Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Νεα γνωριμία

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

inioxos52

# 41 στις 9/1/2015
author
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281
'Aρεσαν+: 0%

Εγω παλλικαρι μου δεν ξερω τιποτε παραπανω από αυτά που λεω.

Εσυ όμως δεν εχεις διαπιστωσει το ευμεταβλητο στις ερωτικες συμπεριφορές των κοριτσιων?

Εδώ μεσα μονο, εχεις συμβουλεψει εκατοντάδες κοπελλιες περι αυτές τις ηλικιες, και φυσικα εχεις διαπιστωσει φανταζομαι τον τροπο που σκεπτονται και δρουν, εστω και περιληπτικα.

Θεωρεις λοιπον συνετο εκ μερους σου, και εμπιστεύεσαι ένα 20χρονο κοριτσι, ώστε να δημιουργήσεις σχεση μαζι του? Αυτό ρωτω.

Εννοείται βεβαια πως εάν σκοπος σου είναι απλως να περασετε καλα για καποιο διαστημα με χαρωπους πηδουλους, και χωρις συναισθηματικες επιπλοκες και μπλεξίματα, ορμα και ωρα καλη στην πρυμη σου, κι αερα στα πανια σου. Εχε όμως τον νου σου και τα ματια σου ανοιχτα, να μην εμπλακεις, για να μην χρειαστεί να ζητάς και εσυ συμβουλες επιβιωσης από ερωτικη απογοητευση. 

...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...

aladdin30

# 42 στις 9/1/2015
author
Ανδρας / 39 / Σε σχέση
Ν. Κορινθίας / Λουτράκι-Περαχώρα
Θέματα: 33
Απαντήσεις: 4.292

Δυσκολευομαι να καταλαβω τη σκεψη σου. Μπορει να εχω συμβουλεψει σε πολλα θεματα με κοπελες μικρες, αλλα δεν εχω πει ποτε σε καποιον μην κανεις σχεση γιατι στην ηλικια αυτη η κοπελα δεν ειναι σταθερη. Δεν εχω καταλαβει τι προβληματα πιστευεις οτι μπορει να προκυψουν λογω του νεαρου της ηλικιας. Εγω πιστευω οτι αν η κοπελα ερωτευτει θα ειναι σταθερη, ανεξαρτητα απ την ηλικια. Μηπως εννοεις οτι υπαρχει χασμα γενεων ή κουλτουρας? Οτι αυτη θα θελει αλλα πραγματα? ή οτι θα της γυαλιζουνε πολλοι αντρες?

Εγω παντως και με μαθητρια που τα χω φτιαξει δεν συναντησα τετοια προβληματα. Ουτε εχω την αποψη οτι οι μικρες θελουνε να παιξουνε με πολλους. Μαλλον αυτος που τα φτιαξανε δεν μπορει να τις κρατησει συναισθηματικα.

Mileni

# 43 στις 9/1/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από aladdin30

Ισως ειναι καιρος να αναθεωρησεις την ηθικη σου ή να αποδεχτεις τη διαφορετικοτητα και τον σχετικισμο στην ηθικη. Δεν ειμαι αντιθετος να κανει καμ σοου μια κοπελα για τα λεφτα, εφοσον το κανει με τη θεληση της. Ακομα και το ακραιο για σενα ενδεχομενο της πορνειας, δε το θεωρω επιληψιμο εφοσον παλι γινεται χωρις να την αναγκαζει καποιος αλλος. Αν δεν υπηρχε ο αγοραιος ερωτας θα ειχαμε πολλους περισσοτερους βιασμους και δε θα εβρισκαν διεξοδο ατομα οπως αμεα, ασχημοι κλπ. Δε βρισκω κανενα κακο ουτε στις τσοντες, ουτε στο στριπτιζ, ουτε στους οικους ανοχης, παρα μονο υπογραμμιζω οταν γινεται χωρις την ελευθερη βουληση. Εισαι πουριτανη και συντηρητικη.

Ευχαριστώ  για την ετικέτα που μου έβαλες. Με είπες γριά???

Το ίδιο δεν θα έπρεπε να κάνεις και εσύ, πριν μου δώσεις συμβουλή να αποδέχομαι την διαφορετικότητα των άλλων?

Μια χαρά συμφωνώ με τις πιο πολλές από τις απόψεις σου πιο πάνω.

Με αυτά, που δεν...

ίσως το καταλάβεις, αν κάποτε γίνεις πατέρας, έχεις μια κόρη ή γιο και σου μιλήσει για την ελεύθερη βούλησή της-του, όπως και οπού την βάζεις εσύ.

Mileni

# 44 στις 9/1/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από Climentini

Λοιπον παιδια, κατα καιρους συμμετεχω σε ενα σαιτ για βιβλια και εκει γνωρισα μια κοπελα που με βοηθησε να βρω

ενα παλιο βιβλιο που εψαχνα.

Ειχα βαλει λοιπον μια αγγελια ας πουμε οτι ψαχνω βιβλια πανω σ αυτο το θεμα και ετυχε η κοπελα να εχει προσβαση σε συγγενεις της που ειχαν το βιβλιο.

Μιλουσαμε για ενα διαστημα μεσω των μηνυματων της σελιδας μεχρι να βρεθουμε απο κοντα, για να αγορασω το βιβλιο απο αυτην.

Το προβλημα ειναι οτι οι γονεις της ειναι τελειως αντιθετοι με τις γνωριμιες απο ιντερνετ με τα γνωστα επιχειρηματα ποιος ειναι αυτος, δεν τον ξερεις, μπορει να σε σκοτωσει κλπ

Συνοψίζοντας: η κοπελιά παίρνει το υπερ-σπάνιο βιβλίο από τη θεία Μαριγούλα, και έρχεται και σου το πουλάει.

Μετά έρχεται ο έρωτας, αλλά έτσι και σε γνωρίσει στους γονείς της και βγει στη φόρα η ιστορία της γνωριμίας σας, πώς θα εξηγήσει στη θεία Μαριγούλα ότι έχει αρχίσει και σκοτώνει τη βιβλιοθήκη της κάτω από τη μύτη της;

Το κατάλαβα σωστά το πρόβλημα, ή μπα?

hns1602

# 45 στις 9/1/2015
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 7.719

Δε νομίζω πως χρειάζεται να δίνετε αναφορά στους γονείς!

Εφόσον η σχέση αποκτήσει κάποιες βάσεις (χρειάζονται μήνες γι' αυτό) και αφού το θέλεις, μπορείς να γνωρίσεις τους δικούς της!

Δε χρειάζεται όμως να αναλύσετε το πώς γνωριστήκατε... κι αν ερωτηθείτε γι' αυτό, πείτε απλά για το βιβλίο...

Η διαφορά ηλικίας σας είναι ωραία... αυτή σε βλέπει ως ώριμο... εσύ τη βλέπεις ως λουκουμάκι έτοιμο να το φας... 

Ωστόσο, κανείς δεν ξέρει αν και πόσο θα κρατήσει! Λες ότι υπάρχουν προοπτικές, μήπως βιάζεσαι; Και το ηλικιακό, όσο θετικό μπορεί να είναι, άλλο τόσο αρνητικό μπορεί να γίνει για τους λόγους που σου είπαν άλλοι πιο πάνω! 

Σημασία έχει να αλληλογουστάρεστε και να περνάτε καλά μαζί...  όλα τ' άλλα, αν είναι να 'ρθουν, θα 'ρθουν...

Αρέσει στο μέλος aladdin30

matakiamou0

# 46 στις 13/1/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

χαχαχαχαχα βρε αλαντιν που πας και μπλεκεις..χαχαχααχα! επεισοδιακη η γνωριμια σου...λοιπον αυτη την κοβω πιτσιρικα? και ρε συ αλαντιν το ειπε και στους γονεις της εε? συγνωμη δεν εχει βρει ακομη τον τροπο..να πει οτι θα βγει εξω μεχρι αργα μαλλον και ψαχνεις τροπο...μιλαω για την κοπελα..

μαλιστααα...μεχρι τωρα θα σου λεγα δεν θα εβαζα αν ηθελα να βρεθω με καποιον τον ιδιο να μου λυσει το προβλημα...και ημουν ανω τον 20...

αυτο ειναι μαλλον κολπακι...να δει αν μπορει να στηριχθει επανω σου...αμοιβαια ελξη ειναι αυτη...μην το ξεχναμε..που σημαινει νιωθω καποια πραγματα..μου κηνεις την περιεργια με τον τροπο που μου γραφεις...ωστε να σε πλησιασω..αχαα..

λοιπον αν ειναι μεγαλη κοπελα...ενηλικη τελος παντων θα βρει τροπο...να σε δει..εστω για εναν καφε εσυ και εναν χυμο αυτη...αλλα να το φερει στους γονεις της εε! μαλιστα...εχετε ανταλλαξει φωτωγραφιες?εχεις δει πως ειναι...εχει δει πως εισαι? θα ελεγα να ανταλαξετε skype...να εχετε μια επαφη..

τωρα για τους γονεις της..δεν ξερω αν ισχυει η πληροφορια που βλεπω οτι εισαι απο εκαλη..(δεν παιζει ρολο αυτο προς θεου το αναφερω για αλλο λογο..) πες της να φερει και την μαμα της σε ενα ζαχαροπλαστειο καφε..να την κερασεις τιποτα την γυναικα...μωλις σε δει η μανα..και σε περασει απο ακτινογραφια...και πει εκριθηκε...θα δωσει και την ευχη της..πιστεψε με...

ειδα μωλις τωρα οτι ειναι 21.. χαλαρωστε ρε παιδια που ειναι παιδι...ελατε να δειτε κατι φοιτητριες που στα 21 κανουν και βυζιτες..πλακα μας κανουν..και το κανουν μονες τους..επειδη εχουν 10 χρονια διαφορα...η κοπελα ξερει τι εκανε..το εριξε στους γονεις το θεματακι...να ψιλογινει πιο επισημο...χαλαρωστε εσεις ρε παιδια αμεσως πιπινι και μου την βγαλατε ανηλικη...μην τρελαθουμε...

ωχ αλαντιν αν θελει θα βρεθειτε και χωρις γονεις και χαζα...σε παιζει νομιζω...ανταλαξτε φωτωγραφιες...αλλα αν ανταλαξατε ηδη και γουσταρεις τρελα...λεπτο ποδαρακι τρυφερο δερματακι και κοτσιδακια κοντη φουστιτσα...και καλτσοδετες...τι να σου πω...ετοιμο ειναι το κοριτσι..θα το εχει πει και σε καμια κολλητη της...ας σου κανει πλατες η κολλητη...πες εστω ενα καφε παρε παρεα την κολλητη σου και τον φιλο της...να εχει και κανεναν αντρα στο τραπεζι...σας θα νιωσει πιο ανετα...εσυ δεν ξερω αν νιωσεις ανετα..το φιλακι θα το εχετε παντως...

χαλαρωσε...και αστην εξυπνη ειναι..γυναικα ειναι...αν ψαχνει δικαιολογια στους γονεις της...θα την βρει..μια φιλη θα εχει...ενα πρωι ελευθερο θα εχει...δεν μπορει θα βρεθειτε..

aladdin30

# 47 στις 14/1/2015
author
Ανδρας / 39 / Σε σχέση

mataki το προβλημα ειναι οτι βγαινει αλλα δε θελει να πει οτι γνωριστηκαμε διαδικτυακα. Θα βγει δηλ αλλα θα πει μια δικαιολογια γτ ξερει οτι οι γονεις ειναι αντιθετοι. Μαλλον οι γονεις φανταζομαι οτι σκεφτονται πως αμα γνωριζεις καποιον σε φαση τυπου συμμαθητες, συναδελφοι, κοινος γνωστος κλπ οτι ειναι καλυτερα γτ ξερεις καποια πραγματα γι αυτον ενω απ το ιντερνετ δεν μπορεις να ξερεις τιποτα. Για τη διαφορα ηλικιας εμενα δεν με πειραζει, αλλωστε εμφανισιακα την κοπελα μπορεις να την πεις κ μεγαλυτερη, αλλος να την πει 25 αλλος 18, πιανει ολο το φασμα. Το ιδιο και για μενα, δεν μπορεις να πεις με ακριβεια την ηλικια απ το προσωπο. Μ εχουνε πει απο 18 μεχρι 28.

matakiamou0

# 48 στις 14/1/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

αλαντιν αρα εχεις μια εικονα το πως ειναι οποτε θελεις να το προχωρησεις το θεματακι...μα γιατι και καλα πρεπει να δωσει αναφορα.Ναι θα πει θα βγω με μια συμμαθητρια μου και για αρχη θα συναντηθειτε ολοι μαζι...(σημειωση προσεξε μην σου τα ρηξει η φιλη της..τα 20χρονα εχουν ξεφυγει τελευταια).

οκ μην σκας για το πως θα γινει το κονε..να σκας για να βρεθειτε..και μην ακους μωρε το παραμυθακι τι και πως...και πως θα γινει το σκηνικο να σε δει απο κοντα και να την δεις...βρεθειτε μια φορα εσεις μαζι και μετα ευκολακι..αν σε γουσταρει συνεχεια δικαιολογιες..θα βρησκεις..

αλλα εσυ φιλε μου μην το πεις σε κανενα κολλητο σου οτι ψηνεσαι να βρεθειτε..αν και το κοβω να το εχεις πει..γιατι πιπινακι ειναι..μην κανει καμια βλακεια, οοοχι για να της την πεσει..., αλλα για να μην σε φερει σε δυσκολη θεση!

Ελα δεν ειναι δυσκολο το θεμα σου...θα βρεθειτε λιγο εμεινε...!απλα οταν βρεθειτε να μην κομπλαρεις ή ξενερωσεις!ή ξενερωσει και αυτη λιγο πολυ.

αχ βρε αλαντιν πραγματικα θα ξενερωνα με την φαση αυτη..συζητησεις περι βιβλιου και μεσα απο αυτα ξεχυλιζει και αναβλιζει..οι αποψεις περι...καζαντζακη...αλλα υποβοσκει που ελεγε και η τζενη καρεζη στο κασανδρεικο...υποβοσκει ενας ερωτας...μου φουντωνε πωως το λενε...χαχαχα! σας φουντωσε...
ειναι και επικαιρο μια που πλησιαζουν οι εκλογες θα το εχει...στην tv! πλακα εχετε παντως.

https://www.youtube.com/watch?v=J9rLiDSNBrM

aladdin30

# 49 στις 14/1/2015
author
Ανδρας / 39 / Σε σχέση

Matakia εσυ τι πιστευεις για τις μικρες κοπελες? Λες να ειναι αστατες?

longway

# 50 στις 14/1/2015
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Ν. Δωδεκανήσου / Αγαθονήσι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 88

βλεπω γενικα εχεις θεμα να τα φτιαχνεις με πιτσιρικες!!
η πιτσιρικα στην συγκεκριμενη περιπτωση ομως ειναι αλανι και σε παιζει στα δακτυλα.
πολλα μπραβο της !!
καο αυτο το κολπακι με τους γονεις της.
για παρακολουθησε την καλα και δες αν παιζει κανα αλλος υποψηφιος γκομενος η αν εχει ηδη και σε δουλευει
ψιλο-γαζι και ασε τα κουραφεξελα με γονεις κλπ.
καλη η τακτικη της αλλα ξεπερασμενη
πες της αλλη δικαιολογια πιο ευπεπτη υπαρχει?

aladdin30

# 51 στις 14/1/2015
author
Ανδρας / 39 / Σε σχέση

Oχι και πιτσιρικα ρε συ η 21ρα. 30 ειμαι οχι 50. Μια χαρα ειναι.

tzoulia59

# 52 στις 14/1/2015
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

ματια που εισαι συ; 

ο αλαντιν την ηθελε μια εμπεριστατωμενη αποψη απο σενα ,,,συμπλεουν οι αποψεις βλεπω ,,,

Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από matakiamou0

χαχαχαχαχα βρε αλαντιν που πας και μπλεκεις..χαχαχααχα! επεισοδιακη η γνωριμια σου...λοιπον αυτη την κοβω πιτσιρικα? και ρε συ αλαντιν το ειπε και στους γονεις της εε? συγνωμη δεν εχει βρει ακομη τον τροπο..να πει οτι θα βγει εξω μεχρι αργα μαλλον και ψαχνεις τροπο...μιλαω για την κοπελα..

μαλιστααα...μεχρι τωρα θα σου λεγα δεν θα εβαζα αν ηθελα να βρεθω με καποιον τον ιδιο να μου λυσει το προβλημα...και ημουν ανω τον 20...

αυτο ειναι μαλλον κολπακι...να δει αν μπορει να στηριχθει επανω σου...αμοιβαια ελξη ειναι αυτη...μην το ξεχναμε..που σημαινει νιωθω καποια πραγματα..μου κηνεις την περιεργια με τον τροπο που μου γραφεις...ωστε να σε πλησιασω..αχαα..

λοιπον αν ειναι μεγαλη κοπελα...ενηλικη τελος παντων θα βρει τροπο...να σε δει..εστω για εναν καφε εσυ και εναν χυμο αυτη...αλλα να το φερει στους γονεις της εε! μαλιστα...εχετε ανταλλαξει φωτωγραφιες?εχεις δει πως ειναι...εχει δει πως εισαι? θα ελεγα να ανταλαξετε skype...να εχετε μια επαφη..

τωρα για τους γονεις της..δεν ξερω αν ισχυει η πληροφορια που βλεπω οτι εισαι απο εκαλη..(δεν παιζει ρολο αυτο προς θεου το αναφερω για αλλο λογο..) πες της να φερει και την μαμα της σε ενα ζαχαροπλαστειο καφε..να την κερασεις τιποτα την γυναικα...μωλις σε δει η μανα..και σε περασει απο ακτινογραφια...και πει εκριθηκε...θα δωσει και την ευχη της..πιστεψε με...

ειδα μωλις τωρα οτι ειναι 21.. χαλαρωστε ρε παιδια που ειναι παιδι...ελατε να δειτε κατι φοιτητριες που στα 21 κανουν και βυζιτες..πλακα μας κανουν..και το κανουν μονες τους..επειδη εχουν 10 χρονια διαφορα...η κοπελα ξερει τι εκανε..το εριξε στους γονεις το θεματακι...να ψιλογινει πιο επισημο...χαλαρωστε εσεις ρε παιδια αμεσως πιπινι και μου την βγαλατε ανηλικη...μην τρελαθουμε...

ωχ αλαντιν αν θελει θα βρεθειτε και χωρις γονεις και χαζα...σε παιζει νομιζω...ανταλαξτε φωτωγραφιες...αλλα αν ανταλαξατε ηδη και γουσταρεις τρελα...λεπτο ποδαρακι τρυφερο δερματακι και κοτσιδακια κοντη φουστιτσα...και καλτσοδετες...τι να σου πω...ετοιμο ειναι το κοριτσι..θα το εχει πει και σε καμια κολλητη της...ας σου κανει πλατες η κολλητη...πες εστω ενα καφε παρε παρεα την κολλητη σου και τον φιλο της...να εχει και κανεναν αντρα στο τραπεζι...σας θα νιωσει πιο ανετα...εσυ δεν ξερω αν νιωσεις ανετα..το φιλακι θα το εχετε παντως...

χαλαρωσε...και αστην εξυπνη ειναι..γυναικα ειναι...αν ψαχνει δικαιολογια στους γονεις της...θα την βρει..μια φιλη θα εχει...ενα πρωι ελευθερο θα εχει...δεν μπορει θα βρεθειτε..

matakiamou0

# 53 στις 15/1/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

αλαντιν δεν ειναι αστατες ολες..οπως και το ιδιο ισχυει και για τους αντρες...ασχετα αν ειναι 23 χρονων π.χ. ενας αντρας μπορει να εχει μυαλο 35αρη...αυτα ολα ειναι σχετικα..

ενταξει σιγουρα απο το πουθενα ειναι λιγο ριψοκινδυνο να συναντηθεις με καποιον που μιλας μονο σε ενα φορουμ...και τιποτε αλλο..αντε και απο μια φωνη σε ενα τηλεφωνω...δεν σε αποπνεει σιγουρια..αλλα 20 εισαι...πρεπει αν το πεις στους γονεις? οτι θα πιω εναν καφε...παρε μια φιλη σου και ενα φιλαρακι σου...και οι τρεις μαζι και συναντηστε τον τυπο..δηλαδη δεν ειναι πυρηνικη φυσικη...

εχω την αισθηση οτι εισαι ψιλο μαλακος σε κατι τετοια...και σε εμπαιζει...αρκετα! και να δεν θελω...αλλα ξερεις μου λειπεις αν δεν μιλησουμε στο φορουμ με θεμα τα βιβλια..(δηλαδη θεμα πολυ ουαου... τελος παντων δικο μου σχολιο αυτο...θα τρελενομουν πολυ για μια τετοια επικοδομητικη συζητηση...)

αστατη η συγκεκριμενη δεν την λες...αλλα τυπου καθως πρεπει...και κραταω τους τυπους ηθικης...ναι! ομως στο κρεβατι το παιζω λολιτα!

θα βρεθεια ακρη...αν την αφησεις για λιγο χαλαρα...να δεις για ποτε θα βρεθειτε...χωρις γονεις και τα τιαυτα...θα δεις για ποτε θα σου κουβαλισει...το σοι,κολλητες για να ναι ασφαλης το πεδιο...

καταρχειν σε βλεπω να εχεις δωσει σημειο συναντησεις να εχεις παει εσυ...και να ναι αυτη απο καμια γωνια να σε μπανιζει...αν δεν της αρεσεις...δεν θα εμφανιστει καν...αν παλι δεν της αρεσεις αλλα εχεις ωραιο τουτου (αμαξι) θα εμφανιστει απο περιεργια...να σε μαθει καλυτερα...αλλα πολυ φοβαμαι μην ξενερωσεις εσυ...με κατι...

οτι θα βρεθειτε σιγουρακι...αστην χαλαρη...μην προσπαθεις να της βρεις εσυ την δικαιολογια...

Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από aladdin30

Matakia εσυ τι πιστευεις για τις μικρες κοπελες? Λες να ειναι αστατες?

matakiamou0

# 54 στις 15/1/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

ελα βρε τζουλια...που να μαι...ειχε ληξει η προθεσμια...εδω..οποτε την ανανεωσα...εσυ ολα καλα? ελπιζω να περνας ωραια!

Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από tzoulia59

ματια που εισαι συ; 

ο αλαντιν την ηθελε μια εμπεριστατωμενη αποψη απο σενα ,,,συμπλεουν οι αποψεις βλεπω ,,,

hns1602

# 55 στις 22/1/2015
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Απαντήσεις: 7.719

Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από aladdin30

Oχι και πιτσιρικα ρε συ η 21ρα. 30 ειμαι οχι 50. Μια χαρα ειναι.

Τι σας ταϊζουν εκεί στην Εκάλη θα μας πεις; 

Και ο τπ (έτερος από Εκάλη) έλεγε πως η γυναίκα μετά τα 25 είναι γριά! 

Εσύ λες πως η 21 δεν είναι πιτσιρίκα! 

Είμαι που είμαι γριέτζω με τα γνωστά προβλήματα της ηλικίας μου... με κουφάνατε κιόλας!  

Paralia48

# 56 στις 31/1/2015
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Αλαντίν, δε φανταζόμουν ότι εσύ θα είχες τέτοιο πρόβλημα. Λοιπόν η λύση είναι απλή. Βγαίνεις κανονικά με το κορίτσι και στα ραντεβού σας οι λέξεις <<γονείς>>, << μητέρα>>, << πατέρας>>  θα είναι ταμπού. Θα της πεις να μην τα ξανααναφέρει, ούτε φυσικά θα τα λες εσύ.
Να δεις που όλα θα πάνε καλά. Δεν είναι και ανήλικη!

takis-1976

# 57 στις 19/2/2015
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από aladdin30

Νεα γνωριμία

Λοιπον παιδια, κατα καιρους συμμετεχω σε ενα σαιτ για βιβλια και εκει γνωρισα μια κοπελα που με βοηθησε να βρω ενα παλιο βιβλιο που εψαχνα. Μιλουσαμε για ενα διαστημα μεσω των μηνυματων της σελιδας μεχρι να βρεθουμε απο κοντα, για να αγορασω το βιβλιο απο αυτην. Μιλησαμε ομως και τις επομενες μερες και σιγα σιγα αναπτυχθηκε μια αμοιβαια ελξη. Το προβλημα ειναι οτι οι γονεις της ειναι τελειως αντιθετοι με τις γνωριμιες απο ιντερνετ με τα γνωστα επιχειρηματα ποιος ειναι αυτος, δεν τον ξερεις, μπορει να σε σκοτωσει κλπ.Με την κοπελα ειμαστε στην αρχη μιας γνωριμιας που δειχνει οτι εχει προοπτικη, οι γονεις της βεβαια δε γνωριζουν τιποτα. Ακομα και οι συνομιλιες μας γινονται στα κρυφα.Πως θα προτεινατε να το φερουμε στους γονεις ωστε να μην ανησυχουν υπερμετρα;

να μην πειτε ποτε ότι γνωριστηκατε μεσω ιντερνετ

Hlektra2014

# 58 στις 17/3/2015
author
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Απαντήσεις: 548

Αλαντιν μην ακούς για τις ηλικίες που σου λενε πολλοί... η γνωριμία με εναν άνθρωπο ανεξάρτητου ηλικίας πάντα εχει να σου δωσει κατι. Για το αν θα ταιριάξετε η οχι αυτο θα το δείξει ο χρόνος. Άλλωστε για γάμο το πας;; Προς το παρόν για γνωριμία ειναι η όλη φαση. Αυτο με τους γονεις της με προβληματίζει γιατι όντως μπορει να πει οτι σε γνώρισε κάπου αλλού. Να υποθεσω αν κατάλαβα καλα οτι ακομα απο κοντα δεν έχετε γνωριστεί... αν αυτη θελει να γνωριστείτε θα βρει εναν τροπο ισως ομως κι αυτη απο μεσα της να φοβάται η να το παίζει ηθική απεναντί σου οτι δεν χει βγει ποτε με κάποιον μεσω ιντερνετ... η μπορει να σκέφτεται πως δεν ειναι καμια εύκολη και να επωμίζεται τους γονεις πολλα τετοια... οπως και να εχει αν θέλετε τοσο πολυ να βρεθείτε μπορει να φωνάξει και μια φιλη της μαζι στ πρώτο ραντεβου να σιγουρευτεί οτι ολα ειναι καλα και μετα να φυγει . Ελπίζω να μην παίζει περίπτωση να συζεί με κάποιον και απλα να σε εμπαίζει δεν ξερω να εισαι και εσυ επιφυλακτικός. 

Πάντα φιλικά

Spamar1an

# 59 στις 2/4/2015
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Αγίος Ιωάννης Ρέντης
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 62

Πως λεγεται το σαϊτ; Αμα ειναι να βρουμε και εμεις καμια ντροπαλουλα...

aladdin30

# 60 στις 3/4/2015
author
Ανδρας / 39 / Σε σχέση

Kαι δω μπορεις να μιλησεις. Εγω ειχα βαλει αγγελια σε πολλα επειδη ειμαι συλλεκτης, αλλα τη συγκεκριμενη κοπελα τη γνωρισα στο ischool.

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.