωτευτει οπως δειχνει .
οικονομικα εχω τη εντυπωση οτι ειναι σε μεση κατασταση.
γκοντ εχουμε μιλησει πολλες ωρες.του χω ανοιχθει κ λεει οτι ειμαι αυτο που θελει κ σαν μυαλο κ προσωπικοτητα.δεν σκαλωσε μονο στη εμφανιση λεει.κ σε οσα λεμε ταιριαζουμε
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media