Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

ο άντρας μου πίνει καθημερινά και λείπει όλη μέρα απο το σπίτι.

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

silver80

# 21 στις 9/3/2015
author
Ανδρας / 43 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 23
Απαντήσεις: 1.322
'Aρεσαν+: 0%

Το καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να έχεις κάποιον να σε στηρίξει, διαφορετικά αν το παλέψεις μόνη σου ελλοχεύει ο κίνδυνος να σου δημιουργήσει προβλήματα. Για παράδειγμα αν φύγεις απ' το σπίτι και πας προσωρινά στην γιαγιά σου να έρθει ως εκεί και να προκαλέσει φασαρίες.

Αρχικά μπορείς να απευθυνθείς σε κάποια ΜΚΟ, όπως το ''ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΓΥΝΑΙΚΑΣ'' στην Θεσσαλονίκη, κάποια γνωστή μου είναι εθελόντρια εκεί και γνωρίζω πως κάνουν καλή δουλειά.

Εκεί βέβαια θα βρεις στέγη και υποστήριξη προσωρινά, μετά βλέπεις τι κάνεις...όσο για τον κοινωνικό στιγματισμό που φοβάσαι, σκέψου πως αυτός θα έπρεπε να ντρέπεται και όχι εσύ.

Και ότι είναι να κάνεις κάν' το γρήγορα, αν δεν λυπάσαι εσένα, λυπήσου το παιδάκι σου που δεν φταίει σε τίποτα...
Αρέσει στα μέλη zvh2015, anemona_62 και σε ακόμα 1 μέλος.

tsouknida1

# 22 στις 11/3/2015
author
Γυναίκα / 32 / Σε σχέση
Ν. Αιτωλοακαρνανίας / Αστακός
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 139

Πας εδώ: http://www.katafygiogynaikas.org/prostasia/  και συζητάς μαζί τους. Θα σε καθοδηγήσουν και θα σε βοηθήσουν και με το πως να κινηθείς και με το πως να αντιμετωπίσεις τα δύσκολα συναισθήματα που έχεις να διαχειριστείς. Μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί τους ή να τους επισκεφτείς, έστω για μια κουβέντα, πιστεύω θα σου δώσουν αρκετή δύναμη και θάρρος, τα οποία χρειάζεσαι. 

Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι, δεν έκανες κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεσαι, κινητοποιήσου για να βοηθήσεις και τον εαυτό σου, αλλά και το παιδί σου, στο οποίο πρέπει να παρέχεις ένα ασφαλές και ήρεμο περιβάλλον, ώστε να διασφαλίσεις τη σωματική, αλλά και ψυχική του υγεία. Και τη δική σου φυσικά.
Αρέσει στα μέλη anemona_62, bachata

bachata

# 23 στις 13/3/2015
author
Γυναίκα / 34 / Ελεύθερη
Ν. Χανίων / Χανιά
Απαντήσεις: 50

Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από aladdin30

Το θεμα ειναι οτι αυτοι οι φορεις δε σε κρατανε για παντα. Εγω λεω παντως να μη του λες τιποτα δηλ που ησουνα κ τετοια ωστε να μην ερεθιζεται. Αστον να ερθει οποτε θελει.

δεν ειναι λυση αυτο.. αυτοι οι ανθρωποι καταληγουν μ το να υπαρχεις κι μονο να τους ενοχλεις..

κοπελα μ φυσικα κι δεν πρπει να ντρεπεσαι... δεν εκανεις τπτ κακο.. ισα ισα προσπαθεις μ τ τροπο σ να προστατεψεις εσενα, τ γαμο σ κι το παιδι σ.. το θεμα ειναι οτι αυτος αν δεν παρει βοηθεια αλλαγη δεν βλεπεις.. ισως θα ειναι γ μικρο διαστημα αλλα μετα θα ξαναγυρναει στη ιδια κατασταση μπορει κι χειροτερη...αν σε χτυπαει τοτε θα υπαρχουν καποια σημαδια σ εσενα- στοιχεια που ειναι αποδειξεις

αρχικα πηγαινε σ συλλογους γ κακκοποιημ γυναικες εκει  θα σ βοηθησουν, θα σε καθοδηγησουν, θα σ στηριξουν... μην φοβηθεις το ρεζιλικι  γτ δεν ειναι ρεζιλικι αυτο που περνας.. ασε τι λεει η κοινωνια, η κοινωνια γενικα ειναι κακη κ ολο εχει κατι να πει γ οτιδιποτε!! 

παρε  δυναμη, κι θαρρος  κι προστατεψε αν οχι εσενα το παιδακι που δε φταιει σε τπτ να ζει αυτεσ τις σκηνες.. κουραγιο!!!

Αρέσει στο μέλος antzelala

god_ofwar

# 24 στις 10/4/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

ενω γνωριζες οτι ειχε προβλημα παρολαυτα συνεχισες να εισαι μαζι του πιστευοντας οτι θα αλλαξει και τωρα ψαχνεσαι να φυγεις γιατι δεν εντεχεις αλλο..καλα αυτο που ειπες οτι 'ηταν κατι σαν στηριγμα' δεν το σχολιαζω ετσι... και εκανες και παιδι ετσι επειδη ετυχε να ερθει ενω εισαι η ιδια ακομη παιδι ..τι να πω τα θελες...λοιπον κοριτσια ολες εσεις που γνωριζετε καποιον απο μικρη ηλικια και στο τελος τον παντρευεστε κιολας πιστευοντας οτι ειναι ο ιδανικος ..ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΟ 1960 ξερω γω!!! 

Υ.Γ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ!!

dylanthomas

# 25 στις 10/4/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Η αρχή της ιστορίας στα 15 σου?

κι από τότε "γνώριζες" πως είναι πότης και ξενύκτης. Αυτός ποιά ηλικία έχει?

karamelitsameli

# 26 στις 11/5/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Αλλά  αυτά είναι λίγο επικίνδυνα νομικά θέματα. Και οι Γερμανοί, ξέρω  περίπτωση που έδωσαν την επιμέλεια στον πατέρα, γιατί η μάνα έκανε ...παρανομίες και περιπτώσεις που πήραν το παιδί από τους δύο γονείς του, γιατί τους θεώρησαν  ...επικίνδυνους και ανίκανους να το διαπαιδαγωγήσουν!

Μην τρομοκρατείς την κοπέλα ότι θα της πάρουν το παιδι. Ειναι μια απο΄τις μεγαλύτερες αιτίες που κρατούν μια κακοποιημενη γυναικα σε βιαιη σχεση!  Αρμόδιος είναι μόνο ένας δικηγόρος ειδικευμένος σε υποθεσεις ενδοοικογενειακής βίας!

karamelitsameli

# 27 στις 16/6/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από antzelala
Ποιοι είναι οι οργανισμοί?το θέμα είναι οτι ζω σε πολύ κλειστή κοινωνία αν μαθευτεί φοβάμαι το ρεζιλικι

http://www.katafygiogynaikas.org/prostasia/node/14

Απευθύνσου ΑΜΕΣΑ σε αυτες τις υπηρεσίες.

Επίσης στείλε μου προσωπικό μήνυμα, θα χαρώ πολύ να σε βοηθήσω, ξέρω τι θα πεί οικογενειακή βία!

antzelala

# 28 στις 28/7/2015
author
Γυναίκα / 30 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Κουφάλια
Απαντήσεις: 10

god-ofwar

Το να νομίζεις ότι περνεις αγάπη απο κάποιον και να μην περνεις δεν το ξέρεις και όταν είσαι ερωτευμένη δεν βλέπεις πολλά αλλα επειδή η απαντηση σ είναι σκληρή θα σου απαντήσω και εγώ το ίδιο μακάρι να περάσεις τα ίδια και να σου ποσταρω και εγώ τέτοιες απαντήσεις

antzelala

# 29 στις 28/7/2015
author
Γυναίκα / 30 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Κουφάλια
karamelitsa-meli ευχαριστώ πολύ για όλα σύντομα θα χρειαστώ βοήθεια σε λίγο καιρό περιμενω να έρθουν οι δικοί μου και θα τελειώσουν ολα

crhistos

# 30 στις 21/9/2015
author
Ανδρας / 31 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ζωγράφου
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 176

Κοριτσι μου τι καθεσαι και περιμενεις; Αυτο ειχες ονειρευτει για το μελλον σου; για το παιδι σου; Ηθελες μια οικογενεια σωστη με εναν αντρα που να σε στυριζει και να σε αγαπαει η εναν ο οποιος θα σου κανει ολα αυτα που προειπες; Φιλους δεν εχεις να δανειστεις καποια λεφτα να φυγεις για τους γονεις σου; μπορει να ειναι δυσκολα στην αρχη αλλα σιγα σιγα θα τα καταφερεις... Μην αφησεις την ζωη σου να πνιγει μεσα σε ολο αυτο το χαος... 

Angel3012

# 31 στις 10/12/2015
author
Γυναίκα gay / 33 / Παντρεμένη
Ιταλία
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 15
Έχω ζεισει την ιδια ιστορια με τον πατερα μου κ πολυ χειροτερα..ειναι πραγματα που μονο οποιος τα ζει τα ξέρει. Εισαι σιγουρα ελληνιδα??? Τεσπα δεν εχει σημασια. Φύγε κ όσο κ να σε παρακαλεσει γιατί σιγουρα θα το κανει μην γυρισεις ποτέ. Ποτέ. Φύγε μακριά να μην μπορει να σε βρει. Δεν ξερεις τι τραβαμε εμεις με τον μπαμπα μου εξαιτιας της μανας που ακομα δεν παιρνει το θαρος να τον αφησει γιατι τον λυπαται κτλ. Οσο περναει ο καιρος τος πιο ρεζιλι θα γινει αν τον αφησεις. Ξερω κλ αυτο το συναισθημα ομως θα ειναι για λιγο καιρο ενω ανμεινεις θα υποφερεις παντα. Ενα ειναι σιγουρο:Ο ΑΝΘΡΩΠΟς ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!!!

Gamer1978

# 32 στις 4/1/2016
author
Ανδρας / 45 / Παντρεμένος
Ν. Κιλκίς / Κιλκίς
Θέματα: 0

Αναφέρομαι μόνο στους άντρες...Ρε πάτε καλά όλοι οι "Μονόδουλοι" εδώ μέσα μαζευτήκατε, βγήκε μια κοπέλα είπε πέντε μπούρδες και αμέσως χωρίς να ξέρετε τι και πως παίρνετε και θέση υπέρ της. Μας είπε η κοπελιά ότι έχει σχέση από τα 15 της με ένα ρεμάλι που τελικά το παντρεύτηκε και έκανε και παιδί μαζί του το κορίτσι έχει πρόβλημα στο μυαλό και εσείς αντί να της πείτε να πάει να τη δει κανένας γιατρός τη στέλνετε στις ΜΚΟ να αποτρελαθεί τελείως. Το χειρότερο για εμένα είναι ότι η γυναίκα για να σας πείσει λέει πως δε φοβάται για τον εαυτό της (ναι καλά) αλλά για το παιδί (άσχετα που όπως λέει η ίδια το ρεμάλι της αυτό το αγαπάει). Εμένα η δουλειά μου μυρίζει άσχημα και όσοι ασχολείστε μάλλον περισσότερο κακό κάνετε παρά καλό. 

Καλή Χρονιά και ευτυχισμένο το 2016 
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost