Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Νεα γνωριμία

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

aladdin30

# 1 στις 8/1/2015
author
Ανδρας / 39 / Σε σχέση
Ν. Κορινθίας / Λουτράκι-Περαχώρα
Θέματα: 33
Απαντήσεις: 4.292
'Aρεσαν+: 0%

Νεα γνωριμία

Λοιπον παιδια, κατα καιρους συμμετεχω σε ενα σαιτ για βιβλια και εκει γνωρισα μια κοπελα που με βοηθησε να βρω ενα παλιο βιβλιο που εψαχνα. Μιλουσαμε για ενα διαστημα μεσω των μηνυματων της σελιδας μεχρι να βρεθουμε απο κοντα, για να αγορασω το βιβλιο απο αυτην. Μιλησαμε ομως και τις επομενες μερες και σιγα σιγα αναπτυχθηκε μια αμοιβαια ελξη. Το προβλημα ειναι οτι οι γονεις της ειναι τελειως αντιθετοι με τις γνωριμιες απο ιντερνετ με τα γνωστα επιχειρηματα ποιος ειναι αυτος, δεν τον ξερεις, μπορει να σε σκοτωσει κλπ.Με την κοπελα ειμαστε στην αρχη μιας γνωριμιας που δειχνει οτι εχει προοπτικη, οι γονεις της βεβαια δε γνωριζουν τιποτα. Ακομα και οι συνομιλιες μας γινονται στα κρυφα.Πως θα προτεινατε να το φερουμε στους γονεις ωστε να μην ανησυχουν υπερμετρα;

hopito

# 2 στις 8/1/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Πόσο χρονών είναι η κοπέλα?

aladdin30

# 3 στις 8/1/2015
author
Ανδρας / 39 / Σε σχέση

Ειναι 21 χοπιτα.

hopito

# 4 στις 8/1/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Κ γιατί πρέπει να το φέρετε στους γονείς από τώρα?

Δεν την αφήνουν να βγει από το σπίτι?

Αφού γνωριστείτε κ αν όντως έχει προοπτική σε παρουσιάζει..

aladdin30

# 5 στις 8/1/2015
author
Ανδρας / 39 / Σε σχέση

Μα στην παρουσιαση ειναι το θεμα. Aς πουμε ενα προβλημα ειναι οτι οταν μιλαμε πχ στο τηλεφωνο, λεει οτι μιλαει με μια φιλη της γιατι ξερει οτι αν πει οτι μιλαει με καποιον που γνωρισε διαδικτυακα, αμεσως θα της φωναξουν και θα ανησυχησουν παρα πολυ, ισως και της απαγορεψουν να μιλαει. Θα αρχισουν τις ερωτησεις κλπ κλπ. Απ το σπιτι βγαινει, απλα ειναι αντιθετοι με αυτο τον τροπο γνωριμιας.

hopito

# 6 στις 8/1/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Γονείς είναι κ ανησυχούνε κ άδικο δεν έχουνε!! Πάντως για δολοφόνος δεν μου κάνεις...

Γιαυτό σου λέω πως δεν είναι ανάγκη προτού καν αποφασίσετε ότι όντως ταιριάζετε κ θα είστε μαζί να τους πει κάτι. Κ μετά δεν είναι καν ανάγκη να πει πως σε γνώρισε διαδικτυακά. Ας πει ότι της την έπεσες ενώ είχε πάει για καφέ. Δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να τους ανησυχήσει για το τίποτα! Εκτός κ αν είναι πολύ ειλικρινής κ δεν μπορεί να πει ψέματα.

Πάω για νάνι. Καληνύχτα Αλλαντίν!

somebody961

# 7 στις 8/1/2015
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017

Οι γονείς της από σεξ πώς πάνε;

Πέρα από τη πλάκα (όχι και τόσο), γιατί θα πρέπει να πείτε ότι γνωριστήκατε μέσα από μια ιστοσελίδα;
(μερικοί άνθρωποι τα ζητάνε τα ψέματα...)

Γνωριστήκατε σε μια δημοτική βιβλιοθήκη και - ω τι έκπληξη - έχετε και οι δύο σύνδεση στο ιντερνετ!

Και, να πει η κοπέλα: - Ευτυχώς βρε μπαμπά, γιατί μπορώ μέσα από εκεί να βλέπω τις κινήσεις του, να τον παρακολουθώ πού συχνάζει.. ξέρω τι άνθρωπος είναι.
(αν ήξεραν ότι δεν μπορείς, θα γνωρίζανε το μέσο, και δεν θα είχαν εξαρχής πρόβλημα με τον τρόπο γνωριμίας).

Λες και άμα τον γνωρίσεις στο λεωφορείο ξέρεις τι είναι ο άλλος! Αλλά στο ίντερνετ; Πωωω πωωω!!! Δολοφόνοι και σχιζοφρενείς ΟΛΟΙ!

Αφήνω και μια πιθανότητα να είναι δικαιολογίες της κοπελιάς.
Να κρατάει μια "πισινή" ώστε αν της στραβώσει κάτι,
να 'χει έτοιμο το :"δε φταίω εγώ, οι γονείς μου"..

Αρέσει στο μέλος siopi13

inioxos52

# 8 στις 8/1/2015
author
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281

Περαν του γεγονότος πως σε πρωτη φαση τις γκομενικες αναφορες προς τους γονεις τα κορίτσια τις αποφευγουν, θα μπορουσε να πει όταν ερθει η ωρα, πως σε γνωρισε σε καποια παρεα κοινων γνωστων.

Αλλου είναι το θεμα αγαπητε. Το μωρο είναι μικρο ηλικιακα για αντρα 31 ετων. Και πολύ φοβάμαι πως εάν επιλεξεις να μπλέξεις μαζι της θα την πληρωσεις, μιας και σε αυτές τις ηλικιες τα κορίτσια αλλου πατανε, και αλλου βρίσκονται, γενικως.

Αφησε λοιπον τα πιτσιρικια στην ησυχια τους, και κοιτα να μπλέξεις με καμμια κοπελλια περι την ηλικια σου, η λιγο παρακατω, ώστε τουλάχιστον να μπορεις να συνεννοηθεις στοιχειωδώς εστω. 

Ετσι λεω εγω...

Αρέσει στα μέλη siopi13, tzoulia59 και σε ακόμα 1 μέλος.
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...

Tonia35

# 9 στις 8/1/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από aladdin30

Πως θα προτεινατε να το φερουμε στους γονεις ωστε να μην ανησυχουν υπερμετρα;

Να τους βαλεις να διαβασουν αυτα που γραφεις εδω μεσα...

Ουτε ζωγραφιστη δεν θα την ξαναβλεπες!!!

Αλλαδινε...δεν βλεπω πουθενα προβλημα...

εκτος... αν εκεινη σε μπαρουφιαζει...

η εσυ ...εμας...!

Mileni

# 10 στις 8/1/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Καλή σου μέρα!

Το πρόβλημα σου, μήπως έχει σχέση με το βιβλίο?

Μήπως είναι του μπαμπά της και αφορά κάποια πικάντικα θέματα... από αυτά, που σε ενδιαφέρουν?

Από την ηλικία της, καταλαβαίνω, πως οι γονείς της είναι νέοι άνθρωποι, που ξέρουν πολύ καλά τι γίνεται στο κόσμο, αλλά δεν ξέρουν τι γίνεται με την κόρη τους.

Εσύ, γιατί φοβάσαι την αλήθεια και γιατί ξαφνιάζεσαι, πως είναι κατά τον αυτόν τον τρόπο γνωριμίας?

Ξαναδιάβασε εκεί, που γράφεις για τον εύκολο τρόπο να βγάλεις λεφτά από το ίντερνετ

Οπότε καλά κάνουν και ανησυχούν.

Και εγώ ανησυχώ για την κοπέλα...αν και δεν είμαι μάνα της

isixos_geroulis

# 11 στις 8/1/2015
author
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Αργολίδας / Νέα Κίος
Θέματα: 44
Απαντήσεις: 7.996

Και για λεγε.

...βρε Αλλαντιν...

Τι βιβλιο ηταν αυτο που σε ενδιεφερε...και το ειχε μια κοπιλιτσα 21 χρονων?

Η Φιλοσοφια στο Μπουντουαρ?

Το χειροτερο σε μια τραγωδια ειναι οι γνωμες που ακολουθουν...

Mileni

# 12 στις 8/1/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από somebody961

(μερικοί άνθρωποι τα ζητάνε τα ψέματα...)

Γνωριστήκατε σε μια δημοτική βιβλιοθήκη και - ω τι έκπληξη - έχετε και οι δύο σύνδεση στο ιντερνετ!

Και, να πει η κοπέλα: - Ευτυχώς βρε μπαμπά, γιατί μπορώ μέσα από εκεί να βλέπω τις κινήσεις του, να τον παρακολουθώ πού συχνάζει.. ξέρω τι άνθρωπος είναι.
(αν ήξεραν ότι δεν μπορείς, θα γνωρίζανε το μέσο, και δεν θα είχαν εξαρχής πρόβλημα με τον τρόπο γνωριμίας).

Αυτό εδώ εύχομαι να το ζήσει ο Αλαδδιν και ο κάθε Αλαδδιν!!!

Πώς?

Να ζητήσει ο μπαμπάς για να μάθει και αυτός,πού συχνάζει.. και τι άνθρωπος είναι.

Ε??? Συμφωνείς???

Mileni

# 13 στις 8/1/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από inioxos52

Περαν του γεγονότος πως σε πρωτη φαση τις γκομενικες αναφορες προς τους γονεις τα κορίτσια τις αποφευγουν, θα μπορουσε να πει όταν ερθει η ωρα, πως σε γνωρισε σε καποια παρεα κοινων γνωστων.

Αλλου είναι το θεμα αγαπητε. Το μωρο είναι μικρο ηλικιακα για αντρα 31 ετων. Και πολύ φοβάμαι πως εάν επιλεξεις να μπλέξεις μαζι της θα την πληρώσεις, μιας και σε αυτές τις ηλικιες τα κορίτσια αλλου πατανε, και αλλου βρίσκονται, γενικως.

Αφησε λοιπον τα πιτσιρικια στην ησυχια τους, και κοιτα να μπλέξεις με καμμια κοπελλια περι την ηλικια σου, η λιγο παρακατω, ώστε τουλάχιστον να μπορεις να συνεννοηθεις στοιχειωδώς εστω. 

Ετσι λεω εγω...

Συμφωνώ, εκτός εκεί που γράφετε

''εάν επιλέξεις να μπλέξεις μαζί της θα την πληρώσεις''

Μήπως εννοούσατε ''θα την πληγώσεις''???

anemona_62

# 14 στις 8/1/2015
author
Γυναίκα / 61 / Ελεύθερη
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 5.218

Μα το βιβλίο είναι από μόνο του μια πολύ καλή δικαιολογία (εδώ μάλιστα και αληθινή) για γνωριμία με "σοβαρό" άτομο!

Μέσω της αναζήτησης για το βιβλίο σε γνώρισε, όχι από ιστότοπο γνωριμιών!
Θεωρώ ότι για τους γονείς αυτό δείχνει μια ποιότητα στην γνωριμία.

Αλλά η κοπέλα είναι μικρούλα, σχεδόν παιδί ακόμα. Αυτό, ως γονέα, θα με προβλημάτιζε, δεδομένου ότι εσύ είσαι 31.

god_ofwar

# 15 στις 8/1/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

και για πιο λογο πρεπει να μαθουν οτι γνωριστηκατε μεσω διαδυκτιου...και οχι καπου εξω ασ πουμε η κοπελα δεν βγαινει εξω δεν εχει παρεες...

ROCK-54

# 16 στις 8/1/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Μα φυσικα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από isixos_geroulis

Και για λεγε.

...βρε Αλλαντιν...

Τι βιβλιο ηταν αυτο που σε ενδιεφερε...και το ειχε μια κοπιλιτσα 21 χρονων?

Η Φιλοσοφια στο Μπουντουαρ?

...το κλασικο αριστουργημα του Ανδρεα Εμπειρικου ο Μεγας Ανατολικος

tzoulia59

# 17 στις 8/1/2015
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

για δολοφονος μπορει να μην σου κανει αλλα για συνεργος ε ...

στα ειπε κι ο ηνιοχος πολυ μικρη η μικρα για να πεθανει ...

αν επιμενεις ,,,

εδω κολλαει το κατα συνθηκην ψευδος ,,,

αν ειναι για καλο σκοπο ...

πες οτι γνωριστηκατε σε φιλικη παρεα ,,,σιγα το δυσκολο ,,,κλισε ..γνωριμιων απο το νετ ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από hopito

Γονείς είναι κ ανησυχούνε κ άδικο δεν έχουνε!! Πάντως για δολοφόνος δεν μου κάνεις...

Γιαυτό σου λέω πως δεν είναι ανάγκη προτού καν αποφασίσετε ότι όντως ταιριάζετε κ θα είστε μαζί να τους πει κάτι. Κ μετά δεν είναι καν ανάγκη να πει πως σε γνώρισε διαδικτυακά. Ας πει ότι της την έπεσες ενώ είχε πάει για καφέ. Δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να τους ανησυχήσει για το τίποτα! Εκτός κ αν είναι πολύ ειλικρινής κ δεν μπορεί να πει ψέματα.

Πάω για νάνι. Καληνύχτα Αλλαντίν!

Αρέσει στο μέλος aladdin30

somebody961

# 18 στις 8/1/2015
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017

Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από tzoulia59

για δολοφονος μπορει να μην σου κανει αλλα για συνεργος ε ...

πες οτι γνωριστηκατε σε φιλικη παρεα ,,,σιγα το δυσκολο ,,,κλισε ..γνωριμιων απο το νετ ... 

Με ό,τι διάβασα παραπάνω, το μάτι είδε αλλιώς το "φιλική",

και το διάβασε :

"Στη φυλακή παρέα"!

hopito

# 19 στις 8/1/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Χαχαχαχ για προαγωγός θα μου έκανε λιγάκι κ.Τζούλια... Χωρίς παρεξήγηση Αλλαντίν στο έχω ξαναδηλώσει άλλωστε...

Εικάζω
ότι το "βιβλίο" για το οποίο μιλάμε δεν είναι βιβλίο. Είναι κόμιξ. Πριν από ένα-ενάμιση χρόνο δεν θυμάμαι καλά, έκλεισαν οι εκδόσεις τερζόπουλος. Καταλαβαίνετε το μέγα δράμα κάθε συλλέκτη κ τη μελλοντική αξία των κόμιξ... Είδα να πουλάνε στο ι-μπέι 1000 (δεκα χιλιάδες αλλά μ κόβει το 0 το σάιτ) ευρώ συλλογή 200 τευχών.. Άντε να βρεις μεμονωμένο ένα τεύχος που σου λείπει..

Jon_Snow

# 20 στις 8/1/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Δηλάδη για να καταλάβω...31 (άνδρας) με 21 (γυναίκα) είναι μεγάλη διαφορά;

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από anemona_62

Μα το βιβλίο είναι από μόνο του μια πολύ καλή δικαιολογία (εδώ μάλιστα και αληθινή) για γνωριμία με "σοβαρό" άτομο!

Μέσω της αναζήτησης για το βιβλίο σε γνώρισε, όχι από ιστότοπο γνωριμιών!
Θεωρώ ότι για τους γονείς αυτό δείχνει μια ποιότητα στην γνωριμία.

Αλλά η κοπέλα είναι μικρούλα, σχεδόν παιδί ακόμα. Αυτό, ως γονέα, θα με προβλημάτιζε, δεδομένου ότι εσύ είσαι 31.

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.