Με το συντροφο μου ειμαστε μαζι πανω απο δεκα χρονο τα τελευταια πεντε παντρεμενοι...παιδια δεν εχουμε μαζι (απο προηγουμενους γαμους/σχεσεις εχουμε και οι δυο...ειναι ενηλικα ζουν αλλου)
Η ζωη μας ειναι πολυ αρμονικη ευχαριστη και ενδιαφερουσα, επικοινωνουμε πολυ καλα, εχουμε παρομοια πορεια ζωης και εμπειριες, παρομοια δουλεια, ειναι καλος μαζι μου, υπαρχει αμοιβαιος σεβασμος, αγαπη και ερωτας νομιζα, αλλα τωρα αμφιβαλωΑνακαλυψα προσφατα οτι τα τελευταια χρονια (λιγο μετα η πριν το γαμο μας) ξεκινησε να βλεπει μια παλια του φιλη (μαλλον ανεκληρωτος ερωατς ηταν οπως φαινεται τωρα), μονο που τωρα τη βλεπει ερωτικα και αυτο το μεταξυ τους μετρα ηδη πεντε χρονια!!!Σε μενα δεν ειχε δωσει καμια -μα καμια ομως- αφορμη ουτε και τωρα δινει ...αλλα την αλλη συνεχιζει και τη συναντα αραια βεβαια αλλα σε κανονικη βασηΔεν ξερω τι να κανω. Να του πω οτι γνωριζω? πριν το κανω θα ηθελα καπως να καταλαβω πως αισθανεται τι σκοπο εχει...καμια ιδεα?Καμια φορα σκεφτομαι οτι ισως απο την αρχη να υποκρινεται μαζι μου! Οκ με εκτιμα αλλα ισως να μην ημουν παρα μια βολικη λυση (πρακτικα η ζωη του ειναι καλυτερη μαζι μου) αλλα η καρδια του να ειναι αλλουΠρολαβαίνεις, ακόμα μία σχέση ζωής..
Με καποιον που θα είσαστε για πάντα μαζί...αγαπητη φιλη ,,,
ειμαστε συνομηλικες και κατω απο αυτο το πρισμα σου απαντω ,,,Αυτο το σκεφτηκα και εγω, αλλα
Οταν παντρευτηκαμε ξεκινησαμε μια δουλεια στην πατριδα του προφανως αυτο ηταν που διευκολυνε πια το να ξαναβρεθουν...απο την αλλη σκεφτομαι οτι το συνεχιζει τοσα χρονια μαζι της, χωρις να δειχνει καμια προθεση να αλλαξει κατι με μενα
Η αληθεια ειναι οτι παραμενει μαζι μου τρυφερος κλπκλπ οπως ηταν παντα τιποτε σας λεω δεν εχει αλλαξει
Αναρωτιεμαι λοιπον τι ειναι αυτο που βρισκει σε εκεινηνΝομιζω οτι οταν καπως το καταλαβω θα ειμαι σε θεση να ξεκινησω μια συζητηση μαζι του και να ξεκαθαρισω το που παμε αν παμε καπου...
Δεν σε κοβω για γυναικα που γουσταρει τον ανδρα με ριγε φανελενια πιτζαμα και πλαστικη κ αφε σαγιοναρα με μαυρη πολυεστερικη καλτσα με κεντημα εκατερωθεν των πλευρων Ασε τον ανθρωπο να κανει τη στροφη του και θα σουρθει ανανεωμενος
Δεν τη βλεπει καθημερινα σιγουρα...2-3 φορες το μηνα οσο επιτρεπουν οι υποχρεωσεις (οι δικες μας) και σιγουρα τρεχει κατι...δηλαδη περα απο την οποια φιλικη σχεση υπαρχει και ερωτικη, σεξουαλικη εννοω
Αυτα που λες για μοναξια σε αυτες τις ηλικιες ναι τα ξερω, αλλα απο την αλλη δεν ειναι λιγακι σχιζοφρενικο αυτο που ζω (τωρα που το εμαθα) και απορω και με αυτον πως το αντεχει πεντε χρονια τωρα ...ασε που μαλλον παντα στο μυαλο του την ειχε
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από tzoulia59αγαπητη φιλη ,,,
ειμαστε συνομηλικες και κατω απο αυτο το πρισμα σου απαντω ,,,
αν ημουν στην θεση σου θα του μιλαγα ανοιχτα ,,,
ποιες ειναι οι ανησυχιες μου και οι ανασφαλειες μου ,,,
και θα του εδινα λαβη αν οντως συμβαινει κατι με την κοπελα αυτη να παρει αποφασεις ,,,
αν και φλερταρεις κατα πασα πιθανοτητα με την μοναξια αν δεν κανεις την παπια ,,,
ωστοσο παιζει να σ εγκαταλειψει στην πορεια ,,,
αλλα αυτα τωρα ολα ειναι επι του θεωρητικου ,,,
λες οτι την βλεπει καθημερινα ,,,
ενοεις οτι εχουν ερωτικη σχεση;
να σε ενημερωσω
υπαρχουν πολλες γυναικες σ αυτες τις ηλικιες που ανεχονται τις κουτσουκελες του συζυγου ,,,
δεν ειναι λιγο να ξερεις οτι θα γερασεις μονη ...
σκεψου ...
μοναξια η συντροφο εστω και μισο ,,,
Δικιο εχεις...σιγουρα δεν ειναι αντρας με πλαστικη σαγιοναρα κλπκλπ αλλιως δε θα μιυ εδω να σας ρωταω
Αλλα παλι αυτη η "στροφη" σαν πολυ δεν κραταει...στροφη γυρω απο το γαλαξια ειναι πια???
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από MiltosRNLI1930Δεν σε κοβω για γυναικα που γουσταρει τον ανδρα με ριγε φανελενια πιτζαμα και πλαστικη κ αφε σαγιοναρα με μαυρη πολυεστερικη καλτσα με κεντημα εκατερωθεν των πλευρων Ασε τον ανθρωπο να κανει τη στροφη του και θα σουρθει ανανεωμενος
Αμαν Ρε Τζουλια ! Αυτο το μαυρο τιραντακι γιατι τοβαλες Θα μας εξοντωσεις.
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από tzoulia59αγαπητη φιλη ,,,
ειμαστε συνομηλικες και κατω απο αυτο το πρισμα σου απαντω ,,,
αν ημουν στην θεση σου θα του μιλαγα ανοιχτα ,,,
ποιες ειναι οι ανησυχιες μου και οι ανασφαλειες μου ,,,
και θα του εδινα λαβη αν οντως συμβαινει κατι με την κοπελα αυτη να παρει αποφασεις ,,,
αν και φλερταρεις κατα πασα πιθανοτητα με την μοναξια αν δεν κανεις την παπια ,,,
ωστοσο παιζει να σ εγκαταλειψει στην πορεια ,,,
αλλα αυτα τωρα ολα ειναι επι του θεωρητικου ,,,
λες οτι την βλεπει καθημερινα ,,,
ενοεις οτι εχουν ερωτικη σχεση;
να σε ενημερωσω
υπαρχουν πολλες γυναικες σ αυτες τις ηλικιες που ανεχονται τις κουτσουκελες του συζυγου ,,,
δεν ειναι λιγο να ξερεις οτι θα γερασεις μονη ...
σκεψου ...
μοναξια η συντροφο εστω και μισο ,,,
εγω δεν θα το αντεχα ,,,
ακομη και με ρισκο να μεινω μονη ,,,2-3 φορές το μήνα είναι τόσο πολύ? έτσι όπως το περιγράφεις καθαρά σωματικό φαίνεται..
Αφού σε προσέχει, σε φροντίζει, σε εκτιμάει.
Λες πως την έχει στο μυαλό του κ πως εσένα δε σε αφήνει γιατί είναι καλύτερη η ζωή πρακτικά μαζί σου. τι εννοείς?
μιλτο αγαπη μου κοιτα αλλου ,,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από MiltosRNLI1930Αμαν Ρε Τζουλια ! Αυτο το μαυρο τιραντακι γιατι τοβαλες Θα μας εξοντωσεις.
Κα γω για "σωματικο" θα το λεγα αν κρατουσε 5-6μηνες αλλα πεντε χρονια??? και την ξερει και απο τα νιατα του και ισως τοσα χρονια δεν εκανε κατι μαζι της απλα επειδη δε βολευε (ζουσε αλλου) Αφου μολις βολεψε πηγε και τη βρηκε!!! Ασε που και εκεινη ειναι μια αξιολογη γυναικα αν και πολυ διαφορετικου στυλ ζωης και κουλτουρας γενικα απο μενα αλλα και απο εκεινον (εκεινη ειναι πιο "σοβαρη")...Κανει για σωματικο αυτο??? αλλα παλι αβυσσος η ψυχη του ανδρα?
Και το "καθαρα σωματικο" λιγο ειναι??? για εναν αντρα της ηλικιας του? (ειμαστε πανω κατω ολοι συνομηλικοι) ας μας πει και κανενας αντρας τη γνωμη του
Δεν ειπα οτι δε με αφηνει επειδη η ζωη του ειναι καλυτερη μαζι μου! Ειλικρινα δεν ξερω αν θελει να με αφησει και για ποιο λογο δεν το κανει. Αναρωτιεμαι βεβαια και απλα σκεφτομαι οτι ειναι γεγονος οτι η ζωη του ειναι καλυτερη μαζι μου (επαγγελματικα οικονομικα) απο οτι πριν με γνωρισει
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από hopito2-3 φορές το μήνα είναι τόσο πολύ? έτσι όπως το περιγράφεις καθαρά σωματικό φαίνεται..
Αφού σε προσέχει, σε φροντίζει, σε εκτιμάει.
Λες πως την έχει στο μυαλό του κ πως εσένα δε σε αφήνει γιατί είναι καλύτερη η ζωή πρακτικά μαζί σου. τι εννοείς? για τα παιδιά σας?
σωματικο ;
με γνωριμια απο το παρελθον ;Ενταξει δεν ειπα οτι ...θα μου φαει την περιουσια απλα εχουμε δουλειες μαζι...και στους δυο μας εκανε καλο η συνεργασια και οι δυο θα ξεβολευτουμε αν χρειαστει να χωρισουμε
Μόνο σεξ, σ αυτήν την ηλικία;
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από achinosΜε καποιον που θα είσαστε για πάντα μαζί...
αυτο βρε αχινε δεν μπορω να το καταλαβω
τι σου εφταιξε η γυναικα;
μιλα!
ποσα σου εδωσε ο ριαλ
Ισως το μυστικο να ειναι στην αλλη...μπορει εκεινη να μην τον θελει για πιο πολυ
Τελος παντων θελω να το συζητησω μαζι του αλλα ηθελα να ειμαι καπως πιο προετοιμασμενη να ξερω πανω κατω πως νοιωθει αυτος για να ξερω και πως να αντιδρασω
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από achinosΜόνο σεξ, σ αυτήν την ηλικία;
Δε νομίζω να υπάρχει καλύτερο, πιο ανεβαστικό κ πιο σημαντικό ζήτημα...
σίκρετ καλή μου...
προφανώς η ζωή του, είναι καλύτερη με την άλλην.
με μπερδεψες! δεν καταλαβα ποιο ειναι το "ανεβαστικο και σημαντικο ζητημα";
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από achinosΜόνο σεξ, σ αυτήν την ηλικία;
Δε νομίζω να υπάρχει καλύτερο, πιο ανεβαστικό κ πιο σημαντικό ζήτημα...
σίκρετ καλή μου...
προφανώς η ζωή του, είναι καλύτερη με την άλλην.
Αν είναι κι η άλλη μέσα σε γάμο, κ να τον θέλει παραπάνω δε θα μπορεί...κι αν κ της άλλης η ζωή, έχει πάει ένα σκαλί πιο ψηλά με τον σύντροφό της, ούτε κ θα το θέλει...η τεσπαν, δεν τολμά,
Ελευθερη μονη ειναι η αλλη...
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από achinosΑν είναι κι η άλλη μέσα σε γάμο, κ να τον θέλει παραπάνω δε θα μπορεί...κι αν κ της άλλης η ζωή, έχει πάει ένα σκαλί πιο ψηλά με τον σύντροφό της, ούτε κ θα το θέλει...η τεσπαν, δεν τολμά,
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media