Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Πως να αντιδρασω

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

Cusco

# 41 στις 31/1/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ενταξει οι αντρες ειναι μεγαλοι μ*λ*κες ωρες ωρες,αλλα αυτες οι ηλιθιες που πανε κ μπλεκουν μαζι τους ενω ξερουν οτι ειναι παντρεμενοι κ ειναι μιας αλλης γυναικας γιατι χωνονται?!Δηλαδη λιγη αξιοπρεπεια προς τον εαυτο τους η ενα σεβασμο δεν εχουν?Πραγματικα οσες το κανουν η το εχουν κανει να το παθουν.Τι να πω?!Μακαρι να ειναι οντως μια παλια φιλη που κανουν παρεα κ δεν εχει τυχει να ρωτωσεις τι παιζει η γενικα να την γνωρισεις.Παντως το να βαζεις τον εαυτο σου σε μια τετοια διαδικασια του να δεχτεις ενα κερατο για να μην μεινεις μονη παει πολυ.Σταματα να φοβασαι κ αναθεωρησε...Στο ενδιαμεσο βρες αποδειξεις οτι το κανει ωστε να επιβεβαιωσεις το τι συμβαινει κ πραττεις αναλογως.

matakiamou0

# 42 στις 31/1/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

δεν ξερω αν μπεις παλι και διαβασεις το θεματακι σου...νιωθω οτι μωλις τωρα εσυ η ιδια απαντησες στο ερωτημα σου..μας λες οτι πρακτικα η ζωη του μοιαζει καλυτερα με εσενα διπλα του απο οτι με το αλλο προσωπο...θα σου πω ενα μεγαλο μπραβω στο γεγονος οτι ακομη κρατιεσαι να μην μιλησεις ανοιχτα και παρακολουθεις τις εξελιξης...γιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σου? τι ειναι αυτο μεσα σου που σε κανει να δινεις παραταση σε ολα αυτα...? περιμενεις να δεις και κατι ακομη...?

σιγουρα νιωθεις βλακας..μεσα σου σιγουρα νιωθεις οτι σε κοροιδευουν...ειναι πολυ ασχημο οταν ενας αντρας δεν εχει ξεπερασει μια αλλη γυναικα...και προχωραει στην επομενη...δημηουργοντας ενα ασφαλες περιβαλλον αλλα στο πισω μερος του μυαλου του ειδικα στο ερωτικο κομματι να βλεπει την εικονα μιας αλλης γυναικας...ή το λυνεις και προχωρας ή αλλιως ας γινοταν μαριονετα στα χερια της αλλης κοπελας...διοτι βλεπω οτι το συνεχιζει και η αλλη πλευρα...ισως για αυτους εχει πιο μεγαλο σανσπες..καμια φορα θα διαβαστω καπως με αυτο που θα πω...μερικοι ανθρωποι κρυβουν μια πτυχη του εαυτου τους που ουτε και αυτοι ξερουν οτι υπηρχε...σου λεω παραδειγμα...μπορει να τους αρεσει ενδομυχα ολο αυτο...να εχουν σχεσεις αλλα παραλληλα αυτο το παιχνιδι κρυφτουλι μεχρι να καταληξουν ερωτικα σε ενα κρεβατι,καναπε και να ειναι κτητικοι ο ενας απεναντη στον αλλον εχει περισσοτερο ενδιαφερων για αυτους απο οτι αν ηταν σε καθημερινη βαση μαζι...ειναι απο πλευρας τριτων παραλογο...και ομως συνβενει..

αφου κρατηθηκες...μεχρι τωρα...αν εισαι οικονομικα ευκαταστατη...η τελος παντων αν σου περισευουν..αν λεω(ξερω οτι ειναι δυσκολο) πανε σε εναν ντεντεκτιβ και παρε πιστηρια..μετα με ανοιχτα χαρτια και αποδειξεις καθεσε και του μιλας...θα εχει φυγει ενα βαρος απο πανω σου...απο το να του πεις..αυτα που ηδη γνωριζεις και να σε βγαλει καλσικα δεν ξερεις τι λες..και ειναι απλα μια φιλη...

αν σε οποιαδηποτε περιπτωση σου πει μα! πως το εκανες αυτο να πας σε ντεντεκτιβ και ολα τα σχετικα να θελει να βγει και θυγμενος...οτι δεν το πιστευει που δεν τον εμπιστευεσαι και τα κλασικα κοινοτυπα που λενε οχι...λες απλα οτι αυτο το στυλακι δεν περναει σε εμενα...εμενα μου τα φορας επι πεντε χρονια...εν αγνοια μου..δεν εχεις κανεναν δικαιωμα να μου επιτηθεσαι φραστικα...δεν θα πω τι θα κανουμε απο δω και περα...αλλα αν με δεις και εμενα με αλλον...ελπιζω να μην σου μεινω αποθυμενο...και με θελεις πισω..γιατι εγω πες του δεν διαλυω τις ζωες τον αλλον απο ενα καπριτσιο...αναρωτησου πες του...αν η ζωη σου σε καθημερινη βαση θα αντεχει την παρουσια της γκομενας σου...διοτι τωρα ειστε στα παιχνιδια..μετα που θα την τρως καθημερινα στα μουτρα...μην ξενερωσεις..και γυρισεις σε εμενα...για αυτο πες του μην μου πουλας θεωρια και τρελα...

μετα κοριτσι θα πονεσεις...οκ! αλλα πιστεψε με δεν εχω δει κανεναν χωρισμενο να μενει μονη ή μονο για πολυ..ολο και καποιος σε παρεα...ή καποια σε παρεα βρησκεται για να ξεχασεις...το θεμα ειναι...εισαι διατεθημενος να ξεχασεις?

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.