καλα αυτο θα ειναι μαλλον σεναριο διαφημισης ,,,
ωστοσο ,,,
η συναντηση ειναι πολυ βασικη ,,,
αν και μια φωτογραφια ειναι ενδειξη του τι να περιμενεις ...
η συναντηση και η αυρα του αλλου ειναι καθοριστικη ,,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 139 από nuvolaκάπου είχα διαβάσει μια ιστορία παρόμοια σαν αυτές τις χιλιάδες του διαδικτύου...
γνωρίστηκαν και μιλούσανε μέσω κάποιου σαιτ...σιγά σιγα η ''σχέση'' τους εδραιώθηκεμε ειλικρίνεια και ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές...
ο ένας έβαλε την καθημερινότητα του άλλου στην ζωή του εκ του μακρόθεν,στήριζαν και ενθάρρυναν ο ένας τον άλλον στα δύσκολα και στα εύκολα...
κάποια στιγμή μετά από καιρό αποφάσισαν να βρεθούν,χωρίς να έχουν γίνει ποτέ ιδιαίτερες αναφορές για την εξωτερική τους εμφάνιση ...
στο ραντεβού ο άνδρας (που έγραφε και την ιστορία )είχε μεγάλη αγωνία για την εικόνα της γυναίκας που θα συναντούσε,γι αυτή την γυναίκα που μοιράστηκε όλα αυτά,που τον στήριξε όταν απολύθηκε,που ήταν εκεί στις χαρές και στις λύπες του ...
όταν έφτασε στο σημείο ,είδε από μακρυά την κοπέλα να τον περιμένει, δεν του άρεσε καθόλου ήταν μια γυναίκα πέρα από τα γούστα του (αυτός την περιέγραφε στο κείμενο του αλλά δεν είναι απαραίτητο να κάνω μεταφορά της περιγραφής )
απογοητευμένος σκέφτηκε να μην εμφανιστεί...γύρισε να φύγει
στο πρώτο βήμα του ήρθαν στο νου όλα αυτά που έχουν πει,που έχουν μοιραστεί ,κατάλαβε την βλακεία του και γύρισε ...
φτάνοντας στη κοπέλα την χαιρέτησε και της είπε ποιος είναι...αυτό που άκουσε τον σοκάρισε ακόμη πιο πολύ ...''μα δεν ξέρω τι μου λέτε ...εμένα μου είπε μια κοπέλα να μείνω για λίγο εδώ, μέχρι να έρθει κάποιος κύριος που περιμένει γιατί έπρεπε να λείψει για λίγο ...''
την ίδια στιγμή εμφανίστηκε από το δρομάκι ...η ''δική του'' κοπέλα που τον άφησε άφωνο με την ομορφιά της ..
να,είναι και λίγο κουτσός,ε,να έχει κι ένα μικρό θέμα με το χέρι του (του λείπει) και είναι και καθηλωμένος σε μια καρέκλα με 2 ρόδες,λίγο ζάχαρο,πίεση,φύσημα,τριγ/ρίδια...κατά τα άλλα καλά είναι,μια χαρά
Παράθεση:
Σχόλιο # 131 από nuvola
τώρα για να καταλάβω...
όλα τα υπόλοιπα καλά...και το θέμα είναι η φαλάκρα του έρμου;
Παράθεση:
τι μου τα θυμισες τωρα?
Σχόλιο # 132 από KLELIA22μπωω...
Βασικά μόνη σου τα θυμήθηκες
Μαζί σου ρε Κλέλια, δεν φαντάζεσαι πόσο και μου φαίνεται περίεργο να "απολογούμαι" για τις μπούρδες που γράφω. Δεν το συνηθίζω.
Άντε, επειδή δεν ξέρεις πως λειτουργώ στη ζωή μου, λες να είναι τυχαίο που όσες φορές και αν έχω αρπαχτεί με κάποιον εδώ μέσα κάτι χρόνια τώρα,
είναι για τις μλκ που λέει και το μυαλό που κουβαλάει και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ως "επιχείρημα" κάτι από την εμφάνισή του;
Όσο και να ψάξεις, ούτε μία λέξη δεν θα βρεις γι αυτό.
Πόσο μάλλον με φαλάκρες, που έχω δηλώσει ότι με "τρίχες" (και τρίχες) δεν ασχολούμαι (είτε έχει, είτε δεν έχει. )
Τέλος, εν αντιθέσει με τη θεματοθέτρια, εγώ δεν είμαι καρακουκλάρα,
που σημαίνει ότι έχω τα δικά μου κουσούρια για να ασχολούμαι και είναι και μπόλικα.
Δεν χρειάζομαι των άλλων. Μαζεύονται πολλά
Γι αυτό και η απάντησή μου ήταν ανάλογη του "προβληματισμού" της
Μου αρέσει να μπαίνω εδώ γιατί βλέπω πώς θα θελα να είμαι σε 10 χρόνια κ πώς δεν θα θελα να είμαι...
Σίγουρα, δεν θέλω να είμαι άκαμπτη (όπως βλέπω σε παλιά ποστ μου) κ μη ανεκτική σε κάτι διαφορετικό από αυτά που κάνω ή πιστεύω.
Ούτε τόσο αυστηρή σε κριτικές. Στο κάτω-κάτω με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και λάθη έχουμε κάνει όλοι κ έχουμε στεναχωρήσει κάποιον είτε άθελά μας είτε ηθελημένα.
ειναι εντελως διαφορετικο το να ειμαι ρατσιστης με την εμφανιση του αλλου ,,,
κι εντελως αλλο το να μην με ελκει ερωτικα μια συγκεκριμενη εμφανιση,,,
οπως καποιων δεν τους αρεσουν οι παχουλες οι μεγαλες ,,,οι κοντες οι πολυ ψηλες κλπ ,,,
ετσι και σε καποιων δεν τους αρεσουν οι ξανθοι οι κοντοι οι καραφλοι ,,,κλπ
στην ερωτικη σχεση ολα ειναι θεμα ερωτικης χημειας ,,,
εμενα δεν μ αρεσουν καθολου και τα μικρα χειλη ,,,Πριν ομως γνωρισεις εναν ανθρωπο δεν τον ακυρωνεις λογω εμφανισης...
Και αντε ο αλλος να ειναι ο Κουασιμοδος ο ιδιος, δλδ, εσυ εισαι η καρακουκλαρα και δεν πρεπει να τολμησει να σε κοιταξει???
Αντε να ξεκαβαλικευουμε λιγο λεω εγω...
Παράθεση:
Σχόλιο # 146 από sugarbaby42Πριν ομως γνωρισεις εναν ανθρωπο δεν τον ακυρωνεις λογω εμφανισης...
Πόσο μάλλον όταν έχουμε "δει" και 2-3 αξιόλογα πράγματα σε εκείνον...
( Τι θυμήθηκα τώρα με όλα αυτά...Όταν αντίκρυσε την εικόνα μου ο άλλος, για πρώτη φορά... Τι γέλιο που είχαμε ρίξει θεέ μου... Αφού δεν λάκισε τότε...
)
Παράθεση:
Σχόλιο # 139 από nuvolaστο πρώτο βήμα του ήρθαν στο νου όλα αυτά που έχουν πει,που έχουν μοιραστεί ,κατάλαβε την βλακεία του και γύρισε ...
φτάνοντας στη κοπέλα την χαιρέτησε και της είπε ποιος είναι...αυτό που άκουσε τον σοκάρισε ακόμη πιο πολύ ...''μα δεν ξέρω τι μου λέτε ...εμένα μου είπε μια κοπέλα να μείνω για λίγο εδώ, μέχρι να έρθει κάποιος κύριος που περιμένει γιατί έπρεπε να λείψει για λίγο ...''
την ίδια στιγμή εμφανίστηκε από το δρομάκι ...η ''δική του'' κοπέλα που τον άφησε άφωνο με την ομορφιά της..
Επίτηδες το έκανε!
Αν της άρεσε, θα έβλεπε αν την θέλει επειδή είναι όμορφη.
Αν όχι, θα έκανε 'κατάσταση' με τη φίλη της! Και πολύ θα του έπεφτε του καράφλα/κουτσού/στραβού κλπ κλπ..
Πονηρή αλεπού η δικιά μας!
ΥΓ: Πολύ όμορφη, ελπίζω να μην είναι φανταστική η ιστορία..
Nα ας πούμε βλέπετε την αυτο-αναίρεση που γίνεται εδώ πέρα?
Μας αρέσει μια ιστορία που στο τέλος η κοπέλα του βγήκε όμορφη. το γαμάτο θα ήταν να ήταν η άσχημη κ πάλι να την ήθελε κ να κατέληγε η ιστορία: "χαίρομαι που δεν έστριψα εκείνη την ώρα, γιατι έχω ζήσει τόσο ευτυχισμένες στιγμές μαζί με αυτή τη γυναίκα που δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτή!!"
ή κάτι τέτοιο. δεν το χω με τα ποιητικορομαντικά.
Με αυτή τη λογική σούγκαρ θα πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες σε όλους όσους κάνουν κίνηση κ αντίστοιχα να μας δίνουν κ εκείνοι γιατί δεν έχουμε γνωριστεί άρα δεν ξέρουμε τι χαρακτήρα έχουν. Επίσης, αν στην κοπέλα δεν άρεσε κάτι στον χαρακτήρα του θα λέγατε οκ ναι δίκιο έχεις κτλ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 128 από PetrosGymΚαλο είναι όταν δεν ξέρουμε κάτι να μην μιλάμε. Ο λόγος που καραφλιάζουν κάποιοι είναι γιατί πρωτίστως στο DNA τους είναι προγεγραμμένο να συμβεί. Ο λόγος που θα το κάνει να ξεκινήσει είναι η ορμόνη DHT. Είναι η απόλυτη ανδρική ορμόνη, υπεύθυνη σε ότι αφορά το σέξ, πολύ ισχυρότερη από την τεστοστερόνη και όταν ένας άνδρας αναπτύσσεται-μεγαλώνει και γίνετε πιο άντρας τα επίπεδα της στο σώμα μας αυξάνονται. Υψηλή DHT σημαίνει περισσότερη λίμπιντο, διάθεση για σέξ και δυστυχώς τριχόπτωση.
Οι άλλοι που δεν καραφλιάζουν είναι γιατί στο DNA τους δεν έχουν αυτή την προδιάθεση.
Ευχαριστώ Πέτρο για τη διευκρίνηση. Δε γνώριζα περί της DHT ορμόνης.
Και τώρα βρήκα και γιατί είναι ορμόνη και όχι κάποιο ένζυμο π.χ..
Επειδή όποιος την έχει, δεν αφήνει γυναίκα "μόνη"!
Hopito
Εγω απλα ειπα αυτο που μου συνεβη...
Αλλοι ανθρωποι εχουν αλλα μετρα και σταθμα...
Ο καθενας στη ζωη του αγεται και φερεται απο τα δικα του θελω.
Πιστευω ομως οτι μεγαλωνοντας και ωριμαζοντας αλλαζουμε και τροπο σκεψης, και επιθυμιες και αναγκες...
Αυτό δεν το είχα διαβάσει, διότι δημοσιεύτηκε καθώς έγραφα! αναφέρθηκα στην πιο πάνω απάντηση!
Κ εγώ πιο πολύ προς το φιλοσοφικό το πάω.. αμφισβητώ αυτά που λέμε, αυτά που λέω κ τα συναφή για να σκέφτομαι όλες τις δυνατές απόψεις-εναλλακτικές.
δεν ειμαι τοσο υποχωρητικη με το γουστο μου ,,,
αν δεν με τραβαειι ο αλλος δεν τον αφηνω ουτε να μ αγγιξει ,,,Kαλα αυτο το μαθημα το καταλαβαμε προ πολλου !
Παράθεση:
Σχόλιο # 154 από tzoulia59δεν ειμαι τοσο υποχωρητικη με το γουστο μου ,,,
αν δεν με τραβαειι ο αλλος δεν τον αφηνω ουτε να μ αγγιξει ,,,
και δεν ειναι κανενα κομπλεξ μου ,,,
απλα δεν μου βγαζει το ερωτικο ,,,δεν με φτιαχνει πως να το πω απλα ,,,
,,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 150 από hopito
Με αυτή τη λογική σούγκαρ θα πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες σε όλους όσους κάνουν κίνηση κ αντίστοιχα να μας δίνουν κ εκείνοι γιατί δεν έχουμε γνωριστεί άρα δεν ξέρουμε τι χαρακτήρα έχουν.
Οχι ...δεν δινουμε σε οσους κανουν κινηση...και αυτο ειναι αληθεια....
(ειδικα αν αναφερεσαι σε καταστασεις εκτος σαιτ γνωριμιων...και τσατ...)
γιατι 2 ανθρωποι που δεν γνωριζονται καθολου...
το πρωτο πραγμα που βλεπεις ειναι η εξωτερικη εμφανιση...
η αυρα που βγαζει ενας ανθρωπος...αυτο το κατι που εχει και μας ελκυει..!
Επισης...
ασχετα απο το αν μας τραβαει εξωτερικα ...ευκαιρια μπορει να μην δωσεις ουτως η αλλως... για τον οποιοδηποτε προσωπικο λογο που μπορεις να εχεις στο μυαλο σου..εκεινη την ωρα..
Αλλο ομως αυτο...
και αλλο το να εχεις καβαλησει το καλαμι τοσο ψηλα που να κινδυνευεις να σε χτυπησει κεραυνος...και να θεωρεις οτι καποιος δεν πρεπει να σε κοιταζει η να κανει κινηση επειδη τον θωρεις "κατωτερο" εμφανισιακα..
Αυτο ακριβως εγραψα και στην wanna-live.
Γενικά συμφωνώ πάρα πολύ μαζί σου σε αυτό που γράφεις!
Μετά όμως που το ξανασκέφτομαι, οφείλω να αναγνωρίσω πως κ εγώ έχω ενα θέμα παρόμοιο, δε μου αρέσει με τίποτα ο άλλος να είναι αυτός που κάνει όλη την παρέα να γελάει, σα να τον θεωρώ καραγκιόζη ένα πράγμα. Θυμάμαι είχα σχηματίσει αυτή την άποψη για τον φίλο μου κ είχα τρομερή άρνηση μέχρι κ να τ μιλήσω. Μου σπαγε τα νεύρα κ μόνο η παρουσία του. Κ βεβαίως όταν έμαθα ότι θέλει να κάνει κίνηση μέσα μου -- κ έξω μου-- είπα: "ε όχι βέβαια που θα τα φτιάξω κ με τον καραγκιόζη! για τόσο χαμηλά είμαι?". τώρα που κλείσαμε 5 χρόνια λέω άλλα.
Επειδή μακρυγορώ όμως, αυτό που λέω είναι πως μπορεί κάποια να λέει για την εμφάνιση, κάποια άλλη να την πειράζει κάτι στο χαρακτήρα κ να θεωρεί τον άλλον "κατώτερό" της, ή πως αξίζει κάτι καλύτερο ή πως απλά δεν της ταιριάζει, έχει να κάνει με τα μέτρα κ τα σταθμά του καθενός κ δυστυχώς δεν μπορούμε να κρίνουμε ποια μέτρα κ ποια σταθμά είναι σωστά κ ποια όχι . Ούτε ποιος είναι επιφανειακός κ ποιος όχι από τέτοια πράγματα, γιατί όλοι έχουμε κάτι τέτοιο, είτε αφορά εμφάνιση είτε χαρακτήρα. Κ ίσως να μην είναι απόλυτα εσφαλμένο γιατί κάπως πρέπει να περιοριζόμαστε ως προς το τι ζητάμε ή διεκδικούμε, δε γίνεται να μας κάνουν όλα!!
Με αυτή τη λογική, δεν μπορώ να κατακρίνω την κοπέλα που θεωρεί ότι μπορεί να αξίζει κάτι καλύτερο, αυτό που θα αισθανόμουν ότι δεν είναι σωστό (προσωπικά) θα ήταν να συνάψει σχέση μαζί του κ να θεωρεί πως του κάνει χάρη.
Παράθεση:
Σχόλιο # 147 από Leigh-Cheri( Τι θυμήθηκα τώρα με όλα αυτά...Όταν αντίκρυσε την εικόνα μου ο άλλος, για πρώτη φορά...
Τι γέλιο που είχαμε ρίξει θεέ μου... Αφού δεν λάκισε τότε...
)
https://www.youtube.com/watch?v=QP2uPNypJlE&list=PLB31EFD8478E05F3A
απο 0:45 εως 0:50
Παράθεση:
Σχόλιο # 158 από pigassos71απο 0:45 εως 0:50
α να χαθείς!
Παράθεση:
Σχόλιο # 151 από somebody961
Ευχαριστώ Πέτρο για τη διευκρίνηση. Δε γνώριζα περί της DHT ορμόνης.
Και τώρα βρήκα και γιατί είναι ορμόνη και όχι κάποιο ένζυμο π.χ..
Επειδή όποιος την έχει, δεν αφήνει γυναίκα "μόνη"!
Τα είπες τέλεια στο μήνυμα για τους λόγους της φαλάκρας. Η δικη μου διευκρίνιση ήταν μονο για ένα άλλο άτομο που έγραφε ανακρίβειες.
Από ένα ένζυμο δημιουργείται η DHT και γενικά ότι γνωρίζω είναι κοινά θέματα συζήτησης σε ένα γυμναστήριο για τον λόγο ότι πχ η αύξηση της DHT ή της τεστοστερόνης σημαίνει και περισσότερη ενέργεια-δύναμη. Οι κοπέλες τους βεβαια αναγκαστικά ή μη "τρώνε" και ότι άλλο τους επιφέρει αυτή η διαδικασία. Και μη φανεί τρελό αλλα πολλοί από αυτούς έχουν γνώσεις διατροφολόγου και φαρμακοποιού. Πες ένα σημείο που πονάς σου βρήκαν τι να πάρεις.
τι καταλαβες μιλτο ,,,
αφου δεν με ξερεις ,,,
ουτε εσυ ουτε κανεις αλλος ,,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 154 από MiltosRNLI1930https://www.youtube.com/watch?v=sjo_US13dow
Kαλα αυτο το μαθημα το καταλαβαμε προ πολλου !
Παράθεση:
Σχόλιο # 154 από MiltosRNLI1930https://www.youtube.com/watch?v=sjo_US13dow
Kαλα αυτο το μαθημα το καταλαβαμε προ πολλου !
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media