Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Τελείωσε η να το προσπαθήσω

Σελίδα : 1

Amberjack

# 1 στις 24/12/2014
author
Ανδρας / 49 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2
'Aρεσαν+: 0%

Τελείωσε η να το προσπαθήσω

Καλησπέρα στο φόρουμ 

Με τη σύζυγο μου είμαστε μαζί 20 χρονια τα τελευταία 10 παντρεμένοι χωρίς παιδιά 

Τους τελευταίους μήνες η συμπεριφορά της και η απόδοση της στην κοινή μας δουλεια ήταν τουλαχιστον περίεργη 

Οταν την ρώτησα μου είπε περνάω φάση αλλα θα το παλέψω

Ενα μήνα πριν στα καλα καθούμενα μου λέει ,ξερω τι κάνεις στο facebook που φλερτάρεις και ψάχνεις γκόμενες , εμενα φυσικά με έπιασαν τα γέλια μιας και εχω ενα ρημάδι προφιλ με καμια 50 φίλους και συγγενείς και γενικότερα δεν πολυ ασχολούμαι με τα σοσιαλ μίντια , μη γελάς μου λέει ειναι αλήθεια και πρόσεχε κτλ Την ίδια μέρα δεν ασχολήθηκα με την αστεία αυτη κατηγορία , την άλλη μέρα ομως προβληματίστηκα , ρε λες να το κανει αυτη και απο τύψεις να ήθελε να το ρίξει επάνω μουΚαι ψάχνω λοιπόν τον υπολογιστή της ,που μέχρι την στιγμή εκείνη δεν ειχα ψάξει ποτε ουτε τηλ ουτε τίποτα πλήρης εμπιστοσύνη ,άλλωστε η αλήθεια ειναι οτι δεν είχε δώσει ποτε δικαίωμα

Ωστόσο  αυτά που είδα με σόκαραν , χρήση του υπολογιστή στις 2 και 3 την νύχτα ,στις 5-6 το πρωι τις ώρες δλδ που εγω κοιμόμουν κυριολεκτικά Οι αναζητήσεις στο Google ήταν σχετικές με άστρα ζωδια πασιέντζα ερωτικη κτλ Λεω δεν διαβάζω καλα δεν υπαρχει περιπτωση η τοσο ρεαλίστρια σύζυγος μου να ασχολείται επι 5 μήνες σε σημείο εμμονής καθημερινά με αυτά τα πράγματα ,κάποιου άλλου ειναι ο υπολογιστής Στο facebook λοιπόν έκανε σχέση με ενα άτομο το οποίο ήταν επίσης παντρεμένο αλλα το χειρότερο άνθρωπο που συναντούσαμε καθημερινά μαζί 

Τις λεω λοιπον ξερω τι κάνεις τόσους μήνες και εχει παρατήσει δουλεια φίλους την σχέση μας ολα , εν αρχής βέβαια τα αρνήθηκε οταν ομως τις ειπα τα στοιχεία με το ν και με το σ έσπασε και άρχισε να λέει οτι ήταν απλα ενα παιχνίδι και εχει τελειώσει κτλ

Εγω ωστόσο ξερω οτι οταν του είπε οτι θέλει να χωρίσει μαζί μου αυτος τρόμαξε και την μπλόκαρε στο facebook 

Την απιστία μπορω να την συγχωρήσω , τις φαντασιώσεις τις καταλαβαίνω ,αλλα απο την φυσικη και διαδικτυακή συμπεριφορά της διακρίνω οτι μάλλον τον καψουρευτηκε άσχημα τον τύπο Και αυτο γιατι , εχει τωρα 3 μέρες που πήρε τα πράγματα της ΟΛΑ απο το σπίτι και δεν έρχεται στην δουλεια και μένει στην πεθερά μου Δεν μου μιλάει ,έκανα προσπάθεια να την προσεγγίσω αλλα δεν θέλει Μάλλον ντρέπεται για ολα αυτα , αλλα πετάς 20 χρονια στα σκουπίδια για τέτοιο λόγο ?Εγω θελω να την βοηθήσω αλλα δεν τα βλέπω καλα τα πράγματα , μέχρι τωρα εκτος απο τον αδερφό της και την μητέρα της που τους τα είπε η ίδια κάνεις άλλος δεν ξέρει τι πραγματικά εχει συμβεί , εγω δεν εχω πει ακόμα σε κανέναν τίποτα για τον λόγο του χωρισμού μας

Οι σκέψεις μου ωστόσο ειναι όπως καταλαβαίνετε αντιφατικές , την μια ώρα μου λείπει αφάνταστα και την θελω πίσω , την άλλη ώρα με πιάνει ο δικός μου εγωισμός και λεω ναι ας χωρίσουμεΕιλικρινά η συμπεριφορά της ειναι ενός ανθρώπου που δεν τον αναγνωρίζω , το ίδιο μου είπε και ο αδερφός της που μιλάμε συχνά Τι να κανω ρε παιδιά ?

IM____

# 2 στις 24/12/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Πάλι καλά που δεν κάνατε και παιδιά.

Τόσα χρόνια γάμου και να είστε στον ίδιο εργασιακό χώρο, εμένα δεν μου φάινεται ότι έκανε καλό στη σχέση που είχατε. Η σχέση σας είχε τερματίσει, νομίζω, καιρό πρίν, όχι τώρα. Αναρωτιέμε αν είχατε και σεξουαλική ζωή.

Αυτό με το fb που την μπλόκαρε όταν του είπε να το σοβαρέψουν, έχει πολύ φάση

Λες πως θέλεις να τη βοηθήσεις. Πως θα τη βοηθήσεις; Τι θα κάνεις; Θα πείσεις τον γνωστό σας να την ξαναδεχτεί στο fb; Διότι νομίζω πως αυτό έχει πραγματικά ανάγκη.

Και επειδή τα έιχατε για 20 χρόνια, τι πάει να πει; Εντάξει, έγινε συνήθεια αυτή η σχέση σε σας, αλλά όπως αποδείχτηκε γι' αυτήν ήταν κακή συνήθεια και ο «έρωτας» έχει την ιδιότητα να σε συνεπαίρνει, να σε αναστατώνει και να νοιώθεις αναγεννημένος.

Νομίζω πως θα πρέπει να αποδεχτείς την όλη κατάσταση. Επίσης, θα πρέπει να σκεφτείς, νομίζω, ποια ήταν η κατάσταση στη σχέση σας, εάν είχατε περιπέσει σε ρουτίνα, αν δεν βγαίνατε πλέον έξω μαζί για μια βόλτα ας πούμε και γενικότερα την ποιότητα της σχέσης σας και αν αυτή επιρρεάστηκε και πως.

inioxos52

# 3 στις 24/12/2014
author
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281

Εγω θα ελεγα πως επιτελους τελειωσε μια εφηβικη σχεση μετα γαμου, και ευτυχως ανευ παιδιων.

Και το θεμα ειναι, πως τον γαμο σας ουσιαστικα τον τελειωσε η συζυγος. Ειπαμε. Τετοιες δραστικες πρωτοβουλιες, τις αναλαμβανουν παντοτε οι γυναικες, και σπανιως οι αντρες που αποφευγουν το ξεβολεμα.

Αφησε την λοιπον ελευθερη να παει στο καλο, και κοιτα να ζησεις ομορφα την ζωη σου μιας και εχεις την καταλληλη για τις περισσοτερες γυναικες ηλικια.

Μια συνηθεια ηταν αυτο που ζουσατε, και οι συνηθειες αλλαζουν. Κοιτα λοιπον γυρω σου τι παιζει, και ξεκινα να διαλεγεις αυτην που θα σου κανει το μεγαλο κλικ, χωρις βεβαια να ειναι και απαραιτητο να δεσμευτεις σοβαρα μαζι της.

Αρέσει στο μέλος kostas1012
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...

KOSTAS131

# 4 στις 24/12/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Δύσκολο ρε φίλε..!Κι εμένα ξέρω ότι μπαίνει στο facebook και τσατάρει μπορεί και να έχει κανένα αντίστοιχο φλέρτ αλλά κι εγώ το κάνω..!Και στην εποχή μας δεν θεωρείτε κι έγκλημα...!Οταν παραμένει στο ιντερνετ εννοώ..Για αγνώστους μιλάω πάντα βέβαια και όχι με γνωστούς ,όπως εσένα..!Εγώ θα είχα γίνει τούρκος..!!

Αφού τον συναντούσατε καθημερινά το έκανε και πίσω από την πλάτη σου και όχι μόνο "εικονικά"!Εσύ ξέρεις..!Οχι όλα αλλά τουλάχιστον τα συναισθήματά σου..γι'αυτήν.

tzoulia59

# 5 στις 24/12/2014
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

απο τα λιγα θεματα με το που τα διαβαζω μου δημιουργειται ανασφαλεια και θυμος ,,,για το τι ειδους κοσμος κυκλοφορει εξω ,,, ...

ανησυχω τι σοι γυναικα θα γνωρισει ο γιος μου ,,,
αντε φιλε και καλα κρασια ,,,και καλα χριστουγεννα ,,,
και στο κωστα επισης ,,,

iroiro

# 6 στις 25/12/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Amberjack εχω μια απορια...

εσυ ως καλο και αθωο παιδι...γραφτηκες στο sxeseis.gr για να πεις το προβλημα σου???γιατι εγω θα το συζητουσα με την κολλητη μου, με κανεναν ισως, θα το παλευα μονη, θα εψαχνα να δω που κανω λαθος...κι οχι να μπω σε σαιτ γνωριμιων να πω τον καημο μου...

κι ας μην κανουμε τις μυξοπαρθενες, γιατι ολοι και ολες εχουμε ψιλοπαιξει ...εστω διαδικτυακα...

εννοειται να το παλεψεις, σχεση 20 χρονων δεν την πετας στα σκουπιδια ετσι απλα...
κι ουτε αρχιζεις να ψαχνεσαι οπως σε συμβουλεψε ο σωστος κατα τα αλλα..inioxos...επειδη εισαι σε ηλικια που τραβαει τα βλεματα ειτε εισαι 40- ειτε 40+

zoi-73

# 7 στις 25/12/2014
author
Γυναίκα / 50 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Πεντέλη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 27

Oταν σπαει το γυαλι οτι κολλα και να βαλεις ποτε δεν πια το ιδιο,
ασε που παντα εχεις τον φοβο της διαρροης αγαπητε...

Τωρα το γιατι και πως οδηγηθηκε εκει εχεις καθησει να το σκεφτεις καθολου;
Αυτο που εγινε δεν εγινε τυχαια νομιζω,πρεπει να προυπηρξαν διαφορες καταστασεις...

Γνωμη μου ασε λιγο χρονο να περασει και μετα καθηστε και μιληστε εφ'ολης της υλης!

Αρέσει στο μέλος ornela24

anemona_62

# 8 στις 4/1/2015
author
Γυναίκα / 61 / Ελεύθερη
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 5.218

"Ερωτεύθηκε" λοιπόν...

"Όταν ο άνθρωπος δεν παίζει μικρός, παίζει μεγάλος", έλεγε ο πατέρας μου.

Όλα τα απωθημένα, όλα αυτά που στερήθηκε τόσα χρόνια σχέσης-γάμου και επί 24ώρου συμβίωσης με τον σύζυγο, το παράξενο, το περίεργο, το έξω από τις νόρμες, τα βίωσε διαδικτυακά με άλλον παντρεμένο.
Εκ του ασφαλούς, μέχρι που έπεσε στην τρύπα.

Τα 40 είναι ηλικία κρίσιμη. Λες "Αμάν μεγαλώνω, κι όλα αυτά που δεν έζησα τι θα γίνουν? Θα γεράσω, θα πεθάνω και δεν θα έχω ζήσει?" κι άλλα τέτοια που μοιάζουν χαζά και ίσως είναι, ίσως όμως δεν είναι.

Ανακατάταξη, αναψηλάφηση.
Είναι πολλά που θα πρέπει να σκεφθεί, κι εσύ επίσης.
Αν καταφέρετε να ξαναβρείτε επαφή, μπορεί και να σωθεί η σχέση σας. Αν όχι, θα κλείσει κι επισήμως.
Επειδή το να μεγαλώνεις παρέα, δεν είναι ταυτόσημο με το απλώς να συγκατοικείς.

Sophia-A

# 9 στις 4/1/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

"Την απιστία μπορω να την συγχωρήσω , τις φαντασιώσεις τις καταλαβαίνω ,αλλα απο την φυσικη και διαδικτυακή συμπεριφορά της διακρίνω οτι μάλλον τον καψουρευτηκε άσχημα τον τύπο"

Τί περίμενες να κάνει εφ'όσον θα της συγχωρούσες την απιστία; Της έδωσες το έναυσμα να πάει ένα βήμα παρακάτω απλώς και να καψουρευτεί αυτόν ή οποιονδήποτε άλλον που θα έπεφτε μπροστά της. Και 20 χρόνια δεν τα λές και λίγα που περίμενε...

matakiamou0

# 10 στις 9/1/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

κοιτα ντρεπεται ναι..και σου λεει...προδοθηκε βεβαια απο τις τυψεις μονη της...οποτε..σου λεει δεν με περνει..καψουρα να ναι..αλλα δεν νομιζω να εκανε τιποτα πιο ουσιαστικο στο facebook...αυτο  το ρημαδι εχει κλεισει σπιτια...δηλαδη δεν νομιζω να εκανε..κατι σαρκικο...κανωνικα και με τον νομο...απλα σιγουρα ερωτικο μεσω μηνυματων...αλλα ως εκει...εγω λεω να της μιλησεις...οτι ξερεις σε θελω στην ζωη μου..αν εφυγες γιατι ενιωσες ντροπη πες της...δεν ειναι κακο γιατι μπορει να εκανα και εγω...ή να ημουν καπως..να μου μιλουσες εσυ...να με ηθελες περισσοτερο απο οτι εγω...ενω εγω το μυαλο μου το ειχα μονο στην δουλεια..
πες της μας εφαγε η ρουτινα...θελω να το συζητησουμε για να αλλαξει αυτο...δεν νομιζεις οτι μπορουμε?

το θεμα ειναι να μεινετε για λιγο οι δυο σας..εκει θα δεις πως παει το κλιμα...κανε κατι για αυτο εσυ...πες της θελω αν ξεκαθαρισουμε λιγο τα πραγματα...θελω να βρεθουμε να παμε για ουζακι..να τα πουμε...χωρις να ντρεπεσαι..για αυτο που ειδα..μπορει να φταιω και εγω...και ξεκινα να της λες τι νιωθεις...

δεν νομιζω  να προχωρησαν ερωτικα..αλλιως δεν θα εριχνει χαρτια..στο ιντερνετ...θα την επιανες επιτοπου...αν την ειχες στην δουλεια..και γενικως...αν ησασταν μαζι..καθημερινως τους 5 μηνες..δεν θα κανε κατι...χαζη δεν ηταν να σου πει κανεις κατι στο φαιηςμπουκ...πιαστηκε απο τις τυψεις της...στανταρ!

οποτε ασε τους εγωισμους..ισως ηταν ενα ταρακουνημα και για τους δυο σας...να ξανα ρθειτε πιο καλα..ερωτικα...!βεβαια πρεπει αν δεις αν ειναι αμοιβαιο..και ρωτησε την...

ειναι αμοιβαιο..?εγω θελώ να ερθεις σπιτι μας..και να ειμαστε μαζι...εσυ με θελεις ακομη?ρωτησε για να μαθεις...

Leigh-Cheri

# 11 στις 9/1/2015
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2.052

Πολλά θα μπορούσα να σου πω,

κάποια από αυτά τα είπαν και παραπάνω 

αλλά μόλις είδα αυτό, σκάλωσα ρε γμτ και δεν μπορώ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Amberjack

του είπε οτι θέλει να χωρίσει μαζί μου

Αρέσει στα μέλη Amberjack, Troulitsa

Troulitsa

# 12 στις 9/1/2015
author
Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 92

νομιζω πως δεν υπαρχει γυρισμος
σου αξιζει κατι καλυτερο!

Αρέσει στο μέλος Amberjack

Amberjack

# 13 στις 15/1/2015
author
Ανδρας / 49 / Παντρεμένος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας ,η κυρία οχι μονο δεν θέλησε επανασυνδεση αλλα σε λιγότερο απο μήνα προχώρησε σε απαίτηση συνενετικου διαζυγίου το οποίο και υπεγράψαμε εχθές

Mystik_Male

# 14 στις 15/1/2015
author
Ανδρας / 54 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 2.599

Φίλε μου, ήσαστε μαζί με τη γυναίκα σου από 20 χρονών.
Ήταν αναπόφευκτο κάπου να ξεθωριάσει όλο αυτό που είχατε ως παιδιά.

Επίσης αναπόφευκτο ήταν να την γοητεύσει κάποιος άλλος.
Το καινούργιο μας έλκει πάντα, ειδικά όταν έχουμε κορεστεί από μια παλιά κατάσταση.

Καλά κάνατε λοιπόν και υπογράψατε το συναινετικό διαζύγιο και πάτε γι' άλλα.

Πρόσεξε μόνο μην υπάρξει πισωγύρισμα (τσακωθεί / βαρεθεί με τον άλλον) και θελήσει να ξαναφτιάξετε αυτό που είχατε.
Τότε τα πράγματα θα είναι πολύ περίεργα και κάποιος από τους δυο σας θα πιαστεί κορόιδο...

Να θυμάσαι ότι το σπασμένο γυαλί, ακόμα κι αν ξανακολλήσει δε θα είναι όπως πρώτα.
Θα ξανασπάσει πολύ πιο εύκολα.
Κι αυτός που θα το κρατάει στα χέρια του, θα κοπεί και θα ματώσει...

Αρέσει στο μέλος Amberjack
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost