lapsus calami ... ουπς ! το κείμενο .
Ό,τι έχεις να του καταλογίσεις, πιθανότατα θα 'χεις δίκιο.
Αλλά, έλεγε θαυμάσιες ιστορίες κι ήταν μαγεία να τον ακούς.
Καλό ταξίδι, Τάντονα...
???
Παράθεση:
ένας παραμυθάς δεν είναι πια ανάμεσά μας...
Σχόλιο # 42 από rosa_dei_ventiΌ,τι έχεις να του καταλογίσεις, πιθανότατα θα 'χεις δίκιο.
Αλλά, έλεγε θαυμάσιες ιστορίες κι ήταν μαγεία να τον ακούς.
Καλό ταξίδι, Τάντονα...
ότι, δυστυχώς, ο Τάντονας έφυγε για το μακρύ ταξίδι.
Όχι ρε π@ούστη σοβαρά μιλάς?
Ειχα παρατηρησει την απουσια του τελευταια...αλλα υπεθεσα οτι ηταν διακοπες
Ηταν ξαφνικο αραγε?
Παράθεση:
Εννοώ...
Σχόλιο # 45 από rosa_dei_ventiότι, δυστυχώς, ο Τάντονας έφυγε για το μακρύ ταξίδι.
Παράθεση:
Εννοώ...
Σχόλιο # 45 από rosa_dei_ventiότι, δυστυχώς, ο Τάντονας έφυγε για το μακρύ ταξίδι.
Καλό ταξίδι.
Δεν έχω λόγια, αντίο όμορφη ψυχή
Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από BillCast
Ρε παιδια γύρισα απο τη δουλεια και πέφτω πανω σ αυτο; Αληθεια ειναι; Έφυγε αυτος ο τύπος μ αυτο το πνεύμα;;; Δεν πρεπει να φεύγουν αυτοι οι ανθρωποι σε τέτοιες εποχές ρε! Ολοι τους χρειαζόμαστε!((
Αδιαμφισβήτητα ο πνευματικός "πατέρας" του φόρουμ..
Κρίμα που πρόλαβες να τον "γνωρίσεις" τόσο λίγο, εκτός αν είσαι κάποιο παλιό μέλος..
Εύχομαι να τα λέει τώρα κάπου με τα "φιλαράκια" του που τόσο τον συντρόφευσαν σε αυτή τη μάταιη ζωή, στον πνευματικό του αγώνα να καταστεί άνθρωπος..Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει..
Καλό ταξίδι ...
όλο
τον σκεφτόμουν αυτές τις μέρες ... είχα νιώσει την απουσία του .
κι έλεγα μέσα μου ... θα έφυγε για την πορτογαλία . έτσι μου ερχόταν ...
ελαφρύ , κύριε τάκη μας !
...επειδη τον γνωριζα πανω απο 15 χρονια...
Ειμαι σιγουρος πως αυτες οι κουβεντες ειναι το τελευταιο πραγμα που θα ηθελε να γινει...
Ναι αλλα εκεινος εφυγε...και απο οτι θυμαμαι...δεν "πιστευε" οτι καπου παει ...κριμα για μας και περισσοτερο για τους οικειους του
Παράθεση:
Θερμη παρακληση.
Σχόλιο # 56 από isixos_geroulis
Ειμαι σιγουρος πως αυτες οι κουβεντες ειναι το τελευταιο πραγμα που θα ηθελε να γινει...
Παράθεση:
Θερμη παρακληση.
Σχόλιο # 56 από isixos_geroulis
Καταλαβαίνω πως το λες, έχεις δίκιο..
Δεν μπορούσα όμως να μην γράψω τίποτα..
Και σταματάω εδώ.
Οι πολιτειες οι ξενες θα μας δεχονταν
οι πολιτειες οι πιο απομακρυσμενες
Παράθεση:
Σχόλιο # 56 από isixos_geroulisΟ Τάντονας λάτρευε να μιλούν γι' αυτόν και, όσο μεγαλύτερο το δράμα, τόσο το καλύτερο. Στα τραπέζια, απολάμβανε να τον πειράζουμε, και το 'παιζε ανώτερος, στο στιλ... "λέτε... λέτε... ό,τι κι αν λέτε, βλακείες είναι".
Λοιπόν, είμαι σίγουρη ότι θα την κατάβρισκε...
Θερμη παρακληση.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media