Μπορει να ειναι οντως φιλη του απο παλια, απο την παιδικη ηλικια. Δεν ειναι κακο αυτο.
Είδατε λοιπόν τί συμβαίνει όταν κρατάς "κάβα" και το "μπουκάλι" το ονομάζεις "φιλενάδα" ή "φίλο"...;
Και το κακό είναι ότι το "περιεχόμενο" δεν "πίνεται" μια κι έξω, αλλά γουλιά - γουλιά και κρατά χρόνια...
Δύο λύσεις υπάρχουν: Ή παίρνεις το "μπουκάλι" και το σπας για να μην τον / την μαζεύεις λιάρδα από τα πατώματα...
...ή του / της βάζεις δίλημμα : "Ή το "μπουκάλι", ή εγώ"...
Αλλά, τί να κάνουμε... Ορισμένες [εν προκειμένω] - οι παρούσες πάντα εξαιρούνται- το κέρατο το θέλουν και το καταπίνουν αμάσητο , από καθαρή ανασφάλεια... πράγμα ακατανόητο, αφού μια σωστή συντροφιά μπορεί να βρεθεί σε οποιεσδήποτε ηλικίες...
Και για να ' χουμε καλό ρώτημα, ο κύριος -αφού είστε ζευγάρι- γιατί δεν σας παίρνει μαζί σε μια φιλική συνάντηση;
Ή γιατί δεν την καλεί σπίτι σας για ένα φαγητό;
Εύκολο είναι -αφού μένετε στο γάμο κι αν θέλετε- να βρείτε κι εσείς, αγαπητή κυρία, ένα "σοβαρό" φίλο από τα παλιά και να ανταποδώσετε τα ίσα στο σύζυγό σας... Να δείχνετε ίση "φροντίδα" στο φίλο, και να του αφιερώνετε ίσο χρόνο...
Έτσι, θα μάθετε και πώς θα νιώσει σε επικείμενη απιστία σας...
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από Mystik_MaleΕύκολο είναι -αφού μένετε στο γάμο κι αν θέλετε- να βρείτε κι εσείς, αγαπητή κυρία, ένα "σοβαρό" φίλο από τα παλιά και να ανταποδώσετε τα ίσα στο σύζυγό σας... Να δείχνετε ίση "φροντίδα" στο φίλο, και να του αφιερώνετε ίσο χρόνο...
Έτσι, θα μάθετε και πώς θα νιώσει σε επικείμενη απιστία σας...
Μύστικ, μπορεί να παρατάω όλα τα αφρόλουτρα στο μπάνιο,
χωρίς το καπάκι τους...
(κ τα σαμπουάν κ τις χλωρίνες ξέρω είμαι απαίσια κ φρικτή
)
αλλά σε παραδέχομαι όταν προτείνεις τέτοιες ανακουφιστικές λύσεις...
Το gender neutral,
είναι η αγαπημένη μου στάση ζωής...
κ το κόμμα που ψηφίζω
Ηθικόν δίδαγμα
επειδή τα "πάντα" μας,
δεν είναι σχεδόν ποτέ πραγματικά,
( πλην του τελευταίου...κ αυτό παίζει )
μια κυρία οφείλει
να κρατάει στο μυαλό της,( κάτω-κάτω)
μια κάβα, κλειστή,
για την έκτακτη περίπτωση που θα ξεμείνει χωρίς προμήθειες.
Γιατί μπορεί
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από Mystik_Maleμια σωστή συντροφιά μπορεί να βρεθεί σε οποιεσδήποτε ηλικίες...
αλλά κάποιοι άνθρωποι,
αργούν τόσο πολύ να μπουν σ αυτό το σκεπτικό
να συνέλθουν δλδ
μετά απο μια τέτοια αναπάντεχη ανατροπή
(αφού δεν μπορούν να κατανοήσουν, βουλιαγμένοι στο βυθό του εαυτού τους,
πώς στην ευχή
το "πάντα" μας, έχει μια τόσο επισφαλή ισορροπία )
που περνάει σχεδόν ολόκληρη η ζωή τους
κι ακόμα δεν έχουν προλάβει να κάνουν τίποτα...
κρίμα...
ν αποχαιρετάς το μάταιο κ υπέροχο τούτο κόσμο
μεσ από τη μοναξιά
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από pigassos71
αυτο βρε αχινε δεν μπορω να το καταλαβω
τι σου εφταιξε η γυναικα;
μιλα!
ποσα σου εδωσε ο ριαλ
Όχι ρε γμτ...τίποτα δεν πήρα ο μ%λ#κας...
το ρίαλ είναι viral
κόλησα
φτου μου
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από rsecretΤελος παντων θελω να το συζητησω μαζι του αλλα ηθελα να ειμαι καπως πιο προετοιμασμενη να ξερω πανω κατω πως νοιωθει αυτος για να ξερω και πως να αντιδρασω
Αναρωτιεμαι παντως...
ποια δικαιολογια ειναι αυτη...που μπορει να γινει αποδεκτη...
και απο αυτην να εξαρτηθει και η αντιδραση σου...
Αμα ξεκινας ετσι...ηδη εχεις κανει το πρωτο βημα για συμβιβασμο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από rsecretμε μπερδεψες! δεν καταλαβα ποιο ειναι το "ανεβαστικο και σημαντικο ζητημα";
Μα το "μόνο σεξ" αγαπητή μου...
φαντάσου...σ αυτήν την ηλικία που είμαι, ναρθεί κάποιος, όποιος τεσπαν...
κ να μου ομολογήσει συντετριμμένος...
οτι με θέλει για το κορμί μου...
(κ να το εννοεί κιόλας,
όχι αυτά τα χαζά που λένε
για να βάλουν ένα γκολάκι...όπως όπως...
όταν η άμυνα του αντιπάλου...κοιμάται... )
μέχρι κ που ξαναπαντρεύομαι μη σου πω...τόσο πολύ.
Τεσπαν, ας κάνουμε τώρα κ την "ερώτηση αλλαντιν"
Απο σεξ, πώς πάτε;
, μπορεί να του κάνει...κόλπα ζόρικα
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από Tonia35
Αναρωτιεμαι παντως...
Aσφαλως .Μανταμ , θα αναφερεσθαι στο κολπο , κρεμασμα στον πολυελαιο ( ορα Μις Τζουλια )
Επιπροσθετως Καλημερα σας
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από achinos
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από achinos
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από MiltosRNLI1930Aσφαλως .Μανταμ , θα αναφερεσθαι στο κολπο , κρεμασμα στον πολυελαιο ( ορα Μις Τζουλια )
Επιπροσθετως Καλημερα σας
Καλημέρα σας αγαπητέ μου...
το κρέμασμα από τον πολυέλαιο, είναι εκ των βασικών τεχνικών...επιπροσθέτως...
φίλη rsecret είμαι απόλυτα βέβαιος τι συναισθήματα θυμού ,πικρίας ,απογοήτευσης κλπ θα βίωσες μόλις ανακάλυψες πως ο σύζυγος σου σε απατά.και αυτομάτως σκέφτηκα πως έκανες κάτι πολυ σωστό το να συζητήσεις το πρόβλημα σου,να το εξωτερικεύσεις και να ζητήσεις βοήθεια.Θα πρέπει να στραφείς σε ενα αρχικό ερώτημα πρώτα...θέλεις να συνεχίσεις με αυτόν τον ανθρωπο να είσαι μαζί του;;;ή θέλεις να τον χωρίσεις;;Νομίζω πως θα ήθελες με βάση τις απαντήσεις που έδωσες στους λοιπούς φίλους..οτι θα ήθελες να σωσεις τον γάμο σου..οπότε το επόμενο στάδιο ειναι προτού βάλεις τον άπιστο απεναντι σου και να συζητήστε το οτιδηποτε να αναλογιστείς τι πήγε στραβά στην σχέση ( σιγουρα κατι πηγε και το ξέρεις) και να αναλάβεις κι εσυ το μερίδιο της ευθύνης σου.Όταν το κάνεις αυτο,θα πρεπει να μιλησεις ανοιχτα μαζί του χωρίς υπεκφυγές ,ψεμματα και υποκρισίες.το γεγονός οτι η παραλληλη σχέση του αντρα σου ειναι μακροχρόνια μου δείχνει πως έχουν αναπτυχθεί σίγουρα συναισθήματα απεναντί της( της ερωμένης) και εδω είναι ενα πολυ λεπτό σημείο με απρόβλεπτο αποτέλεσμα.Ϊσως τον διευκολύνεις στο να φύγει..όπως και να έχει αν τελικά τον ''συγχωρέσεις'' θα πρέπει να ξαναχτίσετε την χαμένη εμπιστοσυνη διότι αν καταντήσεις να τον αστυνομευεις διαρκως μάλλον ο χωρισμός δεν θα αργήσει να επέλθει τελικά.Δεν θα συμφωνήσω με την τακτική οφθαλμον αντι οφθαλμου καθότι δεν είμαι φύση εκδικητική θεωρώντας οτι η εκδίκηση στο τελος βλάπτει εμας τους ίδιους και κάνουμε κακό στον εαυτό μας.Πιστεύω πως πρέπει να οπλιστείς με πολύ δύναμη,θάρρος και υπομονή για να αντιμετωπίσεις αυτην την κατάσταση.Ολα θα εξαρτηθουν απο την θέληση που θα έχετε και οι δυο να ξαναπροσπαθήσετε,τις ανάγκες του καθενός σας,την προσωπικότητα σας και την σημασία του τρίτου προσώπου στην σχέση.Υπομονή και κουράγιο.( το δανείστηκα απο τον Σοιμπλε )
αχινε σαν επικηδειο μου κανει αυτο ...
κι αυτο το αγγλικο ...
εχεις σκισει τη ρενα με διαφορα ...
σικρετ ,,,
ο τυπος ειναι ξενος;
τι εργασια κανετε ;
η ερωμενη ειναι ξενη ;
αυτος εχει κι αλλο γαμο και παιδια;
ποσων ετων ειναι;
ποσων ετων ειναι η ερωμενη ,,,
τι ετσι πορισμα στο χυμα δεν βγαινει ...
ολα παιζουν το ρολο τους ,,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από achinos
χωρίς το καπάκι τους...
(κ τα σαμπουάν κ τις χλωρίνες
ξέρω είμαι απαίσια κ φρικτή
)
Το gender neutral,
κ το κόμμα που ψηφίζω
Ηθικόν δίδαγμα
επειδή τα "πάντα" μας,
μια κυρία οφείλει
μια κάβα, κλειστή,
Γιατί μπορεί
αλλά κάποιοι άνθρωποι,
να συνέλθουν δλδ
πώς στην ευχή
κρίμα...
μεσ από τη μοναξιά
Ετσι και αλλιως συχνα και με παρεα -ακομη και απο την καβα- μονοι μας ειμαστε
Κα ειδικα οι γυναικες μονες αποχαιρεταμε... Οι ανδρες προηγουνται 10 χρονια βλεπεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από achinos
χωρίς το καπάκι τους...
(κ τα σαμπουάν κ τις χλωρίνες
ξέρω είμαι απαίσια κ φρικτή
)
Το gender neutral,
κ το κόμμα που ψηφίζω
Ηθικόν δίδαγμα
επειδή τα "πάντα" μας,
μια κυρία οφείλει
μια κάβα, κλειστή,
Γιατί μπορεί
αλλά κάποιοι άνθρωποι,
να συνέλθουν δλδ
πώς στην ευχή
κρίμα...
μεσ από τη μοναξιά
Οχι ακριβως δικαιολογια... Αλλα αν πει μου πει "ειναι ενας παλιος ερωτας κλπκλπ" θα το αντιμετωπισω αλλιως απο το να μου πει "δεν εινα αυτο που νομιζεις" η κατι παρεμφερες
Το πρωτο μπορω να το συζητησω και να του δωσω λιγο χρονο να ξεκαθαρισει τι θελει τελικα (με ποια θελει να ειναι)
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από Tonia35
Αναρωτιεμαι παντως...
Να απαντησω πρωτα στην ερωτηση αλλαντιν που εκανε η αχινος...απο σεξ παμε μια χαρα!!! Και αυτο επισης με μπερδευει...ειπαμε τιποτε δεν εχει αλλαξει στην συμπεριφορα του ολα αυτα τα χρονια (προ και μετα αλλης)
Φιλε giorgos_1965 η αληθεια ειναι οτιδεν αισθανομαι οτι πηγε κατι στραβα στο γαμο μου! Υπαρχει μια λεπτομερεια σημαντικη...η σχεση με την αλλη ξεκινησε σχεδον ταυτοχρονα με το γαμο μου...αυτο ναι με ταραζει γιατι σκεφτομαι οτι δεν ηταν σωστος απεναντι μου...δεν υπηρχε λογος να παντρευτουμε αν ηθελε την αλλη...υποθετω οτι δεν ηταν σιγουρος για τα αισθηματα του απεναντι της (η για τα δικα της) τοτε γι αυτο και συνεχισε μαζι μου (γαμος κλπ)
Ναι ολα θα εξαρτηθουν απο τη σημασια του τριτου προσωπου...εχεις δικιο...και εκει εστιαζω και εγω και βασικα γι αυτο ρωτησα τη γνωμη σας...εμενα με προβληματιζει το γεγονος οτι κραταει τοσο καιρο αυτη η σχεση αν και τη βλεπει τοσο αραια...αλλα σταθερα
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από giorgos_1965φίλη rsecret είμαι απόλυτα βέβαιος τι συναισθήματα θυμού ,πικρίας ,απογοήτευσης κλπ θα βίωσες μόλις ανακάλυψες πως ο σύζυγος σου σε απατά.και αυτομάτως σκέφτηκα πως έκανες κάτι πολυ σωστό το να συζητήσεις το πρόβλημα σου,να το εξωτερικεύσεις και να ζητήσεις βοήθεια.Θα πρέπει να στραφείς σε ενα αρχικό ερώτημα πρώτα...θέλεις να συνεχίσεις με αυτόν τον ανθρωπο να είσαι μαζί του;;;ή θέλεις να τον χωρίσεις;;Νομίζω πως θα ήθελες με βάση τις απαντήσεις που έδωσες στους λοιπούς φίλους..οτι θα ήθελες να σωσεις τον γάμο σου..οπότε το επόμενο στάδιο ειναι προτού βάλεις τον άπιστο απεναντι σου και να συζητήστε το οτιδηποτε να αναλογιστείς τι πήγε στραβά στην σχέση ( σιγουρα κατι πηγε και το ξέρεις) και να αναλάβεις κι εσυ το μερίδιο της ευθύνης σου.Όταν το κάνεις αυτο,θα πρεπει να μιλησεις ανοιχτα μαζί του χωρίς υπεκφυγές ,ψεμματα και υποκρισίες.το γεγονός οτι η παραλληλη σχέση του αντρα σου ειναι μακροχρόνια μου δείχνει πως έχουν αναπτυχθεί σίγουρα συναισθήματα απεναντί της( της ερωμένης) και εδω είναι ενα πολυ λεπτό σημείο με απρόβλεπτο αποτέλεσμα.Ϊσως τον διευκολύνεις στο να φύγει..όπως και να έχει αν τελικά τον ''συγχωρέσεις'' θα πρέπει να ξαναχτίσετε την χαμένη εμπιστοσυνη διότι αν καταντήσεις να τον αστυνομευεις διαρκως μάλλον ο χωρισμός δεν θα αργήσει να επέλθει τελικά.Δεν θα συμφωνήσω με την τακτική οφθαλμον αντι οφθαλμου καθότι δεν είμαι φύση εκδικητική θεωρώντας οτι η εκδίκηση στο τελος βλάπτει εμας τους ίδιους και κάνουμε κακό στον εαυτό μας.Πιστεύω πως πρέπει να οπλιστείς με πολύ δύναμη,θάρρος και υπομονή για να αντιμετωπίσεις αυτην την κατάσταση.Ολα θα εξαρτηθουν απο την θέληση που θα έχετε και οι δυο να ξαναπροσπαθήσετε,τις ανάγκες του καθενός σας,την προσωπικότητα σας και την σημασία του τρίτου προσώπου στην σχέση.Υπομονή και κουράγιο.( το δανείστηκα απο τον Σοιμπλε
)
ποιος ειναι αυτος που πιστευει οτι μια σχεση φαινεται αν παει καλα απο το σεξ;
ο αλαντιν;
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από achinos
χωρίς το καπάκι τους...
(κ τα σαμπουάν κ τις χλωρίνες ξέρω είμαι απαίσια κ φρικτή
)
Καλή μου Αχινέ...
Ο καθένας μπορεί να αφήνει τα μπουκάλια με τα αφρόλουτρα και τα σαμπουάν και τις χλωρίνες χωρίς το καπάκι τους...
Αλλοίμονο, ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε όλοι...
Και κανένας δε μίλησε ούτε για "απαισιότητα", ούτε για "φριχτότητα"...
Ούτε βγήκε σα διαταγή... Ήταν απλά ένα αστείο και μια φιλική προτροπή...
Προς Θεού...
Μόνο, να, η μετέπειτα [γυναικεία] γκρίνια επειδή ξεθυμαίνουν τα αρώματα κι επειδή θερίζουν φριχτοί πονοκέφαλοι από αναθυμιάσεις, είναι λιγουλάκι κουραστική...
Α προπό, στην τελευταία συνομιλία μου πέρυσι το καλοκαίρι με την "περί ού", έμαθα ότι πλέον πάντα τα κλείνει μετά τη χρήση τους...
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από rsecretΕτσι και αλλιως συχνα και με παρεα -ακομη και απο την καβα- μονοι μας ειμαστε
Κα ειδικα οι γυναικες μονες αποχαιρεταμε... Οι ανδρες προηγουνται 10 χρονια βλεπεις
o επόμενος, αν υπάρξει, να φροντίσεις ναναι συνομήλικος.
άντε κ λίγο μικρότερος.
σ αυτήν την τάξη, η συνηθισμένη διαφορά της δεκαετίας,
είναι για επισκέψεις στην κλινικη...
άντε κ σαν αποκλειστική, το πολύ
Αυτό που λέτε "εκδίκηση", δεν είναι καθόλου τέτοιο,
το βλέπω απλά
σαν προσπάθεια να επουλωθεί
το πρωταρχικό υπαρξιακό τραύμα
που ακολουθεί πάντα τον άνθρωπο,
απ τη στιγμή που αποχωρίζεται
απ τον μητρικό οργανισμό
δλδ, την πηγή της ζωής του.
Τόσο απλό
κ απενοχοποιημενο.
Χωρίς φίδια, χωρίς μήλα, χωρίς τιμωρια.
Η "απιστία" σε αναγκάζει να ψαχτείς κ αλλού, τί να κάνομεν;
Ο σύζυγος έχει και την τούρτα (εσένα) και το κερασάκι (εκείνη) !
Αν είναι αίσθημα από παλιά, είναι το απωθημένο που τώρα εκπληρώνεται.
Δύσκολο να ξεκόψει και προφανώς εκείνον τον ολοκληρώνει όλο αυτό το αρμονικό (από σένα) και το ρομαντικό ίσως (από εκείνην).
Τώρα γιατί το έκανε? Γιατί... έτσι!
Δεν είναι άπιστος. Είναι πιστός δίγαμος.
πιστος διγαμος??? ειπαμε τι βλεπει πολυ αραια...ωραιος "γαμος"
Η αληθεια ειναι οτι δεν ημουν ποτε και για κανενα "ζηλιαρα" απλα θελω να ειμαι ειλικρινης στις σχεσεις μου και το ιδιο θα ηθελα και απο το συντροφο μου...αλλα δυσκολα τα πραγματα
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από anemona_62Ο σύζυγος έχει και την τούρτα (εσένα) και το κερασάκι (εκείνη) !
Αν είναι αίσθημα από παλιά, είναι το απωθημένο που τώρα εκπληρώνεται.
Δύσκολο να ξεκόψει και προφανώς εκείνον τον ολοκληρώνει όλο αυτό το αρμονικό (από σένα) και το ρομαντικό ίσως (από εκείνην).
Τώρα γιατί το έκανε? Γιατί... έτσι!
Δεν είναι άπιστος. Είναι πιστός δίγαμος.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media