Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από ornela24αν ειναι ετσι οπως τα λες μαλλον η κοπελα δε ψαχνει απλως να κανει κατι ψαχνει καποιον για σοβαρη σχεση πρεπει να σαι πολυ διακριτικος
η τον εχει για το γαιδαρο καβαλα και το σερβιρει με φιογκακι... και με τροπο.
οποτε κοιταζει και αλλου.
Βεβαια 4 χρονια μονη οπως λεει ο θεματοθετης και κατω απο 30 (λογικα) κατι δεν κολλαει.
πριν απο το FB ειχαμε το mIRC για οσους θυμουνται ακομη. γνωριμιες απειρες εκει μεσα , μετα ξεπεταχτηκε το FB και μερικοι μπλεξανε τα μπουτια τους. κ τι εγινε ρε φιλε που εχει κανει add αλλους 25 ? Εσυ εκανες βημα να την βγαλεις απο το καβουκι της , να ανταλλαξετε καμια κουβεντα της προκοπης μπας και γινει το μοιραιο κ τα βρειτε μεταξυ σας η απλα καθεσαι πισω απο μια οθονη κ κλαις την μοιρα σου , στο γεγονος οτι εσυ φταις που δν αυτο η δν εκεινο ...
Ελπιζω να σε καλυψα ...
Renovatio2 ..E ναι ρε φιλε...
Παράθεση:
καθεσαι και ασχολησε αν εχει φιλους και δεν γουσταρεις διαδικασιεςαν δεν σου αρεσουν οι διαδικασιες καθησε στα αυγα σου και ασε τους αλλους 4 να την περυτριγυριζουν!
το παιχνιδι ειναι ηδη χαμενο με τον τροπο που σκεφτεσαι
αν θες επιτυχιες αλλαξε σταση και μην ανυσηχεις για τους αλλους αλλα για τον εαυτο σου
ετσι θα κερδισεις τον σεβασμο απο τα κοριτσια
Σχόλιο # 3 από Ghostmaker
Δεν μπορω να σου πω οτι διαφωνώ, απλα σαν χαρακτήρας δεν γουστάρω αυτή τη διαδικασία. Η ασχολείται με εμενα μέχρι να αποφασίσει αν με θελει η όχι η σταματάω εγω να ασχολούμαι. Δεν ειμαι εδώ ούτε για να μπαίνω σε συγκρίσεις ούτε για να ανεβάζω ψυχολογία μέχρι να βρει κατι ¨καλυτερο¨. Την πατηςα μια φορά και αρκεί! Απλα αναρωτιέμαι πως θα καταλάβω προς τα που παει η κατάσταση...
το facebook ειναι μια περιεργη ιστορια.Η αληθεια ειναι οτι καμμια φορα μπορει και να ''φωτιστης'' με καποιες καταστασεις .Ολα με μετρο ...
ΚΑΛΟ.ΤΟ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από tzoulia59
φιλε G επειδη κι εγω λειτουργω με παρομοια φιλοσοφια ...
εγω βεβαια δεν κανω καθολου φιλους στο τσατ που μπαινω ,,,
στα social media